Pár newbie dotazů - po letech zpátky na DP

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: Pár newbie dotazů - po letech zpátky na DP

Příspěvek od Paryzek »

No, v zásadě je problém v tom, že ta postava je smazaná dost dávno. . . Vzpomenu si na dost informací, název acc, další postavy na něm, ale regmail . . .asi dost těžko a pokud by ho náhodou z dat někde vytáhli, rozhodně si nevzpomenu ani na heslo. Je to přecijen nějakej ten rok nazpátek. Takže asi nic.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Paryzek píše:No, v zásadě je problém v tom, že ta postava je smazaná dost dávno. . . Vzpomenu si na dost informací, název acc, další postavy na něm, ale regmail . . .asi dost těžko a pokud by ho náhodou z dat někde vytáhli, rozhodně si nevzpomenu ani na heslo. Je to přecijen nějakej ten rok nazpátek. Takže asi nic.
ked mas email nepotrebujes heslo
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Myslel jsem heslo do toho regmailu.Předpokládám, že pro nějaký potvrzení, bude vyžadovaná verifikace (to bych si mohl vymyslet jakoukoliv starou postavu a tvrdit, že byla moje) takže i kdybych nějakým způsobem ten regmail zjistil, tak se do něj stejně nedostanu, pokud vubec ta adresa ještě existuje.
Eowen Eo
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eowen Eo »

Urcite to nieje akakolvek postava, ak je ACC zmazany tak uz ti ju nevratia. Mam vsetky regmaily, hesla a mena postav a aj napriek tomu su postavy nenavratne zmazane.. takze nieje to pravidlo, ze dokazes refreshnut kazdu postavu.
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Já si taky myslím že je to blbost. Ale jak se říká za zeptání nic nedáš. . . No, uvidím jestli se k tomu vyjádří ještě nekdo z GM, ale nijak zvlášť v to nedoufám. Každopádně dík za odpovědi.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Nejsem si jistej, kdo to ted resi, ale mam u sebe savy do nekdy od roku 2007, takze pokud tou dobou postava existovala, tak je mozne ji obnovit. Predpokladam, ze nekdo by mohl mit i starsi savy.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Mám takovou obavu, že ta jediná postava, o kterou by šlo (můj bývalý kraft Paryzek), bude ještě o pár let starší. Bohužel si už nevzpomenu v kterým roce jsem skončil. Byl jsem v gilde Braterstvo, měli sme ve Serpent Hold hrad. V době kdy ještě aktivně hrál Kmet (stal se tehdy na chvilku dokonce členem GM týmu, ale pokud vzpomínám, podělal si to tím, že na jednom HB vymastil pár PK protože se nemohl dívat na to jak tam pojížděj newbíky) Tehdy ještě GMkoval Kaj s Baltazarem.

edit, tak jsem hledal kde šlo, no tohle už je fakt nostalgie :mrgreen:
stránky gildy http://www.plague.webz.cz/Braterstvo/ jo, jsem tam
fotky ze srazu v červenci 2003 http://plague.webz.cz/Braterstvo/Fotky/PICLIST.HTM a tady taky, trochu ostuda byla, ale jen malá. . .
Hrál jsem určitě ještě dobře rok po tom srazu, takže by se muselo jít až někam okolo roku 2004, takže odpískáno. Pochybuju že by se do tohohle někomu vůbec chtělo :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Paryzek dne 13.02.2015 00:03:29, celkem upraveno 1 x.
Eowen Eo
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eowen Eo »

Ja som skusil napisat Quidovi,
Odpoved:
Jan 13 at 18:24 Ahoj, bohužel ani jeden učet ani psotava není aktivní.
Tak som sa dal do toho odznova :)
a podla nejakych screenov z poslednej aktivity a exportov zo skillcapu boli postavy a accounty este v aprily 2007 aktivne :?
Ja mam teda aspon takuto skusenost, nemam sajnu ako to je s archivaciou :roll:

Mas silnu pamat Paryzek, ze si pamatas take detaily :D Ja teraz beham po DP a nestiham sa cudovat vsetkym tym prazdnym podnajmom :paranoid:
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Tak to jsou věci na který se nezapomíná, když jsem se dostal k Braterstvu, měli ještě barák v Jhelomu, severní ostrov vpravo pod stájí. Pak jsem se přestěhovali do Skara Brae (na pevnině ten největší barák nahoře) a nakonec do toho hradu v Serpent holdu. Já měl vlastní barák na jižním Jhelomským ostrově (nejsevernější trojdomek na tomhle ostrůvku, měl sem ten prostřední) Předtím jsem bydlel u Black mana na hlavním Jhelomským ostrově v tom dlouhým baráku nad jižním molem. Vzpoměl bych si na ledacos no.

A především, bylo to pár let který jsem na DP strávil a poznal tu kupu lidí. V té době jsem byl docela známej ( i když fakt, že k důvěře ostatních mi hodně pomohl právě Kmet přenecháním hromady kšeftů) Dost možná ,že se ještě v nějaká zastrčený truhle válí nějakej kus zbroje nebo róba ...crafted by Paryzek. Na to se jentak nezapomíná no.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Paryzek píše:Ona to asi bude blbost, ale kdo se nezeptá, nic se nedozví.
Jak tak pročítám sem tam forum, už několikrát sem narazil na informaci o možnosti vrácení postavy smazané za neaktivitu.
To vážně jde? a pokud ano, z jak dávného období je možné ji vrátit za předpokladu, že nějakým zázrakem dokážu že byla moje.

Kód: Vybrat vše

Postavy propadlé kvůli neaktivitě

V rámci nedávného hardwarového upgradu serveru bylo upuštěno od mazání accountu z důvodu 90 denní neaktivity a nemažou se tak účty, které nejsou déle jak 90 dní lognuty. Toto ovšem neplatí pro accounty bloknuté. Díky této změně je nyní pro každého hráče právě jedna možnost si zažádat o navrácení takto smazané postavy (nikoliv accountu). Hráč se musí prokázat, že postava na daném účtu zřizoval a hrál on, a že hráč neměl za dobu hraní žádný vážný prohřešek a daný účet nebyl nikdy blokován. Tato postava bude obnovena, pokud technické prostředky dovolí, bez jakéhokoliv majetku a jen pro herní účely majitele na jeho účet. Pokud si myslíte, že splňujete podmínky pro navrácení takto ztracené postavy, kontaktujte GM Acaruse. 
zdroj: tady
The Third
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Chápu, takže postav smazanejch za neaktivitu před tím HW updatem by se to týkat nemělo, no Mulambo naznačil něco jiného, ale jak jsem uvedl vejš, ta moje je starší než černý uhlí, takže tuhle část téma bych asi uzavřel.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Paryzek píše:Chápu, takže postav smazanejch za neaktivitu před tím HW updatem by se to týkat nemělo, no Mulambo naznačil něco jiného, ale jak jsem uvedl vejš, ta moje je starší než černý uhlí, takže tuhle část téma bych asi uzavřel.
jakekoliv jakkoliv stare. mam info o navratu i postav pres 10 let stare.
The Third
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

No, poslal jsem zprávu Acarusovi tak uvidíme co se s tím dá dělat.

Vyřešeno, velkej dík.
Naposledy upravil(a) Paryzek dne 15.02.2015 15:17:46, celkem upraveno 1 x.
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Double posty se doufám nemažou :mrgreen:
Když nad něčím nechám na chvilku kurzor, vyskočí mi to nápovědní okno. Krom toho, že bla bla prostě mě to tam štve, jde to někde vypnout, zkoušel jsem něco povypínat v options, ale asi sem neklikl na to správné.
Eowen Eo
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eowen Eo »

Tak som sa aj ja obratil na GM Acara a s jeho pomocou je z 5acc/6postav jednu postavu mozne obnovit :clap: potesilo :unibrow: dakujem
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Parzku, zkus hledat nekde ve FAQ, nekde to snad bude. Resi se to tusim tak, ze vypnes uo a nekde ve slozce desktop a dal bude nakej config soubor a v nem upravis polozku popup, nebo tak neco, uz si to vic nepamatuju
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

No, on je to hned první dotaz v technickejch . . . sem to ale kus vola, sem se tam díval, na co sem myslel že sem to přehlíd. . .
Díky, opraveno.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Paryzek píše:Mám takovou obavu, že ta jediná postava, o kterou by šlo (můj bývalý kraft Paryzek), bude ještě o pár let starší. Bohužel si už nevzpomenu v kterým roce jsem skončil. Byl jsem v gilde Braterstvo, měli sme ve Serpent Hold hrad. V době kdy ještě aktivně hrál Kmet (stal se tehdy na chvilku dokonce členem GM týmu, ale pokud vzpomínám, podělal si to tím, že na jednom HB vymastil pár PK protože se nemohl dívat na to jak tam pojížděj newbíky) Tehdy ještě GMkoval Kaj s Baltazarem.

edit, tak jsem hledal kde šlo, no tohle už je fakt nostalgie :mrgreen:
stránky gildy http://www.plague.webz.cz/Braterstvo/ jo, jsem tam
fotky ze srazu v červenci 2003 http://plague.webz.cz/Braterstvo/Fotky/PICLIST.HTM a tady taky, trochu ostuda byla, ale jen malá. . .
Hrál jsem určitě ještě dobře rok po tom srazu, takže by se muselo jít až někam okolo roku 2004, takže odpískáno. Pochybuju že by se do tohohle někomu vůbec chtělo :mrgreen:
OooooO jake fotky z archivu, skoda ze se nedaj najit nejaky starsi ze srazu Braterstva tak od roku 2004 2005 vejs. Bych si zamackl slzicku.
Paryzek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Paryzek »

Hele mě je ten tvůj avatar dost povědomej. Nehrál si ty už v tý době taky? Nebo ho používal i někdo jinej?
Naposledy upravil(a) Paryzek dne 18.02.2015 19:37:16, celkem upraveno 1 x.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

A jak to teda je navrácením postav?Já myslel že jde vrátit jen jedna postava ne víc.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Odpovědět