Gold Coiny
Re: Gold Coiny
Ja by som kazdopadne bol za to, aby chvilu tie gpcka nepadali skusobne. Bola by sranda sledovat akou cestou by sa vyvijali ceny. 

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
na co gp, byl by smenny obchod:p
a regy u vendoru koupis za "prosím" ?Wallace píše:na co gp, byl by smenny obchod:p

za buyFuu píše:a regy u vendoru koupis za "prosím" ?Wallace píše:na co gp, byl by smenny obchod:p
to je dobrý nápad konečne si budem môcť otvoriť na DP VUB BANKU , vy my dáte GP a dohodneme sa na úroku a za mesačný poplatok zato že sa o vaše peniažky budem staraťcara píše:Bavíme sa o obežive, ale vzhľadom na výsledky dražby je nad všetku pochybnosť jasné, že až tak moc v obehu nie je a teda neplní svoj základný účel.
Väčšina napríklad zlatých deedov je uložená v bankách postáv, ktoré nikto neloguje, a ak predsa, tak len kôli predchádzajúcemu a už zrušenému mazaniu neaktívnych accountov.
Ja by som navrhla určiť lehotu, v ktorej bude nevyhnutné všetky deedy zmeniť za dajme tomu nové deedy (napríklad trochu inú farbu). Po uplynutí tejto lehoty všetky nepremenené deedy plošne zmazať, akoby boli práva z nich prekludované. Minimálne by z toho celého vyšla informácia, k akej časti "obeživa" majú hráči reálne prístup.

Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna