bugovani horizitu
Re: bugovani horizitu
Tak jako tak, prijde mi krajne NESLUSNY a sprosty, ze tu nekdo nadava nekomu, ze ve svym volnym case zadarmo indivuduelne misto toho aby vsechny smazal resi to, aby se to dotklo co nejmene lidi. Coz je pro hrace znacne plus nezlobte se na me a vy tu kvuli pixelum rozjedete tohle(absolutne nepobiram jako.. pro dobrotu na zebrotu jak se rika)... ze vas huba neboli se ve vasich letech vyjadrovat takhle k dospelejm lidem. .A ano take si myslim ze neni bug jako bug - Misto toho tu nekteri maj dost casu projizdet si desitky , stovky prohresku zpatky a chytat nekoho za slovo a vedi o tom treba konkretne uplny prd... hanba vam
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi byl asi elikej řitopich....ale to ti moc nepomůže.Mallory píše: .....
víc asi nemá cenu dál řešit k tvýmu postu.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
V životě si ho neviděl, ani nevíš o koho jde a hloupě tu kecáš. Dej si facku a prober se z té diskotéky.Dominik Cambala píše:K dospělým - jako k Wizimu? Tomu je tak jako mně
lolErik Nighelt píše:nepochopí a ani nechce.. je přeci členem velké mamonthky
já bych nechal empokluky a smazal amontáky, at je taky jednou změna ) si tu hrajou na věci jako čest guildy apod. a pak bogují všici od gm až po řadového člena
a akarus si kvuli vašim argumentum radši smazal account.. to ste to tedy dopracovali
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
A ty snad znáš Dominika Čambalu tak dobře, aby si aspoň věděl, jestli má rád čaj? Co když na diskotéky vůbec nechodí...
jasně tedka si na to kapnulHelloween píše:Ty jsi byl asi elikej řitopich....ale to ti moc nepomůže.Mallory píše: .....
víc asi nemá cenu dál řešit k tvýmu postu.
ty ses spis pacient trošku se mi zda... vic k tomu taky nemam co dodat
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zostali sme tu minikomunita, hrajuca prababicku mmorpg, na servri ktory je v podstate udrziavany v behu len byvalimi hracmi co by radi aj nadalej poskytli svojim byvalym spoluhracom, dnes uz povedzme zverencom (a zverom), tu zabavu, ktoru si oni tak uzivali a ktoru mame tak radi. to tu riesite ako keby islo o problem europskej unie a vy ste parlament. hrajte sa, nechajte ostatnych hrat sa, uzivajte si zabavku na dp kym ho tu mame a nechajte karmu pracovat, ona si spravi poriadky. dvom gm ste to tu uz myslim pekne znechutili, tak si len burte zlc a nervy a kydajte tu hnoj po kazdom a plujte ohen a siru, kym sa to tu nezrusi cele. v ostatnych hrach k vasim vylevom, priestupkom, ani prosbam a placu uz taky benevolentny nebudu. tak nesypte sol do rany tohto deduska a budme radi ze sa s nami stale vladze hrat.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Já ho znám moc dobře... a pokud má Wizzy 16 roků tak to klobouk dolůTuzemack píše:A ty snad znáš Dominika Čambalu tak dobře, aby si aspoň věděl, jestli má rád čaj? Co když na diskotéky vůbec nechodí...
Kdo pije , brzy zemře. Kdo nepije, zemře ještě dřív, protože ten co pije, ho přejede.
http://www.youtube.com/watch?v=0Uk8lemnudE
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Server bez hráčů je na nic, server bez GM je na nic. Chováte se tu, na foru, k sobě jako zvířata. Neni to ani vtipný, ani na úrovni a nejsou v tom ani ženský, tak co z toho máte?
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
smazane ucty a vic volneho času .)Deacon Frost píše:Server bez hráčů je na nic, server bez GM je na nic. Chováte se tu, na foru, k sobě jako zvířata. Neni to ani vtipný, ani na úrovni a nejsou v tom ani ženský, tak co z toho máte?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
..čili si to vyřešil tím, že sis nabugoval. Zasloužil by si exemplární trest.Deacon Frost píše:Server bez hráčů je na nic, server bez GM je na nic. Chováte se tu, na foru, k sobě jako zvířata. Neni to ani vtipný, ani na úrovni a nejsou v tom ani ženský, tak co z toho máte?
„Povaha člověka je jeho osudem.“
upalime ho!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že máš víc informací než většina lidí, kteří to řeší nebo se jich to týká.Wraith píše: ..čili si to vyřešil tím, že sis nabugoval. Zasloužil by si exemplární trest.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A server plnej bugeru je uplne na hovno...Deacon Frost píše:Server bez hráčů je na nic, server bez GM je na nic. Chováte se tu, na foru, k sobě jako zvířata. Neni to ani vtipný, ani na úrovni a nejsou v tom ani ženský, tak co z toho máte?
-
- Orc Writer
Its not bug, its feature.
Jenomže ten kdo tu píše pod jménem Dominik Čambala není ten pravý To já jen nějaký dežo píše za mě
Tak to je potom jiná balada...Godsword píše:Jenomže ten kdo tu píše pod jménem Dominik Čambala není ten pravý To já jen nějaký dežo píše za mě
Kdo pije , brzy zemře. Kdo nepije, zemře ještě dřív, protože ten co pije, ho přejede.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Jednou za čas tu někdo napíše něco inteligentního a banda "debilních děcek" se tomu akorát vysměje, jste ubohy asi jako ucpaný odpad.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nemyslel si doufám bráchu.. máte doma problémy s odpadem, že tě napadlo zrovna toto přirovnání?Nagash píše:Jednou za čas tu někdo napíše něco inteligentního a banda "debilních děcek" se tomu akorát vysměje, jste ubohy asi jako ucpaný odpad.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Bratře, ty jsi bugoval odpad? U mě doma zbugla sprcha, až budu o víkendu v ČR potřeboval bych prosím tvůj support, když říkám support myslím tím, že já se budu koukatErik Nighelt píše:nemyslel si doufám bráchu.. máte doma problémy s odpadem, že tě napadlo zrovna toto přirovnání?Nagash píše:Jednou za čas tu někdo napíše něco inteligentního a banda "debilních děcek" se tomu akorát vysměje, jste ubohy asi jako ucpaný odpad.
PS: čokolády dovezu
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale zrovna mě nenapadlo nic nicotnějšího, možná by se ještě hodil "chomáček rektálních chloupků"Erik Nighelt píše:nemyslel si doufám bráchu.. máte doma problémy s odpadem, že tě napadlo zrovna toto přirovnání?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)