Mapky pokladu
Re: Mapky pokladu
Tak si ty soul shardy nekupuj a naharvi si je, budeš mít zábavu + soul shardy za 10k. Možností jak je získat je plno. A myslím, že možnost přidat brnění do recyklátoru tu byla už x krát zamítnuta.
Omlouvám se, omylem jsem přeeditoval tvůj post namísto vytvoření nového.
Jsou monstra i mimo dungy, kde ti může soul shard padnout. Snad to pro tebe není novinka.To by mě zajímalo kde jinde než v dungu se dají sehnat.....
No jelikož jsi začal mluvit o ceně tak jsem se domníval, že jediná možnost pro tebe je soul shardy koupit. Za čož se omlouvám.A vůůůůbec sem se nezmiňoval o tom, že si je nakoupím....cena SS je 10K, pro mě bude přijatelnější prodat těch 20 SS za 200K a koupit si brnko nový celý, než ty SS profizzovat na brnku....
To, že to neděláš ty + pár tvých známých, neznamená že to nemá význam.Kdyby to mělo smysl tohle dělat, dělá to každej, ty jsi GM, tak mě vysvětli, proš se tak tedy neděje?
Já ti odpovím sám.....nemá to smysl a význam.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo, sorry, budu hledatQvido píše:Jsou monstra i mimo dungy, kde ti může soul shard padnout. Snad to pro tebe není novinka.
V pohoděQvido píše:No jelikož jsi začal mluvit o ceně tak jsem se domníval, že jediná možnost pro tebe je soul shardy koupit. Za čož se omlouvám.
Tak pokud to ostatní dělají tak fajn, já ale nejsem takovej mamonář, abych si to mohl dovolit.Qvido píše:To, že to neděláš ty + pár tvých známých, neznamená že to nemá význam.
Já SS využiju raději na LC. I za předpokladu že se mi rozpadne nebo se sníží durabka.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych osobně stěch štitu, a brnek udělat nějaky novej druh Mc, a aby se pak taky dali vyrabět třeba +20,+25 ruzne, jako u zbraní, a tím by to krasně zmizlo ty bucklery, apod.... 

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
glass pitchfork (mozna i jina skla) je spatne nastavena, missuje prilis, jsem rad, kdyz se trefim na 5. ranu konkretne do silver a bronze serpenty (tact 105, fenc 95) nemam-li pravdu?
a do lvl 2 dropu bych pridal great diamant bracelet kdyz uz je sance na vsechny ostatni sperky
a do lvl 2 dropu bych pridal great diamant bracelet kdyz uz je sance na vsechny ostatni sperky
ee normalka u 90% boj, skillu
OT: chtelo by to opravit port do nary (brit dlazdice), port trva v rozmezi 10-20 s (zasek obrazovky), asi je neco skriptove spatne
*trva to uz dele ale nikdo se asi neozval za tu dobu
*trva to uz dele ale nikdo se asi neozval za tu dobu
Scriptově není nic špatně. Port jsem posunul snad to pomůže.
uz to portuje instantne, dekujiQvido píše:Scriptově není nic špatně. Port jsem posunul snad to pomůže.

Mel bych dotaz, ono se delalo neco s lokalitama mapek? Behem dvou jsem byl 4 5tkove mapy. Pres MB nam to ukazalo spatny souradky a pres yoko a uo mapu pak taky... Driv se to nedelo...
koncim karieru s glass zbranemi, sundal jsem asi 5 dura a je to slabsi nez training zbrane, klidne bych s tim mohl sparringovat, jediny co to dela tak vzacne rana za 10 hp ale ve vetsine pripadu to jen vyda zvuk *břink*
Máš to asi rozbitýRaona píše:koncim karieru s glass zbranemi, sundal jsem asi 5 dura a je to slabsi nez training zbrane, klidne bych s tim mohl sparringovat, jediny co to dela tak vzacne rana za 10 hp ale ve vetsine pripadu to jen vyda zvuk *břink*

tak co bude s temi stity? do tydne zakladam druhy bagl
mohli by se vyresit i jine veci - stojan na odkup, sperky mam druhy pytel (sperkovnice pouzivat nechci), formy na zbrane, kuze
snizeni dropu z krakenu me take nemile potesilo, par krystalu mam ktere nejdou prodat a ted ke vsemu ani nedropuji
stezuju si jak stara babka co prodava jabka
mohli by se vyresit i jine veci - stojan na odkup, sperky mam druhy pytel (sperkovnice pouzivat nechci), formy na zbrane, kuze
snizeni dropu z krakenu me take nemile potesilo, par krystalu mam ktere nejdou prodat a ted ke vsemu ani nedropuji
stezuju si jak stara babka co prodava jabka
stity se neomezili, ale zrusil se cobweb z lvl 2 super
dalsi navrh na stity: za pouziti by pridal 10/15/20 nabiti +1/+3/+5 a rozsypal by se, popr. jine mnozstvi nabiti
asi by se to pouzivalo jen pred dungem na dobiti do full ale i tak by se to vyuzilo
dalsi navrh na stity: za pouziti by pridal 10/15/20 nabiti +1/+3/+5 a rozsypal by se, popr. jine mnozstvi nabiti
asi by se to pouzivalo jen pred dungem na dobiti do full ale i tak by se to vyuzilo
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
dalsi navrh na stity: odpadkovy kos
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
pouziju az to bude davat rewardyMulambo píše:dalsi navrh na stity: odpadkovy kos

To si asi hodně počkášRaona píše:pouziju az to bude davat rewardyMulambo píše:dalsi navrh na stity: odpadkovy kos

aspon vim ze nejaka ta vterina navic v save je zpusobena mnou 

-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
-- Prosim sjednotte tento topik s tim starym, ktery pojednava o mapach pokladu.
@Qvido a soulshardy:
Drive byl priliv SS neskutecne veliky. Vymysleli jste ruznymi zpusoby jejich odliv, ale i soucasne jste nekolikrat snizovali drop. Pokud kazdy kvest chce 10 nebo 5 SS, tak nemuzete soucasne snizovat jeste drop. Momentalne kazdy tyto itemy shani a diky jeho nedostatku cena stoupa.
@ Odpoved na Stity:
Jednoduche reseni by bylo sjednoceni 3 stitu stejneho druhu na jeden lepsi. Stacil by na to nejaky kamen. Prosim nedavat do dungu, tolik stitu by nepobrala ani cela vyprava. Ano, kazdy by si udelal +9 stity, ale zmizelo by to smeti. Nekdo si mysli, jak je to strasne vyhodne a ze kazdy by mel uz jen +9 stity, ale pojdme trochu pocitat. Krivka roste exponencialni umerou.
+3 stit = 3x +1 stit
+5 stit = 3x +3 stit = 9x +1 stit
+7 stit = 3x +5 stit = 9x +3 stit = 27x +1 stit
+9 stit = 3x +7 stit = 27x +5 stit = 81x +1 stit
Kolik lidi si myslite, ze ma 81 +1 stitu stejneho typu nebo jejich ruzne variace? Mozna by se kolem nich konecne rozbehl nejaky obchod.
@ Odpoved na mapky:
Vseobecne znamo: mapek je kotel. Musim rici, jako osoba starajici se o mapy v guilde, jsem se snazil nase cleny namotivovat k jejich chozeni jak jen to slo. Mirne zlepseni nastalo, kdyz jste pridali dalsi potvory k pokladum. Uprimne receno, pridala se casova narocnost a celkova narocnost na zdolani mapy.
Abych vubec nekoho donutil mapy chodit, tak jsem je zacal tridit podle lokace, aby se neztracel cas prechodem na jinou lokaci. Z tohoto duvodu mi v guilde zustali jen ty pekna mista v T2A a dalsi mista, kde se obcas vyskytovali PK.
Abych se techto nechtenych map zbavil, chodil jsem je menit do FDD. Po kratke dobe jste sutr odebrali.
CHvili clovek nehraje a kdyz prijde nestaci se opet divit.
Zjistil jsem, ze jsou zmenene pozice pokladu. Nic proti teto zmene nemam. Spise jsem byl rad, ze se u nas lide nauci i jina mista. Svuj nazor jsem zmenil ve chvili, kdy jsem zjistil, kde nove lokace jsou. Vetsina jich je na nejfrekventovanejsich PK zteskach. Presnejsi statistiku budu mit jiz brzy, ale uz ted vim, ze u Delu jsou nejmene tri pozice. Kolik pozic dohromady je takto blizko nejakemu jinemu mestu?
Samozrejme mi je jasne co bylo cilem techto pozic, ale mohli jste si take uvedomit, ze timto zpusobem se mapy zacnou jen hromadit.
Uz dnes vim, ze mapy na techto mistech zacnu prodavat. Lide co si je koupi je zase jen preprodaji. Jejich dalsi odliv je v nedohlednu.
Preju hodne zdaru,
Lukas
-- Prosim sjednotte tento topik s tim starym, ktery pojednava o mapach pokladu.
@Qvido a soulshardy:
Drive byl priliv SS neskutecne veliky. Vymysleli jste ruznymi zpusoby jejich odliv, ale i soucasne jste nekolikrat snizovali drop. Pokud kazdy kvest chce 10 nebo 5 SS, tak nemuzete soucasne snizovat jeste drop. Momentalne kazdy tyto itemy shani a diky jeho nedostatku cena stoupa.
@ Odpoved na Stity:
Jednoduche reseni by bylo sjednoceni 3 stitu stejneho druhu na jeden lepsi. Stacil by na to nejaky kamen. Prosim nedavat do dungu, tolik stitu by nepobrala ani cela vyprava. Ano, kazdy by si udelal +9 stity, ale zmizelo by to smeti. Nekdo si mysli, jak je to strasne vyhodne a ze kazdy by mel uz jen +9 stity, ale pojdme trochu pocitat. Krivka roste exponencialni umerou.
+3 stit = 3x +1 stit
+5 stit = 3x +3 stit = 9x +1 stit
+7 stit = 3x +5 stit = 9x +3 stit = 27x +1 stit
+9 stit = 3x +7 stit = 27x +5 stit = 81x +1 stit
Kolik lidi si myslite, ze ma 81 +1 stitu stejneho typu nebo jejich ruzne variace? Mozna by se kolem nich konecne rozbehl nejaky obchod.
@ Odpoved na mapky:
Vseobecne znamo: mapek je kotel. Musim rici, jako osoba starajici se o mapy v guilde, jsem se snazil nase cleny namotivovat k jejich chozeni jak jen to slo. Mirne zlepseni nastalo, kdyz jste pridali dalsi potvory k pokladum. Uprimne receno, pridala se casova narocnost a celkova narocnost na zdolani mapy.
Abych vubec nekoho donutil mapy chodit, tak jsem je zacal tridit podle lokace, aby se neztracel cas prechodem na jinou lokaci. Z tohoto duvodu mi v guilde zustali jen ty pekna mista v T2A a dalsi mista, kde se obcas vyskytovali PK.
Abych se techto nechtenych map zbavil, chodil jsem je menit do FDD. Po kratke dobe jste sutr odebrali.
CHvili clovek nehraje a kdyz prijde nestaci se opet divit.
Zjistil jsem, ze jsou zmenene pozice pokladu. Nic proti teto zmene nemam. Spise jsem byl rad, ze se u nas lide nauci i jina mista. Svuj nazor jsem zmenil ve chvili, kdy jsem zjistil, kde nove lokace jsou. Vetsina jich je na nejfrekventovanejsich PK zteskach. Presnejsi statistiku budu mit jiz brzy, ale uz ted vim, ze u Delu jsou nejmene tri pozice. Kolik pozic dohromady je takto blizko nejakemu jinemu mestu?
Samozrejme mi je jasne co bylo cilem techto pozic, ale mohli jste si take uvedomit, ze timto zpusobem se mapy zacnou jen hromadit.
Uz dnes vim, ze mapy na techto mistech zacnu prodavat. Lide co si je koupi je zase jen preprodaji. Jejich dalsi odliv je v nedohlednu.
Preju hodne zdaru,
Lukas