Ale prosimte..Wizzy píše:war umet = mit 10 spravnejch maker a ekvip k nim, proto rikam ze to je narozdil od pala, ranga nebo vampa povolani vhodny pro nb

Ale prosimte..Wizzy píše:war umet = mit 10 spravnejch maker a ekvip k nim, proto rikam ze to je narozdil od pala, ranga nebo vampa povolani vhodny pro nb
spravnej a dobrej war urcite, skoda ze na dp je hodne, hodne malo lidi co nejaky povolani umejPazdi píše: Wizzy opravdu si nemyslím, že war je o tom mačkat 10 hotkeys....ono správnej war by měl vědět na co kerou zbraň, co kerá potvora dělá, jak se chovat v dungu, jak se boostit...
a nestaci? v tomhle pripade sem umet myslel na urovni kde si vetsina dp hracu mysli ze svoje povolani umi, ne ze umej neco doopravdyRaegann píše:
Tzv to je dusledek toho ze Mediumu je az prez prilis.(obecne si myslim ze medium je z techto horizitu nejvice pouzivan.Acarus píše:neni no
ramcove nejvic je medium crystalu cca 1400 pak high cca 1000 a pak az low cca 800
ingoty se pohybuji nekde okolo 200-150
a ore nekde kol a kolem 400-250
a vzdy to jde Medium > high > low
jj nebylo, si napisu skript co mi odmorphne kdyz <60lifeSygy píše: Tydle cisla si myslim ze uvadeji to ze by se melo horizitum odebrat nb flag.ALe kdyby Triglav pridal to vraceni horu po odmorfu bylo by to suprove.
Imo by to chcelo este statisktiku kolko vampov je vo svete, cize kolko ma priemerne vamp morf krystalov...Sygy píše:Tydle cisla si myslim ze uvadeji to ze by se melo horizitum odebrat nb flag.
Deni statistiky?:) tam to je napsane....ale prumerovat ti to nebudu....(myslim ze je to tam i napsane.)Drakulia píše:Imo by to chcelo este statisktiku kolko vampov je vo svete, cize kolko ma priemerne vamp morf krystalov...Sygy píše:Tydle cisla si myslim ze uvadeji to ze by se melo horizitum odebrat nb flag.