Ano, dekuji za pripomenuti. Jen bych vám rád milí kluci od loved připomenul že dne 4.9.2013 Tohle celé začlo a to tím, že vaši odborníci mě předběhli v dungu.Trautenberg píše:Dobrý den,
upřímně jsem touto situací zděšen. Nikdy jsem neměl žádný prohřešek a vždycky se snažím chovat slušně k ostatním, proto mě o to více zaráží, že se zde začíná objevovat nešvar, který je popsán výše. Rád bych požádal o jasné a výstižné stanovisko, neboť jsem se dnes dozvěděl, že díky ignoranci a nezájmu řešit vzniklou situaci, došlo dnes hned 2x ke stejnému incidentu, na víc stejnými lidmi, a s jasným cílem, tedy obohacením se. Zkrátka došlo k tomu, že přehlížením porušování pravidel a udělováním adekvátních trestů, došlo k tomu, že si skupinka lidí z guildy Harpagons začala přilepšovat zabíjením modrých hráčů, byť byly v dungeonu dříve, žádným způsobem je neobtěžovali, naopak byli ještě předběhnuti a zabiti s chladným kalkulem laciného výdělku... (i méně zdatný jedinec si dokáže odečíst 500k od ekvipu obsahujícího ancestralku s +25 kompletem), tedy jsem zvědavý, jaké vyjádření bude k této situaci...Mějte prosím na paměti, že pokud jednou dovolíte něco takového, sami si tím naděláte do bot, neboť si to tito jedinci vyloží tak, že si můžou zabíjet koho chtějí, pokud jeho ekvip převýší výkup killu (právě se to 2x stalo). Byl bych rád, kdyby tomu byla učiněna přítrž. Pokud je ve vašem zájmu, aby na vás bylo pohlíženo jako na herní autoritu, měly by tomu odpovídat i vaše kroky při udělování trestů v těchto situacích.
Domnívám se, že adekvátním řešením této situace by byla potrestání zmíněných viníků přísnými ba přímo exemplárními tresty s nepodmínečným vyloučením z her.
Takže jsem se podle toho zařídil a začla mezi námi rivalita.
Píšeš tady o obohacování, můžu ti s klidným srdcem říct, že my to opravdu za potřebí nemáme tady někoho pojíždět kvůli ancestralce.
Abych tedy uvedl na světlo první náš pojezd modré guildy Loved. Stalo se tak v Cyclop valley, kdy jsme šli dung vybili si začátek a můj spoluhráč šel vybíjet palác (bohužel to nezabil hlídače a skočil do gaty) kdy v tom doběhlo pk ze skupiny Hated kdy jsme se začali laškovat a po následném mém odkopnuti jsme mému spoluhráči šli pomoct do páláce kde doběhli další lidi od hated a dostal jsem na prdel

Druhý pojezd, který se odehrával dnes-> Yomo. byl jsem cca 2 obrazovky od dungu kdy vidím že vedle mě jdou lovedi A Ian paladin přidal do kroku aby tam byl "první" zabíjíme hlídače a co nevidíme najednou pk (levak bob), který kupodivu hraje s klukama od hated tak jsme šli za dveře i s lovedama a také s pk. přičemž pk nás stěnilo od blue skupiny. Tak jsme se progravovali sundali pk a pak kluky od loved.
Samozřejmě já tady nebrečím, kvůli toho že podivně přišlo pk od hated když jsme byli před dungem my a lovedi. to mě je vážně jedno jeslti mě někdo napráská nebo ne. ale samozřejmě, musí pak dotyční počítat stím, že se podle toho zařídíme
Edit: ještě jsem si vzpoměl na takový příběh, který se stal mezi 4.9.2013 a Cyclopama. Šli jsme dung a potkali tam mrtvého pajsona II, kterého jsme vylotili a poté co jsme přišli ke guildě čekal tam a dožadoval se věcí přičemž jsem se ho ptal: Proč bych mu je měl vracet po tom co udělali v řece (to předběhnuti) tak mi napsal, že to bylo úplně něco jiného. Ale dostal je zpět.
A ano předběhli jsme guildu loved v dungu ale pouze to byly oplátky toho co se stalo nám. Takže nechápu co tady řešíte a jakých trestů se vůbec dožadujete, nic takového by se nedělo kdyby jste s tím nezačli.