do měst přibyli vendoři
Re: do měst přibyli vendoři
Mystic Vendor v dungeonu zní zajímavě!
A proč hned v dungu? tak stačí někde mimo gz, aby se neřeklo, necpal bych ho hned do dungu (a ne nemám v zásobě milion mystiku)
Já ano a stejně si myslím, že vendor na mystiky je zbytečnost. Vendoři by především měli být na věci, které nelze získat pomocí PvM, pokud chceme pomoct začínajícím a nebo staronovým hráčům. Pokud zavedeme vendory na vše, rovnou můžeme zrušit hráče ...Xan píše:A proč hned v dungu? tak stačí někde mimo gz, aby se neřeklo, necpal bych ho hned do dungu (a ne nemám v zásobě milion mystiku)
Vendoři sami nic neprodávají, mají jen to, co dostanou od hráčů. Je to v novince.Raxik píše: Pokud zavedeme vendory na vše, rovnou můžeme zrušit hráče ...
Jsou to vlastně offline vendoři na low itemy pro všechny.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
--Nejmenovaný profesor matematiky
Já to myslel co se týká poptávky...Aahz píše:Vendoři sami nic neprodávají, mají jen to, co dostanou od hráčů. Je to v novince.Raxik píše: Pokud zavedeme vendory na vše, rovnou můžeme zrušit hráče ...
Jsou to vlastně offline vendoři na low itemy pro všechny.
- to je pravda. Proto upozornuji na to, ze nevim jestli nejsou mystiky uz moc a counteruji to tim(prave proto abychom nezrusili obchodovani uplne), ze pokud by bylo NPC nekde v dungu, mnozi, nez aby lezli nekam, museli shanet partu a tak dale - tak to radeji koupi normalne pres vyvesku ci na trzisti v trinsicu.
- a zaroven ten, kdo by chtel mystic nakoupit a nemohl sehnat prodejce, tak tu partu proste sezene a zajdou se podivat, zdali to ten podivny chlapik v covetous nema
- a zaroven ten, kdo by chtel mystic nakoupit a nemohl sehnat prodejce, tak tu partu proste sezene a zajdou se podivat, zdali to ten podivny chlapik v covetous nema
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
On se nejak upravoval vzorec pro ten odkup? Pokud ne, tak je to porad stejne nevyhodne, pokud to ale myslis tak, ze ted zarabam kes prodejem itemu, tak si to loupnu do predrazenyho baraku bez problemu... tak to pak joXorine píše:Kdzy se tu bavite o odlivu GP... - Vzpomente si na moznost odkoupeni najemnich domu do osobniho vlastnictvi (drive to dost lidem prislo nevyhodne ale myslim si ze ted by zajem mohl byt)
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Nápad někoho, kdo je línej to psát na forum:
Zavést změnu ceny odkupu/prodeje itemů vendora podle počtu na skladě, čím více by daného itemu měl, tím levněji by vykupoval/prodával....
nepřišlo mi to jako uplne blbej nápad
Zavést změnu ceny odkupu/prodeje itemů vendora podle počtu na skladě, čím více by daného itemu měl, tím levněji by vykupoval/prodával....
nepřišlo mi to jako uplne blbej nápad
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
ANo myslel jsem to tak ze by byl dostatecny GP odliv do tech "predrazenych najmu".
chyby me vendor na svitky nikde jsem nenasel je treba i v planu ten ? recal, port a tak ? docela me chyby kdyz uz jsou regy, peri a tak svitky padaj kdyz rezes hady takze by to zas az tak od veci nebylo
Svitky jsou v plánu.
A na šperky by se také dalo udělat ?
Tezke uz, premyslim o tom jak. Ale veci, ktere se nabijeji ... navic kazda vec se muze nabijet do jine promenne, to by pak byl pro kazdy item uplne jiny gump.LaPiZza píše:A na šperky by se také dalo udělat ?
na uplne nove nepouzite by slo lehce nn?Acarus píše:Tezke uz, premyslim o tom jak. Ale veci, ktere se nabijeji ... navic kazda vec se muze nabijet do jine promenne, to by pak byl pro kazdy item uplne jiny gump.LaPiZza píše:A na šperky by se také dalo udělat ?
druhá věc je, kolik takovejch defaultních mají lidi někde volně v báglu, bych předpokládal, že to mají všichni ve šperkovnicích...
Tak to nastavit na sperkovnici s poctem nabiti 50, 100 a k cene vykupu pripocitat tu sperkovnici...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
Já si tedy nechal dost na craftění. Nevím jak ostatní. ))Acarus píše:Komplikovane.
Neni ubytek materialu moc velky ? ( i kdyz ze se ptam, to asi nikdo nebude rikat, ze ano je velky, by se asi okradal o moznost prodani zbozi.)
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted ten ubytek je skokovej, protoze kazdej prodava prebytecny zasoby, kterejch se jinak nemohl zbavit. Ale az to vsichni doprodaj, tak pak uz to bude jen pozvolna pribyvat, jak budou lidi makrovat.Acarus píše:Komplikovane.
Neni ubytek materialu moc velky ? ( i kdyz ze se ptam, to asi nikdo nebude rikat, ze ano je velky, by se asi okradal o moznost prodani zbozi.)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.