Cleric
- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
no o tomto som len hovoril ja sa nepotrebujem hadat ani aby sa tu viedla tak onicom diskusia jak na starom forku ale bolo to hlavne ZBYTOCNE a DRSNE az moc.A ak bude druha cast o revizii poctu sumov a bude sa tykat aj clera tak je to uplne v prdeli so sumenim bo napr s 5-6 sumy v zivote buchacom zivot na dlho neudrzim a podlasie co sa tika vyprav ak sa to bude tikat vsetkych povolani tak na kadzy dung bude treba 2x tolko sumerov a potom aby to nelagovalo 

- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
NO tak ta veta ze "budes se muset naucit hrat inak nez stylem "samumit" je blbost bo ja co nedava ik mlatim ale na veci co ik davaju treba obcas aj viac sumov nez 6 kolko krat si kilil napr len blbe LSD tam musis aj carovat a zaroven aj sumit a len 6 sumov je blbe a v dungu ani nehovoriac ze treba na silne zrudy viac jak 6sumov akoje to jedno ale podla mna to bolo dobre tak jak to bolo.Aj byshopka co je Cericky Mistik tak jak jej zrusili nb vlastnost nieje bohvieco ale to sa tyka vsetkych mistikov podla mna bola obtiaznost questu adekvatna aj nb vlastnosti bo takto sa to blbo vyuziva brat cenu vec kvoli ktorej sa tolko nadres do PvP urco nie a v PvM v tazkych vypravach je vzdy urcita pravdepodobnost vylehu a preto zveca ohladom opatrnosti sa neberu takze ani to podla mna nebol zapotreby ale zase nieze sa zacnes hadat je to len moj nazorImp aen Cillin píše:No tak se budes muset naucit hrat jinak nez stylem "zasumim to tak az se nikdo ani nepohne". Jenom malokdy je zapotrebi vic nez 6 sumu.Alastor Nigelius píše:no o tomto som len hovoril ja sa nepotrebujem hadat ani aby sa tu viedla tak onicom diskusia jak na starom forku ale bolo to hlavne ZBYTOCNE a DRSNE az moc.A ak bude druha cast o revizii poctu sumov a bude sa tykat aj clera tak je to uplne v prdeli so sumenim bo napr s 5-6 sumy v zivote buchacom zivot na dlho neudrzim a podlasie co sa tika vyprav ak sa to bude tikat vsetkych povolani tak na kadzy dung bude treba 2x tolko sumerov a potom aby to nelagovalo

Na lsn ti stačí 6 sumů a war. Kde vidíš problén? Tak jak bylo? Harv bez ohrožení? To věřím, že se ti líbilo.Alastor Nigelius píše: NO tak ta veta ze "budes se muset naucit hrat inak nez stylem "samumit" je blbost bo ja co nedava ik mlatim ale na veci co ik davaju treba obcas aj viac sumov nez 6 kolko krat si kilil napr len blbe LSD tam musis aj carovat a zaroven aj sumit a len 6 sumov je blbe a v dungu ani nehovoriac ze treba na silne zrudy viac jak 6sumov akoje to jedno ale podla mna to bolo dobre tak jak to bolo.
Jasně, divné že bishopka je nejhojněji nošený mystik, co?Alastor Nigelius píše: Aj byshopka co je Cericky Mistik tak jak jej zrusili nb vlastnost nieje bohvieco ale to sa tyka vsetkych mistikov podla mna bola obtiaznost questu adekvatna aj nb vlastnosti bo takto sa to blbo vyuziva brat cenu vec kvoli ktorej sa tolko nadres do PvP urco nie a v PvM v tazkych vypravach je vzdy urcita pravdepodobnost vylehu a preto zveca ohladom opatrnosti sa neberu takze ani to podla mna nebol zapotreby ale zase nieze sa zacnes hadat je to len moj nazor
Že byla obtížnost adekvátní? Ano v době kdy stick měl cenu stovek tisíc se to možná blížilo. Ale věř mi, nb status je sakra přeboost. A jen tak nějaká obtížnost u tak silných itemů je moc.
Do Pvp? Ty nevíš, že mystiky nejsou určeny do pvp?
Do Pvm? Samozřejmě, právě proto že je šance na výleh máš mít mystika, aby si tu šanci zmenšil. Pokud považuješ bishopku za item, který si vemeš do wrongu, aby si nemusel používat ghčka, tak to jsi dost na omylu. A berou se, sakra se berou. Má ji téměř každý kler. Tak moc se berou a tak moc je to dobré.
- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
NB vlastnost podla mna nebol preboost az taky a bez ohrozeni urco ne a ked sme pri tom ked chcem ja si dam to LSn aj bez toho wara ale podla mna bol cleirk ohladom sumov uz dost ooslabeny na to. a Nikto nehovori ze mistik je na PvP ale aj tam by normalne dost helpol avsak s tov nb vlastnost jedine
a teba bavy len sa hadat 

Nj klerik s nb čepkou by v pvp vůbec nebyl o hodně silnější :p Fakt ne :pAlastor Nigelius píše:NB vlastnost podla mna nebol preboost az taky a bez ohrozeni urco ne a ked sme pri tom ked chcem ja si dam to LSn aj bez toho wara ale podla mna bol cleirk ohladom sumov uz dost ooslabeny na to. a Nikto nehovori ze mistik je na PvP ale aj tam by normalne dost helpol avsak s tov nb vlastnost jedinea teba bavy len sa hadat
- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
Ty asik cler niesi a je to tema o clerikoch takze o com sa chces bavit ak nie o clerovi a zase splietas ze nieje stil nahadzat tam x bludicek sak to je jasne si myslis ze ja ich tam nahadzem x y a len cakam kym to zhebne ?! a Kto ma za clerika lobovat ak nie samotne to povolanie ?! a Oki ak nema tak nema neviem co sa furt dotahujes a hlavne sam
ja poznamx y clerikov ktory to za clera fakt vedia a vo vela veciach sa da zhodnut ale ty si furt meles len svoje
a ty sa vzdy zamislas len z postoja proti nie aj co je pravda a co je za. A ako tam vidim to Order Leader tak ty asik toho PvM fakt vela nabehas 

- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Nesmyslny powerplay lobovani nepodporuju. Oduvodneny a rozumny ano, ale snahu posilit svuj char za kazdou cenu...Dr.Kruxminor píše:Kde jinde má lobovat? Kde jinde může rozebírat klerdu? Kde jinde má na klerika říct svůj názor? Já myslím, že tady. A nechápu, proč se do něj navážíte. Jistě, jeho slova byla už z větší části rozebírána na starým forku, ale co když tam on nebyl?
Některé chytrolíny na tomhle forku fakt nechápu
Cirou nahodou klerik jsem a velmi dobrej.Alastor Nigelius píše:par urazek a spoustu nesmyslu
Mozna by sis mel konecne rozmyslet, co vlastne chces. Silnejsi sumy. A zase vratit, ze klerik zasumi lds a to lehne? Smula, to nebude. Posilit klerovi spelldmg? To taky nebude. Proc? Protoze uz to tu bylo a protoze to bylo moc silny, zrusilo se to. A jestli si neuvedomujes, ze zmeny byly delany s ohledem na vyvazenost hry a povolani, tak bys na tom mel zapracovat.
Promazáno by Kolik Atsepicnu
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Ja jsem taky nepochopil proc ty sumy tak zmenily. Pro vyvazenost? No nevim kazdej ma jinej nazor. Ale co se tyka PvP tak bez tech sumu to fakt neni ono. To se te vysmeje kazdej mag, a nebo ze bys mel hodne velky stesti a povedlo se ti do toho jeste s necim mlatit ( coz je neni zas az tak casty ).
To by za chvily mohli snizit damage, co ja vim treba kvf nebo snizit damage sumonu pro maga a necra.
( prosim nekamenovat je to jenom muj nazor, urazky si nechte pro sebe )
To by za chvily mohli snizit damage, co ja vim treba kvf nebo snizit damage sumonu pro maga a necra.
( prosim nekamenovat je to jenom muj nazor, urazky si nechte pro sebe )
- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
Sa mi pacilo co napisal Dr.Kruxminor a ma pravdu aj ja som vravel tu sa to ked uz ma rozoberat a nizsie vidis ze niesom sam toho nazoru a ty si len hudies svoje a tak oki ty mas svoj nazor ja mam svoj ja sa s tebov nepotrebujem hadat ale zaujimave ze ty furt rozpravas proti ak si tak dobry a cler tak oki ale podla mna dobry clerik ak hra za toho clerika a ma ho rad tak sa ho snazi aj obhajovat
a ja nechcem posilnit char ani nic take len to porovnavam vs ine povolanie prave preto ze kde je ta tvoja vyvazenost
.Myslis si ze mna to zrujinovalo ?! Ja si nestazujem iba to porovnavam aj z ineho pohladu na rozdiel od niekoho ze ?!

- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V PvP se můžeš mákovi vysmát leda tak ty, když je jich víc to je jiná, ale jak je sám minimálně utéct by měl zvládnout každý, komu se strachem nerozklepou ruce jako kdyby měl Parkinsona (to byl dlouhou dobu můj případ:)).
A že se netrefíš? No jestli mlátíš +1 clubem a máš 30 tact, tak to se nediv, že ho netrefíš. Ale zkus někdy vzít třeba Stunu, tact stačí okolo 70. Každou ranou se netrefíš ani náhodou, ale třeba tak každou třetí a věř mi, že je pro prska překvápko, když mu kler vezme na jednu ranu 40hp
Mno a co se revize týče, to je už uzavřená kapitola, summové nebudou tak silní jako dřív a nám všem nezbývá nic jiného, než se s tím smířit
(aspoň jsem se naučil nosit na harv obouručky
)
A že se netrefíš? No jestli mlátíš +1 clubem a máš 30 tact, tak to se nediv, že ho netrefíš. Ale zkus někdy vzít třeba Stunu, tact stačí okolo 70. Každou ranou se netrefíš ani náhodou, ale třeba tak každou třetí a věř mi, že je pro prska překvápko, když mu kler vezme na jednu ranu 40hp

Mno a co se revize týče, to je už uzavřená kapitola, summové nebudou tak silní jako dřív a nám všem nezbývá nic jiného, než se s tím smířit

(aspoň jsem se naučil nosit na harv obouručky

Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
Jop ale inak 1 utecies to mas pravdu v pohodke aj 2 ak si good a zvladas to ale napr behat len tak PvP so stunov je ina vec ked je to normal a na par tak poho lenze pri PK nikdy nevies kolko sa ich na teba vyvali a inak ono nieje take umenie trafit toho napr maga ako dostat sa k nemu aby si mohol vobec udret bo parnut sa ziadny good mag nenecha a normalne sa k nemu dostat je o inom a inak stunov ako +5 davas v poho supky od 60 vysie ak sa dobre trafis.
No ty se taky muzes vysmat jednomu magovi to ani. Ale porad to je min rovnocenej zapas nez pred opravou sumu. A ja hodne litam proti presile tak hold tech zbrani moc neniNapospas píše:V PvP se můžeš mákovi vysmát leda tak ty, když je jich víc to je jiná, ale jak je sám minimálně utéct by měl zvládnout každý, komu se strachem nerozklepou ruce jako kdyby měl Parkinsona (to byl dlouhou dobu můj případ:)).
Mno a co se revize týče, to je už uzavřená kapitola, summové nebudou tak silní jako dřív a nám všem nezbývá nic jiného, než se s tím smířit![]()
(aspoň jsem se naučil nosit na harv obouručky)

- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ranger nema paru, coz je oproti klerikovi dost velka nevyhoda, nema Dispel(zabijet potvory co si hazi Demony jak na bezicim pasu, je opravdu o drzku), nema IVM. Chain mi nepripada vyhoda ani trosku. Rang nema boosty a beha v plne polni AR 36(v blood rock kompletu+ 25 boty) vaha pres 250, coz je na staminu opravdu narocne. Se sumama to taky neni zadna slava. Po revizi je ovladat opravdu neni hracka.Alastor Nigelius píše: ad "zajimava cast s rangerem"
Kazde povolani na DP je jedinecne a nezastupitelne, tak to ma byt. Srovnavat klerika a rangera je jako srovnavat jako jablka a hrusky. Zkus si za rangera zahrat, kdyz jim tolik zavidis. Rozhodne to neni zadny med.
edit: a summit s magerkou 60(potazmo 70) je taky zazitek.
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
No, zacatek zacatku nekdo nasel (hadam ze uz dost lidi), ale nenasel pokracovani zacatku zacatku (teda pokud vim) a zacatek nenasel nikdoElwing píše:Zaujimalo by ma ci uz niekto dal kler quest alebo ci spon nasiel zaciatok...

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
- Alastor Nigelius
- Slime Flourisher
A nedalo by sa aspon povedat ze co ta Ziva Voda robi (mozno je to niekde psomeute a len som prehliadol) ale ak nie tak schvalne bo vsetky questy su zname ze co je z nich ale toto jasik este ne
a ta tema pred tym sa da uzavret o sumoch ale este k tomu niekto tam povedal ze bolo lahke so sumy ktore drzia target a len sumit ale inak s magom som to skusal a cez stenu nahadzat vypery a davat "all kill" mi nebolo tiez moc narocne
ale uz kaslat na to skvor by ma zaujimala ta voda 
Promazáno od spamu by Kolik Atsepicnu
EDIT BY PUDOR: jakekoliv spekulace/navody/... ohledne klerickeho kvestu budou mazany

EDIT BY PUDOR: jakekoliv spekulace/navody/... ohledne klerickeho kvestu budou mazany
Nedalo. Nicmene necekejte zadne super zazracne vlastnosti, neb cilem questu je pobavit ne posilit povolani.Alastor Nigelius píše:A nedalo by sa aspon povedat ze co ta Ziva Voda robi (mozno je to niekde psomeute a len som prehliadol) ale ak nie tak schvalne bo vsetky questy su zname ze co je z nich ale toto jasik este ne![]()
Obtiznost je ocekavana: 4 mesice po otevreni jen par lidi naslo zacatek zacatku a snad dokonce i nekdo zacatek (coze je v podstate nic vzhledem k delce a komplikovanosti celeho questu). Rozhodl jsem se proto, ze prvni klerik ktery pramen najde ziska bonusovou odmenu: angelic komplet a a unikatni robku (vse samozrejme linkle na osobu a tudiz neprodejne). Oznamuju to predem, aby pak nekdo zase nevykladal neco o supportu. Sanci mate vsichni stejnou, takze jestli chcete byt prvni snazte se.

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."