,hide v PvP (a to dost casto)

Vaše nápady a návrhy
Ocroc

Re: ,hide v PvP (a to dost casto)

Příspěvek od Ocroc »

Lartax píše: Čili hidování předmětů a monster postihované není, áno?
Monster ano, nicméně zatím to není skriptově trestáno.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nechcem tu nejak naliehat, ale po celom svete su tie policka hide!stam:xxMana:xx a je to brutalne... da to staty -100 a nedaju sa ani napravit jedine buchnut tmr a nahodit ortom staty a k tomu war je bezbranny proti tomu a takisto mag preco to je vsade? nejaka chybicka? :/
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

nemáš na tohle všechno založenej topic: "Nad čím brčím dnes" ?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Cavalier
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cavalier »

Strigwyr píše:Nechcem tu nejak naliehat, ale po celom svete su tie policka hide!stam:xxMana:xx a je to brutalne... da to staty -100 a nedaju sa ani napravit jedine buchnut tmr a nahodit ortom staty a k tomu war je bezbranny proti tomu a takisto mag preco to je vsade? nejaka chybicka? :/
sak si chcel aby sa to trestalo nie? tak teraz je chybicka v com? war ma proti tomu velmi dobru zbran - NEPOUZIVAT TO :mrgreen: :mrgreen:
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Cavalier píše:
Strigwyr píše:Nechcem tu nejak naliehat, ale po celom svete su tie policka hide!stam:xxMana:xx a je to brutalne... da to staty -100 a nedaju sa ani napravit jedine buchnut tmr a nahodit ortom staty a k tomu war je bezbranny proti tomu a takisto mag preco to je vsade? nejaka chybicka? :/
sak si chcel aby sa to trestalo nie? tak teraz je chybicka v com? war ma proti tomu velmi dobru zbran - NEPOUZIVAT TO :mrgreen: :mrgreen:
Lol ty si cely ot co ti k tomu poviem najprv si precitaj o com sa jedna az potom mudruj... Ani nie policka, ale random hraca to cursne nechapes tomu? ked nic nerobi iba beha tak dostane mana stamka na 0 a staty dole aj ked nic nespravi...
E: s nejakym random timerom..
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

urcite je par pripadu kde se ,hide hodi a neni to nic kde ti to zvyhodni hru... Co si pamatuju obcas se to pouzivalo u spectrala v risi kdy popadaly zbrane po mrtvolu draka a popravde cekat nez zmizne telo je zbytecne. Taktez se mi v batohu stalo ze mi QB zakryl mark na martina vzhledme k tomu ze ho mam v male forme. ale tak zalezi no:)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jen pro upresneni. ,hide bude logovano a pak podle uvazeni trestano?, nebo autojail a pak podle uvazeni, smazani nebo propusteni?
Nehral jsem pvp v nb dungu jsem to nepotreboval a i tak jsem to pouzival(barak, bagl, vybava na hraci), takze me to celkem zajima
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Je to debilotina největšího kalibru, kdyby se radši GM team zabejval něčím užitečnějším. Takhle akorát mrháte čas na ptakoviny a věci který hrači očekávají daleko déle a byli by větším přínosem to akorát zdržuje.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Kdyz si hidnete neco v batuzku, nebo neco pres co nevidite, tak to jen prestane vas klient zobrazovat, na sphere se to nijak nedozvi. Trestat se bude nejspis jen to, kdyz si hidnete nejakyho hrace, nebo npc abyste skrz nej mohli projit bez stamky.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

Mám jednu velikou výhradu právě k této novince. Hned na začátku tohoto topicu, je psáno, že PVM se to nijak nedotkne, nebo dotkne minimálně, ale ne že se mi to stane 3x za deceit.
Dnes když tato novinka byla uvedena do provozu jsem byl deceit a hned jsem poznal co se děje.
Nepoužívám příkaz ,hide na žádné hráče ani monstra a v dungenou a několikrát opakovaně se mi stalo, že mi okamžitě spadly staty a nemohl jsem se pohnout. Rád bych ZDŮRAZNIL, že jsem nepoužil příkaz ,hide.
Proč se to tedy děje mě, když tento příkaz nepoužívám a je to na omezení tohoto příkazu a hlavně v PVP?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Prikaz ,hide by som zakazal na uplne vsetko, co je zive - hracov, klamaky, monstra atd.. Ak ti zavadzia monstrum/klamak/summ = zabi ho! Ak hrac, tak nech uhne, alebo ho zabi taky :P Na mrtvoly, itemy, statiky atp. by to malo ostat a je jedno ci v pvp, pvm alebo pri makrovani v domku...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Oproman píše:Mám jednu velikou výhradu právě k této novince. Hned na začátku tohoto topicu, je psáno, že PVM se to nijak nedotkne, nebo dotkne minimálně, ale ne že se mi to stane 3x za deceit.
Dnes když tato novinka byla uvedena do provozu jsem byl deceit a hned jsem poznal co se děje.
Nepoužívám příkaz ,hide na žádné hráče ani monstra a v dungenou a několikrát opakovaně se mi stalo, že mi okamžitě spadly staty a nemohl jsem se pohnout. Rád bych ZDŮRAZNIL, že jsem nepoužil příkaz ,hide.
Proč se to tedy děje mě, když tento příkaz nepoužívám a je to na omezení tohoto příkazu a hlavně v PVP?
Hned na začátku topicu je psáno že se to bude kontrolovat i v dungeonu, nevím kde jsi vyčetl že se to PvM nedotkne. Je tam chybka, která postihuje pravděpodobně hráče použivající smoothwalk / cpu speedery (speedhack).
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Takže po každym lagu kdy změním pozici?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Když předbíháš(předcházíš) maximální dovolenou rychlost kterou sphera je schopna (a potažmo i klient) přenášet bez "skákání".
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ocroc píše:Když předbíháš(předcházíš) maximální dovolenou rychlost kterou sphera je schopna (a potažmo i klient) přenášet bez "skákání".
Sa to opravi, alebo chudaci PVM hraci nebudu moct pouzivat uz ani smoothwalk? :/
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Bohužel zatím toto nastavení nedetekuje "když 2 hráči jdou či běží na sobě"- řekněme pošlapání. A to neni u toho přijemný, když stam, mana na 0 a str (-60až -130). Vážně je toto nutné zavádět jen kvůli pitomcovi? Nešlo by to promyslet a vytvořit lepší řešení :-)
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

Acarus píše: Byto nemelo nijak omezovat hrace v pvm.
Myslím, že zpráva kterou napsal Acarus mluví za vše, nemělo by to nijak omezovat hráče v PVM.

Tímto mne chceš obvinit z toho, že používám něco z toho co jsi napsal výše? Myslíš to vážně? Není náhodou obviňování hráčů bez důkazu někde v pravidlech pro GM? Stejně tak jak to platí pro obviňování GM hráči?

Tímto bych také chtěl poprosit o otestování mých postav a mého klienta, protože jsem si 100% jist, že nic takového nepoužívám a vlastně ani nevím jak se to používá!
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Ocroc píše: Je tam chybka, která postihuje pravděpodobně hráče použivající smoothwalk / cpu speedery (speedhack).
Jako pardon, ale nepouzivam ani jedno z toho co jsi napsal vyse a pred necelou hodinou mi to docela dost zneprijemnilo hru a vystavilo nebezpeci lehnuti na monstra.A to nemluvim o tom, ze takovehle napadani bez dukazu mne urazi!
Ja nechapu, proc se tu porad nekdo musi v necem vrtat, az kvuli takovymu vrtani nekoho do neceho nekdo lehne v dungu kdo mu nahradi ztraty?
Je hezky bezte ven a nechte tu Ultimu "dychat"... :evil:
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Bejkal píše:Bohužel zatím toto nastavení nedetekuje "když 2 hráči jdou či běží na sobě"- řekněme pošlapání. A to neni u toho přijemný, když stam, mana na 0 a str (-60až -130). Vážně je toto nutné zavádět jen kvůli pitomcovi? Nešlo by to promyslet a vytvořit lepší řešení :-)
No ,hide je zakazane pouzivat na cokolvek, ak si tym nejako pomozes v pvp/pvm a v podstate, kedze to na cistom klientovi nejde, technicky ta zato moze GM zmazat nech to pouzijes akokolvek :P Cize hracov, ktory takto obchadzaju nastavenia bude v pvm a hlavne v pvp dost... Cize, sa to nezavadza "kvůli pitomcovi", ktory nato upozornil, ale kvoli pitomcom, co to zneuzivaju...

Ale inak, nechal by som to takto, ten postih, ze bezia 2 na 1 policku je pekny, aj z RP hladiska, ked sa 2 zrazia, by to malo mat drasticke nasledky, najma ak su na konoch a este po sebe dupu :D
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

zde je foto jak se mi to stalo

http://legie.e-mek.net/prostor/138/KOKOTINA.png

BEZ POUŽITÍ ,hide, či cokoliv jiného!!!!! toto je v pořádku a chtěný stav? Jestli ano, zase nějaký ten měsíc nelognu, takže díky za zpestření :roll:
Legie (navzdy!!)
Zamčeno