Monk
Re: Monk
Monk je velmi zajimavy charakter a bohuzel, neni prilis vyuzivan coz je skoda. Myslim ze jeho hlavni kyks je v nemoznosti kouzleni Pary. Protoze cena za celkem obstojnou buchnu, co dela support ale slape pasti, je v tezsich dungach prilis velka.
Slo by prosim vylepsi tento charakter o pridani:
- Paralyze, klidne i jen svitek
- Paralyze Field, svitek.
Diky za vyjadreni.
Diky za vyjadreni.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
para mu byla vzata záměrně, bo je víc bouchací a mín kouzlící jak třeba bishop.. za mě nechat tak jak to jedacaleb píše:Monk je velmi zajimavy charakter a bohuzel, neni prilis vyuzivan coz je skoda. Myslim ze jeho hlavni kyks je v nemoznosti kouzleni Pary. Protoze cena za celkem obstojnou buchnu, co dela support ale slape pasti, je v tezsich dungach prilis velka.
Diky za vyjadreni.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
hrál jsem monka a i bez pary je to skvělý char...Erik Nighelt píše:para mu byla vzata záměrně, bo je víc bouchací a mín kouzlící jak třeba bishop.. za mě nechat tak jak to jedacaleb píše:Monk je velmi zajimavy charakter a bohuzel, neni prilis vyuzivan coz je skoda. Myslim ze jeho hlavni kyks je v nemoznosti kouzleni Pary. Protoze cena za celkem obstojnou buchnu, co dela support ale slape pasti, je v tezsich dungach prilis velka.
Diky za vyjadreni.
Dik, to me nenapadloErik Nighelt píše:para mu byla vzata záměrně, bo je víc bouchací a mín kouzlící jak třeba bishop.. za mě nechat tak jak to je

I tak, do Monka nebylo zasahovano velmi dlouho. Zmena byla minena bud a nebo, pripadne za Quest, ale to uz melo byt na reakci a rozvedeni zda by se vubec uvazovalo.
Ano je skvely, minimalne zajimavy na tom se shodneme.Penízek píše:hrál jsem monka a i bez pary je to skvělý char...
Nic mene, muzes mi postnout video kde si snim dosel Despy, nebo jinou "pasti prasarnicku"? Nebo nejakou statiku, kolik lidi od tebe z guildy to tak beha? Rad bych se insporoval, jak se da snim byt DMG v despu, nebo na jinych pastmi prolezlich mistech.
Jesli neco potkavam v DP vemi z ridka za chary, tak je to Monk (v posledni dobe i WH). Na mapky, mid dungy dobry, ale dal sem ho moc nevidal. PvP nehraji, takze zde nevim, ale pochybuju.
Ale pokud ho oba akivne hrajete, tak dam na vas nazor, nechci znej delat nejakej OP char. I bez pary je zajimavy.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
V pvp ho hrál třeba Tonda.. kombinace monk na bouchání a bishop na pary byla fajn :p Kdyby dostal paru, tak to naruší jakési pomyslné vyvážení kler specek.. nehledě na to, že by pak monk byl něco jako wamp co umí heal :pdacaleb píše:Dik, to me nenapadloErik Nighelt píše:para mu byla vzata záměrně, bo je víc bouchací a mín kouzlící jak třeba bishop.. za mě nechat tak jak to je![]()
I tak, do Monka nebylo zasahovano velmi dlouho. Zmena byla minena bud a nebo, pripadne za Quest, ale to uz melo byt na reakci a rozvedeni zda by se vubec uvazovalo.
Ano je skvely, minimalne zajimavy na tom se shodneme.Penízek píše:hrál jsem monka a i bez pary je to skvělý char...
Nic mene, muzes mi postnout video kde si snim dosel Despy, nebo jinou "pasti prasarnicku"? Nebo nejakou statiku, kolik lidi od tebe z guildy to tak beha? Rad bych se insporoval, jak se da snim byt DMG v despu, nebo na jinych pastmi prolezlich mistech.
Jesli neco potkavam v DP vemi z ridka za chary, tak je to Monk (v posledni dobe i WH). Na mapky, mid dungy dobry, ale dal sem ho moc nevidal. PvP nehraji, takze zde nevim, ale pochybuju.
Ale pokud ho oba akivne hrajete, tak dam na vas nazor, nechci znej delat nejakej OP char. I bez pary je zajimavy.
monk s parou by poslal paladiny do kytek 

zkoušel si s monkem používat teleport svitky? ty dost řeší problémy pastí v dungu typu desp. Není to plnohodnotný cleric do top Dungů, ale jako druhý cleric se dá použít. Od nás z guildy o žádném monkovi nevím. Já osobně specku změnil(teď hraju medika), protože jsem chtěl hrát i bez angelic helmy(bandany), což je u Monka utrpení. Ale pravděpodobně si udělám Monka v budoucnosti, protože mě to za něj bavilo.dacaleb píše:Ano je skvely, minimalne zajimavy na tom se shodneme.Penízek píše:hrál jsem monka a i bez pary je to skvělý char...
Určitě jsem s ním došel D2/3, Peklo, Luciana, destard (avatar obsahuje důkaz, Rukavice Moci mi dal Lucian a Kasparkovu pychu jsem pronesl Destard trojkou)..., ale u nás není nouze o clery, takže jsem top dungy chodil ve dvou...
Nemyslim si, jesli si Monka videl v akci, tak vis ze ma rychlost utoku skoro jako destro, tedy pain. A neumi ress na dalku...Xan píše:monk s parou by poslal paladiny do kytek
Tak teleportu jsou jasna vec, nic mene par krokum se nikdy neubranis..., ale spis bych ten dotaz preformuloval.Penízek píše: zkoušel si s monkem používat teleport svitky? ty dost řeší problémy pastí v dungu typu desp. Není to plnohodnotný cleric do top Dungů, ale jako druhý cleric se dá použít. Od nás z guildy o žádném monkovi nevím. Já osobně specku změnil(teď hraju medika), protože jsem chtěl hrát i bez angelic helmy(bandany), což je u Monka utrpení. Ale pravděpodobně si udělám Monka v budoucnosti, protože mě to za něj bavilo.
Určitě jsem s ním došel D2/3, Peklo, Luciana, destard (avatar obsahuje důkaz, Rukavice Moci mi dal Lucian a Kasparkovu pychu jsem pronesl Destard trojkou)..., ale u nás není nouze o clery, takže jsem top dungy chodil ve dvou...
Je vas omezeny pocet, ale mate Maga i Clerdu a ladite buchny kterych mate arkorat. Jedna z buchen muze jit Pala/Guarada/Monka (chce jit Monka, protoze ji bavi). Budete radi ze sel Monka, nebo ho dolacite aby sel Pala/Guarda?
A zde je jadro pudla, Monk neni hran casteji, protoze true Meele chce do party kazdej, Monka tak mozna kdyz uz je to jen postava navic. Vas je dost, takze si mel privilegum se dostat vsude, kdyby to tak nebylo, asi by si musel prelognout na jiny char.
Ale i pres to je to dobry char, a at uz s parou nebo bez ni. Pravda jest, ze ta para by ho ucinila moc exkluzivnim, takze tak jak je me bude bavit dale ;]. Treba se mi podari i to D1 aspon ;].
Monk může v low a medium dungách sloužit jako boostící dmg, ale v první řadě je to cler a né dmg. Jedíný způsob jak udělat z Monka reálný Dmg char je s rukavicemi moci... Pokud máš dost dmg charů, tak bych bral monka, na boosty, healy a v poslední řadě dmg, ale rozhodně nemůžeš říct chybí nám dmg pojd monka...dacaleb píše:Nemyslim si, jesli si Monka videl v akci, tak vis ze ma rychlost utoku skoro jako destro, tedy pain. A neumi ress na dalku...Xan píše:monk s parou by poslal paladiny do kytek
Tak teleportu jsou jasna vec, nic mene par krokum se nikdy neubranis..., ale spis bych ten dotaz preformuloval.Penízek píše: zkoušel si s monkem používat teleport svitky? ty dost řeší problémy pastí v dungu typu desp. Není to plnohodnotný cleric do top Dungů, ale jako druhý cleric se dá použít. Od nás z guildy o žádném monkovi nevím. Já osobně specku změnil(teď hraju medika), protože jsem chtěl hrát i bez angelic helmy(bandany), což je u Monka utrpení. Ale pravděpodobně si udělám Monka v budoucnosti, protože mě to za něj bavilo.
Je vas omezeny pocet, ale mate Maga i Clerdu a ladite buchny kterych mate arkorat. Jedna z buchen muze jit Pala/Guarada/Monka (chce jit Monka, protoze ji bavi). Budete radi ze sel Monka, nebo ho dolacite aby sel Pala/Guarda?
A zde je jadro pudla, Monk neni hran casteji, protoze true Meele chce do party kazdej, Monka tak mozna kdyz uz je to jen postava navic. Vas je dost, takze si mel privilegum se dostat vsude, kdyby to tak nebylo, asi by si musel prelognout na jiny char.
Ale i pres to je to dobry char, a at uz s parou nebo bez ni. Pravda jest, ze ta para by ho ucinila moc exkluzivnim, takze tak jak je me bude bavit dale ;]. Treba se mi podari i to D1 aspon ;].
Nejlepší vužití monka v dungu dle mého názoru je: kombinace Medik-Monk, tyto dva chary se perfektně doplňujou. Monk je nejsilnější na boosty(s bandanou samozřejmě, dáváš bezkonkurenční staty a navíc vidíš kdy a komu padly boosty a můžeš je ihned nahodit) a medik může jen bless.
jj já hlavně pvpil a dungy okrajově, ale přišlo mi, že je dost hustej, navíc má supr klamákový sumy, to taky musíš brát, že by to bylo moc silný a k tomu para. I když je mi jasný, že top dungy je sumožrout na každým rohu. Ale stejně jako destro, sice pomalej útok ale skilly, že skoro nemissnul, měl jsem +21 staffku a jakože jsem hrál dřív hlavně pala, tak mi přišel jako druhořadej:D nemá an corp, ale res bandou se taky hodí:)
hold každej něco, za mě osobně je monk imba jak je a para by byla OP
hold každej něco, za mě osobně je monk imba jak je a para by byla OP
Ve věci klerika, se nepočítá s tím, že by byl někde posílen.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
To je škoda. V současném nastavení se reálně hrají jen 2 verze. Obyč a Medic.GM Alois píše:Ve věci klerika, se nepočítá s tím, že by byl někde posílen.
Já za sebe nemám důvod clerika specializovat. Bonusy a mínusy se mi nezdají tak vyvážené abych to udělal a nic mě k tomu ani netlačí.
Vsak tak to bylo od zacatku s tema kler speckama myslene empe.... tak o co de
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
třeba dojde k prozřenícermi píše:Vsak tak to bylo od zacatku s tema kler speckama myslene empe.... tak o co de
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
proč? neni třeba..Empair píše:třeba dojde k prozřenícermi píše:Vsak tak to bylo od zacatku s tema kler speckama myslene empe.... tak o co de
Já osobně bych Monkovi pouze povolil RESS (buď svitek nebo kouzlo) třeba i po splnění stejného questu jako Iškariot..
Mimochodem by mě jen zajímalo jak mám chápat tohle?
Mimochodem by mě jen zajímalo jak mám chápat tohle?
Je to dělané přes tu kuličku z oplusované +1 zbraně? Nebo ne?Staffky of Ruin - of Frenzy (+17), odstupňované DMG, rychlostí a náročností na fame.
Jestli si to dobre pamatuju a nemenilo se to, tak se dojdi poptat npc dane specializace, mel by ti ri t ze chce xy mapek pokladu urcityho levelu a on ti je zrecykluje na spesl kulicku, kterou premeni zbran na monkovskou staffku, nebo tak neco. Pointa je si macefight obourucku oplusovat na pozadovanou vysi predem soulshardama a potom zmenit na monk staffku, ta uz pak oplusovat tusim nejde. A cim vetsi plus, tim pomalejsi, ale dmg je fakt znat
Oba najednou? Co jsi měl na sobě, co přidává tyto skilly. Děkuji.Miki píše:Ahoj,
Neustále mi u Monka bugují skilly - Mgr / Mf. Zarovnají se mi na základ klerika 90%.
Již mi je GM nahazoval. (zase buglo)
Jedna z mála výhod proč hrát klerika...
Page jsem psal.
Děkuji za vyřešní.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE