Válcovi můžete věřit. Takovéto praktiky zná moc dobře. Sám za ně byl smazánVallec píše:Ták týchto inteligentných rečí sú plné forka hádam všade... vyhrážky , nadávky. Človek sa fakt nasmeje... možno by si to už zaslúžilo aj vlastné forum rozdelené do off topic-ov. Akorát ma potom ešte viac baví čítať výhovorky týchto debilkou jak to vlastne bolo úplne inak a vlastne dotyčný na ktorého nadávali je ten zlí. Chalani pevne dúfam že tento server ešte aspoň rok vydrží , nech má Váš život zmysel. Ale potom sa asi len dočítáme v správach ako niaky feťák vyskočil z okna a jeho bratček dostal infarkt od nervou.
Tak esli dostal ban i škorp, tak pak je jasný proč se chce zbavit svého pohlaví..Raxik píše:WRka už mě nechcou na svým forku...
"Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.
Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.
Důvod banu: Jsi totalne vymasteny curak s malim ptakem, tvoje iq odpovida velikosti tveho penisu takze velice male
Tento ban byl vydán na vaši IP adresu."
Raxik píše:WRka už mě nechcou na svým forku...
"Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.
Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.
Důvod banu: Jsi totalne vymasteny curak s malim ptakem, tvoje iq odpovida velikosti tveho penisu takze velice male
Tento ban byl vydán na vaši IP adresu."
Já tam byl asi 5 hodin a dostal jsem hned ban :/. A to jsem jen nabízel k prodeji soudnost, jelikož jsem zjistil, že u WR je to podstatně nedostatkové zboží a chtěl využít mezery na trhu.Scorp -K- píše:Erik co by som prosimta ja robil na WR forku. Sa cudujem ze dokonca aj Raxik tam bol, a to uz je co povedat.
Zola píše:převzato z WR fora a cenzurováno![]()
:
Prodej raci svoje panenstvi ty vylizanej čuramedánetreba ho naky vyzrany prase typu Halina Pavlovska od tebe koupi a vis co bude uplne nejlepsi kdyz si tydle bobky budes psat k sobe na forum diky
klidne ti poslu fotky video jak svoji mladou hobluju treba konecne prijdes na to ze pero neni jen na curaniRod Sacketts II píše:Herka si něco kompenzuje tim jak řiká že druzí o sex ani nezavadí.
"
8 Hercules (WR) 15. února 2016
8 14:11 kundy te nechtej nezapichas si chudacku vid
7 cermi 15. února 2016
7 14:11![]()
![]()
![]()
![]()
8 Hercules (WR) 15. února 2016
8 14:11 njn tak je mi jasny proc si zvisujes ego timto zpusobe
"
Mě řekl že vypadam jako Shrek tak nebudu mít sex.Než se rozčilovat na servru s 30 lidma s takovejdlema lidma, raději ať ty postavy padnou v zapomění.
A Herka, mezi náma. Snad tě tvá mladá už pustí k sobě na lože abys zjistil co to ten sex je. Možná pak pochopíš co to je dospět až ti porodí potomka.