Prosimtě víš tyvůbec jaký ar má mág v invul kůžích?Mephist píše: ale slabej je - ve smyslu obrany, mas v invul kostech 37 AR, 90hp, omezeny moznosti se boostit, slebej heal atd.

Prosimtě víš tyvůbec jaký ar má mág v invul kůžích?Mephist píše: ale slabej je - ve smyslu obrany, mas v invul kostech 37 AR, 90hp, omezeny moznosti se boostit, slebej heal atd.
Ty si myslíš , že klerovi nefizzujou summy ? Mág má v invulech s mystikem 115 magery v archmage kompletu 120 není to trošičku rozdíl od klerických 90 ? Kdo si myslíš že fizzne víc summů.Severka píše: stale nechapes, ze to je mag? mag ma 6 summov (nevim aku dmg ma Viper oproti Wraite :/ )... si myslim, ze mag by mal byt druhy naj summoner po nekrovi... (no ano, ma aj earthy, ale v praxi po par fizzoch skonci na 2-3 summoch, ale tak to tu nepatri..
Srovnavam snad necra a maga? Cler GS nemuze? Proste se smirte s tim, ze cler, jakozto povolani s nejvetsim healem, slusnym AR, nejlepsima boostama nemuze mit dmg summu jako necro, u kteryho jsou summy jeho specialita. Chteli ste tu rict nejakej duvod, proc by bylo 6 mumek s rychlosti wraitha pro clera moc, napsal jsem ho. Dal se s vama o tom nebudu bavitazachiel píše:Prosimtě víš tyvůbec jaký ar má mág v invul kůžích?Mephist píše: ale slabej je - ve smyslu obrany, mas v invul kostech 37 AR, 90hp, omezeny moznosti se boostit, slebej heal atd.omezený možnosti se boostit ?? víš co jsou to hudební nástroje,šperky ? Nebo kouzlo Clumsy ?? 90 hp... ty v dungu nepiješ gska ? slabej heal?? to bys chtěl 100 ? Už takhle má negr větší než mág....
Omezený možnosti se boostit? Máš stejný možnosti na boost jako Ranger, Warrior, Mag a v jistém ohledu i Wampir. Máš musican, máš rybky a máš i šperky. Tak tady neplacej že máš omezený možnosti boostu. Já za mága mam v invulech 92hp a 42ar a to nepocitám že mám omezení na sumy(6) nemám takovej heal jako negr a nemám mnoho dalšího... ale mám kamenou zeď.Mephist píše:Vsak ano, psal sem ze dokaze udelat dobrou dmg summama, ale slabej je - ve smyslu obrany, mas v invul kostech 37 AR, 90hp, omezeny moznosti se boostit, slebej heal atd. i slabsi monstra, kdyz te bouchnou, ti slusne uberou, silnejsi daj IK. Cler ma tohle obracene, ma slaby summy, dmg s nima moc neudela, ale ma silny jiny schopnosti.erunno píše:NEBER SI TO OSOBNĚ :p
Přestaň tu marianku HULIT!!! Co to placáš? Necro je slabší? jedinou jeho slabinou jsou zdi jinak je ooooooo dooooost silnější.... jeho sumy roztrhaj cokoliv co nežere a to nemluvim jen o wortech ale i o skeletonech a navíc jich ma 8 nebo dokonce víc... takže nevím co sem pleteš že je slabší a nemá schopnost něco ustát.. kde to žiješ? Měl bys otevřít oči a přestat chlastat a hulit.
Tady šlo o kontrastMorph píše:Azach + Erunno: Mephist srovnává nekra s klerikem, ne mága s nekrem.
Jeho srovnávání je úplně postavený na hlavu, naprosto ponižuje necra aby z klera udělal titána co nejde zabít.Ano cler se špatně zabíjí, ale to kvůli tomu nemá být schopný si zabít ani lsn jinak než harmem?Morph píše:Azach + Erunno: Mephist srovnává nekra s klerikem, ne mága s nekrem.
Kód: Vybrat vše
Clerik Mag necro
STR 100 80 80
INT 100 150 130
DXT 100 70 90
Kód: Vybrat vše
STR 122 90
INT 100 173
DXT 126 86
Magery +0 +8
Co chci delat se summem jenz je silnejsi nez ted ale stale slabsi nez maguv nejlepší had?Largon Skraja píše: a ty mi aze odpověz na základní otázku, co s těma sumama u klerika chceš dělat. Nějak pořád nepobíram proč by healer se slušnou výdrží měl v pve něco silnějšího i zabít sám, a proč by se měl charům zaměřeným na summy/klamáky atd. "dámy prominou" přisrávat do života, když to nejni jeho džob.
Možná budu zlej, ale v dungu seš od healování a boostování. Pokud mermomocí chceš něco solovat => nedoporučuji mmo, ale singl hry, takovej BG 1,2 je pecka a můžeš si tam udělat kočkopsa co všechno zabije sám. (trochu mimo mísu - zdravim bando, snad eště někdo ze staré skvadry dejchá. A omlouvám se jestli mi trochu pšoukly saze, ale dlouho jsem se takhle dobře jako u tohoto "problému" nepobavil. Většinou se směju jen nad tématem vampa:)
Nenavrhuji skeleton wariora. Navrhuji upravu cler summu ekvivalenty a to tak jak kdysi byli tzv Guardian=wraith Angel=MumkaCorruptus píše: Irto tebou navrhovanej sum pro klera víceméně odpovídá skelet warovy což je jeden z nejsilnějších sumů ve hře. Todle prostě nemá u klera co dělat, kvalitní sumy by měly bejt devízou nekra .
Klerik v základu je v PvE dlouhodobě koncipován předně jako postava pro podporu skupiny, není to primárně summoner ani dmg dealer, ačkoliv obého je do jisté míry schopný. Do jisté míry proto, že má značné přednosti jinde.Irto píše:...
Děkuji za odpověď. Budu se těšit na speckyGrim píše:Změny v dealování dmg u klerika, po kterých voláš, si dovedu do budoucna představit v podobě specializace, která oproti současnému stavu něco ztratí - zbroj, kouzla či něco jiného. Neříkám, že v podobě jiných sumů, ale specializace více orientovaná na dmg může být. Ale stejné změny k současnému nastavení základního klerika nevidím jako dobý nápad.Irto píše:...