Ice Dungeon

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Dungeon

Příspěvek od Wizzy »

Pokud by pk zabili hlidace v ress robe, tak si jsem celkem jistej ze by nasledneho ducha neresili. Tu spis pujde o hlidani duchem, jehoz majitel neumrel na pk a takove hlidani postihovatelny je.

... Vision vs Speech test ...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Wizzy píše:Pokud by pk zabili hlidace v ress robe, tak si jsem celkem jistej ze by nasledneho ducha neresili. Tu spis pujde o hlidani duchem, jehoz majitel neumrel na pk a takove hlidani postihovatelny je.
Jasne, ale nedokazu pochopit, proc si nezalozi ten dotycnej postavu s nickem "Kelkareterenka" nebo neco podobneho a nenecha ho v ty res robce... tady o nic ( krome res robky ) neprijde a nepujde do jailu :-/

a kdyz se kouknete na hotpicsu, tak jsou i taci, co budou hlidat ve verite a na jezditku... a rekl bych, ze je nikterak netrapi ze by o to prisli...

ale opravdu netusim, proc to lidi hlidaji duchem... ten, kdo ano, prosim, vysvetlete mi proc, dekuji... :-)

P.S.: a jinak by me zajimalo, proc se pise reSS, kdyz je to zkracenina slova resurrection, ale to zde neresme, prosim... To je jen ma uvaha a asi zalozim tema v pokecu :D
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Wizzy píše:

*Hlavne teda nechapu co je problem za modraky, kdyz uz tam jde nekdo hlidat, hidnout v ress robe u vchodu?
Ty halvně evidentně nechápeš tu pointu co sem tady napsal.... Je mi jasný když máš hlavu i v hated zadečku a zvesela jim práskáš, tak tě to trápit nemusí, ale tak ještě jednou po lopatě jo?

Zrovna jak si tam vypsal Santa Claus sem byl ja.. Byl sem hidlej v equipu (verite) takze zadna ress roba.. dobehlo pk zabilo mě a napsalo okamžitě page že hlídám duchem. a ani nešlo dál vyloženě čekalo a asi do 5ti minut tam bylo gm a dostal sem jail. Takže i když sem přišel o equip (jeho cena je irelevantní) tak sem byl jail za hlídání duchem. Takže bych rád veděl, jestli je povinost, když za umřu kdekoliv okamžitě help a pryč, abych to těm chudáčkům z lejmtyd usnadnil? Myslím, že ne a nevím proč bych to měl dělat. Takže až zas mocní lejmtyd budou psát, že modráci brečí tak si vzpomentě na váš brekot když někdo okamžitě neportne do helpu.
Wlern píše:
ale opravdu netusim, proc to lidi hlidaji duchem... ten, kdo ano, prosim, vysvetlete mi proc, dekuji... :-)

Když se konkrétně navážel do nás, tak za ducha sme nikdy nehlídali, pouze oni píšou page když tě zabijou a ty okamžitě neportneš do helpu...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Obavam se ctvrt roku stary pohadky tu asi nikoho zrovna moc brat nebudou. To jsi si mel resit s gm ktery te zavrelo a neplakat az tedka kdyz uz si to nikdo nepamatuje a tudiz ani rict napr . ze si tam stal hodinu (nebo to je prave ucel?)

Celej predchozi post byl psan neutralne na obe strany, i kdyz chapu ze uznava(s)te jenom to co splodite a vsechno ostatno jsou jen lamejd/gLAm antilamonthia posty.

Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

No dobře, tak zrovna včera, zabili hlídače u Wrongu. Umřel jim mág i miky mora a už spamovali na hlídače že píšou page. Todle ti taky příjde naprosto v pořádku, a vlastně sou to naše nesmysly, že?

Ne hodinu sem tam nestál a myslím si že po dobu co mám tělo i s 1 items tam mám právo stát a čekat.

Jestli to není pravda, tak bych byl rád aby bylo přesně daný jak to v téhle situaci je. A né aby se to posuzovalo kdo je čí kamík..
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Telo si tam nemel Kamiku, kdyz sem te zaviral, jen pro upresneni.

Dokud tam mas telo, mas duvod se u nej zdrzovat v jakymkoliv skupenstvi, pokud ne a prijde tam gm. nema jak poznat zda tam afk stojis nasrat, ze te pojeli pk a sel ses uklidnit o patro niz, nebo ze tam koulis oci na journal, kdoze se to blizi k tvym kamaradum ze zalohy.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Big Bud píše:No dobře, tak zrovna včera, zabili hlídače u Wrongu. Umřel jim mág i miky mora a už spamovali na hlídače že píšou page. Todle ti taky příjde naprosto v pořádku, a vlastně sou to naše nesmysly, že?

Ne hodinu sem tam nestál a myslím si že po dobu co mám tělo i s 1 items tam mám právo stát a čekat.

Jestli to není pravda, tak bych byl rád aby bylo přesně daný jak to v téhle situaci je. A né aby se to posuzovalo kdo je čí kaumík..
Ono ale tusim tam neco s zakazem hlidani za ducha je. Tz ve chvili kdy umres a ocividne nemas "sanci" na odchod s vecma tam uz nemas co delat.

(nejsem doma takze nemam to moznost moc hledat takze je moznost ze se pletu)

Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Miky Mora píše:Viz to co sem psal do topicu vedle, už mě to nebaví se opakovat

"Většinou se nám modráci vymlouvajou na to, že čekají na ress a nebo že tam mají tělo. Jenže když v tom dungu duch čeká 15 minut, v těle 0 items nebo dokonce už tělo zmizí, tak je to trošku blbá výmluva mno.

Jinak mně se to zdá jako hezký zneužívání. Jaký je rozdíl mezi tím že když přijdeš k dungu rovnou za ducha a hlídáš výpravu a tím,.že přijdeš k dungu nahej , necháš se zabít npčkama (potažmo pkčky)? V klidku si tak (podle některých) hlídáš dung za ducha, no neni to fain?

EDIT: Od Gm sem za tohle viděl modráka v jailu, Willíku, takže asi tak :p"
Miki miki:)Ty se probud ze sna:)Spehovani s duchem jak si to psal me fakt rozesmalo.Nedavno sme meli spolu tu cets kdyz ste me zabili u dungu jen v 5 lidech ste to do me busili cos ste me prakvapili jindy do me mlatite v deseti:)je videt ze uz ste se neco malo naucili!Kdyz ste me zabili a chtel sem res tak ste chteli abych naprasil toho kdo tam je.Samozrejme sem odmitl a hned si brecel jak mimino ze pises hned ted page za spehovani.samozrejme si vyndal ty dve spinavi bandy aby v tele nic nezbylo:))jako za necelich 30 vterin hned brecet geemkum mi prijde dost ubohi.kdyby vam tohle proslo tak je to vysmech cele teto hry a byla by skoda tady tratit cas kvuli malejm vecne ubrecenejm pkcum.To je jak mamiii on mi vzal hracku.maminka:hned vsechny ty osklivi lidi zvikliduju neobj!
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

No vidíš. Tebe rozesmály moje posty o vašem hlídání dungů za duchy (na což ti o pár postů výše odpověděl Acarus jednoznačně) a mě zase vaše kydy o tom, jak si výpravy hlídáme makrem :lol: .

Btw, měl by sis ujasnit, která strana tady tak strašně brečí, prvně bych se možná podíval na Zemánka nebo na Nera :pp
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Miky Mora píše:No vidíš. Tebe rozesmály moje posty o vašem hlídání dungů za duchy (na což ti o pár postů výše odpověděl Acarus jednoznačně) a mě zase vaše kydy o tom, jak si výpravy hlídáme makrem :lol: .

Btw, měl by sis ujasnit, která strana tady tak strašně brečí, prvně bych se možná podíval na Zemánka nebo na Nera :pp
Ja o zadnem programu kterej pouzivate sem nic nerikal:))Nehazej me do jednoho pytle :unibrow: ja psal to stim spehovani. ja taky porad nevyhrozuju page atd.je to to asi
4 mes co sem sel domu otevrel dvere a jeden mag od vas hodil napric stenu tak ze sem nemohl vejit
tomu se rika tusim utok do domu a taky sem to nejak neresil ponevac to je jeste dite a nema rozum no.a taky sem se nezblaznil.Jinak ja v mim veku taky nemam rozum to hrat ale uz to beru proste z rezervou ty vecni breceni a lezeni nekomu nekam atd.jen me stve ze tu neni Podle me stejne merikto pro vsechny!Pouze me pocity at zas tu nectu vety typu nebrani geemka vazne atd.Proste na tohle uz sem dost starej a chapu ze hry tohoto typu sou pro decka co se nudi atd.Zas ne vsechny nektere tu maj i rozum at nehazim vsechny do stejneho pytle jako nekdo vid muro :roll: Proste kazdej at si zamete pred svim prahem a pak at si stezuje atd.Jenze sme v cechach a tohle se tu proste nenosi no!
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Miky Mora píše:No vidíš. Tebe rozesmály moje posty o vašem hlídání dungů za duchy (na což ti o pár postů výše odpověděl Acarus jednoznačně) a mě zase vaše kydy o tom, jak si výpravy hlídáme makrem :lol: .

jinak pro tebe jeste neco:)
Dokud tam mas telo, mas duvod se u nej zdrzovat v jakymkoliv skupenstvi, pokud ne a prijde tam gm. nema jak poznat zda tam afk stojis nasrat, ze te pojeli pk a sel ses uklidnit o patro niz, nebo ze tam koulis oci na journal, kdoze se to blizi k tvym kamaradum ze zalohy.
Tatko to stoji v pravidlech ale pokud mi vyhazes veci s tela a pak vyhruzujes page kdyz me nechces res tak by meli gmka potrestat tebe.ja totiz duchem tezko nahazu veci zpet:)je to podle me spatna definice ponevac kdyz ty veci me vyhazes tak se nemam jak u gmka hajit ze sem tam cekal u veci az me nekdo prijde res.podle me toho nekdo zneuziva vid mouro:)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Arex píše:...Jenze sme v cechach...
Kdyby se tu alespoň česky psalo . . .
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Xan píše:
Asi tak :clap: Nadava nam do ubrecenych decek bez rozumu, a sam pise jako zak zvlastni skoly.
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Wrall Nightmare píše:
Xan píše:
Asi tak :clap: Nadava nam do ubrecenych decek bez rozumu, a sam pise jako zak zvlastni skoly.
No jo ja to priznavam no!Bohuzel stim psanim to tak je.Nikdo neni dokonalej.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Budiž ti odpuštěno :!:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ja ti to arexi rikal, nepis na dp forum skonci to jen tim, ze se ti budou dobraci posklebovat :wink:
Pockej si na nakej sraz v praze a tam az tyhle kluciky uvidis treba se ti omluvi, kdo vi
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Pheme píše:Ja ti to arexi rikal, nepis na dp forum skonci to jen tim, ze se ti budou dobraci posklebovat :wink:
Pockej si na nakej sraz v praze a tam az tyhle kluciky uvidis treba se ti omluvi, kdo vi
No jo no co nadělám když se chtěj posmívat tak ať to dělaj ale utíkaj od tématu špehování duchem na téma moje psaní:)
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Arex píše:ale utíkaj od tématu špehování duchem
Vzdyt uz tady na to odpoved mas, tak na co to tu psat znova jen protoze si liny si precist predchozi posty? (navic pochybuju ze ten tvuj emorage-amonthia-styl nekoho "dulezitejsiho" donuti odpovidat)

Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Wizzy píše:
Vzdyt uz tady na to odpoved mas, tak na co to tu psat znova jen protoze si liny si precist predchozi posty?
Pletes si pojmy a dojmy no :unibrow:
Arex
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arex »

Arex píše:
Wizzy píše:
Vzdyt uz tady na to odpoved mas, tak na co to tu psat znova jen protoze si liny si precist predchozi posty?
Pletes si pojmy a dojmy no :unibrow:
Jinak chapu ze sem nikdo s dulezity nenapise!ponevac jinak bys ty sem nepsal.jinak kdybych lez nekomu nekam jako to dela pulka lidi tady tak se ozve vic lidi.no necham toho uz a posilam to do vecnych lovist ponevac tohle stejnak nema smysl!
Lež a nenavist Vitězi!
Odpovědět