Zabiti blue vs. blue

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabiti blue vs. blue

Příspěvek od Arianna »

Trautenberg píše:Dobrý den,
upřímně jsem touto situací zděšen. Nikdy jsem neměl žádný prohřešek a vždycky se snažím chovat slušně k ostatním, proto mě o to více zaráží, že se zde začíná objevovat nešvar, který je popsán výše. Rád bych požádal o jasné a výstižné stanovisko, neboť jsem se dnes dozvěděl, že díky ignoranci a nezájmu řešit vzniklou situaci, došlo dnes hned 2x ke stejnému incidentu, na víc stejnými lidmi, a s jasným cílem, tedy obohacením se. Zkrátka došlo k tomu, že přehlížením porušování pravidel a udělováním adekvátních trestů, došlo k tomu, že si skupinka lidí z guildy Harpagons začala přilepšovat zabíjením modrých hráčů, byť byly v dungeonu dříve, žádným způsobem je neobtěžovali, naopak byli ještě předběhnuti a zabiti s chladným kalkulem laciného výdělku... (i méně zdatný jedinec si dokáže odečíst 500k od ekvipu obsahujícího ancestralku s +25 kompletem), tedy jsem zvědavý, jaké vyjádření bude k této situaci...Mějte prosím na paměti, že pokud jednou dovolíte něco takového, sami si tím naděláte do bot, neboť si to tito jedinci vyloží tak, že si můžou zabíjet koho chtějí, pokud jeho ekvip převýší výkup killu (právě se to 2x stalo). Byl bych rád, kdyby tomu byla učiněna přítrž. Pokud je ve vašem zájmu, aby na vás bylo pohlíženo jako na herní autoritu, měly by tomu odpovídat i vaše kroky při udělování trestů v těchto situacích.
Domnívám se, že adekvátním řešením této situace by byla potrestání zmíněných viníků přísnými ba přímo exemplárními tresty s nepodmínečným vyloučením z her.
Ano, dekuji za pripomenuti. Jen bych vám rád milí kluci od loved připomenul že dne 4.9.2013 Tohle celé začlo a to tím, že vaši odborníci mě předběhli v dungu.
Takže jsem se podle toho zařídil a začla mezi námi rivalita.

Píšeš tady o obohacování, můžu ti s klidným srdcem říct, že my to opravdu za potřebí nemáme tady někoho pojíždět kvůli ancestralce.

Abych tedy uvedl na světlo první náš pojezd modré guildy Loved. Stalo se tak v Cyclop valley, kdy jsme šli dung vybili si začátek a můj spoluhráč šel vybíjet palác (bohužel to nezabil hlídače a skočil do gaty) kdy v tom doběhlo pk ze skupiny Hated kdy jsme se začali laškovat a po následném mém odkopnuti jsme mému spoluhráči šli pomoct do páláce kde doběhli další lidi od hated a dostal jsem na prdel :clap: ...Tak jsme kopli a že si půjdem dung znovu ale co nevidíme modří kluci od hated si vymlatili loděnici a chtěli jít cyclop valley tak jsme šli samozzřejmě sněma a sundali roba halforda (ancestralka a +25 komplet) to je asi tak vše k prvnímu pojezdu.

Druhý pojezd, který se odehrával dnes-> Yomo. byl jsem cca 2 obrazovky od dungu kdy vidím že vedle mě jdou lovedi A Ian paladin přidal do kroku aby tam byl "první" zabíjíme hlídače a co nevidíme najednou pk (levak bob), který kupodivu hraje s klukama od hated tak jsme šli za dveře i s lovedama a také s pk. přičemž pk nás stěnilo od blue skupiny. Tak jsme se progravovali sundali pk a pak kluky od loved.

Samozřejmě já tady nebrečím, kvůli toho že podivně přišlo pk od hated když jsme byli před dungem my a lovedi. to mě je vážně jedno jeslti mě někdo napráská nebo ne. ale samozřejmě, musí pak dotyční počítat stím, že se podle toho zařídíme

Edit: ještě jsem si vzpoměl na takový příběh, který se stal mezi 4.9.2013 a Cyclopama. Šli jsme dung a potkali tam mrtvého pajsona II, kterého jsme vylotili a poté co jsme přišli ke guildě čekal tam a dožadoval se věcí přičemž jsem se ho ptal: Proč bych mu je měl vracet po tom co udělali v řece (to předběhnuti) tak mi napsal, že to bylo úplně něco jiného. Ale dostal je zpět.

A ano předběhli jsme guildu loved v dungu ale pouze to byly oplátky toho co se stalo nám. Takže nechápu co tady řešíte a jakých trestů se vůbec dožadujete, nic takového by se nedělo kdyby jste s tím nezačli.
Naposledy upravil(a) Arianna dne 24 zář 2013 22:24, celkem upraveno 2 x.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

tohle předbíhání.. ste prasata všichni.. to za mého pvm času nebylo :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
IASC
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IASC »

Dekuji Arianne za priznani pojezdu modre guildy Loved v CV. Poopravil bych te, ze v guilde Hated nejsou zadne modre postavy - nedava tedy smysl veta, kde mluvis o "modrych hochach od Hated".

Dale ses tedy timto postem priznal, ze u Yoma byli Loved prvni. Stejne tak si priznal, ze ste pojeli modre cleny guildy Loved. Neuvedl si bohuzel, ze Loved se do sporu mezi pk a vami vubec nezapojovali.

Je mi uprimne lito, ze zde takovym zpusobem pokrivujes fakta. Pk nezdilo cleny guildy Harpagon za tim ucelem, aby nejak rozdelilo Harp od guildy Loved, ale aby si zachranil vlastni zivot, kdyz byl v pocetni nevyhode 1v3. To, ze jste pote pojeli modre hrace, kteri vubec do niceho nezasahovali a sli normalne dung, u ktereho, jak si spravne sam uvedl, byli clenove guildy Loved prvni, je vec naprosto odlisna.

Na zaver bych jeste rad podotknul, ze styl, ktery v posledni dobe vyznava guilda Harpagon, se z DP zrejme v blizke dobe stane misto, kde bude normalni, ze modre vypravy budou zabijet jine modre vypravy. Prozatimni necinnost GM k tomu bohuzel prispiva. Vse je o to smutnejsi, ze k tomu dochazi v dobe Guild her. Takovymto chovanim se pokrivuje charakter probihajici souteze, ktera mela urcite jiny ucel, nez vzbudit v nekterych hracich takovy pocit, ze se snizuji k tak zavrzenihodnemu chovani.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

IASC píše:Dekuji Arianne za priznani pojezdu modre guildy Loved v CV. Poopravil bych te, ze v guilde Hated nejsou zadne modre postavy - nedava tedy smysl veta, kde mluvis o "modrych hochach od Hated".

Dale ses tedy timto postem priznal, ze u Yoma byli Loved prvni. Stejne tak si priznal, ze ste pojeli modre cleny guildy Loved. Neuvedl si bohuzel, ze Loved se do sporu mezi pk a vami vubec nezapojovali.

Je mi uprimne lito, ze zde takovym zpusobem pokrivujes fakta. Pk nezdilo cleny guildy Harpagon za tim ucelem, aby nejak rozdelilo Harp od guildy Loved, ale aby si zachranil vlastni zivot, kdyz byl v pocetni nevyhode 1v3. To, ze jste pote pojeli modre hrace, kteri vubec do niceho nezasahovali a sli normalne dung, u ktereho, jak si spravne sam uvedl, byli clenove guildy Loved prvni, je vec naprosto odlisna.

Na zaver bych jeste rad podotknul, ze styl, ktery v posledni dobe vyznava guilda Harpagon, se z DP zrejme v blizke dobe stane misto, kde bude normalni, ze modre vypravy budou zabijet jine modre vypravy. Prozatimni necinnost GM k tomu bohuzel prispiva. Vse je o to smutnejsi, ze k tomu dochazi v dobe Guild her. Takovymto chovanim se pokrivuje charakter probihajici souteze, ktera mela urcite jiny ucel, nez vzbudit v nekterych hracich takovy pocit, ze se snizuji k tak zavrzenihodnemu chovani.
Proč bych neřekl tak jak to bylo, je vidět ale že sis z celého kontextu vytáhnul jen to co se ti hodilo do krámu, samozřejmě ti tvůj názor neberu.
A k tomu přiznání, není co schovávat již jsem to řešil i s gm, které mi psalo po incidentu v cyclopech. Takže já se tady nepřiznávám k nečemu co bych dřív neřekl.

Ano zabili jsme Lovedy v dungu ale vždy to mělo opodstatnění a nebylo to kvůli věcem.
IASC
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IASC »

Byl bych rad, kdyby sis uvedomil, ze ja pouze opravoval tvoje nepresnesti a nepravdy.

Co se tyce tebou zminovaneho "opodstatneni pojezdu modraku". Ty si opravdu myslis, ze te opravnuje k pojeti modraku to, ze te pojedou hraci jine guildy za PK? A to, podotykam, zcela legitimni cestou(jak si ostatne sam popsal vyse). Docela chapu, ze si mohl byt rozezlen, ale mel by si svuj hnev smerovat jinam nez modrou vypravu. Doporucuji treba tvuj polstar.

V pripade Yoma je te zase zrejme nastvalo, ze tam byli clenove guildy Loved prvni. Anebo snad, ze vam proti tomu jednomu PK nepomohli? Tak ste si zase museli vybit zlost na modre vyprave? Snad toto pomuze.
...a nebylo to kvůli věcem.
Tohle taky uplne nesedi, ze? Proc byste je tedy potom lotili? Snad proto, ze vas nekdy v blizke ci vzdalene minulosti polotili nejaci jini hraci z jine guildy legitimne zabili a lotli? To muzeme pouze spekulovat, faktem ovsem zustava, ze jste ty modraky lotili.

Neni take bez zajimavosti, ze jste v tom Yomu vyhazeli nektere veci z tel(veci jako knightky - ty veci ktere nevyuzijete). A to snad proto, aby zmizeli, nez si pro ne stihnou ti lide dojit. Proc se snazite tem lidem, kteri vam prokazatelne nic neudelali, jeste takovymhle zpusobem uskodit? To je preci uplne mimo Fair play.
Trautenberg
Inkless
Inkless

Příspěvek od Trautenberg »

Osobně si nedovedu představit jiné řešení situace, než vyloučení guildy Harpagons z her a potrestání akterů na nejvyšší možné hranici. Jen tento krok může vrátit mou důvěru ve spravedlnost na tomto serveru.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Erik Nighelt píše:tohle předbíhání.. ste prasata všichni.. to za mého pvm času nebylo :paranoid:
Mozno preto ze ty si ziadne PVM casy nezazil :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Trautenberg píše: Domnívám se, že adekvátním řešením této situace by byla potrestání zmíněných viníků přísnými ba přímo exemplárními tresty s nepodmínečným vyloučením z her.
Toto ma fakt dostalo :clap: :clap: :clap:
Vooooobeec to nema nic s tym, ze je necely tyzden do konca Guildovnych hier a guilde Loved chyba par bodov na to aby dosiahli prve miesto, ze? :lol:
Nabuduce este trochu viac ocividne :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

IASC píše:V pripade Yoma je te zase zrejme nastvalo, ze tam byli clenove guildy Loved prvni. Anebo snad, ze vam proti tomu jednomu PK nepomohli? Tak ste si zase museli vybit zlost na modre vyprave?
Ale prosim te nechtej me rozesmat :)...zadne pomoci jsme se nedozadovali.

v pripade yoma tam byli fyzicky prvni ale jen proto ze me 2 obrazovky od dungu predbehli. v pripade cyclopu tam sli lovedi na popud pk kdy si mysleli ze se tam nevratime, vratili jsme se a nasackovali se tam tak to dopadlo jak to dopadlo. v obou pripadech jsme regulerne zabili cloveka stim ze nam byl pripsan kill.
Neni take bez zajimavosti, ze jste v tom Yomu vyhazeli nektere veci z tel(veci jako knightky - ty veci ktere nevyuzijete).
ano ano prevazne nam slo o to +15 platko, ktere jsme taky vyhazeli
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Měli jste dát pvp bonus do všech dungů, ne jen do Wrongu a Icu.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Trautenberg píše:Osobně si nedovedu představit jiné řešení situace, než vyloučení guildy Harpagons z her a potrestání akterů na nejvyšší možné hranici. Jen tento krok může vrátit mou důvěru ve spravedlnost na tomto serveru.
preplesni sa 3x z oboch stran a preber sa. Hraj tetris alebo pexeso alebo vonku zi rl life. Ja proti hated nic nemam, ale kazdy z nich tu hra po bugovani sfery a mali mat permbany takze preto sa toleruje pojazd hatedov tak sa s tym zmier.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
IASC
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IASC »

Ja teda nevim, co by musel udelat Trauntenberg vic, abyste odhalili tu ironii.

Nicmene prosim napr. Kesemota, ze jestli chce prispivat, mel by i cist co je v tom topicu napsano. Uz bylo davno upozornovano nato, ze nektery hraci delaji takove veci, mohlo to byt vyreseno driv nez tyden pred koncem her.
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

to Trautenberg kamarát ty si král každý predsa vie že išlo o tvoje + 15 platy alebo aký hnoj to nosíš napiš si page a vyplač sa ... ver tumu že bez dovodu to nikdy nebolo takže cajk ... nech sa ti darí v živote prajem ti oslepnutie metanolom , alebo skus si dať predpísať lexaurin pomáha to .... :cry:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Doom Face píše:to Trautenberg kamarát ty si král každý predsa vie že išlo o tvoje + 15 platy alebo aký hnoj to nosíš napiš si page a vyplač sa ... ver tumu že bez dovodu to nikdy nebolo takže cajk ... nech sa ti darí v živote prajem ti oslepnutie metanolom , alebo skus si dať predpísať lexaurin pomáha to .... :cry:
mlady panko je husty nie kazdy ako ty pije cuco z krabice a rum za 20Kc/liter
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Tiež ťa mohol otec radšej vyšťať do žihlavy ale tvoj nazor ti neberem .... za 20Kč to je drahé ja len za 8 to je moj mesačný limit !!!!!!! a robiť bude kto :(
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Doom Face píše:Tiež ťa mohol otec radšej vyšťať do žihlavy ale tvoj nazor ti neberem .... za 20Kč to je drahé ja len za 8 to je moj mesačný limit !!!!!!! a robiť bude kto :(
niektorych ludi nezivi us mamicka a otec ale ked dokoncis zakladnu skolu skus niaku brigadu
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

skusim díky za Tip !
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sikulka píše:
Doom Face píše:Tiež ťa mohol otec radšej vyšťať do žihlavy ale tvoj nazor ti neberem .... za 20Kč to je drahé ja len za 8 to je moj mesačný limit !!!!!!! a robiť bude kto :(
niektorych ludi nezivi us mamicka a otec ale ked dokoncis zakladnu skolu skus niaku brigadu
ty pises ako keby si este ani zakladku nedokoncil
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Strigwyr píše: ale kazdy z nich tu hra po bugovani sfery.
ale prd.. to udělal jeden a druhej se na to díval.. všichni ostatní smazaní byli jen v tu dobu na mapě a nenahlásili tohle bugování Akarovi, který na té mapě byl taky.. :unibrow: a jiní byli smazaní že logli GM účet na foru a viděli co vidět neměli a tak...to už tu byli větší bugeři, kteří to pak dotáhli až na Gmko :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Trautenberg
Inkless
Inkless

Příspěvek od Trautenberg »

Vážený pane Doom Face, prosil bych, aby jste si uštřil své urážky, taky se nevyjadřuji vulgárně a nikoho nenapadám, pouze jsem shrnul situaci ze svého pohledu (jako nezúčastněného), nicméně zdeaktivního hráče, očekávajícího dodržovaní stejných pravidel pro všechny. Možná bych zvážil, zda nejste zralý na ban na fóru, za urážky a OT.

Add topic: Jistě, já bych se nenechal pojet od těchto "Rude" boys, nicméně se zde už vyjádřili, sami se přiznali, teď už je jenom na GM, jestli se k tomu budou chtít nějak postavit, nebo si to hrnout před sebou, dokud se jim to nenakupí nad hlavu...
Odpovědět