Ankh

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

tady nejde o to jestli byl nebo ne...

on tam "poklad" byl..

spis de o to, ze na dp je jen malo mist, ktery se obtiznosti vyrovani tam tem mistnostem.. myslim si, ze to je snad neco mozna nejtezsiho na serveru.. a oni tam daji takovy vysmech..

kdyby tam poklad nebyl, pochopim to, protoze nikde se nenapsalo, ze je Ankh otevreny.. ale to co tam bylo je proste totalni zklamani za ten pekny vykon, ktery tam vsici podali a jestli gm planuji tam davat neco v tomto stylu dale tak ti mily Mrakoplasi zarucuju, ze to nebude nikdo chodit.

jako Miki sem Miki tam.. :) on propalil par regu ale ja tam nechal jeden a pul mystika :p

edit na Mraka: si pis, ze bysme kopli .. se necham zabit pro 0 items ne?:)
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 27.07.2009 15:45:14, celkem upraveno 1 x.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

asi velikost toho pokladu bude mit nejakej duvod...
a 5 items melo treba duvod... aby ste to vubec dosli... bo buh vi, jak by ste videli 0 items tak by ste treba kopli...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Vidite a ja se klidne priznam, ze sem myslel ze je to zavreny.
Pan Berns
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Berns »

Mrakoplas píše:asi velikost toho pokladu bude mit nejakej duvod...
a 5 items melo treba duvod... aby ste to vubec dosli... bo buh vi, jak by ste videli 0 items tak by ste treba kopli...
Tohle piš, až to vůbec někdy dojdeš kámo :wink:
-Harpagons-
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Na jednu stranu na tak tezkej dung ten poklad byl vysmech, na druhou zas kluci muzou bejt radi ze tam neco meli, pac nikde nikdo nedaval signal ze to je zas otevreny.

Taky pamatujte na politiku GMs... nekam, kde to jeste neni prochozeny se strci poklad a ceka se kolik vyprav tam zhebne.... zhebne prvni druha a hned se do pokladu soupne dalsich par itemu. Ac vase vyprava byla urcite velmi tezka, meli ste uspesnost dojiti hned napoprve, takze dung evidentne nesplnil svuj ucel jako plnil kdyz se otevrel poprve. Tot muj nazor na to proc takovy poklad.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

pekny vykon ... :ppp zabit toho "moba" mystikem , to mas tu mistnost za 2 minuty hotovou, nevim co je na tom tezkyho :p
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

hold uz i harpagons hraje taktikou vir jak se rika par war mystiku vyresi uplne secko :)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

No jo tak kdyz takovej item je tak proc ho nevyuzit jestli se to nekomu oplati ... Jak vidno clovek muze byt pak neprijemne prekvapen navratnosti, takze proti tomu nic nemam.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Pan Berns píše:
Mrakoplas píše:asi velikost toho pokladu bude mit nejakej duvod...
Tohle piš, až to vůbec někdy dojdeš kámo :wink:
duvod maleho pokladu ti acar vicemene vysvetlil... jak ste se tam dostali netusim...

Vis bernsi... ja tohle rikat muzu, jelikoz pro mne je novy dng zabava... brecet u noveho dngu, ze je malej poklad, kterej mi nezaplatil ani spotrebak je proste jasnym znamenim proc tu uo hrajete... a to je ten rozdil mezi nama...

pro vas je poteseni a jedinou zabavou 50 itemu v pokladu, pro mne radost z noveho, nerutiniho dngu v kterem se musim i zamyslet... a to, ze natom prodelam, je mi uplne jedno... klidne za moznost noveho dngu, s moji gildou, bez navodu, i zaplatim...

btw kdyz sme to sli mi poprvy, dostali sme se tam, kam vy na potreti?:P a neumreli sme:) ... to ze ste to na poxty dosli... bravo, vsadim se, ze by sme to dali na min pokusu
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

po nekonecne dlouhem reskillovani a vymysleni taktik a zkouseni to proste uz neslo jinak nez mystikama.
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Eliska píše:Měli jste to dojít jako první, a možná by jste si nestěžovali na poklad...

Peace
Jsem to nemohli ani vynýst :D. Bylo to super. I LOVE ALL PEACE.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

ty jo dobrej poklad kluci chtel bych taky takovej

jinak se opakuju ale.. poklad typu mapy lvl 1 až 5 sou na ten dung neadekvatni odmena. To ho radej nedoplnujte.

je to uz moc trapne spat o tom ikstý post ale stejne chcu aby to bylo videt aby si toho vsimli..
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Eliska píše:Měli jste to dojít jako první, a možná by jste si nestěžovali na poklad...

Peace
Mám ti ten pravej obrázek z toho dungu sem hodit aby bylo vidět že i ten první byl naprd?
Vyházet krámy na zem nebo dojít několik dungů a pak to odfotit jako poklad jednoho umim taky :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Night Storm píše:ty jo dobrej poklad kluci chtel bych taky takovej

jinak se opakuju ale.. poklad typu mapy lvl 1 až 5 sou na ten dung neadekvatni odmena. To ho radej nedoplnujte.

je to uz moc trapne spat o tom ikstý post ale stejne chcu aby to bylo videt aby si toho vsimli..
Twe nedelej z toho zase drama :p . Proste nikdo neveděl že je otevřenej . Nebo možna někdo jo . Ale jak maj GM doplnit poklad kdyz ani nevedej ze ten dung je otevrenej :p? To zase bude nějaka kulišarna
neexistující stranka
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Prafotr Morava píše:Mám ti ten pravej obrázek z toho dungu sem hodit aby bylo vidět že i ten první byl naprd?
jestli muzes prosimte.. zajimalo by ma to :)

Sejro jo no moc pisu :) .. hrozne me vytaci ze semka zadne gm nenapise ty dve informativni vety ..cokoliv..nic..
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Prafotr Morava píše:Mám ti ten pravej obrázek z toho dungu sem hodit aby bylo vidět že i ten první byl naprd?
prvni ten Ankh3 pokoril Vir, este pred uzavrenim, takze asi tak no ... sice tehdy bugl jeden mob, ale hned v druhy mistnosti, ta nejtezsi mistnost byla normani ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Night Storm píše:
jestli muzes prosimte.. zajimalo by ma to :)

Sejro jo no moc pisu :) .. hrozne me vytaci ze semka zadne gm nenapise ty dve informativni vety ..cokoliv..nic..
moh by to je pravda, ale asi to neni jeho styl.Poklady a nastaveni dungu sou primarne ukolem jeho majitele, neda li prikazy jinak. Nedal, takze s tim pocitejte.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

2Lux: sám víš,že proti tobě ani nikomu z Harpagonu nic nemam..AE jak už tu někdo psal za 1) Acarus sám nevěděl ,že se dá dostat dovnitř...
za 2) možná že věděl,ae jak to psal Dan,možná to je tou politkiou...Dáme poklad,pár výprav vychcípá a bude to...

2Elišák : :-D Sice krásny Elišáku,ae tou cestou jakou jste ho získali bych se toho radši vzdal..
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Wilson píše: prvni ten Ankh3 pokoril Vir, este pred uzavrenim, takze asi tak no ... sice tehdy bugl jeden mob, ale hned v druhy mistnosti, ta nejtezsi mistnost byla normani ...
Já taky netvrdim že ten dung dala Amonthie, ta fotka je fotka toho VIRu když to dali :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Luxi sakra a kde je radost z boje ? Jsi materialistický až běda .
neexistující stranka
Odpovědět