Necromancer

Odpovědět
Gwar
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Gwar »

Mrakoplas píše:
Gwar píše:Nějaký rozumný důvod proč pomalu základní kouzlo teleport nekro nemá a může ho jen ze svitku? Nejsu si teda už zcela jistej, ale v r.2003 jsem ho myslím ještě měl :lol:
vy se stim lobem za negra nezastavite nikdy:)
Ale ne, jen srovnávám a hledám co jsem měl k dispozici kdysi a ted(no spletl jsem se jen o dva roky) 8)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

No vidíš, dýl ho nemáš než máš, tak si představ, jak dlouho by sis na něj zvykal teď :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Necromancer

Příspěvek od Agramon »

zdravím,

chci se zeptat jak a jakým scriptem trénit necromancy.. jde to ještě nějak přes tmu, bo se tam něco dělalo s pauzou a musí se to trénit jinak?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Clumsy, o skripty do prislusnejch sekci :)

... Vision vs Speech test ...
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Vial of Blood se nejakym zpusobem zmenil na Daemon Blood. Funguje to stejne, pouze je to trochu matouci...
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Čo vas viedlo k tak razantnému oslabeniu Death Vortexa? Esli toto má byť TOP sum nekra, tak to je vysmech...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Já spíš nechápu proč oslabovat nekra.....pro nás co nemáme phoenix to neni bůhví jak overboost dmg
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Rainbow píše:Já spíš nechápu proč oslabovat nekra.....pro nás co nemáme phoenix to neni bůhví jak overboost dmg
je to preboost a rozdeli bych ho do 50 podskupin a kazda by umela jedno kouzlo nebo jednoho suma..
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Nun píše:Čo vas viedlo k tak razantnému oslabeniu Death Vortexa? Esli toto má byť TOP sum nekra, tak to je vysmech...

Tak po testoch čo sme robili sme takmer plakali. Mustang vs Death Vortex(DV) bol zdlhavý boj. Dalo by sa to prirovnat k boju Mustanga a nb vampa s max 50 taktikou a 20 vrestlingom. Záver: Je to nepoužitelný sum.
Necro je strašne preboost povolanie? V čom? Skusme si to zhrnúť

Necro vs Mág

VDS

VOG, mass vybuch - takže taku obrovsku vyhodu nema, ako som sa pýtal dobrých mágov,
mág si s týmito kúzlami úplne vystačí a nepotrebuje žiadne vds.

EF

VOS - evidentná výhoda mága, jeho gro. Lacné kúzlo(stoji minimum many a regy tie
najlacnejšie u vendorov (porovnanie ceny zvytkov VOS 100gp, EF 300gp) ,
z nízkeho kruhu (maly kruh, menší fíz) a velmi rýchle (cca polovica z času EFky). Nehladiac na
to, že mag môže EFku. A ešte taký jeden malý detail. Mágovská stena má šancu, že vám ju
drak nesflusne, EFka túto vlastnosť nemá. Okrem toho Efku rušia aj FireFieldy, PoisonFieldy
(neviem ako je to s magovskými)

Kal Nox Mani - rychli sum, stoji velmi vela many a má okolo
60hp a z času na čas vyskočí neželaný lich, ktorý má cca 300hp.
Nedajú sa nan písať zvytky, číže sa neda ovplivniť jeho naroč-
nosť na manu. A je rychlejší od normálneho o cca 1 sekundu.

Earth Elemental - drahý sum na manu. Dajú sa k nemu písať zvytky, čím sa zníži náročnosť na manu v dungu. Velmi silný dmg, velmi vela HP.

Death wortex - top sum necra. Rýchli so 150hp. Velmi slabo drží
target, preto je idealny na príšery bez AR. Kedysi sa využíval na
zabíjanie lichov, abotov, v dnešnej dobe ked monštra držia
target už nemožné. súčasnost - slabý dmg, velmi velký misser,
neudržal target ani na walkin spiderovi.

Magic Drake - malý drak ktorý fluše. Nepoužíva sa bežne, lebo bez premenovavania sumov su flusy miernou nevyhodou, preto len v prípade soloviek. Využitie hlavne v solovaní dungov a pri monštrach čo žeru sumy sa daju uflusat, kedže flus je zložený z magickeho a fyzického dmg. Preto mágovi ostala aj v sučasnosti možnosť zabiť rezistné monštra čo žeru sumov, zatialčo necro tuto možnosť už nema.

Morf - Necro nemá židny morf.

Morf - Mág má velmi vela morfov.Napríklad najvyužívanejší morf do draka kde mate cez 300hp
a v niektorych prípadoch vás uplne ignoruju draci.

O zákládných veciach sa tu bavit nebudeme ako je inteligencia, port z hlavy (vyhoda v pride, fanatikoch, ...) atd. Ak chcete dosiahnuť, že dungy sa budu chodiť len v presnych zostavach(na povolania) na čele s magom (lebo necro bude nepoužitelny) tak idete spravnou cestou. A tí čo stále plačete aké je všetko nefér a preboost, skúste sa zamyslieť, či to nie je len vašou neschopnosťou alebo skillom. A ked stále nič, tak si spravte necra aj vy a budete mať aj vy tak strašne "preboost" postavu. Alebo si vyplačte bastetov, potom k nim steny, ivmka,invul, invis, ik dmg a budeme chodit dungy štýlom kto prvy dobehne k pokladu pod 2 minuty má poklad.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

situacia ked si nekro s fenixom dokazal uvortovat abbota ale tiez nebol zrovna ideal... na druhu stranu death vorti teraz skutocne nemaju ziadne vyuzitie, ked jeden pog urobi viac ako 10 vortexov za minutu. nech je teda death vortex nieco ine ako dmg dealer, nech ma velky armor a hp, nech je poslusnejsi, nech sa trebars prida +25 kostiam nejaky bonus ako zvysenie armoru alebo int, nech ma vyznam nosit ten ekvip do dungu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Shadowsong píše:situacia ked si nekro s fenixom...
A čo nekro s yokom?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

kdyby nekr mel delat hlavni dmg summama, nema utocny spelly misto toho ma boosty a mozna harm

vzit ostatnim summy (max elementaly u maga a berserk moby obecne (klidne rabida u rangu)) a nekr bude fer klamakovac s poruznu abilitkama (stylu rang s klamakama) => fixed
summoni jsou(byli) prilis dominantni a neplnili ucel klamaku ale fungovali jako velice efektivni dmg
to srovnani sem docet jen po VDS, protoze rict ze je skoro stejny s VOGem, to je jako kdyz azachiel srovnaval vampa s warrem

a ted pls amontaci do me jak kam lezu misto nejakych argumentu :p

Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

keby sa z vortexa urobil sum s viac hp, armorom a tou imunkou vymenou za dmg, tak by som vobec neprotestoval. nech je to ale hodne summona na ktoreho potrebujem najlepsie volne dostupne brnenie...
how to play gangrel:
...
???
profit
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Shadowsong píše:na ktoreho potrebujem najlepsie volne dostupne brnenie...
myslis +15 kosti za 30k a nb skladacku ? :p

Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Wizzy píše: myslis +15 kosti za 30k a nb skladacku ? :p
Takze vlastne 8 030 000 gp. Uzasnej argument. Za to co stojí skládačka bych měl pomalu doživotní zásobu +25 rób. Akorát teda pkčka z tebe nic nemaj, jak smutné.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Wizzy píše:kdyby nekr mel delat hlavni dmg summama, nema utocny spelly misto toho ma boosty a mozna harm

vzit ostatnim summy (max elementaly u maga a berserk moby obecne (klidne rabida u rangu)) a nekr bude fer klamakovac s poruznu abilitkama (stylu rang s klamakama) => fixed
summoni jsou(byli) prilis dominantni a neplnili ucel klamaku ale fungovali jako velice efektivni dmg
to srovnani sem docet jen po VDS, protoze rict ze je skoro stejny s VOGem, to je jako kdyz azachiel srovnaval vampa s warrem

a ted pls amontaci do me jak kam lezu misto nejakych argumentu :p

takže spravit z necra lan klamakovača? A kto ti bude hrat povolanie, čo cely dung mačka jednu klavesu na suma? Ok tak zobrat sumy ostatnym povolaniam, len magovi ich nechať a čo tym vyriešiš? Stane sa presne to čo som písal, do dungov sa bude chodiť v presnych zostavach(nemame paladina tak nemôžem ist do tohoto a tohoto dungu, nemame necra, nemozme ist sem, nemame maga, nemôžme ist nikam) a počtoch, nauči sa jedna taktika, žiadna improvizacia len tupe chodenie ... to bude fakt zabava. A ak maju byt sumovia len klamaci, tak im zoberte uplne dmg, len ked sum nemlati do prišery, ona si ho väčšinou nevšíma(ak teda nema 5 hpciek), takže tvoja myšlienka o klamakoch pada. Neviem ake postavy maš a aky skiller si ale čo som počul žiadna slava a presne takyto ludia hovoria o veciach o ktorych nemaju ani šajnu. Viem, že mas vampa (o vampoch neviem nič ani po zmene som ich neštudoval takže budem možno mimo tak sa ospravedlnujem) a nepripada ti preboost aby vamp si sam bez klerika a boostov hodil 270hp len s gh a gs? tolko dosiahne warior v invuloch, s garoustrangou a gh čo je equip za cca 1,5M. Alebo ze vamp ma sumona, paru a blesk? Takže teraz realne sa skus na to pozriet čo je preboost.

Neviem či vieš hrať maga aj necra takže sa nebudem vyjadrovať. Ja osobne maga moc neviem, necra hram obstojne. Ale čo som sa pýtal mágov čo to vedia hrať, žiadny neplakal nad tym, že mu chyba vds a ked som sa pýtal ako riešia to a to, ukazali mi spôsoby ako sa to da bez vds a niekedy ovedal efektivnejšie. Neviem čo azachiel hovoril o waroch a vampoch a nezaujima ma to ....

Ak si stale tvrdiš svoje bude platiť asi to čo som napísal, bud nemaš skill alebo si neschopny. A potom ti fakt pomôžu len zmeny.

A amontaci ti nič nemusia písať, vie to každy :)

tak je uplne každemu jasne, že každy kto hra ma miliony a 4 stringy v banke a stringy padaju v každom dungu aj v deciku takže wizy ma pravdu, neni problem skladačka a +15 kosti. Všetci sme blazni ale tužime byť lietadlo ako wizy :wink:
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

on ma war nejaky uber tazky quest aby mohol nasadit invulko a kamenku, ked uz tu tak porovnavas?
ked uz, tak nieco navrhni miesto kopania okolo seba :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mihal píše: takže spravit z necra lan klamakovača? A kto ti bude hrat povolanie, čo cely dung mačka jednu klavesu na suma?
me teda prijde ze nekr to delal uz tedka, jedinej rozdil je ze udela min dmg/cas
Mihal píše: Ok tak zobrat sumy ostatnym povolaniam, len magovi ich nechať a čo tym vyriešiš? Stane sa presne to čo som písal, do dungov sa bude chodiť v presnych zostavach(nemame paladina tak nemôžem ist do tohoto a tohoto dungu, nemame necra, nemozme ist sem, nemame maga, nemôžme ist nikam) a počtoch, nauči sa jedna taktika, žiadna improvizacia len tupe chodenie ... to bude fakt zabava. A ak maju byt sumovia len klamaci, tak im zoberte uplne dmg, len ked sum nemlati do prišery, ona si ho väčšinou nevšíma(ak teda nema 5 hpciek), takže tvoja myšlienka o klamakoch pada. Neviem ake postavy maš a aky skiller si ale čo som počul žiadna slava a presne takyto ludia hovoria o veciach o ktorych nemaju ani šajnu.
Ty jo, ty tu argumentujes ale stale necim co uz tak funguje. Vzdyt se chodi presnych zostavach. Tim ze by se summoni jako takovy nechali jen nekrovi, tak by se nekr hold "musel" brat do tezsich dungu (stejne jako se musi brat cler nebo mag) a nebo by proste mag summonil drahy elementaly popr se klamakovalo v velkym stylu. (stejne jako tedka maga brat nemusis ale mas pomalejsi a drazsi zdi, cler na druhou stranu nahradu nema)
Zed furt nekr ma, vds ma, takze jedinej rozdil je ze si !asi! (nezkousel jsem to zatim) nevynda sam cokoliv ale bude muset vzit nekoho kdo vezme nejake veci s nejakou cenou. Takze pouzitelnost nekra zadna zmena.
Pokud by byl death vort vazanej napr na ancestral robu, tak ano at z toho je udelanej nejakej mocno summ. Dokud ale pude pres nb robu a brnka za 30k, nemuzete od toho cekat nic zazracnyho.
Mihal píše: nepripada ti preboost aby vamp si sam bez klerika a boostov hodil 270hp len s gh a gs? tolko dosiahne warior v invuloch, s garoustrangou a gh čo je equip za cca 1,5M. Alebo ze vamp ma sumona, paru a blesk? Takže teraz realne sa skus na to pozriet čo je preboost.
ponevadz sem to vysvetloval nejakymu blind. jekkylovi uz v vamp topicu, akorat zkopiruju tvoje:
Mihal píše: o vampoch neviem nič ani po zmene som ich neštudoval takže budem možno mimo

btw, ukaz mi maga jak si pomoci VOGu odtahne posledni mistnost v Dest 3, pak ano priznam ze vds je proste vog bez dmg

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Shadowsong píše:on ma war nejaky uber tazky quest aby mohol nasadit invulko a kamenku, ked uz tu tak porovnavas?
ked uz, tak nieco navrhni miesto kopania okolo seba :p

čo viem, stači si morfnut ... žiadny quest na to neni ... ale možno sa mylim. Moje navrhy? Aby ostalo všetko tak ako bolo, neviem prečo robiť z UO imitaciu WOW, L2 a inych hier. UO bola špecificka svojou jednoduchosťou a nikto nenadaval. A ked už niekto chcel zmeny, prečo neostali zakladne povolania tak ako fungovali cele roky tak ako to bolo v plane, ale to bolo asi len na zatvorenie ust a lahší prechod cez prípravnú fázu ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ze se oslabuje vite vsichni, ze se brecelo jak je necro ted silnej a ano i diky pomocnym programum na ovladani sumonu, ktere pak lehce dokaze ovladat i mirne jetej hrac to take vite
Takze byla jen otazka casu, kdyz se do nej zacne hrabat
Efekt bude, ze mozna skonci solo(max ve dvou) era necru a opet se svet vrati k tomu, ze do dungu radeji maga i kdyz nekteri necra umi hrat i bez wortexu a spamu ovladani pomocnejma programkama
Odpovědět