Vabank !

Vše o podobných aktivitách ve hře
Zamčeno
Jimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Jimbo »

Tož 10tá stránka topicu je završena, takže se s vámi loučím mé ovečky, a jak jsem slíbil, sepíši vám hodnocení a průběh celé soutěže.

Soutěžících bylo 15, mezi nimi i kostlivci obávaný Hunter s jeho Intelektoš krů. Z počátku se mi průběh soutěže velice líbil, a vše mělo proběhnout tak jak bylo na počátko sepsáno. Pak se ovšem stalo něco, na co dlouho nezapomnenu.....Ano, přesně tak, lidé pro vítězství jsou schopni všeho, a tak mi začali nejmenovaní lidé kteří zde nejvíce kejhají jako je Wizzy,Wilson a další psát, kolik mají hodit věcí aby vyhráli. To mě velmi pobouřilo, jelikož jsem človek s čistou duší tak i ohromně rozčílilo. Tyto lidi jsem pak při konečném hodnocení vyřadil za podvod a do samotného konce jsem jim o tom neřekl, jelikož nemají místo mezi moji čistomyšlo komunitou. Pak se našli ještě dva zúčastnění, kteří pojali soutěž velmi vtipně z jejich pohledu, a prostě naházeli do bedny bordel typu hlav z uřezaných těl apod, ty jsem vyřadil taky, ačkoliv jejich vtip jsem v jádru ducha ocenil!

Takže nakonec jsem se dostal k výsledku jaký jsem již zveřejnil pro první tři místa, a zároveň bych tyto ušlechtilé soutěžitele chtěl vyzdvihnout za jejich skutky !

Krom nich budou ještě oceněni menší odměnou Tracy z Brotherhoodu a Uther z guildy -FA- . Zvolejme 3x Sláva! Sláva! Sláva! neboť si to zaslouží.

HAMBA PODVODNÍKUM A JEJICH DUCHOVNÍMU VŮDCI HUNTELOVI !
Slunce v duši
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

rofl ;p
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Jimbo píše:Tož 10tá stránka topicu je završena, takže se s vámi loučím mé ovečky, a jak jsem slíbil, sepíši vám hodnocení a průběh celé soutěže.
No tak sme se ti opet zasmali,ale musim ocenit ze (kdyz si odmyslim ty tvoje "semdesnenadvecipoznamkyauzsemdospelej") si konecne napsal konecne aspon neco k soutezi:p
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Jimbo píše:jelikož jsem človek s čistou duší
kruci, on je uz 1. duben?

... Vision vs Speech test ...
Jimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Jimbo »

Sir Artuhr píše:
Jimbo píše:Tož 10tá stránka topicu je završena, takže se s vámi loučím mé ovečky, a jak jsem slíbil, sepíši vám hodnocení a průběh celé soutěže.
No tak sme se ti opet zasmali,ale musim ocenit ze (kdyz si odmyslim ty tvoje "semdesnenadvecipoznamkyauzsemdospelej") si konecne napsal konecne aspon neco k soutezi:p

I přesto tě mám rád. :wink:
Slunce v duši
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

ja vzdycky tvrdil, ze ma dzimbo zlate srdce :oops:
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Soutez uzavrena. Nicmene tento zpusob organizace soutezi zda se mi ponekud nestastnym. Ponekud velmi. Proto, Jimbo, ackoliv jinak ocenuji veskere hracske aktivity ve snaze usporadat neco pro ostatni ... v tvem pripade prosim never more.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Zamčeno