Town War

Vaše nápady a návrhy
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Re: Town War

Příspěvek od Igelit »

Helloween, to je dobře že už neloguješ, věnuj se spíš psaní na fóru. Hlavně tvé poznatky a zážitky z PvP mě fascinují a zajímají.
Only Noob
Inkless
Inkless

Příspěvek od Only Noob »

Helloween píše:já jsem osobně pro to, aby se systém vrátil do podoby, jako byl před kompletníma změnama. Ten systém byl prostě dokonalej, postavy vyvážený.PvP se běhalo.
I já s blbým vampem v základním morfu sem byl schopnej sundat mága, negra. Teď to je nadlidský výkon.
Tím, jakým směrem se ubírá DP, tento server totálně pohřbívá.
A myslím, že nejsem sám, kdo by chtěl, aby se to vrátilo z5. se šutrovkama do pr....specky do......super ubah destro zbraně do.....
Stejně 5 aktivně dungujících guild dungy probíhají. nevidím nějakou zásadní potřebu zde mít milióndvěstěpadesát zbraní.
Pod tohle se podepíšu, ale to by si "někdo" musel přiznat, že se vydal špatným směrem a přiznat svou chybu. Toho se tady nedočkáme.

Pvp šlo do kytek společně se snahou "posílit" wariora vs prsk. Na nějaký loot z vysoka kašlu, vždycky mi šlo o fragy. Při součastném stavu věci, si na podobnou zábavu zapnu raději jinou hru.
Helloween píše:Jak člověk může hrát, když ho někdo pojede, totálně i krvavý bandy mu vylootuje(i když na to má samozdřejmě právo) a ještě se mu vykálí na xicht a totálně se mu vysměje(haha pojeli sme tě blbečku) a nedejbože RK,HK...Nic takovýho sem dřív nezažil. PK si vzalo pár regů, sem tam nějaký bordel, zvedlo mě, poděkoval za fame a šel si svoji cestou. To jak se chovají dnes hráči je faktem, že ten server dlouho nevyrží.
Jednak todle zažiješ v každé nové hře (myslím tím trolling a ego hunt). Nevím o jaký době ty mluvíš ale když sem hrál já aktivně PK cca. do roku 2006, tak se prasilo úplně stejně, ne - li víc...
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Strigwyr píše:...
A co som cital prohresky tak tu, na servri, kde hra 20 hracov v spicke, hraci co udrziavaju tento server polomrtvy tak typek za AFK (rozumej : chceme trestat tak si hladame bezdovodne kraviny na trest pricom ci je hrac afk alebo nie stejne nema pri treine zaujem o komunikaciu v hre) dostal 2k logov na 2x acc a -35% skilly akoze GG :) krasne odpisavanie hracov zo servra... nema zmysel
.....
Tak jde o to aby někdo nevydělával tim makrovánim výrobků ( zvlášť když si na vše uděláš scripty ) nevydělával a měl z toho stejný mamon jako někdo kdo aktivně hraje.... Vem si kdyby to nebylo, PC by jel celej den a makrovalo by se po dobu v práci a spíánku, všeho by byl sice nadbytek jak by to dělal každý, ale....
No řekněme že mě štve ten čas na vytvoření skillů+35 co mi teď schází než samotný trest. Přece jen kůli 5 minutám AFk jsem promarnil dva tři tejdny makrování na vytvoření přiměřené výše skillů.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Jednak todle zažiješ v každé nové hře (myslím tím trolling a ego hunt). Nevím o jaký době ty mluvíš ale když sem hrál já aktivně PK cca. do roku 2006, tak se prasilo úplně stejně, ne - li víc...
To je tou komunitou lidí....bohužel. Dnes tě raději pojedou ve čtyřech a ještě se ti vysmějí, jací sou skill, když tě vyndají 4v1 :oP
Já prasení cca od roku 2003 do (nevzpomenu si) snad nezažil. Vždy to bylo o souboji, Pk si vzalo spotřebák, zvedl mě na těle a šel si svoji cestou. Nějaký HK, RK sem v té době snad nezažil. A když se prasilo, tak to Balt a ostatní GM, co tu bývali tvrdě trestaly.
Teď tu Gm tvrdí, jak na to nemají čas, ale čas oběhat 50 lidí, jestli nejsou afk, to si ten čas najdou.....
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ja fer pvp nezazil nikdy :(

dycky bylo o presile.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Helloween píše:
To je tou komunitou lidí....bohužel. Dnes tě raději pojedou ve čtyřech a ještě se ti vysmějí, jací sou skill, když tě vyndají 4v1 :oP
Já prasení cca od roku 2003 do (nevzpomenu si) snad nezažil. Vždy to bylo o souboji, Pk si vzalo spotřebák, zvedl mě na těle a šel si svoji cestou. Nějaký HK, RK sem v té době snad nezažil. A když se prasilo, tak to Balt a ostatní GM, co tu bývali tvrdě trestaly.
Teď tu Gm tvrdí, jak na to nemají čas, ale čas oběhat 50 lidí, jestli nejsou afk, to si ten čas najdou.....
a to tu maji gmka rozdavat jaily za to ze ti nekdo da HK, RK, fulla? a nebo ze si nedejboze te dovoli sundat v presile?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ano reaguju jen na offtopic sry.

kdyby nevyuzivali hraci moznost dualu a reknou si dycky, coz o to prvni afk me nezabije, nebo si udelam novej ucet s postavou, tak by nebylo relativne toliko kontrol.

tak neco k topicu, jinak nez slozitym jendorazovym zpusobem nejde.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Helloween píše:
Ouc tak to jsme asi kazdej hrali na jinym serveru:p Prasilo se, prasi se, prasit se bude. Kdo chce hrat PvP, tak s tim musi pocitat. Tyhle reci o tom jak se neprasilo a hralo se slusne jsou reci uplne zbytecny, protoze se prasilo stejne jako dneska a patri to k PvP. A nema cenu rozebirat moralni hledisko. Hranice PvP jsou jen a pouze pravidla. Zbytek pristupu je vec kazdeho hrace. A praseni typu RK HK Full loot apod. rozhodne nikdo tvrde netrestal:p Leda tak RK HK v O/CH bojich:p

A nechapu proc se to musi porad dokola rozebirat. Chceme tady resit nejaky PvP Event ne? a ne resit co je slusny nebo skaredy PvP:p
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

:D
:clap:
další pvp znalci rozebírají situaci na dp.. po kolikáté? 296x? nebo mi tam chybí nula? 8)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hunter píše:
Pheme píše:Reknete...
Nebude. Kdyby chtěl někdo hrát pvp jen čistě pro pvp a nic jiného, tak nehraje patnáct+ let starou hru, kde půlka věcí nefunguje vůbec a druhá půlka funguje jinak, než má...a dal a dal
No jo ty mas uplne jiny nazory nez ja, takze se pak tezko domluvit.
Jasny chapu, UO je hra o looceni, proto jste ji hrali a proto jsou vam k smichu hry, kde lootit druhe nejde. To pro vas byla zabava, adrenalin. Vse ostatni je nejspis nebetycna nuda.
Ale jen tak zkusmo, myslis, ze by se dnes chytla UO, ktera by jela v grafickem kabate modernich her? Ten system nic, co mam u sebe nemam jiste?
Hlavne nerikej, ze jsou hraci rozmlsani ostatnima hrama, kde co ziskas mas jisty a muzes s tim hrat a nemit to v bance
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:[..]Jasny chapu, UO je hra o looceni, proto jste ji hrali a proto jsou vam k smichu hry, kde lootit druhe nejde. To pro vas byla zabava, adrenalin. Vse ostatni je nejspis nebetycna nuda.
Ale jen tak zkusmo, myslis, ze by se dnes chytla UO, ktera by jela v grafickem kabate modernich her? Ten system nic, co mam u sebe nemam jiste?
Hlavne nerikej, ze jsou hraci rozmlsani ostatnima hrama, kde co ziskas mas jisty a muzes s tim hrat a nemit to v bance
Naopak. Já jsem po UO hrál léta letoucí hry, kde se k loocení skoro nedostaneš (např. Lineage 2), nebo kde se nelootí vůbec (např. WoW). Tady to není o tom loocení jako takovém. Tady to je o celém konceptu hry. V Lineage, kde jsem skládal set s celou guildou několik měsíců (na DP pro srovnání na úrovni třeba myth kompletu), tak je jasné, že by se nedalo hrát tak, že jednou umřeš a někdo tě fullne. Celý problém je v tom, když máš hru, kde se s loocením (a obecně ztrácením eq) počítá, ale zaimplementujou se do toho systému takový změny, aby ve výsledku se nelootilo (např. na DP jmenovaný reward; na některých OSIlike serverech to byla třeba nb featura, kde sis za prachy udělal z nonnb itemu nb a zase - nebylo co získat/ztratit). To je něco podobného, jako kdybys ty měl do pvm nb věci a mohl umírat jak chceš, ale nic bys neztratil .. a v důsledku toho na konci dungů by nebylo v pokladu vůbec nic. Taky by to asi byla docela nuda - nemáš co ztratit, nemáš co získat. Jestli mi rozumíš Ivánku kamaráde.

Jestli by se taková hra co popisuješ chytla - nevím. Já už jsem jinej člověk než před deseti lety a vážně nemám tušení o co má dnešní středoškolák zájem. Nedá se srovnávat tenkrát a teď. Co si o tom myslím jsem psal v předešlém postu. Když se z hry, kterou všichni hrajou už jen z nostalgie snaží udělat něco nového, tak to ve výsledku bude ještě horší. Protože kdo chce hrat novej koncept, hraje novou hru, kdo chce vzpomínat, ten nemá na co a radši nebude hrát vůbec, než novou hru v grafice z minulýho tisíciletí.
Nexios
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Helloween píše:
Tiano píše:Kluci tohle je fakt banalita, nějaký AFK, na víc je povolený dual, na 3/4 obrazovky si hodim okno kde jdu dung popřípadě harvím a na zbylé 1/4 obrazovky mám okno kde tréním cartography. V tomhle problém vůbec nevidím, ale s tím PvP by to chtělo něco udělat, když člověk nechce hrát PK.
S PvP už nic neuděláš. Nový lidi sem nenatáhneš, protože to je pro ně prahistorická hra a udržet tu starý hráče je taky problém.
Já už sem nelognul ani nepamatuju. Už mě to přestalo bavit. Je tu ticís nových věcí, v kterých se ani prase nevyzná. Udělat si nějakou postavu aby byla schopná boje je nad lidský výkony, pokud nemáš známý. Tím se uzavírá jakýsi kruh lidí, kteří si chodí svoje a na ostatní z vysoka serou.
Stejně tak PvP. Je tu komunita která běhá, ale za chvíli přestane i ona, protože tyto zásadní změny, které se tu prakticky dějí neustále je odradí od hraní.
Já jsem osobně pro to, aby se systém vrátil do podoby, jako byl před kompletníma změnama. Ten systém byl prostě dokonalej, postavy vyvážený.PvP se běhalo.
I já s blbým vampem v základním morfu sem byl schopnej sundat mága, negra. Teď to je nadlidský výkon.
A myslím, že nejsem sám, kdo by chtěl, aby se to vrátilo z5. se šutrovkama do pr....specky do......super ubah destro zbraně do.....
Stejně 5 aktivně dungujících guild dungy probíhají. nevidím nějakou zásadní potřebu zde mít milióndvěstěpadesát zbraní.
x let ten systém fungoval, o server se starali nezaujatí GM, neprasilo se, i hráči byli normální.
Jak člověk může hrát, když ho někdo pojede, totálně i krvavý bandy mu vylootuje(i když na to má samozdřejmě právo) a ještě se mu vykálí na xicht a totálně se mu vysměje(haha pojeli sme tě blbečku) a nedejbože RK,HK...Nic takovýho sem dřív nezažil. PK si vzalo pár regů, sem tam nějaký bordel, zvedlo mě, poděkoval za fame a šel si svoji cestou. To jak se chovají dnes hráči je faktem, že ten server dlouho nevyrží.
Začalo se prasit a nikdo s tím nic nedělal a tehdy se to posralo.
Pokud někdo s DP nebude něco normální dělat, pořádně ho vést, půjde do prde..
Chybí tu jakási vůdčí ruka. To co se tu poslední dobou bastlí je k pláči, aspoň pro mě.

+
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Nagamma píše: Já jsem osobně pro to, aby se systém vrátil do podoby, jako byl před kompletníma změnama. Ten systém byl prostě dokonalej, postavy vyvážený.PvP se běhalo.
S tímhle souhlasím.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Tiano píše:
Nagamma píše: Já jsem osobně pro to, aby se systém vrátil do podoby, jako byl před kompletníma změnama. Ten systém byl prostě dokonalej, postavy vyvážený.PvP se běhalo.
S tímhle souhlasím.
Navíc, když sem se díval, že dva vampové si dají dung s prstem v řiti bez jedinýho výlehu......(a ne zrovna lehký jako je děcák)
Smažte ostatní chary, nechte jen vampa a bude to. Ostatní chary jsou zbytečný. :roll:
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Tiano píše:
S tímhle souhlasím.

eh, nerad bych ukradl myšlenku nedopatřením. Výrok napsal listopadový svátek v usa :), já s ním souhlasím.
Je vidět, že zásahy do hry zasahují taky do vyváženosti herních mechanik a že jeden zásah zneváží v řetězový reakci něco jinýho. Na druhou stranu jsem ale vděčný za lidi, který se mi starají o hru a sakra pochybuju, že za to něco mají. Přesto ale bych rád, aby se to vrátilo zpět. Je mi jasný, že to nevyjde, už kvůli úsilí, který se změnami GM měli.
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Tiano píše:
S tímhle souhlasím.
ano porovnávaš dobu keď tu hru hralo aktívne 350 ludí a viac a teraz sme priemerne na 60 ks dalo sa behať dalo sa dungovať makrovať lebo boli ludia teraz ked mas 70 ludi aj s dual clientami mozno 50 cca tri skupiny su v dungu to mas 20 cca ty maju dual takze 40 cca a 5PKčiek beha PVP 1 true chaos typek dalši 3 obyhaj dungy a Jiri stoji AFK na trhu a uz mas čislo 70
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Doom Face píše:
Tiano píše:
S tímhle souhlasím.
ano porovnávaš dobu keď tu hru hralo aktívne 350 ludí a viac a teraz sme priemerne na 60 ks dalo sa behať dalo sa dungovať makrovať lebo boli ludia teraz ked mas 70 ludi aj s dual clientami mozno 50 cca tri skupiny su v dungu to mas 20 cca ty maju dual takze 40 cca a 5PKčiek beha PVP 1 true chaos typek dalši 3 obyhaj dungy a Jiri stoji AFK na trhu a uz mas čislo 70
Nějak nechápu reakci tvým příspěvkem na ten jeho, on mluví o koze a ty o voze, ale nevadí. Když beru v potaz, co si napsal, tak si polož otázku proč tomu tak bylo dřív a proč je tomu tak teď. 2 známý, kteří hráli kdysi dávno mě psali jak to tady vypadá, že by si rádi zahráli, tak jsem jim řekl ať to zkusí a uvidí, tak logli, 1 dostal řetazy, druhý narazil na witch huntera v tom momentě to vypli a řekli, že takovou "sra*ku" hrát nebudou.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja sa tesim ze to tu stale napreduje a som vdacny, ze sa stale najdu ludia co su tu na tom ochotny pracovat. a to aj pre nevdacnikov ako ste vy :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Shadowsong píše:ja sa tesim ze to tu stale napreduje a som vdacny, ze sa stale najdu ludia co su tu na tom ochotny pracovat. a to aj pre nevdacnikov ako ste vy :p
Songu nechci se tě nějak dotknout, ale lidi jako ty nebo Jiří, by hráli DP i kdyby tam lítaly vrtulníky :D
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

iba ak by to boli upirske vrtulniky :D
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???