Ocroc nemá rád slušné hráče z MG
Re: (Mini)Guildovní Hry 2013
nevim jak vy ale já to Razovi a guilde MG celkem přeju :p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
A to mame teprve 4 den her. Sem zvedavej co se bude dit za tyden:p
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Skoro bych se vsadil, ze to "afkovani" tam puvodne nebylo. Kdyz jsem cetl pravidla poprve, tak me to prave zarazilo, ze tam byl jen odlog a dual (coz je i tak zakazany). Existuje neco jako historie uprav? I kdyz ono je to stejne jedno...Ducky píše:Teda jako promin, ale hned v prvnim postu je jeste specilane pro vas:
pro Empa:
**Žádné dualy, žádné odlogovávání a afkování před zablokovanou bránou apod.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
A ticho po pesineMephist píše:Skoro bych se vsadil, ze to "afkovani" tam puvodne nebylo. Kdyz jsem cetl pravidla poprve, tak me to prave zarazilo, ze tam byl jen odlog a dual (coz je i tak zakazany). Existuje neco jako historie uprav? I kdyz ono je to stejne jedno...Ducky píše:Teda jako promin, ale hned v prvnim postu je jeste specilane pro vas:
pro Empa:
**Žádné dualy, žádné odlogovávání a afkování před zablokovanou bránou apod.

Asi tak to AFKování tam původně vůbec nebylo a v minulých hrách se před bránou mohlo čekat protože ne jednou sem čekal a i gm tam bylo protože sem něco potřeboval a neřeklo ani půl slova že se to nesmí a když už tak snad si mohl být aspoň tý slušnosti a napsat to do pravidel rovnou že čekání na odblock brány je zakázaný to že tam někdo stojí před bránou aby jí prošel je snad jen problém toho člověka že tam tráví 4-6 hodin aby se mu to odloklo kdyby mezitím mohl zajít 2 jiný malý dungy. Prostě si Ocrocu zase upravujete pravidla tak jak se vám to hodí v průběhu něčeho začatýho
Mě přijde vcelku logický projít dungeon a buď jít do reward gate pro guildovní hry a nebo druhou ven a nekempit tam z jakýhokoliv důvodu.
Podle me to tam teda bylo od zacatku.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky za tyhle posty plusovy body do guildovnych her nedostanes (doufam, tady je vsechno mozny)Ducky píše:Podle me to tam teda bylo od zacatku.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
egotycoon lvl (o)mg. ja mam pravdu, vzdy len pravdu a nikdy menej nez pravdu. no matter what. za taketo keci by som vam teda daval minusove body.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
uchotycoon lvl because slovakia, nemam rad MG, pouze MG a proto budu psat posty proti nim. no matter what. za taketo posty by som teda posilal doporuceni na psychiatricke vysetrenie...Shadowsong píše:egotycoon lvl (o)mg. ja mam pravdu, vzdy len pravdu a nikdy menej nez pravdu. no matter what. za taketo keci by som vam teda daval minusove body.
velmi ubohe a velmi trapna snaha napodobit celkem i vtipny post Songa.Raxik píše:uchotycoon lvl because slovakia, nemam rad MG, pouze MG a proto budu psat posty proti nim. no matter what. za taketo posty by som teda posilal doporuceni na psychiatricke vysetrenie...Shadowsong píše:egotycoon lvl (o)mg. ja mam pravdu, vzdy len pravdu a nikdy menej nez pravdu. no matter what. za taketo keci by som vam teda daval minusove body.
mel by ses zamyslet co pises, jeste nejaky xenofobni post a uz si nepostnes. Ono balancovat na hrane ostreho vtipu je celkem umeni, ktere ne kazdy zvladne.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Raxik píše:uchotycoon lvl because slovakia, nemam rad MG, pouze MG a proto budu psat posty proti nim. no matter what. za taketo posty by som teda posilal doporuceni na psychiatricke vysetrenie...Shadowsong píše:egotycoon lvl (o)mg. ja mam pravdu, vzdy len pravdu a nikdy menej nez pravdu. no matter what. za taketo keci by som vam teda daval minusove body.

Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Tohle to myslim uplne vystihuje
)))...
http://static.someecards.com/someecards ... g4MmIy.png
btw acar taky ne kazdy ostry vtip dokaze pochopit a ocenit
)))...

http://static.someecards.com/someecards ... g4MmIy.png
btw acar taky ne kazdy ostry vtip dokaze pochopit a ocenit

Pravidla sou jasna, pokud sis je nepřečetl tvuj problem. Evidentně každej tu to postavani před bloknutou branou pochopil akorat guilda MG ne, kde je chyba tedy? Podle meho selskeho rozumu a věřím že i velké většiny tady z nás to pochopil každý tak že pokud je brana blok tak projdi rewardou. Nelibi se ti že byla postihlá celá guilda? Udělej si opatření, vyhodte ho a hotovo. Každý to tu pochopil, jen vy ne.
A ted jinak. Nikdo to tu nenapsal ale ostatní (normální) hráči to pochopí a budou souhlasit. Děkujeme GM teamu že si dal vubec praci nějake hry pořádat, pěkné zpestření, i celý systém her probíhá bez problému. To já jen tak na okraj (a fakt nechci dostat body za to že tu GMka pochválím). Pěkný koncept, pěkně vymyšleno. Klobouk dolů.... Jen doufám že i v budoucnu butete ještě ochotní něco takoveho pořadat, když se najdou takový magoři kteří dokážou jen upozornovat na to špatné ale to dobré nevnimají. A nejsem zadna vlezdoprdelka, na to vám kašlu. Samotné GMka ví že buch ví jak dobré vztahy nemame (to se bavím o své osobě). Takže NE nechci tady lézt GM doprdele, jen děkuju za guild hry, baví mě a je to krásné zpestření
A ted jinak. Nikdo to tu nenapsal ale ostatní (normální) hráči to pochopí a budou souhlasit. Děkujeme GM teamu že si dal vubec praci nějake hry pořádat, pěkné zpestření, i celý systém her probíhá bez problému. To já jen tak na okraj (a fakt nechci dostat body za to že tu GMka pochválím). Pěkný koncept, pěkně vymyšleno. Klobouk dolů.... Jen doufám že i v budoucnu butete ještě ochotní něco takoveho pořadat, když se najdou takový magoři kteří dokážou jen upozornovat na to špatné ale to dobré nevnimají. A nejsem zadna vlezdoprdelka, na to vám kašlu. Samotné GMka ví že buch ví jak dobré vztahy nemame (to se bavím o své osobě). Takže NE nechci tady lézt GM doprdele, jen děkuju za guild hry, baví mě a je to krásné zpestření

A podle mě je to jedno, protože jsem afk nebyl. Nenechám se pojet od pk, jak jich je všude milion tedka.Ducky píše:Podle me to tam teda bylo od zacatku.
Ale Gm rozhodl jinak než v rámci pravidel ve prospěch hry. Je to už unavující, by tam mohlo být snad jen tohle pravidlo a pokrylo by to vše. Stejně tak že se to minule netrestalo, neznamená že si to GM nemohli rozmyslet. Nejde mi o trest jako takový ale o fakt, že jsem byl dle mého potrestán neprávem. Stačilo se objevit a říct že se vám to nelíbí, ne hned rozdávat tresty za pravidlo které si upravíte za hodinu na koleně... soudím lidi, ne systém. A pak se divíte, že lidí na DP ubývá, nejsem první ani poslední který si na tyhle necitlivé rozsudky stěžuje. Ano nejsem GM, ale hra je tady pro hráče a bez nich DP nebude. Ale jestli chcete konec DP tak trestejte, omezujte a neposlouchejte dále.
To je tak krasne (a dojimave samozrejme tiez), ked clovek, co kedysi nakladal na PK co sa dalo, chcel ich zmazat za vsetky mozne aj nemozne veci (kludne aj podla pravidla "napisanom za hodinu na kolene"), sa tu teraz ohana ""necitlivymi trestami"Raziel píše:...

Musel som normalne slzu zatlacit

PK ? PvP mě nezajímá nevím co tu zase potíš. Jen jsem psal tuším do nějakého PvP cry strig topicu že co se stalo s PvP není chyba GM ale hráčů. Zajímalo by mě kde jsi na tohle přišel zase.Nycte píše:To je tak krasne (a dojimave samozrejme tiez), ked clovek, co kedysi nakladal na PK co sa dalo, chcel ich zmazat za vsetky mozne aj nemozne veci (kludne aj podla pravidla "napisanom za hodinu na kolene"), sa tu teraz ohana ""necitlivymi trestami"Raziel píše:...![]()
![]()
![]()
![]()
Musel som normalne slzu zatlacit
Pravidla a bodování se upravovaly první víkend než začali hry. Speciálně pro MG tam byly dopsány některé příklady porušení pravidel, abychom se vyhnuly tomu co i přes to nastalo. To že někdo od vás opět zkoušel taktiku "co není zakázáno je povoleno" nelze prostě ocenit pouze výstrahou.
Jak jsem psal několikrát různě lidem/guildám, na webu kontakty na GM jsou, pokud si nejste jisti co můžete a co ne, stačí se jenom zeptat.
Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
Jak jsem psal několikrát různě lidem/guildám, na webu kontakty na GM jsou, pokud si nejste jisti co můžete a co ne, stačí se jenom zeptat.
Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
Ne ze by na systemu, co neni vyslovne zakazano je dovoleno, nefungovala pravní ústava ČR (občanský zákoník)...Samozrejme na to aby to clovek vedel musi neco precist a neopajet se pseudomociOcroc píše:Pravidla a bodování se upravovaly první víkend než začali hry. Speciálně pro MG tam byly dopsány některé příklady porušení pravidel, abychom se vyhnuly tomu co i přes to nastalo. To že někdo od vás opět zkoušel taktiku "co není zakázáno je povoleno" nelze prostě ocenit pouze výstrahou.

Ano, protože celé fungování Dark Paradise je založeno na principech demokracie.
Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit.

Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit.