Zde musim dat Xanovi za pravdu, Zola me ve hre potkal, tj. ID mu nebylo asi predano externe. Taky proc kdyz mu dal souradky kde jsem. On jen dosel. Pak uz me mel v LASTATTACK.Penelope píše:? Musíš rozlišovat ID a last target? ... hh, asi skriptum moc nerozumíš co ? vysvětlovat ti to nebudu, ale určitě nemužeš někoho najít přes last target nebo lastattack, když si danou osobu neviděl ještě ve hřeXan píše:musíš rozlišovat ID a last target, viz můj předchozí post. Prostě tě prásknul a druhej doběhl a sjel tě pak si tě přes last našel, to se dělo vždy. trestalo se až když přehazovaly ty IDcka.
Ponaučení pro příště => modrák není dobrák, koho neznáš, to je potencionální zm*d
Nic mene, stejne mi prijde divne ze by to bylo legalni delat USE na ID, ktere je pres cely svet daleko. Jako, kdybych utikall a byl 10-20 obrazovek, OK. Ale to neni pripad, kdy pres nataceni postavy si kopne na 5 mist a zjisti kde zhruba sem.
Presti by me zajimalo zda je to v poradku. Takto vytrakovat postavu at jsem ji potkatl nebo ne. A nemyslim zde nazor hraci, ale GM. Ale o tom ten prvni post cele tema vlastne bylo.
Bez urazky vsech, my si muzem myslet kazdy svoje, ale pravidla vykladaji pouze GM.