"Nad čím brečím dnes"
Re: "Nad čím brečím dnes"
bez koukani do scriptu bych rekl, ze to nebude mit chceck na amount takze ti ho to sezere jako jeden ...
rozdelit by to melo jit yokem nejak, ostatne uplne stajne jako ostatni takhle samoutnuty veci co nesli amoutnout ...
nemusis bejt sebestredne vztahovacnej, nebylo to urcene tobe, psal jsem jen k tematu, nevic neresim vec ktera je pro me, ale to je fuk, jen sem si postezoval.
a proste k tomuhle hernimu problemu slouzi vetsinou spis page system imho.
rozdelit by to melo jit yokem nejak, ostatne uplne stajne jako ostatni takhle samoutnuty veci co nesli amoutnout ...
nemusis bejt sebestredne vztahovacnej, nebylo to urcene tobe, psal jsem jen k tematu, nevic neresim vec ktera je pro me, ale to je fuk, jen sem si postezoval.
a proste k tomuhle hernimu problemu slouzi vetsinou spis page system imho.
na stacknute itemy myslim v joku je prikaz ,drop 1 a target, a hodi to 1 kousek pod tebe, ted si este sehnat joko ze 

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
vyzeralo to ze reagujes na mna tak som si to zobral trochu osobne. a mal som dnes blby den takze mbe lil byt overreacted. prepac (:
ale dik za odpoved. page som pisal asi pred 2 tyzdnami a ziadna odozva tak som to hodil na forko...
ale dik za odpoved. page som pisal asi pred 2 tyzdnami a ziadna odozva tak som to hodil na forko...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
co si pametam us sa to tu riesilo t.j. neslo to ani mne a navrat k povodnym veredata.mul mi pomohol
To bych psal takhle primo k tobe.Shadowsong píše:vyzeralo to ze reagujes na mna tak som si to zobral trochu osobne. a mal som dnes blby den takze mbe lil byt overreacted. prepac (:
Jinak tohle se mi za hrace nikdy nestalo, takze v podstate ti na to neumim jako jak si pomoct sam muzes, akorat vim, ze balt nekde nekdy kdysi psal s tim yokem ze to obvykle rozdelit jde. Tusim ze byl onehdy problem u panvicek.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
problém je i u barrely staves ...Acarus píše:To bych psal takhle primo k tobe.
Jinak tohle se mi za hrace nikdy nestalo, takze v podstate ti na to neumim jako jak si pomoct sam muzes, akorat vim, ze balt nekde nekdy kdysi psal s tim yokem ze to obvykle rozdelit jde. Tusim ze byl onehdy problem u panvicek.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jj ale ten mas jen tyWilson píše: problém je i u barrely staves ...
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Úprava verdat, nic víc...já sem s tím nikdy problém neměl. Hold tetris a pařezyWilson píše:problém je i u barrely staves ...Acarus píše:To bych psal takhle primo k tobe.

nechci si zakladat topik:
velmi mizerna dropovost (pocet) za posledni 2 mesice oproti drivejsku, menilo se neco? :-O
velmi mizerna dropovost (pocet) za posledni 2 mesice oproti drivejsku, menilo se neco? :-O
ceho konkretne ?Raona píše:nechci si zakladat topik:
jinak globalne o zadne zmene nejsem seznamen, ze by se snizoval drop cehokoliv k poslednimu mesici.
celkove, obiham denne svoje pulhodinove harvy (krakeni, fenixi, dread lichove apod.) nekolikrat a stava se ze nekdy nedropne nic krom zakladu gp regu, drive padali +5 +7 zbrane, +15 +20 zbroje, blood vamp casti pomerne hojne (rozumeno alespon 1 vec padla na 50k gp, coz je nejakych /3,5 = 15 monster), je mozny ze si sfera se mnou hraje ale uz je to tak 2 mesice
jednou se tu navrhovalo prekopat cely drop system, a to je prace na docela dlouho, je to jak s bakalarkou, cloveku se k tomu nechce ale jakmile zacne, tak verim ze pak uz by se to vytvorilo
jednou se tu navrhovalo prekopat cely drop system, a to je prace na docela dlouho, je to jak s bakalarkou, cloveku se k tomu nechce ale jakmile zacne, tak verim ze pak uz by se to vytvorilo
jedine co min dropuje z techto monster rikejme jim lvl 8, tak jsou asi soul shardy ... protoze padaj z specialniho monstra, ktere jestli nikdo nenasel.
tim nemyslim toho v despu.