Ice Dungeon

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Dungeon

Příspěvek od Wizzy »

Acarus píše: Dokud tam mas telo, mas duvod se u nej zdrzovat v jakymkoliv skupenstvi, pokud ne a prijde tam gm. nema jak poznat zda tam afk stojis nasrat, ze te pojeli pk a sel ses uklidnit o patro niz, nebo ze tam koulis oci na journal, kdoze se to blizi k tvym kamaradum ze zalohy.
Me to teda jako odpoved na spehovani v duchovi prijde.

Tvoje veci to jsou jen do chvile kdy jsou v tvem tele, proto nejake vymluvy na to ze ti telo zmizelo ale veci ti nechali na zemi tak cekas az zmizi, jsou prinejmenjsim smesne.

... Vision vs Speech test ...
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Wizzy píše:
Acarus píše: Dokud tam mas telo, mas duvod se u nej zdrzovat v jakymkoliv skupenstvi, pokud ne a prijde tam gm. nema jak poznat zda tam afk stojis nasrat, ze te pojeli pk a sel ses uklidnit o patro niz, nebo ze tam koulis oci na journal, kdoze se to blizi k tvym kamaradum ze zalohy.
Me to teda jako odpoved na spehovani v duchovi prijde.

Tvoje veci to jsou jen do chvile kdy jsou v tvem tele, proto nejake vymluvy na to ze ti telo zmizelo ale veci ti nechali na zemi tak cekas az zmizi, jsou prinejmenjsim smesne.
Tak posledni reakce!Ty nekomu rikej ze je linej cist neco par radku vic:)me telo nezmizlo zkus si to precit desetkrat a pokud to nepochopis co sem tam psal tak cti porad dokola a neboj ono to prijde za rok dva tri:)Nebo to necti ale nepis to co sem nikdy nepsall!
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

To ze nekdo ti ve hre napise ze na tebe leti page ze si nepouzil uz help room != ze to tak je spravne podle pravidel ale. To jsem mel za to ze jakoze chapes (ocividne preceneni) a resis tu za jakych podminek jde byt za ducha v dungeonu. I kdyz je fakt ze v tech vasich emo postech, kde 80+% toho jsou jen OT nadavky kolem sebe, se trochu ztraci prehlednost.

Jinak, pokud by tak moc chces pro vsechny stejne podminky, napis si mikeemu at si necha zajailovat vsechny tyto accounty, ktere i s heslama v phoenix launcheru postnul na uloz.to kde si je kazdej mohl stahnout. Pak praskni toho kdo odtahnul mestaka ze spawnu nad stoky a pak by se dalo seriozne, na tema bratrickovani a saportu, bavit.

Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Wizzy píše:To ze nekdo ti ve hre napise ze na tebe leti page ze si nepouzil uz help room != ze to tak je spravne podle pravidel ale. To jsem mel za to ze jakoze chapes (ocividne preceneni) a resis tu za jakych podminek jde byt za ducha v dungeonu. I kdyz je fakt ze v tech vasich emo postech, kde 80% toho jsou jen OT nadavky kolem sebe, se trochu ztraci prehlednost.

Jinak, pokud by tak moc chces pro vsechny stejne podminky, napis si mikeemu at si necha zajailovat vsechny tyto accounty, ktere i s heslama v phoenix launcheru postnul na uloz.to kde si je kazdej mohl stahnout.
Tak znova pro tebe:)Boze nemam rozum.Miki mora a spol me zabili hned sem napsal at me resnou a oni ze mam napraskat toho kdo tam je a nic jim onich nerikam coz je proste pro me neprijatelny a napsal ze ne.po zabiti sem hned asi do 5 vterin napsal o res a miki napsal viz radek vise.ja napsal ze ne to bylo tak necela minuta po me smrti.a on hned vyhrozoval page .podle pravidel co tu byly psany sem tam mohl pockat asi 28,5 min dokud telo nezmizne.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Tak znova pro tebe:) teda kdyz nemas ten rozum. To ze ti nekdo vyhrozuje napsanim page, neznamena hned ze to je podle pravidel a ma na to pravo. To v jakych pripadech muzes stat za ducha tu popsano bylo.

Tech xy minut co jsi zde napsal zas neni tak pravda, protoze prazdne telo zmizi hned a riznute tusim za 5, ale obecne ano dokud nezmizi. Proste dokud je telo mas pravo u nej stat* at ti vyhrozuje kdokoliv cimkoliv. To jestli veci mas na zemi/nekdo te jde ress, se bez tela "nepocita".

*na druhou stranu je otazka ohledne behani po mistnosti kde mas telo, na to ale to chce zas Acaruse

Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Myslím, že i pokud leží bývalý moje věci někde vedle mne a nemám tam tělo, mám právo tam být, protože mne může zvednout náhodný kolemjdoucí, a můžu si ty dvě krvavý bandy vzít a vyprat a dohealit se s nima. Takže na konto - rozházíme věci po okolí, ať mu zmizí tělo a musí pryč bych to nechal takhle.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Tak to abych si bral neco co rozhodne nebudou chtit s sebou tahat, treba 1k logu:p
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hoaxi chces, aby lidi psali jen fakta a jinak drzeli hubu?
Tak to bych mohl napsat jen, shart byl vzdy smejd takze spis verim lidem jako je nagash nez jemu
Zda se ti to moc emo?
Dobre zmenim to
Coze 2 minuty po zabitu hlidace tam jsou hated? Zase? Neni to divne?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Zatim v prohreskach nebylo ze by je nekdo za to potrestal, takze vychazim z toho ze to "nedelaj".
Pokud vim, prvni mistnost ICE se da snadno trackovat z pruchodu v yew pevnosti > virtues keeper, spis bych hledal tam nez tohle osocovani z bugovani, na ktere pokud vim nemas(te) zadnej dukaz. Pripadne stare dobre praskani z vlastnich rad.

Rozhodne to ze oni "mozna" buguji pres uo.attack hlidacu neni duvod k tomu aby nekdo bugoval(resp hlidal nepovolene za ducha) ve snaze predejit pojezdu, navic v dungu kterej s vysokou sanci na pojezd pocita a proto tam je po 20min bojovani must a lvl9 poklad.

jinak mas + za tu neemo cast :p

2Dudek: Ve chvili kdy ti ty itemy vezmou tela uz ti nepatrej a je celkem jedno co za bordel vyhodej kolem. Navic si osobne moc neumim predstavit cekani na zacatku dungu na "nahodneho kolemjdouciho".

Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Pheme píše:Hoaxi chces, aby lidi psali jen fakta a jinak drzeli hubu?
Tak to bych mohl napsat jen, shart byl vzdy smejd takze spis verim lidem jako je nagash nez jemu
Zda se ti to moc emo?
Dobre zmenim to
Coze 2 minuty po zabitu hlidace tam jsou hated? Zase? Neni to divne?
No jasně, nikdy sme se ve hře snad neviděli (nevim ani kdo seš), ale víš o mě první poslední :pp.

Ja bych spíš dal trest vám, za to že nás pořád osočujete, že bugujeme a používáme skripty na hlídače i když to NENÍ pravda a neustále s tím otravujete GM.

Ale jo, asi sem byl dycky šmejd, když hraju to pk. Jaký ve hře, takový v realu přeci :|
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Wizzy píše:2Dudek: Ve chvili kdy ti ty itemy vezmou tela uz ti nepatrej a je celkem jedno co za bordel vyhodej kolem. Navic si osobne moc neumim predstavit cekani na zacatku dungu na "nahodneho kolemjdouciho".
Možno čaká na kamarátov, čo vás prídu pojet a on si tie veci vezne z vašich mŕtvoliek... Kým sú tam jeho vrahovia, prečo tam nemôže byť aj on?
Výprava v dg už dávno vie o vás, tak nač to tu dramatizujete.
Miky Mora píše:Ale jo, asi sem byl dycky šmejd, když hraju to pk. Jaký ve hře, takový v realu přeci :|
Miky, hlavne sa nerozplač :D
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Myslím, že dokud je tam tělo, může tam stát duch. Až tělo zmizí, měl by duch ve vlastním zájmu kopnout helpem do britu protože pak už není jasné, jak dlouho tam stojí a zdali náhodou nehlídá dung pro/proti PK.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Spíš jsem tim myslel, že to vyprázdnění těla do 0 je tak trochu zneužívání herního nastavení.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Dudek píše:Spíš jsem tim myslel, že to vyprázdnění těla do 0 je tak trochu zneužívání herního nastavení.
Konecne to nekdo pochopil:)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dovolil bych si to vase techtle mechtle uzavrit. Muzete si to vyrikat na icq.

Hlidani duchem cehokoliv je zakazano.

Umreni kdekoliv a cekani na res je v poradku dokaze li gm identifikovat tento fakt, a to tak, ze mate nekde pobliz telo.

Vybrani tela na 0 items a nasledny step a zmizeni tela je normalni nastaveni serveru a nikoliv zneuzivani nastaveni.

Relogy kuli pojezdu muzou byt oceneny prudicem atp.

Dobihatelnost dungu, je starosti spravcu dungu, pokud s tim mate potize piste do prislusnych topicu, a mate li pocit, ze nectou forum, piste jim na icq pripadne jiny dostupny kontakt.
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Acarus píše: Vybrani tela na 0 items a nasledny step a zmizeni tela je normalni nastaveni serveru a nikoliv zneuzivani nastaveni.
Tohle je sice hezky,ale kdyz me zabijou, nasledne vyloti, ze v telicku budu mit 0 itemu, tak mi ho pak proslapnou a ono ihned zmizi, takze muzou okamzite psat page, ze tam spehuju za ducha, ty nebo jine gm prijde a jak mu dokazu, ze tam jsem dve minuty, ze me akorat zabili, a ze tam nespehuju za ducha??mam sanci se pak nejak branit?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Můžeš se bránit. Můžeš kopnout helpem, ressnout se a jít tam znova. Anebo napsat kamarádovi ať tě jde ressnout.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Miky Mora píše:Můžeš se bránit. Můžeš kopnout helpem, ressnout se a jít tam znova. Anebo napsat kamarádovi ať tě jde ressnout.
No s tim psanim kamaradovi to taky nebude jednoznacny:) Napsal jsem kamaradovi at me jde resnout ale uz 15 minut bloudi a nemuze to najit:p
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hajek II. píše:
Miky Mora píše:Můžeš se bránit. Můžeš kopnout helpem, ressnout se a jít tam znova. Anebo napsat kamarádovi ať tě jde ressnout.
No s tim psanim kamaradovi to taky nebude jednoznacny:) Napsal jsem kamaradovi at me jde resnout ale uz 15 minut bloudi a nemuze to najit:p
No tak pak je jasný, čeho tím chce modrák docílit - zneužívat situaci a hlídat dung duchem :)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Aha, a mezi tim, nez me prijde resnout kamarad, to muze byt 5-10 ci 15min, pac taky zrovna treba neco dela a nemuze jit hned, tak napisete page, ze tam hlidam za ducha, ze?
A hlavne bych spis byla radsi za odpoved Gmka nez Hated...dik
Odpovědět