Flus do hidu

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Flus do hidu

Příspěvek od Raziel »

To se kvůli každé smrti v dungu bude zakládat topic na foru s názvem "jak je to možné že sem umřel?". Děláš jakoby nějaké GM mohlo vědět co se tam stalo pokud by tam opravdu někdo nestál o čemž pochybuju. Spectral je caster ne ? Možná ti hodil explozi do hidu, to je klidně možné. Jak tě drží na targetu tak se neodhiduje, a někdy trvá než hodí spell. Velké zkušenosti s provokem potvor. Do hidu kouzlí NPC běžně.
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Raziel píše:To se kvůli každé smrti v dungu bude zakládat topic na foru s názvem "jak je to možné že sem umřel?". Děláš jakoby nějaké GM mohlo vědět co se tam stalo pokud by tam opravdu někdo nestál o čemž pochybuju. Spectral je caster ne ? Možná ti hodil explozi do hidu, to je klidně možné. Jak tě drží na targetu tak se neodhiduje, a někdy trvá než hodí spell. Velké zkušenosti s provokem potvor. Do hidu kouzlí NPC běžně.
mel bys opravit zkusenosti se ctenim topiku psal jsem to na zacatku.Target nemel, bo jsem tam skakal do zazdene mistnosti ajen drzel zdi, vubec nic me nevidelo.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Tersivan píše:neumreli jsme a nasrany taky nejsem, akorat me stvou lidi se stupidnima komentama. dole jsem byl sam takze nikdo dalsi me nemohl nijak odhidnout.
nejspis se stalo to, hledal jsem invisku abychh vedel jestli to pak muzu zazdit, pohl jsem s potionem exploze, byl jsem pretizenej a spadla na zem, ale, odpocet nezacal a samotna bomba vybuchla az asi 5 minut potom...
akorát mě štvou lidi se stupidníma topikama...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

ja nejsem jak vy ze brecim jen kdyz vyleha vyprava. ale kdyz se stane neco divneho.
Prosim o lock popr smazani topiku. misto reseni tu stejne lidi jen kecaj kraviny
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Vypada na to spackeny pojezd gmka z invisu, kdyz ste prezili. Si na to gmko musim posviti, ze svou sikanozni praci dela velmi spatne.
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

btw ja zadne GM neobvinil, ptal jsem se jestli za to nejake neni zodpovedne, jestli jsem treba neporusoval nejake pravidlo ze me za to zabilo. nebylo by to poprve co by se nam neco takoveho stalo:p to ze si to hned berete takto je vas problem.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Tersivan píše:btw ja zadne GM neobvinil, ptal jsem se jestli za to nejake neni zodpovedne, jestli jsem treba neporusoval nejake pravidlo ze me za to zabilo. nebylo by to poprve co by se nam neco takoveho stalo:p to ze si to hned berete takto je vas problem.
Prosim jeste tu o krakulce na dobrou noc :p
Situace:
Stojim v ratmanech u spektrala, mam odezdeneho spektrala bez targetu, to same s jediama dole. hidnu abych nemusel drzet zdi nez se vsichni v mistnosti zpet poresuji.
zdi spadnou stojim stale v hidu. cca 5 minut potom co spadly zdi prileti najednou flus do hidu. samozrejme umru. ktere GM se k tomu prihlasi?
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Nechces si svuj OT nesmysl psat jinam? tady na to nikdo neni zvedavej
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

a? je to otazka. vis co to znamena?
obvineni je toto - toto zle GM me zabilo!
this kids :roll:
Naposledy upravil(a) Tersivan dne 27.03.2012 23:16:43, celkem upraveno 1 x.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

To Acarus:
Prosím smaž tento vyloženě trapný topic. V guildě máme rozumné a vyrovnané lidi(většinou) jen nám občas rupnou nervy nejspíš a nejsme schopni přiznat vlastní chybu......
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Zadal jsem o smazani ci lock topiku, jeden z mala normalnich lidi, Erunno, reagoval na tema a prinesl rozumne vysvetleni co se asi mohlo stat. zbytek tu jen mele kraviny
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bejkal píše:To Acarus:
Prosím smaž tento vyloženě trapný topic. V guildě máme rozumné a vyrovnané lidi(většinou) jen nám občas rupnou nervy nejspíš a nejsme schopni přiznat vlastní chybu......
Mno ja zase verim, ze nekdy se muze stat neco, co neni standartni a muze to vypada na zasah shora. Takze nejake podivuhodne dotazy sou klidne i na miste. Ja vubec netusim, kde a kdy == nelze resit, tim lip pro me, navic ja tu celej den ani nebyl, mozna se klidne vsadim, ze zadne gm v tu chvili nebylo online. Ale kdo vi.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Tersivan píše:a? je to otazka. vis co to znamena?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ot%C3%A1zka

Otázka je formulace, vyjádření problému. Otázka je výrok, který zachytává neznámé prvky nějaké situace nebo úlohy, vyžadující si vysvětlení. V přirozeném jazyce se vyjadřuje tázací větou nebo spojením slov.

Otázka má složitou strukturu, je v ní obsáhlá problematická i asertorická stránka.

Asertorická stránka charakterizuje předmět otázky, vyděluje něco, čeho existence se otázkou předpokladá a čeho znaky jsou zatím neznámé, a načrtává i třídu možných významů neznámého. Táto stránka otázky vystupuje někdy do popředí a napovídá samostatný význam (rečnické, sugestivní, provokační otázky).

jak by jsi po reakcich svoji puvodni otazku ohodnotil? Řečnická? Provokační? Ja to pochopil jako obvinění dožadující se přiznání že tě někdo umyslně poškodil. Takže možna špatná oazka co?
Naposledy upravil(a) Irto dne 27.03.2012 23:25:03, celkem upraveno 1 x.
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Acarus píše:
Bejkal píše:To Acarus:
Mno ja zase verim, ze nekdy se muze stat neco, co neni standartni a muze to vypada na zasah shora. Takze nejake podivuhodne dotazy sou klidne i na miste. Ja vubec netusim, kde a kdy == nelze resit, tim lip pro me, navic ja tu celej den ani nebyl, mozna se klidne vsadim, ze zadne gm v tu chvili nebylo online. Ale kdo vi.
Rikam, ptal jsem se jestli za to muze nejake GM (jestli jsem neporusil nejake pravidlo), Erunno rekl ze to muze byt tady tim, coz je pravdepodobne. proto sem to dale nehodlal resit.
to ze tu nekteri lidi musi komentovat nejakejma nesmyslnejma topikama uz je proste klasicke DP forum, proto zadam o lock ci smazani
Zamčeno