Protiraketový radar v ČR
hele k cemu nakje cizi raketovej bordel u nas v zemi proc si neudelame vlastni kdyz ty lamy mezi politikama vodsouhlasej ze policejni auta budou novy a prestrikany novou barvou na co dyt je to kravina at si nechaj stary a max naky prikoupi a takovy dulezity veci jako je protiraketovej destnik z tech penez co utratili zbytecne mohli narvat do toho naseho protiraketovyho destniku na co sem cpat amiky? aby nam tu delali akorat bordel? ne to radsi at si to strcej nekam akorat budem jejich loutka do ktery se diky šengenu teráči budou moct líp strefovat. At si to amici zabalej a tahnou.
súhlasím že načo amíkov ty vole ale ja som nevedel že ČR je také bohaté že si môže spraviť vlastný protiraketový radar a aj so znežkodňovacími raketami alebo čo potrebuješ na zneškodnenie nepriateľských rakiet (radar samotný houbi pomôže)Calderik píše:hele k cemu nakje cizi raketovej bordel u nas v zemi proc si neudelame vlastni kdyz ty lamy mezi politikama vodsouhlasej ze policejni auta budou novy a prestrikany novou barvou na co dyt je to kravina at si nechaj stary a max naky prikoupi a takovy dulezity veci jako je protiraketovej destnik z tech penez co utratili zbytecne mohli narvat do toho naseho protiraketovyho destniku na co sem cpat amiky? aby nam tu delali akorat bordel? ne to radsi at si to strcej nekam akorat budem jejich loutka do ktery se diky šengenu teráči budou moct líp strefovat. At si to amici zabalej a tahnou.
JA SOM.....Nymir
:p
:p
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Radar je pro nás značné plus.
Musíme už někdy Americe oplatit to co pro nás udělala ve 2. světové válce... nemůže po nich chtít pořád pomoc, podporu když sami nic neuděláme.
A hlavně tímto krokem jasně vyjádříme nesouhlas s Ruskem. Ať si nezvykaj že si s náma můžou dělat co chtějí.
A proto RADAR FOREVER.............
Musíme už někdy Americe oplatit to co pro nás udělala ve 2. světové válce... nemůže po nich chtít pořád pomoc, podporu když sami nic neuděláme.
A hlavně tímto krokem jasně vyjádříme nesouhlas s Ruskem. Ať si nezvykaj že si s náma můžou dělat co chtějí.
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]
Takovej.. eh, vesnickej nazor.Bartuc píše:Radar je pro nás značné plus.
Njn ale co kdyz prestanou byt zeny tehotne kvuli tomu zareni co tam bude a no co kdyz americti vojaci budou znasilnovat nase zeny??
Tohle bys jsme meli taky vzit v uvahu!
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Čert vem ženy, ale co když budou američtí vojáci znásilňovat naše mužeDarkness píše:Njn ale co kdyz prestanou byt zeny tehotne kvuli tomu zareni co tam bude a no co kdyz americti vojaci budou znasilnovat nase zeny??
U američanů člověk nikdy neví a ten Bush má takový proradný úlisný pohled ... tuhle jsem ho viděl v televizi a kolega z "Ne základnám" povídal, že prý je horší než Adolf Hitler
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
Ja jsem zase slysel, ze Bush je jen jahodovy pudink proti tomu co chysta OmabaKaj píše:Čert vem ženy, ale co když budou američtí vojáci znásilňovat naše mužeDarkness píše:Njn ale co kdyz prestanou byt zeny tehotne kvuli tomu zareni co tam bude a no co kdyz americti vojaci budou znasilnovat nase zeny??
U američanů člověk nikdy neví a ten Bush má takový proradný úlisný pohled ... tuhle jsem ho viděl v televizi a kolega z "Ne základnám" povídal, že prý je horší než Adolf Hitler
Proč jahodovej? V případě Bushe a Obamy bych to spíš tipoval na vanilkovej verzus čokoládovej pudink.Darkness píše: Ja jsem zase slysel, ze Bush je jen jahodovy pudink proti tomu co chysta Omaba
Myslíš zdravý selský rozum? Je fakt, že toho se některým městským intelektuálům (nazývejme je třeba slovníkem jisté nejmenované východní velmoci "užiteční idioti") zatraceně nedostává.Oximus píše: Takovej.. eh, vesnickej nazor.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
Myslel jsem to samozrejme tak, ze tema radaru je mnohem slozitejsi problem, a ze se jeho stavba imho neda brat jako nejake pouhe oplaceni neceho co se stalo pred padesati lety, nebo snad jako vyraz odporu k Rusku ;]Kaj píše:Myslíš zdravý selský rozum? Je fakt, že toho se některým městským intelektuálům (nazývejme je třeba slovníkem jisté nejmenované východní velmoci "užiteční idioti") zatraceně nedostává.Oximus píše: Takovej.. eh, vesnickej nazor.
No me to zas takovej vesnickej nazor nepripada jasne oplacent nic nemusime amici by na nemce museli vlitnou tak i tak a to stim ruskem ma vzasade pravdu.Oximus píše:Myslel jsem to samozrejme tak, ze tema radaru je mnohem slozitejsi problem, a ze se jeho stavba imho neda brat jako nejake pouhe oplaceni neceho co se stalo pred padesati lety, nebo snad jako vyraz odporu k Rusku ;]Kaj píše:Myslíš zdravý selský rozum? Je fakt, že toho se některým městským intelektuálům (nazývejme je třeba slovníkem jisté nejmenované východní velmoci "užiteční idioti") zatraceně nedostává.Oximus píše: Takovej.. eh, vesnickej nazor.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
myslis tu amerika jak za druhy svetovi valky zastavila v jiznich cechah.Prenechala nase uzemi svotskymu svazu a 40ti letum totality?Jo tem bych fakt rad podekoval :pBartuc píše:Radar je pro nás značné plus.
Správce charity válečníků
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Za to nemůžou amíci že jsem připadli rusákum blbejm, za to můžou právě rusáci. Sice vím že trochu za to můžou taky, ale tou dobou bylo hlavní že válka skončila- to co mělo přijít nikdo nečekal, nečekali že se Rusko (tak zmožené válkou) schopí a začne terorovat státy které byly pod ním.
To znamná že lepší se kamárádit s američanama, než poslouchat posra-cenzura- Putina a ještě blbjejšího Madvděva. Lepší pravice (pokrok) nebo levice (úpad ekonomiky a nejen to)?
To znamná že lepší se kamárádit s američanama, než poslouchat posra-cenzura- Putina a ještě blbjejšího Madvděva. Lepší pravice (pokrok) nebo levice (úpad ekonomiky a nejen to)?
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]