Jn taky ten román, který beztak jen potvrdí co tu říkám, číst nebuduryko de martis píše:scorpe ani to nebudu číst celé, jen ti k tomu napíšu, že jsi stále víc a víc vymrudivující
Hele Scorpe já (možná narozdíl od tebe) jsem rozumný člověk. Takže se tě zeptám, jestli nám tu všem můžeš logicky vysvětlit jak tvůj návrh itemu v despu 4, který chodí jen jedna guilda, vyřeší problém, že je shaman často uzmut pouze jednou guildou. Já jsem asi moc hloupý na to, abych tvoji logiku v téhle věci pochopil.Scorp -K- píše:Jasne, uz prisli posilyTak ked Raxik nechce sam odpisat, porucam sa teda
Koukám, že nejsem jediný kdo to tam vidíryko de martis píše:tak pokud to sám nevidíš, tak to vezmem trošku logicky, v tuhle chvilku jste jako kačeři jediná guilda pravidelně vybírající D4, to neni závist, to je docela respekt. Teď z druhého konce, ww se rušili co jsem tu vyčet, kvůli tomu, že si pár lidí mezi sebou přehazovalo shamana a nikdo jinej k tomu neměl možnost se dostat. A opět na začátek k tvojemu návrhu na zlepšení situace, dejte item do D4 kterej vyberem jen my a už to nebude o tom že se k tomu nikdo jinej nedostane... rly? RLY? už v tom vidíš tu debilitu?
Budem as Scorpa ignorovat a řešit to s lidma, kteří nehledají jen způsoby jak supportit svou guildu. No já bych to neřešil tak drasticky. Pro mě je zábavná postava jak grunt tak shaman. Takže protože to je skutečně OP postava nevidím důvod ji rvát do top dungů a dělat silnější guildy, ještě silnějšími. Místo toho bychom se mohli domluvit na NPCčku s respem ve všech dungách (s vyjímkou těch low), kde se dostane většina guild. Mnohem víc logické pro mě by bylo dát OP postavu guildě, která není tak zkušená jako Kačeři, Harpagoni nebo MG než některým z nich. Ale to je jen můj názor. Praxe by byla taková, že kdo najde NPC (tady prostor nechám nevím jako to s tím, že shaman je GM guildy funguje) dostane třeba item a stane se na další měsíc nebo 2 shamanem (nebo teoreticky, než se znovu najde NPC...to asi záleží jak moc by se to NPC respovalo a kde). Osobně mně to příjde jako nejferovější varianta. Kdo aktivně dunguje (ne vy smyslu top dungů, ale celkového hraní) má větší šanci mít shamana. Tahle šance se tak nebude odvíjet a zkušenosti guildy, ale naopak od aktivity.ryko de martis píše:já mám naprosto jednoduché řešení, nechat to tak jak to je teď, bez nich. A jako bonus smazat gangrel specku
pána boha tak si klikal werewolfa, mám se z tebe posrat? jsi vážně tak vygumovaný, že nevidíš, že tohle se tu neřeší?Scorp -K- píše:Prave som napisal ze sa nesnazim supportit svoju guildu a ze kludne nech sa to da hocikam. Ale ty si stale meles to svojeKludne to daj aj WRkam je mi to vies kde. Ja dung dojdem bez problemov aj bez WW shamana ci grunta
A strasne sa mi paci, jak nic o tom shamanovi nevies, ani jak fungoval v minulosti, ale mudrosti tu vypisujes od rana do vecera.
Ale však já ho taky klikal, ale nepotřebuju to nikomu dokazovatryko de martis píše:pána boha tak si klikal werewolfa, mám se z tebe posrat? jsi vážně tak vygumovaný, že nevidíš, že tohle se tu neřeší?Scorp -K- píše:Prave som napisal ze sa nesnazim supportit svoju guildu a ze kludne nech sa to da hocikam. Ale ty si stale meles to svojeKludne to daj aj WRkam je mi to vies kde. Ja dung dojdem bez problemov aj bez WW shamana ci grunta
A strasne sa mi paci, jak nic o tom shamanovi nevies, ani jak fungoval v minulosti, ale mudrosti tu vypisujes od rana do vecera.
no my se snažíme, ale nějakej lojza se nám do toho za každou cenu snaží vecpatScorp -K- píše:Bavte sa navzájom, to bude najlepsie. Ocividne si mate co povedat
Bohužel Scorpa neovládám. A taky by nebylo špatné místo moralizování vyjádřit se k mému nebo k rykovu návrhuSikulka píše:co takto keby ste si zalozili v pokeci topik a tu pisali k teme?
tak určitě,ale ty se máš někde hlásit a komunikovat a ne se tu bavit nad scorpemTuzemack píše:Scorp-K- to je moje pravidelná dávka emocí, nezklame ten klučina