Nejlepsi PvPeri
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
uffBlatos píše:Prave jsem se vratil ze skolky a poustejic Dadu Patrasovou jsem se rozhodl napsat: SMRT PKRaynor píše:Nemyslím si ze bhw mají občanky
http://img638.imageshack.us/img638/7528/ffffk.jpg

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedavej co ten typek bude delat az dp zapadne v zapomeni:D No jestli vubecBlatos píše:Pro neverici Tomase, originalni velikost:
http://www.brotherhood.cz/galery/showim ... 008/16.jpg

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych nevěděl co ten nápis znamená, tak bych se toho člověka možná aj bál, že je členem nějaké skupiny elitních bojovníků :p...Prafotr Morava píše:Od kdy musí mít tetování nějaký hlubší význam
Mimochodem ty dvě slova mají význam pořád stejný...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Fufak 15.12.2009 18:06 583781117 fufak@centrum.cz
Koupim:
100x iron plate, muzou byt i jete.
To ja taky ne, ze patrim k vam RobineRobin de Martis píše:Sem nevěděl, že máme novou členku...

Naposledy upravil(a) Aknah dne 29.01.2010 22:24:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No já z BHW nejsem a nijak mě nezajímá jejich styl pvp, ALE...
Nechápu proč se pořád do někoho tady na fóru má někdo potřebu se srát. Jestliže je to v mezích pravidel, tak ať si to hrají jak chtějí, jestli pro tu hru trošku víc dýchají než někdo jiný, je to pouze a jen jejich věc. Mě se taky nelíbí, že si někteří "kamarádi" vráží kudly do zad a zradí se pro pár pixelů. Oni ti lidé to aspoň hrají stále spolu, ne jak ti co se jim vysmívají, ale své lidi z gildy by potopili a nebo skákali z gildy do jiné jak žáby po šutrech. Líbí se mi, že jsou schopni se sejít a poznát se i v rl. Uo neni tak docela jako jiná hra, lidé ji zde hrají už dlouho a znám plno lidí, kteří by se neznali, ale je svedla dohromady a třeba spolu i žijí nbeo chodí do hospody dodnes. Je to jejich styl vnímání téhle hry tak ať si jí tak hrajou....
Radši 5 BHW než 5 zmetků a je jedno jak jsou staří, tlustí, hubení a uhrovatí....Některé vlastnosti člověk ze hry nepozná, ale přesto se v ní něco vypozorovat dá.
Nechápu proč se pořád do někoho tady na fóru má někdo potřebu se srát. Jestliže je to v mezích pravidel, tak ať si to hrají jak chtějí, jestli pro tu hru trošku víc dýchají než někdo jiný, je to pouze a jen jejich věc. Mě se taky nelíbí, že si někteří "kamarádi" vráží kudly do zad a zradí se pro pár pixelů. Oni ti lidé to aspoň hrají stále spolu, ne jak ti co se jim vysmívají, ale své lidi z gildy by potopili a nebo skákali z gildy do jiné jak žáby po šutrech. Líbí se mi, že jsou schopni se sejít a poznát se i v rl. Uo neni tak docela jako jiná hra, lidé ji zde hrají už dlouho a znám plno lidí, kteří by se neznali, ale je svedla dohromady a třeba spolu i žijí nbeo chodí do hospody dodnes. Je to jejich styl vnímání téhle hry tak ať si jí tak hrajou....
Radši 5 BHW než 5 zmetků a je jedno jak jsou staří, tlustí, hubení a uhrovatí....Některé vlastnosti člověk ze hry nepozná, ale přesto se v ní něco vypozorovat dá.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
ja bych tu frakci proste uz davno vzal jestli nekdo nejvic vyuziva frakcni vyhody tak oni a jestli je nekdo nejvetsi frakcni ostudou tak oni a myslim ze ty svoje praktiky by si uplne stejne mohli praktikovat i v obyc modry guilde bez frakcnich zbrani robek a hlavne stity na kterych je pomalu jejich cler/plech pvp zalozeno.
amen bratreAnger píše:ja bych tu frakci proste uz davno vzal jestli nekdo nejvic vyuziva frakcni vyhody tak oni a jestli je nekdo nejvetsi frakcni ostudou tak oni a myslim ze ty svoje praktiky by si uplne stejne mohli praktikovat i v obyc modry guilde bez frakcnich zbrani robek a hlavne stity na kterych je pomalu jejich cler/plech pvp zalozeno.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele: