Hráč - Swoodinka,Waringul zneužívání herního nastavení

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: Hráč - Swoodinka,Waringul zneužívání herního nastavení

Příspěvek od Saturn »

Neporušil jsem jediné pravidlo a ty jsi jich porušil hned X v řadě a budeš si tu vymýšlet pohádky :) Škoda o tobě psát, každej už tu ví jakej doopravdy jsi a nějaký řečičky tě nezachrání...

Žij si dál v tom tvým světě. Já na tebe nemám čas ani náladu, chci si jen normálně zahrát a né číst tvoje výplody fantazie.
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilyoaiud »

Jojo, já už mám obrázek o tobě ty ňoumo, dřív než si začneš stěžovat podívej se v první řadě na sebe. Kdybys tolik keců a usílí cos tu vynaložil radši vložil do pvp, bylo by to pro tebe lepší, pak bys nemusel postovat takový žvásty. :oP

Hodně štestí při pvp :lol:
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Saturn »

Už jsem si zvykl, že všude se najde nějaká taková ultrap**a jako jsi ty :) pohádkář a chronický sedmilhář.

Porušuješ pravidla a ještě tady házíš špínu na ostatní, ty ... prudič s miliardou prohřešků. Navážíš se do lidi, jaká jsem nula v RL... jak to můžeš vědět? Podle sebe soudíš mě? Ať chceš nebo ne, už je to tak ... :-)

Hlavně nezapomeň tady všem napsat jaký jsme všichni kokoti a nuly a ty si pán.
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilyoaiud »

Jojo, já nikoho neuražím narozdíl od tebe, ani nikoho neposílam do ** neříkam, že je *** atp.

Jestli si myslíš, že tvoje chovaní je adekvatní, tvoje věc. Každý to vidíme jinak to k pvp poražencům patří, brekot, vztech, a nevhodné chovaní, už na ty tvoje bláboly neodepisovat nebudu, nudí mě, čus
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Saturn »

Zdravím reaguju na věc s krádeží v domě. Jde o to že hráč jménem Lucas Stouler kterého všichni znají jako Murto, The Cynik,Su Shi,Prudič Isha a další nezpočet dalších postav které znáte jako podvnodníky, zloděje, atd...viz prohřešky Zneužívání dual klienta, nedodržování relog timeru Blue<>PK, prasení a prudění ostatních hráčů. Vzhledem k historii : Ban IP 89.177.63.59, blokace všech logovaných účtů: rang4, jenikz, okainstnuto, Rohan4, palat1, kevin88. *Ocroc*29.04.2014 09:32 Swoodinka 0e2ace - Relogování Blue<>PK bez povinné pauzy. *Ocroc*02.01.2014 22:50 Windic 269509 -Order- Neustálé znepřijemňování hry ostatním hráčům, čeho je moc toho je příliš. Jail + logy. Další prohřešek = smazání učtu. *Qvido* 28.10.2013 13:53 Windic 269509 - Relog blue < > pk bez povinné pauzy. Vzhledem k historii to bude za 750 logů na každé postavě. *Ocroc* 05.08.2012 10:44 Issha de641a COOL Zásadní zneužití dual klienta k vylootování šedého hráče. Prudič a 2k logů. *Ocroc*09.04.2012 19:58 The Cynik 44c490 - Krádež v baráku skrze cizí účet, účet bude smazán + bloknut účet cesar. *Ocroc*
TO je jenom něco málo z jeho historie to je hráč při kterém stojíte.
Nene neurážíš :) další lži. Stačí mi přečíst si tenhle krásnej úryvek o tobě. Jsi prudič a prase.
A proč jsem poražený? Nezabil jsi mě ani jednou Já jsem jen nahlásil to tvoje prasácké chování, nepleť si to s brekotem :)
Valec
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Valec »

Presne pre toto sa hrať za frakciu jednoducho neoplatí...
Je to najvyšší level prasenia, to čo som zažil včera ,mi stačilo nato aby som do frakcie nevstúpil dalšieho pol roka. Možno by fakt GM mali porozmýšlať či niaka frakcia má význam, ked sa to absolutne nekontroluje a robí sa presne to čo je napísané v pravidlách ako zakázané.
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Saturn »

Frakce má cenu... ale bez Waringula. Do té doby, než mě vytočil jsem nelootoval ani cennější věci. Teď beru i krvavé bandy...
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilyoaiud »

Saturne nevím co tu řešíš? Když dáme nějaké to résume.

Royal Princess začala s RK jako první, a to jsem nic nelotl, a ještě mě mazácky resl. (Oplaceno) A to musím říct, že jeho resovali modraci, lečiliho snažili se ho odezdit v baračku, kde si byl zalezlý ty, díky tomu si ty zabil mého kolegu.
Abych se vratil zpátky ,hide tam kde sem to psal (kde tvrdíš že je to ilustrace) bude vtípné až se GM na to podívají, já v té době měl full životy narozdil od tebe, bud si opravdu tak blbý jak tu hraješ, nebo opravdu si, ty si nepamatuješ kolik si tam měl životů? Proč já bych dával ,hide? když já naháněl tebe? Už se opravdu prober.

Frakce má cenu, pokuď se jí budou držet frakční hráči, to je to oč tu beží. Viz. foto.¨

PS: zajímalo by mě o kolik víc bys brečel, kdybysi tam ty modraky neměl, a nestoupali mi furt dozdí napřiklad v delu, to bys byl hned v bloku a mohl se rozloučit s EQ, doufám, že si v delu té Ravaně poděkoval, pač ti trochu zachranil život, jelikož máš ale krátkou paměť kdo ví co si všechno pamatuješ, a jak si co přikresluješ. :clap: :lock:
AnelisSSs
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od AnelisSSs »

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol: :unibrow:
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Hele sejdete se někde dejte si pučini a je klid , takhe nic nepořešíte akorád vám fairy dá ban na forum za sprostý slova.Upoutáte na sebe pozornost a zejtra budete v prohřeškách,Hele za mě ste blbci oba dva , neumíte se chovat na foru tak jak to potom muže vypadat ve hře , chce se mi blejt.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Jo frakce. To byla vzdycky ostuda. No jooo.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Neostava mi nic ine, ako sa spolu s Sir Artuhr a Tuzemack divne pozerat, jak sa dnesna generacia vie o dost lepsie hatovat na forku ako my :paranoid:
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Tak jsem zkusmo logl a dokonce jsem potkal dva chaosaky a ty prasata me chteli okamzite pojet...To je fakt vrchol. Napsal jsem i page, tak doufam, ze to nekdo vyresi.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

ty jo sem taky logl a fakt prasí :|
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Saturn »

Jo prasí, normálka... HK & RK na denním pořádku, nikdo nic neřeší. Takže tady už se asi žádná pravidla dodržovat nemusí, ještě chvilku a začnu si taky dělat co mě napadne.
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Však to k pvp vždycky patřilo, je dobře, že se to praktikuje dodnes. :oP
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Saturn »

Ano patří to k PvP. Samozřejmě to chápu a akceptuju, ale když je to výslovně zakázáno v pravidlech O/Ch ? Tak na co ty pravidla potom jsou, když si může dělat každý co chce? Ať se tedy to pravidlo zruší, frakce se budou navzájem vesele fullovat při každém potkání a nikdo si nebude moct na nic stěžovat. Kdybych to udělal já tak se vsadím, že mám hned vyhazov...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

vesele fullovat se smí :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Saturn »

Úmyslný resskill, což je situace kdy dojde k zabití hráče bezprostředně po jeho oživení, v případě že hráč není v dosahu svého těla, je zakázán. Pouze v případě kdy se hráč v perimetru svého, či dokonce cizího těla, po předchozím oživení, aby se mohl looti a hrozí jeho opětovné zapojení do boje, je resskill povolen.
Zabíjení jezdítek protivníků (HK), stejně tak jako jejich odvádění je ZAKÁZÁNO. Jezdítko protivníka lze zabít jen a pouze v případě, kdy jej aktivně využívá v boji, či si jím jakkoliv v boji pomáhá. Týka se jen v rámci Order vs Chaos.
O/CH je o zábavě, není cílem někoho naštvat anebo mu jinak hru zbytečně znechutit.
Malinkatej výňatek z pravidel O/Ch. Na co ty pravidla teda existují ???
Fullovat se teda smí? takže HK, RK ? Super, Děkuji za info.

Dneska můžeš porušovat pravidla jak chceš, chovat se jako největší prase a je to v pořádku. Teda skoro všechny, protože jak tak koukám tak na AFK kontrolu se vždy čas najde...
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Fullovat - zobrat mu aj krvave bandy z tela, a potom mu ich hodit na hlavu ze "na, kup si nieco na seba".
HK situacne.
RK situacne.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Odpovědět