Kill after port přímo v Britu ?
-
- Misspelling Chicken
Re: Kill after port přímo v Britu ?
na zacenzurovanom sharde to zije... tuto pvp kompilacku so stavom servra som spravil vcera... http://i.imgur.com/JWSOvme.jpg
takyto stav sme na dp mohli vidiet tak +- 2004...(teraz sme v 2015 ano v 2015 takze hra neumiera ale nicia ju len spravcovia = GMka)
*poklepal ocroca po ramene a pogratuloval mu*
takyto stav sme na dp mohli vidiet tak +- 2004...(teraz sme v 2015 ano v 2015 takze hra neumiera ale nicia ju len spravcovia = GMka)
jupííííí jsem slavnej!!!
nutno podotknout, ze jako na dp se muzou dualy a fakt to neni pocet lidi online/2, tak na _ se jedou bezne i 4 clienti...
edit 2: olol na to je rly cenzura
nutno podotknout, ze jako na dp se muzou dualy a fakt to neni pocet lidi online/2, tak na _ se jedou bezne i 4 clienti...
edit 2: olol na to je rly cenzura
On je někdo bude hledat?:)Loozer píše:To jsme radi, ze vime, kde vsichni jsou a kde je hledat.Tuzemack píše:Teď už můžeš dělat s hlídačama, co chceš, když všichni (nejen) PvPeři odešli na En_dor.
edit: Lol, ta cenzura
Este donedavna bol napr Pride v stave ze si dobehol vypravu v 6tej miestnosti s tym, ze bolo este vsetko vybite. Naco sa tie pk vyhovarali vtedy?Qvido píše:A já myslel, že se nedobíhaj dungy, protože doběhnout nejdou kvůli hlídačům. A ono je to jinak. Pokud vrahové umírají v prvních místnostech, tak já vrátím všude timery na původní hodnoty, protože takhle jsou zbytečně dlouhý.

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
já jako nehejtim teď nikoho a je mi to určitě i jedno, ale nepochopim jednu věc.... *censored* , _
edit: možná bych tu cenzuru poupravil na něco jako horšího, než je en_dordit
edit: možná bych tu cenzuru poupravil na něco jako horšího, než je en_dordit
Taky mě kdysi pojeli v GZ pk, ani nevím kdo, stál sem v TM town u hradu. Tam těžko šlo pk jen tak naslepo bez hintu, ale holt to je ultima. Přišel sem o dung equip, ale věděl sem že to je moje blbost a nezakládal sem kvůli tomu topic na foru, kde bych si pobrečel - nejsem dítě.
_
_

Ukazkovy přistup. Nejprve si vybrečet nedoběhnutelné timery hlídačů a pak tvrdit, že PK nic nedobehnou, protože na to nemají. Možná máš krátkou pamět, nebo si prostě jen pokrytec, ale když byly timery hlídačů na takové úrovni, aby nenadržovaly blue, měl si na stránkách PK guild téměř denně hotpicy pojezdů. A to ne jen těch malých dungů.Scorp -K- píše:...pretoze dungy dobehnut nedokazu, ak nehovorim o malych dungoch, kde aj tak chodia v pomere 5:1, alebo nedobehnu z dovodu, ze umru v prvych miestnostiach.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Haha kdo to byl:D?Erik Nighelt píše:![]()
![]()
![]()
![]()
už i "větší a zkušenější hráči" odevzdali eqipy v Gz, prostě nebuď afk
pk do gz normálně může, ale taky muže umřít během cca 2sec na jedno guards.. to riziko gardnutí ovšem za to občas stojí, nejsi ani první ani poslední
(http://files.hated8.webnode.cz/20000009 ... onthka.jpg)
test: En_dor. Tak tohle je uz silna kavicka. DP forum me i po 15 letech stale prekvapi. Idealni vizitka DP pro nove i stavajici hrace.
Nejsmutnější je na tom to, že vetšina hráču je z Dark Paradise, viz i TS.hrackarske lego píše:na zacenzurovanom sharde to zije... tuto pvp kompilacku so stavom servra som spravil vcera... http://i.imgur.com/JWSOvme.jpg

Videl si mna osobne niekedy niekde plakat, ze sa daju dungy dobehnut? Tak by som moc nepouzival slovo pokrytec. A ano s tymi hotpicami mas mozno pravdu, ale nesuhlasim s tym ze aj vacsich dungov. Kde mas na stranke Hatedov nejake pojazdy dungov vacsich ako ice cv a podobne? Velmi rad si pozriem tieto ukazkove obrazky majstrov v akcii. A tym samozrejme nemyslim, ze vykempia lootera, ktory kopol pred barak kde sa bude delit loot. Myslim naozaj dostali sme echo ze ti a ti idu desp, dobehli a pojeli sme ich. Dakujem dopredu za link(y)IASC píše:Ukazkovy přistup. Nejprve si vybrečet nedoběhnutelné timery hlídačů a pak tvrdit, že PK nic nedobehnou, protože na to nemají. Možná máš krátkou pamět, nebo si prostě jen pokrytec, ale když byly timery hlídačů na takové úrovni, aby nenadržovaly blue, měl si na stránkách PK guild téměř denně hotpicy pojezdů. A to ne jen těch malých dungů.Scorp -K- píše:...pretoze dungy dobehnut nedokazu, ak nehovorim o malych dungoch, kde aj tak chodia v pomere 5:1, alebo nedobehnu z dovodu, ze umru v prvych miestnostiach.

-
- Misspelling Chicken
1. IASC - skorp je dobry hrac a nebol z tych ludi ktory by plakali kvoli dobiehaniu...
2. Ilyoaiud - je to tak. osobne tam vidim 4 hracov z DP zvysok nepoznam
3. Skorp - Dobiehanie high dungov bolo takmer nemozne...
- jedine sa dalo kempit prasknute vypravy... Dajme tomu ze obehnem desp a zistim ze vyprava prave vosla do dungu... Zacal by som pisat 20 ludom ale ani tolko by nebolo online a nakoniec po pol hodine by nas bolo 6 so slabymi pvm skusenostami... Ten pocet pk sa nedal zohnat behom 30 minut...
2 najvacsie pojazdy co boli kempy despov ktore so organizoval, tak sme mali samozrejme info dopredu a vtedy obidva razy som obopisoval a dohadoval ludi tak 5 hodin aby vsetci boli na mieste vcas... nikomu sa nechcelo cakat tolko hodin aby tam nakoniec nikto neprisiel... je ine ked si blue vyprava napise forum ze za 2 dni ide despa ako pisal pkckam na icq a dat dokopy 10 ludi behom 30 minut
PKciek bolo vzdy menej ako blue kedze tento shard nepodporuje pvp...
raz davno sme sa pokusali dobehnut despa ale na lagy sme skapali (ked boli este tie brutalne 2009-2010), pride sme konkretne kacerov dobehli ale vtedy ste o nas vedeli ze prichadzame tak si tam bimbo pripravil steny a gold serpy nas zmasakrovali...
inak co som tak spozoroval, tak sanca ze pk dobehnu blue v high dungu je asi taka ako blue vyhra proti kempiacim pk... obe su nizke.
Inak ked bol dp najlepsie shard v cz/sk (x ->2012) tak som dlhsie sledoval situaciu poctu hracov na inych servroch... dp bol jasny favorit pri spicke 150 hracov.. moria s end0rom po 50 takmer mrtve shardy a ine nevravim... a co sa stalo v 2012? ocroc sa stal gm. uz v 2013 dokazal tak zmasakrovat DP ze na end0re zacalo byvat viac hracov (videl som screen z ich stranky v 2013 ako to naozaj bolo)... a teraz dp ledva dosahuje 1/3...
Urcite je niekto zvedavy preco sa tolko obuvam do ocroca *tymto mu gratulujem ake dead paradise ruiny dokazal za jediny rok spravit*. Je to preto ze som tu wastol casu a spravil 7 pvp postav a nakoniec sa tu ziadne pvp nehra... (odohrany cas tu nelutujem mam za sebou stovky vynikajucich akcii a uprimne ma to mrzi co ostalo z dp teraz)
edit: a viete co je najvacsia sranda na end0re? pk spolu s blue mozu jazdit blue vypravy, mozete na pk relogovat kolko chcete, mozete s blue praskat pkckam kolko chcete, mozete vykradat baraky a zabijat sa v nich... je to naozaj tak
a hra sa tam preto ze okrem ineho sa tam vysoko podporuje pvp (automatizovane areny, liga, TW, skladanie mirakulov a pod.) takze tu je vidiet rozdiel medzi shardami kde sa uprednostnuje pvm a pvp... ale jednu vec musim dpcku uznat ze pvm nikde nikdy lepsie nebolo a asi nikdy nebude, len bohuzial... stacilo investovat do pvp fakt malinko...
2. Ilyoaiud - je to tak. osobne tam vidim 4 hracov z DP zvysok nepoznam
3. Skorp - Dobiehanie high dungov bolo takmer nemozne...
- jedine sa dalo kempit prasknute vypravy... Dajme tomu ze obehnem desp a zistim ze vyprava prave vosla do dungu... Zacal by som pisat 20 ludom ale ani tolko by nebolo online a nakoniec po pol hodine by nas bolo 6 so slabymi pvm skusenostami... Ten pocet pk sa nedal zohnat behom 30 minut...
2 najvacsie pojazdy co boli kempy despov ktore so organizoval, tak sme mali samozrejme info dopredu a vtedy obidva razy som obopisoval a dohadoval ludi tak 5 hodin aby vsetci boli na mieste vcas... nikomu sa nechcelo cakat tolko hodin aby tam nakoniec nikto neprisiel... je ine ked si blue vyprava napise forum ze za 2 dni ide despa ako pisal pkckam na icq a dat dokopy 10 ludi behom 30 minut

raz davno sme sa pokusali dobehnut despa ale na lagy sme skapali (ked boli este tie brutalne 2009-2010), pride sme konkretne kacerov dobehli ale vtedy ste o nas vedeli ze prichadzame tak si tam bimbo pripravil steny a gold serpy nas zmasakrovali...
inak co som tak spozoroval, tak sanca ze pk dobehnu blue v high dungu je asi taka ako blue vyhra proti kempiacim pk... obe su nizke.
Inak ked bol dp najlepsie shard v cz/sk (x ->2012) tak som dlhsie sledoval situaciu poctu hracov na inych servroch... dp bol jasny favorit pri spicke 150 hracov.. moria s end0rom po 50 takmer mrtve shardy a ine nevravim... a co sa stalo v 2012? ocroc sa stal gm. uz v 2013 dokazal tak zmasakrovat DP ze na end0re zacalo byvat viac hracov (videl som screen z ich stranky v 2013 ako to naozaj bolo)... a teraz dp ledva dosahuje 1/3...
Urcite je niekto zvedavy preco sa tolko obuvam do ocroca *tymto mu gratulujem ake dead paradise ruiny dokazal za jediny rok spravit*. Je to preto ze som tu wastol casu a spravil 7 pvp postav a nakoniec sa tu ziadne pvp nehra... (odohrany cas tu nelutujem mam za sebou stovky vynikajucich akcii a uprimne ma to mrzi co ostalo z dp teraz)
edit: a viete co je najvacsia sranda na end0re? pk spolu s blue mozu jazdit blue vypravy, mozete na pk relogovat kolko chcete, mozete s blue praskat pkckam kolko chcete, mozete vykradat baraky a zabijat sa v nich... je to naozaj tak

OGEL, ja viem, ja som to aj tak myslel, preto som komentoval na terajsi stav. A to hlavne na to, ze preto sa stavaju take veci, ze niekto kludne kempi gzko aj cely den, aby pojazdil nejakeho hraca. Pretoze na viac uz tie dnesne pk bohuzial nemaju. Teraz su na tom pkccka velmi zle, ale nemyslim si ze je to uplne preto, ze by nemali ako hrat, skor ze su lopaty. A mozno prave preto to tu pk este hraju, lebo na viac nemaju. Skuseni hraci co hrali za pk zo serveru odisli. Mozno mas pravdu aj s tymi rokmi 2012+, je to viacmenej obdobie ked pkccka ktore mali uroven pomaly ale isto vymreli.
Vies ze ja som na pk nikdy moc nebol. A ano vadilo mi na tom presne to cakanie o com hovoris to kempenie
A hlavne mi v tom kratkom case, ked som aj to pk hral, prislo vtipne, ze ked som za pk stretol sameho hateda, za 2 minuty tam bola cela ich mapa 
Na menenie shardu som ja uz moc stary, skor by som bol za to dat tu nejaki wipe, ale to samozrejme neprejde, lebo ludia co si poctivo harvili hbcko tristo rokov a potom si nakupili topka od whetchera, by poslali na gmka svoje mami, ze ich obrali o svoju najdolezitejsiu virtualnu realitu, takze to neprejde.
Kazdopadne ked sa mi zacnie niekedy po poriadnom pvp, mozno zavitam aj na ten RODNE, znie to celkom zaujimavo, a neni problem hrat na dvoch shardoch naraz - 1 pre pvm, 2. pre pvp
Vies ze ja som na pk nikdy moc nebol. A ano vadilo mi na tom presne to cakanie o com hovoris to kempenie

Na menenie shardu som ja uz moc stary, skor by som bol za to dat tu nejaki wipe, ale to samozrejme neprejde, lebo ludia co si poctivo harvili hbcko tristo rokov a potom si nakupili topka od whetchera, by poslali na gmka svoje mami, ze ich obrali o svoju najdolezitejsiu virtualnu realitu, takze to neprejde.
Kazdopadne ked sa mi zacnie niekedy po poriadnom pvp, mozno zavitam aj na ten RODNE, znie to celkom zaujimavo, a neni problem hrat na dvoch shardoch naraz - 1 pre pvm, 2. pre pvp

-
- Misspelling Chicken
asi takScorp -K- píše:skor by som bol za to dat tu nejaki wipe, ale to samozrejme neprejde, lebo ludia co si poctivo harvili hbcko tristo rokov a potom si nakupili topka od whetchera

btw ako vravis, ja som s DP uplne nesekol.. ked mi typci napisu tak to lognem ale poviem tak, nehral som vobec uo 1,5 roka a teraz som si povedal ze si zase zahram avsak dp nic tak som si povedal ze namiesto cakania na pvp na dp si rozbehnem druhy shard...
je to tam sice divoke, a je tam par posahanych nastaveni (hlavne levely) ale inak sa tam hraju brutalne mass pvpcka

ako druhy shard skusit je to v pohode, keby si chcel pomoct hockedy mi napis ked budem online (bo do offu mi buguje a nejdu mi spravy) a pomozem ti tam...
DP nikdy nebylo orientované na PvP.
Pro PvP je server bez pravidel asi ideální pro podporu všeho masakrování se, ale myslím že o to těžší tam bude hrát PvM.
edit: taky si pamatuju dobu kdy jít dung bez někoho kdo hlídal před dungem bylo prakticky nemožné a často se muselo kopat pryč, se pak není třeba divit těm změnám co se dobíhání týká ... a jestli jste PvP hráči, tak za PvP se těžko dá považovat pojezd PvM hráčů kteří tam jsou s 300+ váhy bez PvP výbavy nebo PvP zkušenostmi. Dobíhání dungů PvP nikdy nebylo, proto se tomu říká pojezd. Co myslím že nebyl dobrý krok je witchhunter a to jak v PvP tak v PvM.
Pro PvP je server bez pravidel asi ideální pro podporu všeho masakrování se, ale myslím že o to těžší tam bude hrát PvM.
edit: taky si pamatuju dobu kdy jít dung bez někoho kdo hlídal před dungem bylo prakticky nemožné a často se muselo kopat pryč, se pak není třeba divit těm změnám co se dobíhání týká ... a jestli jste PvP hráči, tak za PvP se těžko dá považovat pojezd PvM hráčů kteří tam jsou s 300+ váhy bez PvP výbavy nebo PvP zkušenostmi. Dobíhání dungů PvP nikdy nebylo, proto se tomu říká pojezd. Co myslím že nebyl dobrý krok je witchhunter a to jak v PvP tak v PvM.
Hated mělo vždycky mnoho hejterov a opravdu potěší, když si na nás kamarádi vzpomenou, i když už tu v podstatě nehrajeme. To se pak pozná kdo je tu opravdový zarytý hejter, kterému ležíme v srdéčku
.

Tuzemack ty si bol vzdycky trochu v inej realite
A nikdy si nechapal, ze naopak Hated boli vzdycky iba Haters. Jak som ti uz tristokrat povedal, nemam ta za co nenavidiet, vzdycky ma tvoje vykony pobavili.
Ale nechajme to tak, nikdy to aj tak nepochopis, tak naco to riesit 

dobre pecky tu jedete, by to uz nekdo mohl trashnout do pokecu.
The Third
Já myslím, že by sis toho měl vážit. Taková aktivita je dnes na tomto fóru nebývalá a vzácná
.

The PvP God píše:
edit: a viete co je najvacsia sranda na end0re? pk spolu s blue mozu jazdit blue vypravy, mozete na pk relogovat kolko chcete, mozete s blue praskat pkckam kolko chcete, mozete vykradat baraky a zabijat sa v nich... je to naozaj taka hra sa tam preto ze okrem ineho sa tam vysoko podporuje pvp (automatizovane areny, liga, TW, skladanie mirakulov a pod.) ...
díky, přesvědčils mě, že mám zůstat na DP