Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Wallace »

chodis moc low mapek, co chodis low to chod lvl 4-5 a mas klid
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

charita se nevyuziva, vyssi lvly jsou moc pojezdove, a taky je chodim
kdyz bych ty low lvl nezasel ja, zasel by je nekdo jiny, a jemu by padli stity, take by jich mel prevrse, takze by se problem nevyresil
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raona píše:charita se nevyuziva, vyssi lvly jsou moc pojezdove, a taky je chodim
kdyz bych ty low lvl nezasel ja, zasel by je nekdo jiny, a jemu by padli stity, take by jich mel prevrse, takze by se problem nevyresil
Chodím LOW mapky :) a jedno jsem se naučil. Jeli tam štít kterej je uplně na nic jako dřevo kite, metal, bronze či buckler tak to vyhodim vedle truhly ať to zmizí. Ulevíš tím Serveru od zbytečného itemu a sobě stěžování si zde na foru že pro to nemáš využití. I když faktem je že by bylo fajn s tím něco udělat.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ja verim, ze se s tim nastavenim neco udela, jen uz je tomu dlouho
John Sina
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Sina »

Mam takovy dotaz,to ze jste zmenily respy mapek lvl 3,4 a 5 jenom do ilshu jak je delucia,to bylo kvuly PK aby se jim to lip hlidalo nebo proc? :shock:
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

John Sina píše:Mam takovy dotaz,to ze jste zmenily respy mapek lvl 3,4 a 5 jenom do ilshu jak je delucia,to bylo kvuly PK aby se jim to lip hlidalo nebo proc? :shock:
kvoli loot kraftovi na dualy, necitas cele :) kazdopadne minimalne ostrovy by sa pridat mohli alebo aj ilsh dakde na opacnej strane ako kopu porty :)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

proc se neprida recyklace stitu s sanci na soul shardy, klidne i bez mc? +zbrane se recyklovaly vzdy a ted je tam jeste tenhle bonus, a stity furt zustavaji nevyuzite.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Raona píše:proc se neprida recyklace stitu s sanci na soul shardy, klidne i bez mc? +zbrane se recyklovaly vzdy a ted je tam jeste tenhle bonus, a stity furt zustavaji nevyuzite.
štíty mají svoje využití na vstupenku do jednoho nejmenované dungeonu.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Miki píše:
Raona píše:proc se neprida recyklace stitu s sanci na soul shardy, klidne i bez mc? +zbrane se recyklovaly vzdy a ted je tam jeste tenhle bonus, a stity furt zustavaji nevyuzite.
štíty mají svoje využití na vstupenku do jednoho nejmenované dungeonu.
Na to kolik jich padá je stále více štítů než jejich odliv. :) takže by se s tím mělo něco udělat.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Neni nejaka chyba ve fishingu? Padaj mi posledni dobou mapky zhruba 2-3x tolik, nez driv. (V poslednim tydnu cca 350 map za dobu, za kterou driv padla max polovina).
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Mephist píše:Neni nejaka chyba ve fishingu? Padaj mi posledni dobou mapky zhruba 2-3x tolik, nez driv. (V poslednim tydnu cca 350 map za dobu, za kterou driv padla max polovina).
Souhlasím. Z 0 fishingu na 95 jsem chytl něco kolem 80 lahví. Než stihnu zajít 20 mapek padne dalších 40.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Tiano píše:
Mephist píše:Neni nejaka chyba ve fishingu? Padaj mi posledni dobou mapky zhruba 2-3x tolik, nez driv. (V poslednim tydnu cca 350 map za dobu, za kterou driv padla max polovina).
Souhlasím. Z 0 fishingu na 95 jsem chytl něco kolem 80 lahví. Než stihnu zajít 20 mapek padne dalších 40.
Nebo to bude tou změnou že se mapky dají vyměnit?
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

nečetl jsem tady.. ale ..

Ale chce to změnit závislost Lockpikingu na LVL1 a LVL2 , aby nekr spotřeboval přes 50-100 locku na LVL2 mapu?
Noooo to nedává logiku ..

s 50% lockpikingu by mohl aspon ty level 2 dávat líp teda...
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

s 50% lock mas sanci cca 1:25 ze se ti podari otevrit poklad z mapy (jakykoliv lvl)
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Mulambo píše:s 50% lock mas sanci cca 1:25 ze se ti podari otevrit poklad z mapy (jakykoliv lvl)
Právě proto, když se na to podíváš tak 50% skillu by teoreticky se dalo říct je 50:50 zkušenost . je to "teoreticky" půlka..

a tedy 1:25 se mě zdá docela málo zkus si brát za negra 100locku :) si užiješ:)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Smoce píše:
Mulambo píše:s 50% lock mas sanci cca 1:25 ze se ti podari otevrit poklad z mapy (jakykoliv lvl)
Právě proto, když se na to podíváš tak 50% skillu by teoreticky se dalo říct je 50:50 zkušenost . je to "teoreticky" půlka..

vem i renga alebo packa
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Smoce píše:

100 lokcpicků jsem teda nespotřeboval nikdy a to mám asi 14 lockpicking. Brávám si vždycky 50-60 lockpicků + 200 do packa. Někdy se mě s těma 50-60 lockpickama podaří otevřít 3 mapy lvl 3 a někdy jen jednu. To samé u lvl 1,2 a 4
Naposledy upravil(a) Tiano dne 16 dub 2013 07:12, celkem upraveno 2 x.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Sikulka píše:
Smoce píše:

vem i renga alebo packa
Když si ty mapy sóluje tak asi nechce brát dalšího člověka, kterýmu bude muset dát podíl.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Bože lidi může mi někdo vysvětlit proč pokaždé zde musí někdo komentovat věci které jsou zřejmé než aby jste drželi ústa.

Já nevim jak ostatní ale když jdu mapky tak si vemu do te lokace protože jsou mapky fakt v mistech velmi na <> tak si tam rovnou vemu 2-3 mapky na jednu prochazku ale fakt mě bavi když se vybavim na toto 50locpikama tak pak znova běžet protože neotevřu ani jeden poklad.

Mapky mají být zabava, chapu že na ně muže doběhnout PK ale fakt nechapu proč tedy musim na mapky tahnout ještě ke klasickému PVM equipu i váhu locku 1lock=1stone a vahu packkoniku na lot a i na ty locky. Nehledě na to že ty locky do packkone nedostanu když otevřu poklad a musim s tim odběhnout.

Fakt mi někdo vysvětlete logický důvod proč je váha locpiku tak vysoká?

jo ono to tak bylo vždy že ja se vubec ptám.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Protoze jeste nebyl resync.
Odpovědět