UO Lagging
Re: UO Lagging
Spíš bych položil otázku směrem "Nenahravali jste si nějáké nové macro do feny?" protože i když teď moc nehraju tak co jsem byl ve hře se mi ani jednou nestalo že by mi to při/po savu spadlo.
Hraju na fene bezezměny už asi tři měsíce bez přidání jakýhokoliv makra,scriptu,pluginu, čehokoliv a za poslední týden mi to padlo 2x při save je ovšem možné že fena má kratší čas čekání na odezvu než trvá těď save ale nevím zas tak moc feně nerozumím abych veděl jak přesně pracuje
Naposledy upravil(a) Ciatronic dne 20.02.2013 18:28:45, celkem upraveno 1 x.
Tiez sa pridam, ze mavam poslednu dobu obcas nevysvetlitelne lagy + 10% sanca, ze padne uo pri save 

Hoši , by mě zajímalo, co máte za fenu .. ale po save nikdy nespadla.. ale stalo se mi , ze hraju , a zničeho nic ze serverem ztratím třeba 20 packetu (takze par sec freeze) a pak jedu zase dál .. ale toto dělá více lidem ..
neví co máš ze fenu ty, ale my tu oficiální 

Ati, ty si ale raubířka:-DAtalia píše:neví co máš ze fenu ty, ale my tu oficiální
Mam dotaz: je normalni ze Uo je pomalejsi (pomaly kurzor) nez kdyz nemate zapnutou ultimu? me to zacina srat.. kurzor v uo je pomaly a prejedu mimo okno UO a hned je to v poradku..
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
zkus:
options -> interface -> run mouse in a separate thread
options -> interface -> run mouse in a separate thread
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
jj ted je to rychlejsi.. ale nastal problem, ktery jsem tu resil predtim.. problikavani mysi
.. se z toho nevyhrabu 

Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
taky jsem mel lagy nakonec jsem zformatoval pc a nainstaloval framework ze stranek amonthie a uz dobry. Od zacatku sem vedel ze to byl framework pač mi občas mi spusteni skočily nejaky chybovi okna ohledne FW... taky mi uo jela 2 mesice v pohode a minulej čtvrtek to začlo takhle prasit. ale už jsem zase ok 

Laging ale kvalitka ... čoto? 

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(