Ničenie zbroji a rob

Vaše nápady a návrhy
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Ničenie zbroji a rob

Příspěvek od Raona »

Tiano píše:
Kesemot píše:Kapor nikdy som ta nemal za toho, komu stoji vobec za to, aby sa vyjadroval k teme nicenie rob. Mihala ano, lebo ten ma predpisane vreckove na 1 mesiac... hrania uo :D
EDIT: Mihalko, dufam ze mi zas nebudes pisat na icq, alebo cez PM forum, jaky som nolifer, a ze jedine cez co zijem, je, ze ta provokujem na forku :(((
Říká týpek co stojí za destra na trhu s mino kompletem, berserkerou, master róbou a do dungu veme war kombo i s coifou +9 spearku a róbu na fenc? Nebuď smešný :D
tak copak nekdo taha do dungu topka? kvuli par lidem by se s tim ani nehybalo kdyby se topka nicili rychleji nez ostatni armory/zbrane
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Tianko, zato ze si sa dostal k empovi a lizes mu teraz rit, to ti nedava schopnost vidiet co taham ja do dungu :D Ta berserkra ma uz asi polku durabky ty trollko :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:Kapor nikdy som ta nemal za toho, komu stoji vobec za to, aby sa vyjadroval k teme nicenie rob. Mihala ano, lebo ten ma predpisane vreckove na 1 mesiac... hrania uo :D
EDIT: Mihalko, dufam ze mi zas nebudes pisat na icq, alebo cez PM forum, jaky som nolifer, a ze jedine cez co zijem, je, ze ta provokujem na forku :(((
Vies, niekomu ide o konstruktivne riesenia a zaujmy skupin popr. upozornenie na vzniknuty problem (mna ani kapra to trapit nemusi ale su tu ludia, ktorych to vazne trapi lebo na to nemaju) a niekomu len tak si pokecat aby si clovek dokazal ze existuje a popripadne mu niekto odpísal alebo aspon vynadal aby citil, že existuje. Po strigwirovi si prebral uspesne stafetu a obcas vidim aj hate posty od walaceho, asi je to nakazlive ...
Pisat ti nemienim, chcel som konstruktivne riesit tvoj navrh co si dal na forku a jedine co si urobil, ze si sa spraval ako 12 rocne decko a vkuse dokola si opakoval aky sme vsetci zavislaci a ze ty jediny mas aj zivot mimo UO ... Otazkou je, ze ked ten zivot mimo UO mas a nic ta netrapi, preco tolko travis na UO, citanim foriek a hatovanim na nich? Ako by niekto povedal, mas sice zivot mimo UO ale ten zivot je vramci intrapersonalnej komunikacie ;). A tvoja guraz na UO je sposobena tym, ze si sa stal z nuly niekym v tom fiktivnom svete. Chapem tvoju socialnu potrebu a naplnenie Maslowovej stupnice/hierarchie ale lutujem ta, az zistis ze to nestaci vo fiktivnom svete.
A kludne si pis co chces, ja ti odpovedat nebudem pretoze s blbcom sa neoplati hadat, melie si stale to iste dokola ako zaseknute radio, on jediny vie lietat a ked cloveka strhne sa svoju uroven, pak ho ubije skusenostami a debilitou ...
Ostatnym prajem pekny deň
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Mihal uz som ti raz povedal, ze tvoje analyzy su presne ako ked sa predpoveda pocasie na 10 rokov dopredu :D Ty melies stale to iste dokola, ako vzdycky, nie ja :D
Ako si stale potrebujem nieco dokazovat v uo, lebo nemam rl a tak :D To iste si mi pisal na icq, do pmiek, teraz uz aj tu na forku. A vzdy som ti na to povedal to iste. Ze som sa pobavil, ale bohuzial netrafil si :D
A okrem toho ak si si nevsimol, k teme som sa vyjadril vyssie, hned prvy post co tu bol. Prepostnem, nezaregistroval som ziadne zvysenie nicenia zbroje, alebo robiek.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal je zniceny zivotom a okrem toho sa rozbije z 1 piva.
A pred vyse rokom vravel ze si zije jak pan v rodinnej firme a ze ide kupovat audinu A8 do firmy :D avsak som pocul ze ho vyrazili zo skoly a robi dakde 2€/hod
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Acarus

Příspěvek od Acarus »

oh se to tu zvrhlo. ja nevydelavam nic a co je vam potom ?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

nezáklad bych kůli tomu topik ale je tu jedna věc co s tím souvisí ...

Goltian a Ada Kite ... tyto dva štíty se ničí zhruba 5x rychleji než ostatní ...

Goltian má 50 durabky i když dává dobrý ar po 3h dungu ztratí i 30 bodů durabky a jeho AR je pryč. Za dlouhý dung je schopný se rozbít i úplně ...

Ada Kite má 250 durabky, takže ani těch 30 bodů co za dung ztratí ho úplně neznicí ale je to štít co rozbijete za 10 dungů, žádné jiné ada částí takto netrpí.

Oba itemy nejsou nijak levné ani nijak snadno sehnatelné nešlo by s tím něco udělat?

Bo takto je jejich využití leda na ranga do kterého monstra nemlátí bo a ještě aby hráč pomalu sundával štít když ho kouše mirrir nebo dreed ...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Mihal je zniceny zivotom a okrem toho sa rozbije z 1 piva.
A pred vyse rokom vravel ze si zije jak pan v rodinnej firme a ze ide kupovat audinu A8 do firmy :D avsak som pocul ze ho vyrazili zo skoly a robi dakde 2€/hod
Len aby som ti pokazil den a pobavil aj ostatnych.
Za prve: za z 1 piva ma byt vykricnik ak to myslis posmesne ;).
Za druhe: Nikdy som nepracoval pre rodinnu firmu, nikdy som nesiel kupovat A8 pre tuto neexistujucu firmu, momentalne nikde nepracujem (a za 2 eura som pracoval asi tak pred 3 rokmi a NIE, nevyhodili ma :) ) pretože ma nevyhodili zo školy, kedze zajtra mam štatnice ;). Ale pobavilo ma to :). Zajtra si prajem byť GMko a nasuportit si majetok(prepač Acare, zajtra mas volno :) ) a na vikend trebrs Spiderman, takze vymysli, ako ma kusol radioaktivny pavuk ;). A hovoril som to na jeseň 2012, ale bolo to úplne inak. Jedine co si trafil je ta audina ale cislo si netrafil ani predlozku a ani sloveso ;) ...
Pekny deň prajem
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Empair píše:nezáklad bych kůli tomu topik ale je tu jedna věc co s tím souvisí ...

Goltian a Ada Kite ... tyto dva štíty se ničí zhruba 5x rychleji než ostatní ...

Goltian má 50 durabky i když dává dobrý ar po 3h dungu ztratí i 30 bodů durabky a jeho AR je pryč. Za dlouhý dung je schopný se rozbít i úplně ...

Ada Kite má 250 durabky, takže ani těch 30 bodů co za dung ztratí ho úplně neznicí ale je to štít co rozbijete za 10 dungů, žádné jiné ada částí takto netrpí.

Oba itemy nejsou nijak levné ani nijak snadno sehnatelné nešlo by s tím něco udělat?

Bo takto je jejich využití leda na ranga do kterého monstra nemlátí bo a ještě aby hráč pomalu sundával štít když ho kouše mirrir nebo dreed ...
Tohle je bohuzel problem co uz je nevyreseny peknych par let. Uz se mockrat rikalo, ze se na to nekdo podiva, ze to nekdo spravi. Takye to spis vypada jako zamer. Proto ty stity nema cenu nikam tahat a ada kite radsi pouzivam na kraftoj.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Kesemot píše:Tianko, zato ze si sa dostal k empovi a lizes mu teraz rit
Něco by mě k tomu napadlo ale jsme "kámoši" a psát to nehodlám... Každopádně si vy oba (TY I MIHAL) řešte svoje vzájemné mindráky někde jinde.. a ostatní reagující také, nebudou ostatní muset číst ***** mimo téma.. HAWK!

Ach.. pardon už za to dostal BAN (Kesemot).. promiň Fairy... pozdě jsem si přečetl topík s jeho banem...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Tak dnes som si bol vykopat za wara 2x lvl 5 mapu na solo. Pred mapami som si opravil +20 platy ... trvalo mi to cca 2 hodiny hrubeho času (cesta, pisanie si na icq, vybavovanie veci, ...). Po mapkach som si skontroloval zbroj a v priemere mi kazda cast isla o cca 9-10 durabky dole. A to som sa nemohol nechat buchnut od ziadnej lvl 10 prisery inak by som mal ik ... Co som sa pytal aj inych ludi, tak za 2 dni hrania z noveho brnka sa dopracovali k badly damaged alebo about to fall ci ako to je ... tento stav nicenia je podla mna trosku drasticky :). Mohol by si sa na to Acare pozriet teda? Dakujem
Acarus

Příspěvek od Acarus »

[4943]
ID=01415
NAME=Platemail of Fortification
TYPE=10
REQSTR=60
ARMOR=36
WEIGHT=17.0
BUYVALUE=1001
SELLVALUE=150

ATTR=020
COLOR=color_none
MOREP=0 20 0
HITPOINTS=85

ONTRIGGER=EQUIP
${t_eq_forti_fame}
SRC.STR=<SRC.STR> + 6
SRC.DEX=<SRC.DEX> + 4
RETURN 0

ONTRIGGER=UNEQUIP
${t_uneq_forti_fame}
SRC.STR=<SRC.STR> + -6
SRC.DEX=<SRC.DEX> + -4
IF (<SRC.STAMINA><6)
SRC.STAMINA=0
ELSE
SRC.STAMINA=<SRC.STAMINA> + -6
ENDIF
RETURN 0

CATEGORY=001 Armor - Magic
SUBSECTION=Platemail
DESCRIPTION=Platemail of Fortification

nic co by na tom bylo a nicilo danou zbroj neni. Mam aktualni scripty. Takze zadne cilene globalni niceni zbroji/rob cehokoliv v primem boji neni z nasi strany nijak zavedeno.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Keby ste nieco robili tak by ste o tom vedeli :) ... neobvynujem vas, len sa pytam, či je to takto mienene, ze sa to zacalo rychlejsie nicit ... Mozno sa nejaky novy script bije s niecim alebo neviem co a sprava sa to teraz takto ...
Reneme
Inkless
Inkless

Příspěvek od Reneme »

Musim dát mihalovi za pravdu, je to nejake divne ted sem mel nejaky cas volno a za den behani mapek odhadem sel jich zasel tak 20-25, se mi znicilo myth brnko z uplne noveho na well worn, a to neni jen brnko predtim sem behal asi dva vecery a hledal skryte pokladky a +20/+25 plate casti se mi take znicili dokonce i rozpadly.
mělo by se na to kouknout
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pokusim se behem dneska na to mrknout a otestovat niceni zbroji v boji.
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

JJ, sem si začal nosit do dungu Repair kit před časem:D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

pri pruchodu za plecha 2x dec 1x wrong a 2x hyth ve 3 clene vyprave - kler a rang, sme nezjistili zadne podezrele niceni zbroji.
nove zbroje ( +20/ wariors a mythko ) sem prostridal. Nicilo se stejne co si pamatuju z dob krale klacka.
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Psal ze mapku sel na solo, tak aby to nezpusobilo v pokusu nejakou trhlinu:p. Pak jde vse samozrejme do plecha a ne do suma.
Podle me jde taky o zastery, roby, tilka, ponozky, co ma clovek na sobe, na pocasi atpod.
Kazdopadne i kdyby byl vysledek na solo zalostnej, v grupe "optimal", tak vzhledem k prime umere by se stejnak nic ani menit nemelo.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Acarus píše:pri pruchodu za plecha 2x dec 1x wrong a 2x hyth ve 3 clene vyprave - kler a rang, sme nezjistili zadne podezrele niceni zbroji.
nove zbroje ( +20/ wariors a mythko ) sem prostridal. Nicilo se stejne co si pamatuju z dob krale klacka.
Ja som včera šiel dung za wara cca 5 hodin ale neopravil som si brnko pred dungom takze neviem kolko durabky slo dole (nabuduce napravim) ... A o kolko sa ti cca nicili tie zbroje? Mas statistiky?

Skuhry: Chodil som lvl 5 mapky, takže mlatit som sa moc nemohol nechať, kedze mobovia mi davali IK alebo na 2x ... A nosim zasteru, serpu a samozrejme aj invul boty.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Skuhry píše:Psal ze mapku sel na solo, tak aby to nezpusobilo v pokusu nejakou trhlinu:p. Pak jde vse samozrejme do plecha a ne do suma.
Podle me jde taky o zastery, roby, tilka, ponozky, co ma clovek na sobe, na pocasi atpod.
Kazdopadne i kdyby byl vysledek na solo zalostnej, v grupe "optimal", tak vzhledem k prime umere by se stejnak nic ani menit nemelo.
Chapu, ale bohuzel nejsem natolik zdatny, abych soloval lvl 5 mapky s warem ci plechem. To uz si tak neverim a ani mi to neprijde zabavne. Proto jsem se uvedl do situace kdy budu i mlacen ( i byl jsem, parkrat sem umrel na koukani na TV) a veru byl sem a je to podle me nejcastejsi zpusob jak dane veci mohou prijit k uhone.
Odpovědět