Ale je pokrok, ze uz ho nevolate helpomZola píše:S tvojí minulostí swodinko držím hubu a krok.Waringull píše:Neřeš proflaklé věci :pp Raději vyřeš dotazy na alchemku, tam se čeká na tvoje vyjádřeníQvido píše:Jaky GM je v Amontce a v Harpagonech? Asi totiž pracuju s jinýma lidma.
A prosím bud konkrétní s těma jménama když už jsi to nakous.Sem zvědavej co z tebe vypadne za bobek , nebo zas odepíšeš nějakou srač...?
přesuny ityho kvůli amontce a harpagonum??? jiný vysvětlení nevidim
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: přesuny ityho kvůli amontce a harpagonum??? jiný vysvětlení nevidim
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: přesuny ityho kvůli amontce a harpagonum??? jiný vysvětlení nevidim
Traktor sem nebo tam , to mi je jedno.Neodbíhej od tématu.Ta ménaWaringull píše:S tvojí minulostí, přitomností, stylem hraním a vízaží a vleztoprdelkatěním, buď spachám sebevraždu, nebo imunutuju kolo na tom tvém zrezlém traktoru, co obce nechala na vrakovišti.Zola píše: S tvojí minulostí swodinko držím hubu a krok.
A prosím bud konkrétní s těma jménama když už jsi to nakous.Sem zvědavej co z tebe vypadne za bobek , nebo zas odepíšeš nějakou srač...?
Tys měl vždycky jen plnou hubu keců a herní styl si postrádal, nezapomeň si postěžovat na mapě a řekni všem tvým Harpago-Amotii přátelům at se tě zastanou na fóře nebo minimalně nějakého tvého GM Frienda, at ten přispěvěk smaže Ať můžeš dál žít ve své utopické představě.
Myslím, že se nedalo nepovšimnout, že od jisté doby už takřka nehraju, max když mě někdo osloví na ICQ at lognu na PvPHelp píše:WAringule dufam ze ty uz nemas v plane lognut ked davas taketo rady. Bol by si velmi zlaty
PS: Kdyby měl někdo problém s tím co jsem, tak to GM vyřešili za Vás ve hře, každý ať si to nazývá jak chce, třeba sapport nebo oprávněný přistup..
https://ctrlv.cz/shots/2018/01/24/K78N.png
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.