tak toto by mi vadiloDudek píše: Jsem nepotkal poklad nikde asi pul roku a nejak me to nevadi.

tak toto by mi vadiloDudek píše: Jsem nepotkal poklad nikde asi pul roku a nejak me to nevadi.
Je to o zvyku a o nátuře, mě to taky žíly netrhá, když tam není...Cavalier píše:tak toto by mi vadiloDudek píše: Jsem nepotkal poklad nikde asi pul roku a nejak me to nevadi.
A co když člověk skoro nic nemá a jde ten dung proto, že doufá že na konci v pokladu něco bude aby konečně měl pořádný equip ... ale nikdy tam žádný poklad není?Helloween píše:Ja si raději pozabijím vše. A buď poklad je, nebo není.
Jste nenažraní mamonem...
pred rokem to teda bylo tak ze vsetsina uzitecnyho equipy padalo z mobu po ceste a poklad byl tak na spestreni naky sutry a toto.darthdeus píše:A co když člověk skoro nic nemá a jde ten dung proto, že doufá že na konci v pokladu něco bude aby konečně měl pořádný equip ... ale nikdy tam žádný poklad není?Helloween píše:Ja si raději pozabijím vše. A buď poklad je, nebo není.
Jste nenažraní mamonem...
Dokuď si GM neuvědomí, že pro 90% lidí co tady ještě hraje je todle "bordel" (až na +20 platy), tak to tam bude pořád.Rainbow píše:poslední dobou asi štěstí či smůlu když potkám poklad tak je nacpenej +7, +20 věcma, které stejně nepoužívám.
To není utopie, to je prostě už nenažranost.....hamty hamty hamty, ať mám víc než tamty.Xan píše:Spousta lidí pořád brečí, jak nejsou poklady, část z nich, co je vychytává brečí, že jim jsou k ničemu.... to je takovej problém to tam nechat, když to nepoužiju a mám toho mrtě pro někoho, komu to aspoň udělá radost?...asi utopie
Kdy jsi naposledy za herní postavu naposledy použil +7 zbraň v pvm? Je mi jasný, že Vy to nechcete pochopit.. Ale je to tak.Qvido píše:To ja si nikdy neuvědomím, je mi líto. A pokud je to pro vás bordel tak to neberte.
Jednoduše, když už se obtěžoval tam jít, tak to tam přece nenechá ne? To je logický přece.Grim píše:Pro mě to smysl má. Vysvětli mi prosím, proč z pokladu vezmeš item, pro který nemáš využití a je to bordel. Dík
protoze poklad s 1+ itemama gm nedoplnuji...Grim píše:Pro mě to smysl má. Vysvětli mi prosím, proč z pokladu vezmeš item, pro který nemáš využití a je to bordel. Dík
Co je to zase za argumentaci...? Si vždycky vyberete nějaký argument a pak ste jak zaseklá deska. Poklad beru protože já sem se k němu dostal, já na něj mám právo. Co sním udělám je čistě a moje věc. Já nikde nepíšu, že nemám kam dávat "bordel" z pokladu. Já řeším, že tam je a na to sem odpověď nedostal.Grim píše:Pro mě to smysl má. Vysvětli mi prosím, proč z pokladu vezmeš item, pro který nemáš využití a je to bordel. Dík
Takže pro Vás je vlastně poklad spotřebák... Na to sem myslel, že se zavedli lockovací poklady. Proto sem si naivně myslel, že do ručních se budou dávat jiné věci než "bordel" (čti spotřebák).Grim píše:V tom případě je teda opravdu skandální, že jsou v pokladech věci, po kterých je ve světě poptávka.
NePunished píše:A hraješ pravidelně třeba poslední rok?