Další z řad Anti-PK opatření
Re: Další z řad Anti-PK opatření
Nebo dat aspon ze destro muze na hrace pouzit destro zbran,a je jedno jestli je pk nebo blue,to by stacilo mozna 

Az sem napise delarock, ze je to spatny, tak pak vam dam na rohlik.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ako kedysi? :p Sem myslel ze jsi teda starsi hracJohny Matovic píše:Aka ironia? ;p
To myslim smrtelne vazne...
Sak pk ma teraz lahsi zivot ako kedysi. Nevravim, ze je to neaky super luxus a peceni modraci tu pk padaju do huby, ale oproti casom ked si musel ist do xy lokacii na lodke jak pirat, je to sakramentsky rozdiel.
Btw co su to 4 roky na dpcku?

Porty byl stejne, krom toho byl jeste hrad na ice ostrove kde byly dalsi porty (nejsem si uz jist jestli tam byly i cnosti) takze bych docela setril s tema rozumama ...
4 roky sou dost btw...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No jo nostalgie , co teprve když přez rune book to kopalo mimo gz vedle měst.To bylo teprve holubu a toho brekotu na foru 

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
No hrad bol 11 rokov do zadu a viac a vtedy padali tie pecene holuby no ;pLucky píše:Ako kedysi? :p Sem myslel ze jsi teda starsi hracJa si pomatuju tehdejsi nastaveni (za dob Tlupy a spol) a to bylo vazne jiny!
Porty byl stejne, krom toho byl jeste hrad na ice ostrove kde byly dalsi porty (nejsem si uz jist jestli tam byly i cnosti) takze bych docela setril s tema rozumama ...
4 roky sou dost btw...
Doby Alhazredove som, ale moc nezazil

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Su 3 dovody preco sme chodili pojazdy low dungov:Acarus píše:Takze ty pojezdy na low dungy delate kvuli pvp a ne kvuli mamonu ?Mighty PvP GOD píše: kdeze... za pk sa da zarobit len ked mas stastie a zjazdis niekoho v TOPku... Kiez by si tak ludia najprv skusili zarobit za PK az potom hodnotitto by potom kazdy lutoval PKcka ze musia z 1 sucheho rozku na den vyzit....
Len aby som ti uviedol pomer, tak najaktivnejsie som hral PK od 2009-2013, za ten cas som mohol namamonit tak 5-10M ale nikdy som nemal majetok dokopy viac ako 5M. Ked som hral jeden cas 2 mesiace PVM, tak za tie 2 mesiace som spravil asi 20M...
1. Mamon. PK okrem pojazdov nemaju ziadny prijem... ked niekto hra dobre moze trochu zarobit aj v CV pvp ale naozaj len spotrebak.
2. Ine ako low dungy sa (takmer) nedaju pojazdit. Pojazdit sa dalo (mozno da uz neviem roky som nebol na pojazde low dungu): ice, wrong, tk, yomo, uq...? Shame, dest, pride a pod sa nedaju z dovodu bud ze maju hlidaci dlhy resp alebo treba vela ludi na high dung pojazd... keby vieme ze dakto siel high dung, tak do pol hodiny sa neda poskladat 6+ clennu pk vypravu...high dungy sa nam podarilo pojazdit ked sme mali info vopred niekolko hodin az den a aj to len kempenim....
3. Zabava a pocit uspechu. Zjazdit vypravu a hodit si fotku ich equipu na web je uspech ako ked si pvm hraci fotia poklady z despu...
Osobne keby mali pvperi eventy ako pvm hraci dungy, tak by sa na pojazdy tolko nechodilo... posledny pvp turnaj bol fajn odmenami, ale stejne je to nic proti tomu co maju za mamon pvm hraci. Viem ze je to skoro nemozne urobit mamon eventy pre pvp hracov... problem je "wintrading" a podobne obchadzania systemu odmien...
Fajn by bolo urobit kazdo-mesacny turnaj o odmeny ako 1. Miesto komplet na skladacku, 2 a 3 miesta podobne... takto by malo aj viac hracov motivaciu naucit sa a hrat pvp...
Komplet na skladacku kazdy mesiac pre top pvpera by bola aj tak mala odmena pre pvp hracov... si vezmite ze prakticky vsetky skladacky maju pvm hraci... v pvp sa v zivote neda zarobit na skladacku... a kedze su skladacky 99,9% vyuzivane v pvp, zobral by som kompletne vsetky skladacky z dungov(dropu aj pokladu) nech aspon daco maju pvp hraci a nech si niekto tu skladacku vybojuje pvp cestou... bolo by to fajn a trochu spravodlive pre pvp hracov.
Aby som uviedol dalsi pomer, ja hravam len PvP a brat PvM... za roky co sme hrali som ja mohol zarobit tak 5M pvp cestou a brat tak 200M pvm cestou, to su fakty. A nepiste mi ze mam hrat pvm... nebavi ma to

Takze este raz pisem moj finalny navrh na DP: urobit kazdy mesiac pvp turnaj a odmenu za 1. Miesto dat komplet na skladacku. Za 2. Miesto wire a za 3. Miesto sochu. Z pvm uplne zrusit z pokladov a dropov komponenty na skladacku.
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Hele přiznám se rovnou, že jsem to nečetl úplně celej ten příspěvek, ale téhle poslední věty jsem si teda všiml. To je veliká pecka jako:DMighty PvP GOD píše: Takze este raz pisem moj finalny navrh na DP: urobit kazdy mesiac pvp turnaj a odmenu za 1. Miesto dat komplet na skladacku. Za 2. Miesto wire a za 3. Miesto sochu. Z pvm uplne zrusit z pokladov a dropov komponenty na skladacku.
Takže jakože čistokrevní hráči PvM na shardu zaměřeném na PvM budou mít přístup ke skládačkám jen skrze PvP, který se musí naučit, aniž by chtěli nebo je to bavilo, a to vše pro to aby vyhráli květnový PvP turnaj, kde dostanou za první místo string? Jestli jsi to tak myslel, tak prosím napiš.
A doufám, že tento návrh projde. Jdu se naučit pořádně prska v PvP, což mě bude stát asi tak možná 1M a pak se mi snad podaří vyhrát aspoň dva ty turnaje a ty stringy střelím za 10 mega a dungovat už nemusím a mám mamon. Geniální:D
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Ja ako PVP hrac nemam moznost ziskat absolutne nic oproti pvm hracovi kde pvm hraci maju teraz uplne vsetko... Takze moj navrh by bol taky ze ked chce PVM hrac stringa, musi sa naucit PVP. Ked chce PVP hrac sochy, topka, rare musty, top zbrane, ada atd. tak sa musi naucit PVM... aj po tejto zmene by boli PVM hraci v extremne vyhodnom pomere... prislo by mi to aspon trosku ferove pre pvp hracov kedze by mohol potom aspon pvp hrac predat stringa a mat za to to, co maju pvm hraci...Sir Artuhr píše:Hele přiznám se rovnou, že jsem to nečetl úplně celej ten příspěvek, ale téhle poslední věty jsem si teda všiml. To je veliká pecka jako:D Takže jakože čistokrevní hráči PvM na shardu zaměřeném na PvM budou mít přístup ke skládačkám jen skrze PvP, který se musí naučit, aniž by chtěli nebo je to bavilo, a to vše pro to aby vyhráli květnový PvP turnaj, kde dostanou za první místo string? Jestli jsi to tak myslel, tak prosím napiš. Jen abych si to ujasnil:)Mighty PvP GOD píše: Takze este raz pisem moj finalny navrh na DP: urobit kazdy mesiac pvp turnaj a odmenu za 1. Miesto dat komplet na skladacku. Za 2. Miesto wire a za 3. Miesto sochu. Z pvm uplne zrusit z pokladov a dropov komponenty na skladacku.
Ale no tak 5m za 8 let hraní pvp? Tos celou dobu zabíjel nbiky ve veritu a prodával pak ingy ne?
Já za 10 let hraní převážně pvp s obcasnym pvmkovanim nemel nikdy o ekvipy nouzi. A to jsem zažil snad všechna pro a proti PK opatření co tu kdy byly. Jo dřív tráva byla zelenější a byly třeba 4 pojezdy dungu denně a to stačilo vyloženě jen obíhat a naběhnout na rozklepany modraky do dungu a bylo to.V té době hrávalo mnohem víc lidí ale asi to moc správně nastavený nebylo.
Teď hraje min lidí, ale díky novému obrození DP díky GM je to hodne slušne. Nemám moc přehled jak je to nastavený teď, asi to nebude žádná sláva. Určitě by nějaké dungy do určité části by měly být dobihatelne, aby to bylo trochu v rovnováze. Vím že je těžké to vyvážit ale nejlepší by bylo vybrat pár dungu (podle obtiznosti, délky, mamonu atd) a umožnit dobíhání pro prvních pár místnosti. Pokud by modraci přešli třeba za 4. dveře tak už by meli klid. Je to přesně jak psal Joewar, kdo nechce být pojet, udělá maximum pro to aby ho nikdo nepojel. A ono to, světe div se, vážně dejme tomu v 90 % funguje. Kdo je neschopný, neopatrný a nedokáže se poučit z předešlých chyb, ten si ten pojezd zaslouží
Já za 10 let hraní převážně pvp s obcasnym pvmkovanim nemel nikdy o ekvipy nouzi. A to jsem zažil snad všechna pro a proti PK opatření co tu kdy byly. Jo dřív tráva byla zelenější a byly třeba 4 pojezdy dungu denně a to stačilo vyloženě jen obíhat a naběhnout na rozklepany modraky do dungu a bylo to.V té době hrávalo mnohem víc lidí ale asi to moc správně nastavený nebylo.
Teď hraje min lidí, ale díky novému obrození DP díky GM je to hodne slušne. Nemám moc přehled jak je to nastavený teď, asi to nebude žádná sláva. Určitě by nějaké dungy do určité části by měly být dobihatelne, aby to bylo trochu v rovnováze. Vím že je těžké to vyvážit ale nejlepší by bylo vybrat pár dungu (podle obtiznosti, délky, mamonu atd) a umožnit dobíhání pro prvních pár místnosti. Pokud by modraci přešli třeba za 4. dveře tak už by meli klid. Je to přesně jak psal Joewar, kdo nechce být pojet, udělá maximum pro to aby ho nikdo nepojel. A ono to, světe div se, vážně dejme tomu v 90 % funguje. Kdo je neschopný, neopatrný a nedokáže se poučit z předešlých chyb, ten si ten pojezd zaslouží

- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
myslel som to tak ze to bol moj peak... jasne mal som vzdy pripravenych zo 10 midnajtiek, 5 invul kombo, nejaky tempest +40 scim +17 haly, ada robu atd... ale sem tam som nieco odovzdal... takze celkovo som nikdy pvperenim nepresiahol hranicu 10M vacsinou som si tych 5 udrzoval, len ked som hral PVM alebo teraz sa mi podarilo vyhrat v loterii + turnaji tak mam zase nieco okolo 10M inak nic viac (skladacky nepocitam tie som dostal lebo na ne by som nikdy nezarobil mamon).Tuzemack píše:Ale no tak 5m za 8 let hraní pvp? Tos celou dobu zabíjel nbiky ve veritu a prodával pak ingy ne?
Ty si dobrej no...Mighty PvP GOD píše:myslel som to tak ze to bol moj peak... jasne mal som vzdy pripravenych zo 10 midnajtiek, 5 invul kombo, nejaky tempest +40 scim +17 haly, ada robu atd... ale sem tam som nieco odovzdal... takze celkovo som nikdy pvperenim nepresiahol hranicu 10M vacsinou som si tych 5 udrzoval, len ked som hral PVM alebo teraz sa mi podarilo vyhrat v loterii + turnaji tak mam zase nieco okolo 10M inak nic viac (skladacky nepocitam tie som dostal lebo na ne by som nikdy nezarobil mamon).Tuzemack píše:Ale no tak 5m za 8 let hraní pvp? Tos celou dobu zabíjel nbiky ve veritu a prodával pak ingy ne?

- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nie. Ja som mal v itemoch odhadom 4-8M, ale v GP mozno tak 500k-2M ked som bol na tom najlepsie.Fisik III píše:Ty si dobrej no...Mighty PvP GOD píše:myslel som to tak ze to bol moj peak... jasne mal som vzdy pripravenych zo 10 midnajtiek, 5 invul kombo, nejaky tempest +40 scim +17 haly, ada robu atd... ale sem tam som nieco odovzdal... takze celkovo som nikdy pvperenim nepresiahol hranicu 10M vacsinou som si tych 5 udrzoval, len ked som hral PVM alebo teraz sa mi podarilo vyhrat v loterii + turnaji tak mam zase nieco okolo 10M inak nic viac (skladacky nepocitam tie som dostal lebo na ne by som nikdy nezarobil mamon).Tuzemack píše:Ale no tak 5m za 8 let hraní pvp? Tos celou dobu zabíjel nbiky ve veritu a prodával pak ingy ne?Takže podle tebe, když někdo má třeba itemy za 500M ale přímo GP má jen 5M.. Třeba protože si vše z dungu draží. Tak je vlastně chudák kterej si tím pvm vůbec nezarobil...
![]()
![]()
![]()
![]()
A po druhe, ty mi teda chces povedat, ze je to OK ze pvm hraci maju vsetko a pvp nic? Prestali by vsetci PVM hraci hrat keby im uz nedropovala skladacka ktoru stejne nevyuzivaju? To je nenazranost PVM hracov toto len, chciet uplne vsetko.
Mě by teda zajímalo, kde všichni ty PKčka přišli ke skládačkám. Na prskách jí má skoro každej..Mighty PvP GOD píše:Nie. Ja som mal v itemoch odhadom 4-8M, ale v GP mozno tak 500k-2M ked som bol na tom najlepsie.Fisik III píše:Ty si dobrej no...Mighty PvP GOD píše: myslel som to tak ze to bol moj peak... jasne mal som vzdy pripravenych zo 10 midnajtiek, 5 invul kombo, nejaky tempest +40 scim +17 haly, ada robu atd... ale sem tam som nieco odovzdal... takze celkovo som nikdy pvperenim nepresiahol hranicu 10M vacsinou som si tych 5 udrzoval, len ked som hral PVM alebo teraz sa mi podarilo vyhrat v loterii + turnaji tak mam zase nieco okolo 10M inak nic viac (skladacky nepocitam tie som dostal lebo na ne by som nikdy nezarobil mamon).Takže podle tebe, když někdo má třeba itemy za 500M ale přímo GP má jen 5M.. Třeba protože si vše z dungu draží. Tak je vlastně chudák kterej si tím pvm vůbec nezarobil...
![]()
![]()
![]()
![]()
A po druhe, ty mi teda chces povedat, ze je to OK ze pvm hraci maju vsetko a pvp nic? Prestali by vsetci PVM hraci hrat keby im uz nedropovala skladacka ktoru stejne nevyuzivaju? To je nenazranost PVM hracov toto len, chciet uplne vsetko.

Miliardakrát PKčka pojeli nepoučitelný hráče v ada kompletech, topkách (nebo se o to aspoň pokusili) před domem.
Ty pojezdy dungů se dělají pro zábavu ze získaného mamonu a ne pro zábavu z pvp... Ve většině případů je výdělečné pojet 2 hráče než jít velký dung, kde není poklad.
Přijde ti, že si dobře zahrál pvp, když natáhneš modráka do cove a tam je vás 5? Nebo to samé do pasti? (ano dělá se to, nic proti tomu nemám, asi to zahřeje na srdíčku, ALE S PVP TO NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO)
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No z kade inde ako z PVM? Ci si myslis ze skladacky a topka dropuju z pvp?Fisik III píše: Mě by teda zajímalo, kde všichni ty PKčka přišli ke skládačkám. Na prskách jí má skoro každej..Kde teda berou ekvip na to, aby běhali v topkách, gothianech, + hodně zbraních. Kde ty PK guildy vzali na to aby si koupili domky a propojovali si je gatama.
Miliardakrát PKčka pojeli nepoučitelný hráče v ada kompletech, topkách (nebo se o to aspoň pokusili) před domem.
Ty pojezdy dungů se dělají pro zábavu ze získaného mamonu a ne pro zábavu z pvp... Ve většině případů je výdělečné pojet 2 hráče než jít velký dung, kde není poklad.
Přijde ti, že si dobře zahrál pvp, když natáhneš modráka do cove a tam je vás 5? Nebo to samé do pasti? (ano dělá se to, nic proti tomu nemám, asi to zahřeje na srdíčku, ALE S PVP TO NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO)
Ze pk behaju v topkach? Vypis kto a kedy. Ja som hraval len s top zbranou (bersa/tempest) lebo som na to dokazal nasetrit. Nycte hral v topku na nekra lebo ho dostal od jedneho hraca.
Ano sem tam sa podari nejake ada kombo ziskat, ale vypis mi o kolkych pripadoch vies... o 1?
Kazdy kto nehral pk si mysli ze mu skacu topka do securky ale to tak nie je.
Nepoviem keby som navrhol aby pvm hracom nedropovali topka alebo ada, ale navrhol som skladacku lebo je v pvp najviac vyuzivana a v pvm najmenej z "top" veci. Tak kde je problem? Ci ako pvm hrac chces mat uplne vsetko a pvp hraci su odpad ktory nikdy nebudu moct nic ziskat pvp cestou?...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Nie kazdy je milionar z PVM. Ja napr. hram pvm 10 rokov a mam z neho jednu skladacku prakticky a potrenene postavy. :pMighty PvP GOD píše:A po druhe, ty mi teda chces povedat, ze je to OK ze pvm hraci maju vsetko a pvp nic? Prestali by vsetci PVM hraci hrat keby im uz nedropovala skladacka ktoru stejne nevyuzivaju? To je nenazranost PVM hracov toto len, chciet uplne vsetko.
Vymyslas tu zvlastne scenare, ktore su v mnohom na mile vzdialene realite.
Ved ked chces byt milionar z PVP, chod a opytaj sa hatedakov ako to robia, opytaj sa Mira(tusim ste aj v rovnakej guilde) s Nyctem (mimochodom beha pvp v topku a s tym tempestom na denej baze a nie je jediny kto za posledne 3 mesiace behal v topku) nech ti odovzdaju svoje Know how.
Inak neviem ci si to uvedomujes veduci, ale ten chalan s ktorym sa bavis je hatedak.

Prosim ta Ego, logni tu hru aspon na 2 tyzdne, nech tie tvoje prispevky nevyzeraju tak NEHORAZNE odtrhnute od reality. Uz som ti to predtym pisal, zijes v realite, ktora je bud davno minula alebo nikdy neexistovala.
Sklb - okrasny clovek
Takže ty si za celou svou kariéru v pvp vydělal 5m ale běhal si s berserkou, a tempestem. Víš vůbec, jak často padá wire a jaká je šance že si ho vydražíš zrovna ty? Ty na tom chceš jen zbohatnout.
Aby jste mohli pojíždět lidi bez možnosti ztráty zbraně / roby (myslím to obecně jako PK). Když to nahodou nevyjde. Je pravda, že sou teď PKčka v nevýhodě při pojezdu. Lidi už neutíkají všemi směry... Nedávno jsme pojeli PK výpravu a war měl Spear of Moonshield jako jedinou zbraň. Málem jsem umřel smíchy, když mě tím lechtal... Ta skládaná zbraň by byla vážně lepší no..
Dnes už je doba zlá.. viz.
Aby jste mohli pojíždět lidi bez možnosti ztráty zbraně / roby (myslím to obecně jako PK). Když to nahodou nevyjde. Je pravda, že sou teď PKčka v nevýhodě při pojezdu. Lidi už neutíkají všemi směry... Nedávno jsme pojeli PK výpravu a war měl Spear of Moonshield jako jedinou zbraň. Málem jsem umřel smíchy, když mě tím lechtal... Ta skládaná zbraň by byla vážně lepší no..
Dnes už je doba zlá.. viz.
Okcakep píše:Víš kolikrát jsme dostali v poslední době na hubu od modráků? Doba kdy při zahlédnutí červeného jména se modráci rozprchli páchali harakiri a odhazovali cenné věci před tvoje nohy automaticky je pryč, dneska vychytáš výpravu v blbé místnosti a gangrelové tě rozcupujou, že nevíš jak se jmenuješ
Ale notak...Johny Matovic píše:Inak neviem ci si to uvedomujes veduci, ale ten chalan s ktorym sa bavis je hatedak.To su ti co si z Pvp postavili hrad mimochodom.

Když už jsme u toho hradu, tak ten jsme postavili svépomocí jak z pvm tak i pvp. Občas přispělo nějaké to vykempene TOPko nebo Ada komplet (ve dvou případech za 10 let hraní). Jen to chce trošku u toho PKreni přemýšlet a být kreativní a sem tam se nějaký úlovek podaří. Takovej úlovek kterej ti dokáže zasponzorovat měsíce hraní. Občas pojedeš výpravu a občas dojdeš dung s lepsim pokladem...
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Skor by som povedal ze ty zijes len v game designe UO ktory siaha do 1997 kde sa ledva dali pocitace medzi sebou pripojit tak nikoho ani nenapadlo ze ako urobit odmeny z PvP ktore vtedy (skoro) ani neexistovalo.Johny Matovic píše:Uz som ti to predtym pisal, zijes v realite, ktora je bud davno minula alebo nikdy neexistovala.
V kazdej normalnej novej uspesnej hre je PvP odmienane, ci uz rovnakym sposobom ako pvm alebo delenym (pvm-> nieco, pvp -> daco).
Zarobit sa z kempenia da, ale tento druh "zarobku" nema moc spolocne s PvP, to vieme vsetci. Preto som chcel radsej zarobky turnajovou cestou.
okrem toho, keby sa dalo realne na tych turnajoch aj ziskat zaujimave equipy ktore by sa dali len z PvP (mozno ze nieco naviac nez len skladacky) tak by to ozivilo PvP. ked aj pvm hraci nejdu dung tak idu radsej odlog lebo dnesne pvp nema vyznam. keby boli zaujimave turnaje tak by namiesto odlogu mohli ist hrat pvp...
Do pokladov sa tlaci 99,999% odmien (do pvp tych 0,001% vo forme turnajov raz za rok), tak co sa trochu viac nepodpori pvp? mne osobne nejde o to ze by som tam zarobil, keby som na mamon tak hram pvm, ale aby hralo viac ludi pvp a tym padom bolo zivsie PvP celkovo.
A stale mi tu nikto neodpovedal na otazku ci je to v poriadku ze vsetky odmeny su z PVM a z PvP su ziadne. Kempenie pred barakom a pojazdy dungov za PvP nepocitam, aj vy vsetci tvrdite, ze to s pvp nema nic spolocneho. PvP ma byt predovsetkym vyrovnane, ist pojazd dungu to je ako ist despa s nesmrtelnostou.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
ano podle me to je v poradku,protoze do pvm a vetsich dungu potrebujes pomerne drazsi vybavu nez jen na behani pvp po svete, i 25 kosti a invul roba je prd oproti vybave pvm hrace... nehlede na to ,ze na pvp se za 10 minut muzes vyprdnout, ale kdyz des dung musis u toho vydrzet i 4 hodiny
Naposledy upravil(a) Edward Cullen dne 11.03.2017 13:53:51, celkem upraveno 2 x.