Ocroc píše:Acarus píše:
Všechno co lze obléknout
= Žádné výjimky
Ale tak acarus najprv, ked zakladal ten topik napisal svoje veci co bude drazit, a napisal tam mystiky ako zbrane a "oblecenie" ako bishopka, tak u nich pochopim ze budu linknute su to predsa mystiky, ale fakt by som chcel vediet ci sa to proste neda "nejako prehodnotit" ze nech tie cobb robky nie su linknute - nikdy som nevidel ziadnu cobb robu linknutu ani jej pribliznu podobu myslim a dufam ze sa od tohto odpusti no... :/
podla mna prvotny umysel ani nebol aby boli tie roby link

to je protivnost aby boli link no stejne sa fightka a holineska rozbiju, kde to zase bishopka aleob nekro mystik ani tak rychlo nie(to by trvalo roky kym by sa rozbili)
- este na zaver by som poprosil GM finalne rozhodnutie - ci teda tie cobb roby (fightka druidka bloodka holineska craftka) budu linknute lebo v tom pripade sa to drazi v podstatne inej cenovej hladine a nechcem sa "pomylit" tak ze si vyrazim robu len na 1 postavu no
Acarus píše:
Co se bude drazit:
Acarus:
1x Mystic pro kazde povolani NB link na majitele (dura i zbrani a stitu 500/500, mag 30/30, kler/negr 20/20)
Ocroc:
1x NB Cobbweb Roba pro každé povolání (Rang/Cler 20 durab, Warr/Pala/Vamp Master roby s 80/80).
Cize nebudu link tak?

dakujem za odpoved.