Fire
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fire
Nestacim se divit z vapiri solovky na krystal se stala fraska ja bych teda zacal plakat za to aby byl modry kostlivec presunut do laborky Fnuk Fnuky Fnuk
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Možná jsem to přehlíd ale ty změny ve fire na začátku jsou vážně genitální. Nevim teda jak se ted tam harví očka když už ty žáby jsou fuč a ještě ktomu jsou všude naházený vispy. Pro dung kterej se jde jednou za uherák je to další hřebíček do rakve !
Souhlas, nad laboratoří jsou 2 wispy .. craft se nemá kde schovat, nemají se kde uschovávat věci atd ...Bejkal píše:Možná jsem to přehlíd ale ty změny ve fire na začátku jsou vážně genitální. Nevim teda jak se ted tam harví očka když už ty žáby jsou fuč a ještě ktomu jsou všude naházený vispy. Pro dung kterej se jde jednou za uherák je to další hřebíček do rakve !
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ten dung je je provázaný od jedné věci ke druhé, je tam řada návazností od materiálu až po schopnost něco zabít a kde nahárvit věci. Možná to teď neni tak patrné, protože se Fire nevyklízí, ale pokud chcete měnit Fire, tak by bylo vhodnější měnit komplexně a přiměřenou náhradou za stav nedávný.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
Jestli nebude problem nekde jinde O topic nize v NB dungu se taky spawnujou tri Wispove ... Ze by zase zahada random se objevujicich WIspu ?
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
A pak se tam spawnuji znova?Arim píše:Jestli nebude problem nekde jinde O topic nize v NB dungu se taky spawnujou tri Wispove ... Ze by zase zahada random se objevujicich WIspu ?
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mule, měnil jsi podlahy nebo prostor Fire? Jde tu castit přes zdi, statiky a potvory neustále prochází zdi prsků.
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
K fire to nepatří ale je to k aktuálnímu tématu.
Dneska jak v Hytlu tak v Řece mi byli zdi uplně k ničemu . Mobové mi zdma probíhají, kouzlí přes ně zkrátka je okázale ignorují. Třeba v hytlu jsme byli na stejné "rovině" (lsn před balronem na konci) a stejně tam ta zed byla k ničemu.
Předpokládám že se jednalo o nějákou chybu v nastavení a není v plánu to takto nechat že?
btw kdybych jsme byli v tu dobu třeba v drowech, pride nebo prostě kdekoli kde jsou ty zdi potřeba tak by jsme si tam i ustlaly.
Nechci něják prudit ale v případě že si hrajete s nastavením nečeho, pro herní systém tak základního jako jsou např zdi, by jste mohli dát vědět trochu dopředu že se možná bude něco dít aby jsme byli opatrnější.
Dneska jak v Hytlu tak v Řece mi byli zdi uplně k ničemu . Mobové mi zdma probíhají, kouzlí přes ně zkrátka je okázale ignorují. Třeba v hytlu jsme byli na stejné "rovině" (lsn před balronem na konci) a stejně tam ta zed byla k ničemu.
Předpokládám že se jednalo o nějákou chybu v nastavení a není v plánu to takto nechat že?
btw kdybych jsme byli v tu dobu třeba v drowech, pride nebo prostě kdekoli kde jsou ty zdi potřeba tak by jsme si tam i ustlaly.
Nechci něják prudit ale v případě že si hrajete s nastavením nečeho, pro herní systém tak základního jako jsou např zdi, by jste mohli dát vědět trochu dopředu že se možná bude něco dít aby jsme byli opatrnější.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Nedalo se čekat, že se zdi budou chovat tak, jak se chovaly. Při testování vypadalo vše normálně.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tie steny mozes rovno zrusit.Acarus píše:Vzhledem k tomu, ze hraje vetsina lidi na nizkych zdech, se snizila z jineho uplne duvodu vyska zdi, teda to znamena za potvoar na stejne vysce jako kdokoliv nevidi pres zed, ale je li trosku vys ci niz tak uz nejspise ano.
Mate radi ptacky?
na konci z tribalů nám popadlo jejich oblečení jaký King´s cloak a tribal maska a tak ... tak to radši hlásím dza to není chyba ...
Proč to maže všechny věci na questy se kterýma nejde pohnout? Proč nemají nastavenou taky vyjímku jako quest book? Včera sem tam vlezl za ranga a smazlo to mark až při odchodu ne při příchodu tam se asi zapoměla udělat vyjímka na těch druhých ploškách. A taky mě hodně mrzí že mi to smazalo vánoční úkolníček kterej sem měl již téměř splněný nešel by vrátit? kdyžtak ID postavy je 0x00143539. Ten Mark je přeci jen zadarmo a dá se celkem v klidu sehnat Martin ale ten vánoční úkolníček už sem měl udělanýho celkem dost a dělat to od znova by bylo celkem vopruz dalšího půl měsíce zabitýho.
Protoze nikdo neudelal vyjimku... a i kdyby ji udelal, tak se nikam nevejde ... fire je specificky dung, je specificky tim vlezem a podminkami, nikde neni psano, ze to ty veci nebude mazat. Jedina vyjimka co tam se podarila nekomu dat je na QB, quest s Martinem uz je udelany pres QB. Ukolovnicky a podobne veci se vyjimky pridavat nebudou. A hejbat s nima nebude mozne, protoze, lze plnit prave a jen pouze jednou. Jinak to udelat nejde.Ciatronic píše:Proč to maže všechny věci na questy se kterýma nejde pohnout? Proč nemají nastavenou taky vyjímku jako quest book? Včera sem tam vlezl za ranga a smazlo to mark až při odchodu ne při příchodu tam se asi zapoměla udělat vyjímka na těch druhých ploškách. A taky mě hodně mrzí že mi to smazalo vánoční úkolníček kterej sem měl již téměř splněný nešel by vrátit? kdyžtak ID postavy je 0x00143539. Ten Mark je přeci jen zadarmo a dá se celkem v klidu sehnat Martin ale ten vánoční úkolníček už sem měl udělanýho celkem dost a dělat to od znova by bylo celkem vopruz dalšího půl měsíce zabitýho.
Jinak velkej problem napsat nekomu z gm na icqL Hele chci jit fire, muzes mi prosim rict jak bude reagovat gate do fire na tyhle a tyhle konkretni predmety? Smaze mi je to ?
ti gmko odpovi hnedka jak bude moct, odprostis li se nejakych ahoj si tu ? pls? uz tu jsi ? mam dotaz ? atp.
A ano, takhle se me uz nekdo ptal a taky sem mu hned odpovedel.
Aha tak to sorry ten dung sem byl jen 2x za vampa a nic nepohyblivýho sem u sebe neměl krom qb tak sem myslel že to nebude mazat i ostatni veci a uz vubec sem netušil, že se mám ptát gm jestli mi to ty věci smaže stačilo by kdyby před tím dungem byla cedulka že to maže věci na questy a nebyl by žádnej problém ale ta cedulka tam dát by byla asi 100x víc práce než pak napsat na forum mel sis napsat nejakymu gm jestli to maze nebo neAcarus píše: Protoze nikdo neudelal vyjimku... a i kdyby ji udelal, tak se nikam nevejde ... fire je specificky dung, ..............
TOTO JE ABSOLUTNI CERNA DIRA, ZTRATI SE UPLNE VSE KROME TEBE.Ciatronic píše:Aha tak to sorry ten dung sem byl jen 2x za vampa a nic nepohyblivýho sem u sebe neměl krom qb tak sem myslel že to nebude mazat i ostatni veci a uz vubec sem netušil, že se mám ptát gm jestli mi to ty věci smaže stačilo by kdyby před tím dungem byla cedulka že to maže věci na questy a nebyl by žádnej problém ale ta cedulka tam dát by byla asi 100x víc práce než pak napsat na forum mel sis napsat nejakymu gm jestli to maze nebo neAcarus píše: Protoze nikdo neudelal vyjimku... a i kdyby ji udelal, tak se nikam nevejde ... fire je specificky dung, ..............
Kód: Vybrat vše
Říká se, že kdesi v nové zemi se propadla skála a vytryskly z ní plameny. Každý, kdo jimi projde ztratí život i majetek, ale jsou tací, kdo se opět navrátili mezi živé a přinesli zprávy o prameni živé vody a tajuplných ohnivých jeskyních, v nichž je čas od času slyšet teskný nářek a zuřivý řev.
Nechci ti do toho kecat, ale ty cedulky jsou dokonce tri a primo pred fireCiatronic píše:Aha tak to sorry ten dung sem byl jen 2x za vampa a nic nepohyblivýho sem u sebe neměl krom qb tak sem myslel že to nebude mazat i ostatni veci a uz vubec sem netušil, že se mám ptát gm jestli mi to ty věci smaže stačilo by kdyby před tím dungem byla cedulka že to maže věci na questy a nebyl by žádnej problém ale ta cedulka tam dát by byla asi 100x víc práce než pak napsat na forum mel sis napsat nejakymu gm jestli to maze nebo neAcarus píše: Protoze nikdo neudelal vyjimku... a i kdyby ji udelal, tak se nikam nevejde ... fire je specificky dung, ..............
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...