Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Příspěvek od Raxik »

Celav píše:Raxík, anketu najvačšieho ufňukanca , riťolezca a tragéda si s prehladom vyhral ty :) .
A tie tvoje jasné " viditelné " fakty tam zas chudáčík vidíš len ty . Ja tam stále vidím troch ludí a velmi by ma zaujímalo ako z toho obrázku dokážeš vyčítať to že to Pkčko to napísalo živé a nie mrtve. Mne zas trošku pripomínaš , také to typické dieťatko ( také mierne retardované) , ktorému na pieskovisku niekto zobral formičku. Najprv sa rozplače a ked vidí že je chudáčik tak slabučký že to nedokáže vyriešiť sám, utek mamičke pod sukňu a roní krokodílie slzy jak mu bolo ublížené. Raxík snád by sa už patrilo troška dospieť a nebrať tú hru tak strašne moc vážne , lebo jak to tragikomicky žereš je fakt na smiech .
Sakra, jak je možné poznat z toho journalu, že to nenapsal už mrtvý:
Berserker: 176/212
Berserker: vybea,hide
Berserker: 146/212

Je na to potřeba jedna zásadní věc a to je zdravý rozum a tedy také mimochodem pojem o časové posloupnosti. Vlastnosti, které jsou pro určité jedince zcela samozřejmostí a pro některé naopak naprosto tabu.
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Raxik píše:
Trinity píše:
Raxik píše:To Shadowsong: používání power words takhle na makro je také zakázané.
Když se tu furt oháníš zákazem a pravidlem.... Tak zakázané máš i navážení se do hráčů na foru a stejně to neustále děláš...
Co si o tom ostatní myslíte? Neměl by být Raxik potrestaný? Nejlépe banem na doživotí. :lol: :lol: :lol:
Jestli upozornění na porušování pravidel definuješ jako navážení se do lidí tak máš rozhodně pravdu :)))))). A co se týká pravidel, ty tu nejsou pro jen tak pro nic za nic. Btw kdo by měl podle tvých norem dostat ban je především Válec, takže jsem rád, že jsi mě v tom podpořil.
A ty se do nikoho nenavážíš, nikoho neurážíš, nerýpeš, nic... promiň, ty vlastně jen kopeš...
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

A ty se do nikoho nenavážíš, nikoho neurážíš, nerýpeš, nic... promiň, ty vlastně jen kopeš...
Kde někoho urážím např. jako Válec uráží lidi, kteří sem píšou. Já chci ten text. Poukaž na něco aspoň. Udělej něco proto, aby tvoje tvrzení mělo nějakou váhu!!! A jen tak mimochodem Válcovo chování ti nevadí? To je trošku pokrytecký přístup nemyslíš?
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

Trošku si ťa premenujem, na zaklade tvojej inteligencie...
Takže Rexík ( ospravedlňujem sa tomuto psovy,zo znamej kriminalky), toto tvoje kopanie okolo seba stále ale nevyvracá to že dokážeš počítať do neuveritelnej číslovky 2 .
Strašne mi pripomínáš jedného pána, blbca , rovnako s tej istej bugerskej guildy akurát z iným nickom hlavne skillom. Tiež dokázal hrať v PvP len Whčko, rečí plno,a skutek utek . Na rozdiel od teba(zatial), ho zmazali a zabanovali .Ked sa tu chceš oháňať a chrliť oheň , najprv si uprac pred svojim prahom. Myslím že nikto nemá tolko prohreškou za bugovanie ako tá Vaša slávna guilda Medžik Gájusov. Tak ked už tu chceš kázať a krmiť nás bludmy, možno by sa oplatilo sa zamyslieť či si práve ty ten správny :clap:
Celav
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Celav »

A mimochodom, týmto príspevkom končím túto trápnu debatu. Píš si sem čo chceš rob zo seba hrdinu , je mi to u prdele . Myslím že každý rozumný človek si o tebe spraví jasný záver . Papa :lol:
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Celav píše:Trošku si ťa premenujem, na zaklade tvojej inteligencie...
Takže Rexík ( ospravedlňujem sa tomuto psovy,zo znamej kriminalky), toto tvoje kopanie okolo seba stále ale nevyvracá to že dokážeš počítať do neuveritelnej číslovky 2 .
Strašne mi pripomínáš jedného pána, blbca , rovnako s tej istej bugerskej guildy akurát z iným nickom hlavne skillom. Tiež dokázal hrať v PvP len Whčko, rečí plno,a skutek utek . Na rozdiel od teba(zatial), ho zmazali a zabanovali .Ked sa tu chceš oháňať a chrliť oheň , najprv si uprac pred svojim prahom. Myslím že nikto nemá tolko prohreškou za bugovanie ako tá Vaša slávna guilda Medžik Gájusov. Tak ked už tu chceš kázať a krmiť nás bludmy, možno by sa oplatilo sa zamyslieť či si práve ty ten správny :clap:
Takže jestli to chápu správně tvoje odpověď na moje zřetelné prokázaní, že jsi to nepsal do hry mrtvý je, že jsem členem MG guildy, což je skupina jedinců za jejichž činy já osobně nejsem odpovědný, tedy nemůžu poukazovat na prohřešky ostatních? To je zajímavá logika. Ovšem mám ještě jednu otázku. Pokud jsem inteligencí roven psovi a vyčetl jsem z obrázku to, co ty jsi očividně nemohl, co to tedy dělá z tebe?
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Raxik píše:
Kde někoho urážím např. jako Válec uráží lidi, kteří sem píšou. Já chci ten text. Poukaž na něco aspoň. Udělej něco proto, aby tvoje tvrzení mělo nějakou váhu!!! A jen tak mimochodem Válcovo chování ti nevadí? To je trošku pokrytecký přístup nemyslíš?
Jak ty říkáš, asi jsem pokrytec, protože jsem nenapsala jediný post na forku o tom, že mi vadí chování některých jiných hráčů, ať už Válce nebo kohokoliv jiného, abys byl spokojený. Ale že by ses zamyslel nad tím, proč reaguji na tebe na forku, to ne... :| Válec trochu přestřelil, byl za to potrestán, ač možná přísněji než je běžné, ale stalo se. Tak ho pojďme linčovat dál, vždyť je to Kačer, od nich se to čeká... A já tedy oficielně hlásím, že mi vadí tvoje i jiných lidí urážení, navážení se a takzvaného kopání do Kačerů a vlastně i jiných guild. Třeba to takhle pochopíš... A když ne, tak za to nemohu. Přeji ti méně podobných starostí a okopaných bot...
Naposledy upravil(a) Trinity dne 06.10.2015 11:14:11, celkem upraveno 1 x.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

:mrgreen:
klauni
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Trinity píše:
Raxik píše:
Jak ty říkáš, asi jsem pokrytec, protože jsem nenapsala jediný post na forku o tom, že mi vadí chování některých jiných hráčů, ať už Válce nebo kohokoliv jiného, abys byl spokojený. Ale že by ses zamyslel nad tím, proč reaguji na tebe na forku, to ne... :| Válec trochu přestřelil, byl za to potrestán, ač možná přísněji než je běžné, ale stalo se. Tak ho pojďme linčovat dál, vždyť je to Kačer, od nich se to čeká... A já tedy oficielně hlásím, že mi vadí tvoje i jiných lidí urážení, navážení se a takzvaného kopání do Kačerů. Třeba to takhle pochopíš... A když ne, tak za to nemohu. Přeji ti méně podobných starostí a okopaných bot...
Víš že opakování určitých frází je nikdy neudělá skutečnými, dokud nejsou podložené? Sám o sobě nebo o jiných lidech můžu tvrdit spousty věcí. Ovšem musí být podložená, jako například moje obvinění Válce. Co nechápu je, že obvinění jednoho konkretního člověka je bráno jako útok na celou guildu. Mimochodem, když se podíváš na Válcovi texty, bylo by těžší najít text, kde "nepřestřelil".
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Berserker ba585c -R- Zneužití externího programu (,hide) v pvp. Účet bude smazán. *Qvido*
:cry:
tohle ty gm jako přehání..nejdřív mu daji ban a pak ho ještě jednou smažou?! to kde sme?! teď jako smažou všechny kačeři nebo co? pak se nedivte že tu nikdo nehraje když všechny mažete.. nebudu hrát když tu nehraje válec.. a tuzemack taky ne!
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Erik Nighelt píše:Berserker ba585c -R- Zneužití externího programu (,hide) v pvp. Účet bude smazán. *Qvido*
:cry:
tohle ty gm jako přehání..nejdřív mu daji ban a pak ho ještě jednou smažou?! to kde sme?! teď jako smažou všechny kačeři nebo co? pak se nedivte že tu nikdo nehraje když všechny mažete.. nebudu hrát když tu nehraje válec.. a tuzemack taky ne!
Problém vyřešen s neuvěřitelnou efektivitou!!!
blabolek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blabolek »

tohle už je hodně přehnané... to co tu jako předvádíte?
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Raxíku.. Doufám že jsi spokojený... Todle jsem ještě fakt nezažil... ale neboj se každý čin způsobuje reakci...

Jsi opravdu velký hrdina že se vozíš po jednom člověku.. Tleskám protože člověk jako ty musí mít velký úspěch v životě pač jednu věc ovládáš opravdu moc dobře...
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

LaPiZza píše:Raxíku.. Doufám že jsi spokojený... Todle jsem ještě fakt nezažil... ale neboj se každý čin způsobuje reakci...

Jsi opravdu velký hrdina že se vozíš po jednom člověku.. Tleskám protože člověk jako ty musí mít velký úspěch v životě pač jednu věc ovládáš opravdu moc dobře...
Třeba se ten člověk poučí a nebude se navážet do lidí ve hře a na fóru bez nějakého důvodu :)))...
Bemis
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Bemis »

System vybral za tebe Raxiku.
D e m e n t je cenzurovano, takze na tom neco bude.
Těšilo mě!
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Bemis píše:System vybral za tebe Raxiku.
D e m e n t je cenzurovano, takze na tom neco bude.
Těšilo mě!
Líbí se mně ta vaše logika. Válec poruší vědomě pravidla, dostane zase del, ale je to moje chyba. To je moc dobré. Mám takový bláznivý nápad. Ať zkusí ty pravidla neporušovat :).
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Myslím že to nemá cenu řešit.
Valec porušil pravidla za tohle se vždy mazal acc to se nesmí ani divit.
Raxik jsi prostě ubohej práskač,tohle jsem ve hře viděl už asi 1000x za tu dobu co hraju a fakt by mě nikdy nenapadlo to postovat na fórum a brečet tu Gm,aby mu dali del.
PS: Vůbec mě nezajímá jestli to je gilda(kačerů,amonťáků atd.),ale fakt by mě v životě nenapadlo to sr** sem na stránky :clap:
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Honziiik píše:Myslím že to nemá cenu řešit.
Valec porušil pravidla za tohle se vždy mazal acc to se nesmí ani divit.
Raxik jsi prostě ubohej práskač,tohle jsem ve hře viděl už asi 1000x za tu dobu co hraju a fakt by mě nikdy nenapadlo to postovat na fórum a brečet tu Gm,aby mu dali del.
PS: Vůbec mě nezajímá jestli to je gilda(kačerů,amonťáků atd.),ale fakt by mě v životě nenapadlo to sr** sem na stránky :clap:
Člověk který nahlásí porušování pravidel je práskač. Nezapomeňme, že jsme to slyšeli tady. Takže v realu až vám ukradnou auto nebo uvidíte někoho srazit dítě na přechodu, neopovažujte se to nahlásit vy UBOHÝ PRÁSKAČI!!!
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Asi je na case oddelit si realitu od online hry. Jedine ze by tam bola porucha osobnosti, v tom pripade je to nedosiahnutelne.
Naposledy upravil(a) Scorp -K- dne 06.10.2015 19:53:56, celkem upraveno 1 x.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Godsword
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godsword »

Raxiku , klobouk dolů :D . Dosáhl si konečně svého ? Nebo chystáš něco dalšího ? Tobě se může člověk jenom smát :D skrz tebe sem si založil i account.
Odpovědět