Blokovací sochy v bezpravidlácích
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blokovací sochy v bezpravidlácích
Bez pravidlový dům. Zkus si to ještě párkrát přečíst a pak se zamysli proč tak hrozně trpíš.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Heloween: zabiehanie je forma PVP ak ta napadne presila, najlepsia taktika je utek ... A ak je presila inteligentna, zabehnutiu zabrani
.
Igelit: za zabiehanie do baraciku dostanes bezpravidlovy barak, za zabiehanie do gaty, dostanes bezpravidlovu gatu (ten suter na gatu) ... co je na tom zlozite? Riesenie vidim v tom, ze si do baraciku date odlogsosku a poprosite gmka aby vam ten statik z gaty dali prec. Ale to nechcete, pretoze vase pasce nebudete moct robit.
Ak nemas bezpravidlovy dom, tak ti do baraciku nikto nesmie vojst ...

Igelit: za zabiehanie do baraciku dostanes bezpravidlovy barak, za zabiehanie do gaty, dostanes bezpravidlovu gatu (ten suter na gatu) ... co je na tom zlozite? Riesenie vidim v tom, ze si do baraciku date odlogsosku a poprosite gmka aby vam ten statik z gaty dali prec. Ale to nechcete, pretoze vase pasce nebudete moct robit.
Ak nemas bezpravidlovy dom, tak ti do baraciku nikto nesmie vojst ...
Kesemot píše:Ved preto ti hovorim Tuzemack, ze to mate za to, ze ste si tam pustili jedneho modraka, a naskakali ste mu cez gate na hlavu 3ja. Za to tam mate tie sochy. Keby to nerobite, ostal by vam iba bezpravidlak, bez sochy.
To ze uz nemas co povedat, aby si si obhajil svoje, neznamena, ze ja ta neznasamIgelit píše:Na tom není co nechápat, je to holej nesmysl. Já myslím, že kdyby ti GM nějakým podobným způsobem zničili něco co si dlouhou dobu vytvářel, byl bys první kdo by se na fóru ozval. Ale chápu, že nesnášenlivost a škodolibost vůči nám tě nutí reagovat, tak jak reaguješ.

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
No myslím, že ty a tvoje gilda v poslední době ví nejlíp, jak moc ty PK hrát umíme nebo neumímeKesemot píše:To ze uz nemas co povedat, aby si si obhajil svoje, neznamena, ze ja ta neznasamIgelit píše:Na tom není co nechápat, je to holej nesmysl. Já myslím, že kdyby ti GM nějakým podobným způsobem zničili něco co si dlouhou dobu vytvářel, byl bys první kdo by se na fóru ozval. Ale chápu, že nesnášenlivost a škodolibost vůči nám tě nutí reagovat, tak jak reaguješ.
Nemam potrebovat nenavidiet niekoho, kto to pkcko vie hrat az tak dobre, ze kazdy tyzden pise na forko, jak mu gmka hadzu klacky pod nohy
A myslim si ze Ocroc sa o post vyssie vyjadril jasne, preco tam tie sochy mate. Ak to ani teraz nepochopis, tak ta asi zacnem naozaj nenavidiet, lebo sa mi nad tebou zacne pozastavovat mozog
:D

JE to bezpravidlák, je tam povolen boj, je vyvázán z domovních pravidel, nikdo tam nikoho nenutí vlízt - tohle tady můžu opakovat donekonečna, ale stejně to asi nikdo nepochopí..nebo spíš nechce

Je to smutný , že má GM na tohle názor a argument, kterej je totální nesmysl, je vidět, že nás prostě chtěli GM bezdůvodně poškodit a to se jim taky povedlo.
To Mihal: Odlog sošky ať se klidně odstraní za cenu toho že zmizijou ty velké.
co nechapes. zabuhani tady neresu . ale zneuzuvani tech gat ne domkz
dle meho je to stejne kravina. nepopiram to ze kdyz se beha pvp, a at uz jsem zabehnul ja/lide s kteryma jsem behal, nebo zabehne strana proti ktere se bojuje tak to nastve. Ale nekdy je to nejlepsi reseni pokud se vam nechce refovat.Wallace píše:co nechapes. zabuhani tady neresu . ale zneuzuvani tech gat ne domkz
Samozrejme je smesne kdyz vam do domku zabehne prsk ktery ma equip za 20k, u wara/pala/vampa ktery nosi lepsi equip se to da pochopit kdo to ma porad refovat.
No ale k tematu, to ze jste tem dotycnym udelali bezpravidlaky je vporadku, ale nechapu kdyz uz tam maji gate system proc je omezovat i v tomhle. Nikde neni napsano ze do toho domku musite chodit a pak brecet na foru ze tam na vas skocilo 2 000 000 hatedu, a pokud si dobre pamatuju tak z bezpravidloveho domku pokud ses dostal do nejakeho pravidloveho mohl si ho bezproblemu vybrat a delat si tam cokoliv.
A ze naskakali na nekoho ve vice lidech, bohuzel. Lide z te proti strany do toho domku taky mohli nabehnout ve vice lidech.
Já bych si do svýho bezpravidláku klidne taky tahal modráky a pak za něma jen zavřel, když vím, že za mnou do gate nemužou protože pouští jen Pk hráče..Ale chápu jste v tom neprávem!
Tahal... Píšeš to jak kdybych měl na prdeli magnet a ty modráky do baráku bez jejich vůle vtahoval... Já nevim, mně už je to prostě blbý něco, co je tak očividné, tu postopadesáté omílat dokola...Qvido píše:Já bych si do svýho bezpravidláku klidne taky tahal modráky a pak za něma jen zavřel, když vím, že za mnou do gate nemužou protože pouští jen Pk hráče..Ale chápu jste v tom neprávem!
Modrák nám z vlastní vůle zaběhne do domku, o kterém ví, že je vyvázán ze zákazu boje a domovních pravidel. Tzn. je tam boj povolen v jakékoliv jeho formě (pokud se teda zrovna něco nebuguje), může na něj vletět přesila a ano jak správně Arianna poznamenal (první člověk s rozumným názorem, který se jeví, že není proti nám zaujatý), pokud toho dotyčného gata pustí dál, může nás třeba bez postihu vykrást. Tohle vše tu fungovalo x let, bylo to prostě součást pvp, stejně tak jako že modráci zabíhají do Cove. Ale najednou si někdo prostě umanul, že se udělá taková změna, která nám zničila náš léta budovaný gate systém.
Takže ano, milý Qvído, opravdu mám pocit,že jsme v tom neprávem.
Já ti tvé pocity neberu, ale ani ty ani Arianna nevidíte věc objektivně. Ty jsi zaujatý, že se vám stala křivda a Arianna nezná veškeré vaše praktiky. Nikdy jsem neviděl, že by jste při utěku do domku za sebou nezvřeli dveře, když vás honí Pkčko. Ale když vás honí modrák tak není problém nechat ty dveře otevřený klidně minutu. Jakmile vběhne zavřeme a pak už jen bojujem, když dostávám na zadek skočím do gate hodim bandu a pak skáču zase z5 a malu další dmg spelly do něj dokud nepadne. Pokud ti tohle přijde fér, tak mě teda ne. A to, že na něj skáčete v přesile je fakt to nejmenší co bych řešil.
v tomto mas pravdu nejaky cas jsem nehral, ale pvp jsem behal kdyz znovu hatedi zacli... a proste takove to cove pvp je, co jsem ho ja behal nikdy nebylo fer. a to at ze strany blue nebo pk a stim sem i do toho sel. Ja v tom nevidim zadny problem asi z duvodu, ze proste vyuzivaji veci ktere nejsou zakazane v tehle problematice.Qvido píše: Arianna nezná veškeré vaše praktiky.
A jak uz jsem psal, kdyz uz se rozhodnu do toho domu jit, tak tam jdu s vedomim ze vim co se muze stat (at uz to je ze mi utece a znovu prijde a nebo tam naskace dalsich x lidi a zabijou me.) Nikdo me tam nenutil jit a je to ciste ma svobodna vule, takze proc si pak stezovat na neco/nekoho ze si povolenym stylem pomohl k tomu aby me zabil.
Jen pro upresneni, nikdy jsem moznost tohle delat nemel, aby nedoslo k nejakym omylum ze tady lobuju za neco co se me taky dotklo.
treba jen amoralni chovani, kdyz chce boj at v tom domu zustane i hidnutych 100 pk ale aby zneuzivali gate system to ne...
a proc nevyuzivat neco za co jsem si zaplatil ne zrovna male penize. ten gate system nedostali zadarmo k ulehceni hry pak by se to dalo povazovat za zneuzivani. Oni nebo kdokoliv jiny pouze vyuziva neco co si koupil pro sve pohodlnejsi hrani a pro sve zvyhodneni.Wallace píše:treba jen amoralni chovani, kdyz chce boj at v tom domu zustane i hidnutych 100 pk ale aby zneuzivali gate system to ne...
Kdyz modraci co prudi v cove zabihaji v jednom kuse z GZ do GZ taky se jim tam po zabehnuti na 20 sec ta GZ nevypne (taky v tomto pripade zneuziva GZ) a ano je to to same jako zabehnout si do gaty dolecit se a jit znovu do boje. Ale pockat to jsou modraci ti muzou

Nekterych pristup tady je opravdu usmevny. a pulka lidi co tady pise porusila pravidla jeste mnohem vic nez nejake "zneuzivani" gate systemu....
Tak samo muzu potom povazovat kde jakou prkotinu za zneuzivani systemu, jako napriklad sumit pres stenu apod.
Igelit píše: Modrák nám z vlastní vůle zaběhne do domku, o kterém ví, že je vyvázán ze zákazu boje a domovních pravidel. Tzn. je tam boj povolen v jakékoliv jeho formě (pokud se teda zrovna něco nebuguje), může na něj vletět přesila a ano jak správně Arianna poznamenal (první člověk s rozumným názorem, který se jeví, že není proti nám zaujatý), pokud toho dotyčného gata pustí dál, může nás třeba bez postihu vykrást.

Presne ako si napisal : Pokud toho dotycneho pusti gata dal .... Lenze jeho nepusti dal, takze on ked mas ty 5 hp, nemoze vbehnut za tebou do gaty a dorazit ta. Takze jedna strana unikovu taktiku ma, druha ne.
Tak logicky pokud vím, že gata bere jen červený a já jsem za modráka, tak tam prostě nevlezu a nebo teda vlezu, ale s vědomím že tam možná umřu? Kde je problém?Kesemot píše:Igelit píše: Modrák nám z vlastní vůle zaběhne do domku, o kterém ví, že je vyvázán ze zákazu boje a domovních pravidel. Tzn. je tam boj povolen v jakékoliv jeho formě (pokud se teda zrovna něco nebuguje), může na něj vletět přesila a ano jak správně Arianna poznamenal (první člověk s rozumným názorem, který se jeví, že není proti nám zaujatý), pokud toho dotyčného gata pustí dál, může nás třeba bez postihu vykrást.![]()
![]()
![]()
Presne ako si napisal : Pokud toho dotycneho pusti gata dal .... Lenze jeho nepusti dal, takze on ked mas ty 5 hp, nemoze vbehnut za tebou do gaty a dorazit ta. Takze jedna strana unikovu taktiku ma, druha ne.
To máš to stejný jak když modrák PKčku zaběhne do Cove do GZ, může ho tam sice zabít, ale riskuje že ho tam někdo zguardí a umře. Má za to ten modrák nějakej postih? Nemá. Máme za to postih my? Jo, víc jak 40 soch v hajzlu.
Tohle je přehnaný 40 soch v h****. Prostě si zavřeš dveře za modrákem, když zaběhneš a bojíš se smrti. Pro přesun to snad funguje ne?
Přehnaný to není, v gate systému máme 3 sochy a každá se otvírá 15s a otevřená vydrží asi 5 sekund. Jedinej důvod proč sme na tohle celou tu dobu šetřili a postavili to, je rychlej a flexibilní přesun, namísto používání run. V této situaci je pro nás rychlejší hodit si ty runy a celej ten komplex postrádá smysl a je k ničemu.balík píše:Tohle je přehnaný 40 soch v h****. Prostě si zavřeš dveře za modrákem, když zaběhneš a bojíš se smrti. Pro přesun to snad funguje ne?
3 sochy? Tak podme pocitat. Kolko stoji jedna brana medzi domami soch? 

Po prve: Ten modrak je ta schopny v tom gz zavret, s tym, ze jedina tvoja moznost je kopnut runou? Po druhe : Vidis tam ten port co vedie za hradby? A po tretie: Videl si niekde vo svete port do cove, pri ktorom je okamzity odlog, kde pri nom cakaju 3ja modraci, maju tam odlognute vsetky postavy, ktore sa najviac hodia, a ked je pk v gz, tak tam rychlo naskacu a zacnu guardovat?Igelit píše: To máš to stejný jak když modrák PKčku zaběhne do Cove do GZ, může ho tam sice zabít, ale riskuje že ho tam někdo zguardí a umře. Má za to ten modrák nějakej postih? Nemá. Máme za to postih my? Jo, víc jak 40 soch v hajzlu.

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Zruste omezeni gate na blue/PK a pak nebudou potreba zadny blokovaci kameny.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.