Anger píše:ja bych tu frakci proste uz davno vzal jestli nekdo nejvic vyuziva frakcni vyhody tak oni a jestli je nekdo nejvetsi frakcni ostudou tak oni a myslim ze ty svoje praktiky by si uplne stejne mohli praktikovat i v obyc modry guilde bez frakcnich zbrani robek a hlavne stity na kterych je pomalu jejich cler/plech pvp zalozeno.
omyl bhw nevysachujeme pouze se useknou jejich vyhody a pak at si za normal modraky delaj odlogy hazou gaty a cokoliv ale at nemaj frakcni vyhody ktery jsou pro aspon trochu cestne hrace.
Ja byt gm tak jim tranformuju Frakci na obyc gildu.S tim ze pokud zmeni svoje chovani je moznost si za pul roku pozadat o obnoveni ovsem jen pokud zlepsi svoje celkove pvp vystupovani (coz nevidim realne)
Tady k best peveperovi Michaelsovi a jeho cler skillu se vyjadrovat nebudu.
Naposledy upravil(a) Anger dne 30.01.2010 14:15:16, celkem upraveno 1 x.
a jaky cvhovani simte? ze behaji v 10? noaco, ty gaty si muzes delat taky spk? e boj s pk se nikdy neridi nejakymi pravidly to neni souboj mezi o ch ale je to vrazdeni vrahu a to bez pravidel, cim vic koni v bitve umre tim vic budou znechuceni a nebudou hrat :p
Mam takovy pocit, ze ikdyby tu behala jina modra guilda proti PK a hrala sebelip, slusne apod., tak by jste si i tak vy PK proti ni neco nasli....protoze, se vam to nehodi do kramu, ze tu je nekdo ,kdo proti vam beha.... je to porad dokola
Michaels píše:e boj s pk se nikdy neridi nejakymi pravidly to neni souboj mezi o ch ale je to vrazdeni vrahu a to bez pravidel
Bohuzel normalni pravidla serveru hovori jinak, takze plne bez pravidel tu neni nic.
Millitante píše:Mam takovy pocit, ze ikdyby tu behala jina modra guilda proti PK a hrala sebelip, slusne apod., tak by jste si i tak vy PK proti ni neco nasli....protoze, se vam to nehodi do kramu, ze tu je nekdo ,kdo proti vam beha.... je to porad dokola
No bylo tu par lidi co postili z pohledu frakcnich hracu.. ja, mess ...
Ne ne at behaj ja nemam absolutne nic proti naopak sem rad ale jako kdyz mi nekdo 10x za sebou behem deseti minut odlogne v soutesce u baraku tak to mi fakt sere nebo kdyz nas pet a jich jenom deset tak kazdej hodi gatu a jsou pryc nebo podobny srandy.
Oni řeší, že by se takhle neměli chovat frakční hráči, celkově. Jak proti sobě tak proti pk. Frakční hráč by měl mít nějaké vystupování a jít vzorem ostatním modrákům. Ovšem z rp hlediska by to u chaosu ani být nemělo ne? :p
Prafotr Morava píše:Oni řeší, že by se takhle neměli chovat frakční hráči, celkově. Jak proti sobě tak proti pk. Frakční hráč by měl mít nějaké vystupování a jít vzorem ostatním modrákům. Ovšem z rp hlediska by to u chaosu ani být nemělo ne? :p
Chaos absolutne neni o tom, ze jako chaosak se mas chovat jako prase. To nevim, kde to lidi vzali todle:p
Millitante píše:Mam takovy pocit, ze ikdyby tu behala jina modra guilda proti PK a hrala sebelip, slusne apod., tak by jste si i tak vy PK proti ni neco nasli....protoze, se vam to nehodi do kramu, ze tu je nekdo ,kdo proti vam beha.... je to porad dokola
To je pěkná hloupost co jsi napsal, no. PK vlastně potřebují, aby proti nim nikdo neběhal, aby umřeli nudou, co?
Prafotr Morava píše:Oni řeší, že by se takhle neměli chovat frakční hráči, celkově. Jak proti sobě tak proti pk. Frakční hráč by měl mít nějaké vystupování a jít vzorem ostatním modrákům. Ovšem z rp hlediska by to u chaosu ani být nemělo ne? :p
Do puntíku přesně. Za Chaos sice neuznáváme ctnosti a jsme ti "zlejší", ale máme mít morálku rytířů, jako Order
to Dudek: ty mas asi hodne vymleto co ? ono kdyz ta vase gata vede do trinu mezi 3 guardy, mi rekni co tam ma asi to pk zmoct ? to neni skill ale ciste pruzeni