Dražba

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Dražba

Příspěvek od Sikulka »

Erik Nighelt píše:tak jedna guilda no.. takové malé guildovní tajemství :p kdo by nechtěl natrenovat postavu za pár kliků :unibrow:
radikální řešení? ale za bugy se přece vždy mazalo..i celé guildy.. i s majetkama -popř. bylo zamezeno možnosti majetek někam přesunout.. :paranoid:
ale že zase empobanda? :mrgreen:
jojo vsetci si pametame na akciu Hated
Nastasja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Nastasja »

Chtěl bych vedět co bude s lidma, kteří se k UO vrátili po dlooouhé době a s guildou mají společné v současné době jen mapu (JÁ). A kvůli něčemu o čem jsem neměl ani páru, mám já i mojí kamarádi blocknutých několik acc???

Pokud se něco řešit na osobnější bázi pls o konktaktování na ICQ 134183479.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Nastasja píše:Chtěl bych vedět co bude s lidma, kteří se k UO vrátili po dlooouhé době a s guildou mají společné v současné době jen mapu (JÁ). A kvůli něčemu o čem jsem neměl ani páru, mám já i mojí kamarádi blocknutých několik acc???

pujčování accountů je svinstvo no.. resp. když pak někdo to svinstvo dělá, nemužeš se divit že se mu zablokují možnosti :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Nastasja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Nastasja »

Erik Nighelt píše:
Nastasja píše:Chtěl bych vedět co bude s lidma, kteří se k UO vrátili po dlooouhé době a s guildou mají společné v současné době jen mapu (JÁ). A kvůli něčemu o čem jsem neměl ani páru, mám já i mojí kamarádi blocknutých několik acc???

pujčování accountů je svinstvo no.. resp. když pak někdo to svinstvo dělá, nemužeš se divit že se mu zablokují možnosti :P

Nj jenže situace návratu na DP a vrácení mým acc mně a měsíc na to block je docela šokující...! Člověk ani netuší co se děje viď...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pokud nekdo prokaze ze dany ucet nebyl nijak ucastniv se bugovani, prokaze, ze dany ucet byl logovan jim a je jeho majitel, tak bude po provereni danych skutecnosti odblokovan. Piste Ocrocovi. Ja jsem je technicka podpora, ktera v to logu nasla a netusim, kdo se pod jakym sock a serialem ukryva.

Kazdopadne, ze jste nekomu ucet na par chvil pujcili a zazracne vam narostl taming o 20 procent tak se spis ptejte sebe a ne nas.
Nastasja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Nastasja »

Acarus píše:Pokud nekdo prokaze ze dany ucet nebyl nijak ucastniv se bugovani, prokaze, ze dany ucet byl logovan jim a je jeho majitel, tak bude po provereni danych skutecnosti odblokovan. Piste Ocrocovi. Ja jsem je technicka podpora, ktera v to logu nasla a netusim, kdo se pod jakym sock a serialem ukryva.

Kazdopadne, ze jste nekomu ucet na par chvil pujcili a zazracne vam narostl taming o 20 procent tak se spis ptejte sebe a ne nas.

Já měl taming a skoro vše max, když jsem ji půjčoval. :) Žádná změna výše skillu neproběhla.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Emp a jeho banda, aneb milionpátá šance :D stejně se půlka accu vrátí postupně a dotyční tu budou vesele hledat bugy dál :)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

us sa len naskituje otazka :
Bude aj rozluckove emp video?
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

To uz tu jednou bylo ne? :D, myslis jako Empair Ending Movie vol.2? :D
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Balsamiko píše:Konečně už nebudou největší bugeři guilda hated, Sláva, máme nástupce!
A ze bys treba nekdy logl icq a odepsal me ty zm*de?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Cekal sem lepsi diskuzi:(
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Buguje každej, stejně jako každej lže. Jde jen o to jak to děláš
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Nagash píše:Buguje každej, stejně jako každej lže. Jde jen o to jak to děláš
Mluv o sobě a ostatní si neber do huby. To, že Ty jsi *píp* neznamená, že jsou takový všichni.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

O kolik stovek milionů se zhruba ozdravila ekonomika na serveru ? :-) Snížil se přebytek itemů i peněz.
Zmizel majetek, který celý server nevynosí za celý další rok z dungů.

A vy by jste to chtěli vrátit do oběhu ? :)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Nemyslite, ze smazani cely guildy a veskeryho majetku je trest trochu mimo?
Guildy se mazaly vzdycky jen, kdyz slo o pripady, kdy bugovala skupina a prospech z toho mela cela guilda. V tomhle pripade(bugovani skillu) z toho meli prospech jen ty lidi, co to delali.
Kvuli cca 6 lidem, ktery v tom byli nejak zapojeny, se smaze majetek cele guilde (cca 40 hracu)? To ma bejt trest jako pro koho? To si jen vybijite zlost, protoze ted s dohledavanim mate moc prace? Ve vysledku tim smazanim guildy odradite od hrani vic slusnejch hracu, nez kolik potrestate bugeru.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Mephist píše: Ve vysledku tim smazanim guildy odradite od hrani vic slusnejch hracu, nez kolik potrestate bugeru.
To je pravda, ale myslíš že to někoho zajímá ? Podívej se na název topicu a pak si udělej obrázek o tom jací hráči tady hrajou a pak si zkus odpovědět na to jestli má význam fakt, že od hraní odradí i lidi kteří s tím neměli nic společného.
Co se mě týká nevěděl jsem o tom nic, bloknuté učty nemám, na guildovním majetku nemám prakticky žádný podíl tak je mi to vcelku jedno, že se smaže hromada bugerů a guilda, ale ostatní na tom stejně nejsou a věnovali tomu X let hraní a i když nic neudělali tak chut do hraní jim to nejspíš nedá. I když baráky atd budou asi navázané na učet od empa který tam je taky (což je divné protože on prakticky půl roku ani nelognul) tak při smazání empa jde automaticky i ten majetek do kytek.

Mě spíš odrazuje fakt že server přijde zase o další lidi kteří nic neprovedli, když tu hraje dokupy tak 50 lidí. Nemám moc zájem hrát hru kde je čím dál méně lidí a pokusy jak tu nalákat někoho nového (třeba nějak svázané se starými hráči, děti nebo tak) se prosazuje dost pomalu. Topicy kde jsem se snažil o vyšší základní skilly nepřinesly nic a až ted se zavedlo kupování skillů za gp.
Už před 2ma lety jsem psal Acarovi o zmírnění trestů aby se za kdeco nemazaly učty ale celkem bez uspěchu. I tady se možná mohlo vymyslet něco mírnějšího třeba pro hráče kteří nemají větší prohřešek. 50k logů skilly na 0 něco takového to je už fuk.
Možná to nevidíte ale lidi z MG doplnovali na velké dungy i jiné guildy, fakt nevím o kolik se sníží procházení těch dungů jak už tak tu není moc guild které by chodily všude (kačeři a amontka, možná něco templáři?). Menší konkurence opět a opět nebude mít smysl dávat do desp 4 poklady pro jednu guildu. Lidi budou ještě víc otrávení to je pořád jedno s druhým.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Razi, Mephe..... a všichni, kterých si vážím.

Psát na DP fóru je jako soutěžit na paralympiádě, můžeš vyhrát, ale na konci stejně budeš kripl.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Razi nic nebudu komentovat jen 3 veci....
kdy si naposledy lognul?? zaprvy s tim vypisem guild to neni tak presne pokdu nepocitas only despy...
zadruhy jesi tu hraje jen 50 lidi tak asi vic lidi hraje za jednu postavu pac mam i v icq vic aktivnich lidi nez tu pises...nebo spatne pocitam..
zatreti s tema novejma hracema nemas az tak pravdu, pac sem potkal za posledni mesic cca 4 nbiky na ktery si vzpomenu par v minocu, dva v rece atd.Nevim cim to ale kdyz to srovnavam s rokem zpet prijde ze konecne potkavam novy hrace.
takez nic proti ale to co pises je trosku zkresleny od cloveka co neloguje a radi vsem jak by se to melo delat...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Raziel píše:Už před 2ma lety jsem psal Acarovi o zmírnění trestů aby se za kdeco nemazaly učty ale celkem bez uspěchu. I tady se možná mohlo vymyslet něco mírnějšího třeba pro hráče kteří nemají větší prohřešek. 50k logů skilly na 0 něco takového to je už fuk.
Co je zase tohle za uvazovani, ja si myslim ze i kdyby ti dotycni dostali jen pulku tech logu co tady pises tak to nikdo neseka. Kdyby dostlai skilly na 0. koho by tim potrestali? vzhledem k tomu ze vetsina tech lidi co v tom figurovala ma spousty penez, tak by si je okamzite dokoupili zpet.

Je to skoda pomazalo se spousta hracu, ale na druhou stranu co cekali?

Momentalne se tady vytahujou veci, proc nedostlai mensi trest a ze spousta lidi zase prestane hrat atd. Kdyby se ti dotycni nesmazali, tak zase prijde vlna nepokoju z druhe strany, kdy si budou stezovat ti, kteri za bugy smazani byli.
Mephist píše:Kvuli cca 6 lidem, ktery v tom byli nejak zapojeny, se smaze majetek cele guilde (cca 40 hracu)?
Tak majetek se smazal snad kvuli tomu, ze v tom figuroval i emp a na nej je asi vse napsane ne?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Skoda aktivni gildy s aktivnima lidma, co nemeli jakykoliv podil na bugovani, akorat se jich to dotklo napriklad tim ze pujcili nekomu acc nebo se to dotklo jejich majetku. Jinak trest v poradku. Nic jinyho si za tuhle arogantni drzost empair a jeho bugeri nezaslouzili.

Ale at mi nikdo netvrdi, ze o tom bugovani nevedela cela guilda. Ty nebugujici cleny nevymaje. Pak je trest smazani gildy a majetku uplne v poradku. Proste gilda ma byt kolektiv a nejen autobus kterym se dostanes do dungu a po dungu je ti u prdele kam se ten bus riti dal.
Odpovědět