Vánoční timed dungeon
Re: Vánoční timed dungeon
Po následujícím resyncu bude Kašpar dropovat poukázku na vánoční stromeček. Pro jeho sebrání je zapotřebí mít u sebe Vánoční ukolníček.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční úkolníček seženu kde? To je ten Q na Alidu?
Stačí číst novinky...Rod Sacketts II píše:Vánoční úkolníček seženu kde? To je ten Q na Alidu?
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=novinky
Nenašel jsem lepší místo, kam to postnout. Nebylo by možné šounout mikuláše s partou před hradby paláce, aby si pro úkolníček a následně pro dáreček došly i frakční postavy? dik:)
Včera to bylo přístupný i frakčním postavám. Nechal jsem to otevřené celý den.
včera večer jsem to zkoušel, tak kolem 21-22.00 hod a (už) nešlo to žádným směrem, tj fuk, prď na to
Zase diskriminace PKček
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Nebudes zabijet!Tuzemack píše:Zase diskriminace PKček
Nebudes krast!
Nebudes lhat!
Nebudes zavistivy a chamtivy!
A ty jeste od jeziska neco chces? Diskriminujes se sam
No ty budeš zato určitě svatý, když zabíjíš nebohé obyvatele podzemních komplexů a pleníš jejich poklady na ukojení vlastní chamtivosti
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
To jsou vrazi, lupici,nasilnici a dalsi bezboznici. Jsou to mista pekelna, kam buh nevstoupil, proto tam posila pozehnane dobrodruhy, aby byli jeho pravou rukou a ucinili pritrz temto zivlum.
Veľmi pekne napísanéTuzemack píše:No ty budeš zato určitě svatý, když zabíjíš nebohé obyvatele podzemních komplexů a pleníš jejich poklady na ukojení vlastní chamtivosti
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
TOHLE je velmi pekne napísanéBloody King píše:Nebudes zabijet!Tuzemack píše:Zase diskriminace PKček
Nebudes krast!
Nebudes lhat!
Nebudes zavistivy a chamtivy!
A ty jeste od jeziska neco chces? Diskriminujes se sam
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Se chci zeptat , ono se nějak změnilo nastavení v timeru dungu?Nějaké ošetření aby tam někdo třeba nehárvil?Šel sem se skupinou ale po menším failu na začátku sem zustal sám.Rozhold sem se pokračovat ale zničeho nic mě to koplo u kašpara pryč když měl na ránu
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
že by to byl konečně timed dungeon? :p
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě ale v dungu sem strávil čas rovnající se jednoho kola s přítelkyní a vykouření startky.Takže to opravdu dlouhá doba to nebyla
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Ty máš přitelkyni ?Zola píše:Tak určitě ale v dungu sem strávil čas rovnající se jednoho kola s přítelkyní a vykouření startky.Takže to opravdu dlouhá doba to nebyla
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jasně , http://www.4sex.cz/panna-nafukovaci-ces ... -2099.html -- nafukovací cestovní lolita.Mužu doporučit.
Jinak k tématu , čas na projití dungu je špatně nastaven.Nedá se dojít , už je to nahlášené.
Jinak k tématu , čas na projití dungu je špatně nastaven.Nedá se dojít , už je to nahlášené.
To som nevedel, ze Raxik je taky dobry milenec, ze si tak rychlo vybaveny. ObdivZola píše:Tak určitě ale v dungu sem strávil čas rovnající se jednoho kola s přítelkyní a vykouření startky.Takže to opravdu dlouhá doba to nebyla
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Wuhuuuu jsem slavný!!! Mluví se o mně i bez toho abych sem napsal!!Scorp -K- píše:To som nevedel, ze Raxik je taky dobry milenec, ze si tak rychlo vybaveny. ObdivZola píše:Tak určitě ale v dungu sem strávil čas rovnající se jednoho kola s přítelkyní a vykouření startky.Takže to opravdu dlouhá doba to nebyla