barevna brnka z ingotu

Vaše nápady a návrhy
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Re: barevna brnka z ingotu

Příspěvek od Eso »

Co snížit váhu a durabku? Problém je podle mě ten, že se to nenosí kvůli zbytečné zátěži a mizerné ochraně.. Full Verite plate váží asi 90.. kdyby to celý vážilo 50, tak by to bylo fajn.. hlavně ten heater a hruď je na tom moc těžká, hruď asi 21 a heater 19 kamenů.. už takhle to třeba vidím na těch Iškariotech, málokdo si vezme třeba do Pride full Silver/Shadow plate, protože je to (asi teda) moc těžký a zdržování s pack zvěří na odpočívadlech asi nikoho neláká.. (sám packa v současné době ani nemám :oP )

Případně zavést okouzlování na styl mágovských rób s fizem - odliv brnek s menší plusovostí..

Další věc specializace warriora na plusovost těhle zbrojí, případně bonus do str..
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Craft by z ruznych slabsich (mene pouzivaných) kovu vyrobil nejaky specialni ingot (bylo by jich vic podle kombinace kovu). Craft se specializaci by do tohoto specialniho ingotu musel prenest cast sve magie z Ada kladivka a pote by timto ingotem mohl ocarovat cast brneni a tim by si mohl vylepsit napr. pridani str/int/ar/snizit vahu (podle druhu pouzitehe specialniho ingotu) dane casti brneni. Samozrejme by tam musela byt sance na nepovedeni/poniceni/zniceni.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mno tady jsou dost velke problemy s nekterymi vecmi, a to jsou:
Brnko jako takove muze byt bud:
a, magicke - pak ma z tri deka promenych volne zadne. vsechny urcuji jak se jmenuje. prvni rika podle ktereho kouzla se jmenuje, druhe kolika + je a treti kolik ma nabiti. Na sphere pocet nabiti nefunguje, pluskovost urcuje kolik ar se pripocitava k zakladnimu armoru, a nazev kouzla, zde jsem zjistil, ze nektera kouzla nefunguji vubec a nektara ano, zvlast ty ktera davaji nejaky postih ci bonus do statu, a ten se odviji pak podle toho + u brnka. ekvivalentni je to i u magickych zbrani.
dalsi promena jest durabilita. pak je tam jedna promena volna, u ktery nevim co dela a zda se neresetuje, u zbrani znamena ze dava jed a jeho silu.
b, nemagicke - jsou prvni tri atributy schovany a nemely by fungovat, tedy by mohly byt pouzity ??? (nejsem si jist, zkousel sem to, ale nepamatuju si a nemam to tedka jak zkusit ), durabilita a vyse zminena nevim promena.

Je nutne mit na pameti, ze brneni se sklada z 6ti casti, nepocitam stit, a ze pokud pridate nekde +5 do atributu, tak pak z toho mate ve vysledku i 30 za komplet a tak.

Existuje nekolik cest.

Komplet muze delat neco, ale nemuze to byt vazano na to ze se oblece, tedy napr. dostanu + do atrbitu skillu pri oblikknuti posledni casti kompletu. Pak by bud existoval naky item navic do baglu ktery by kontroloval zda existuje komplet na cloveku. a pripadne neco delal, takova 7 cast kompletu v bagl na klikani. Nebo muze po urcite dobe spoustet nejakou fci ... trebas ze s verite brnenim se mi po urcite dobe vyleci jed. Nebo zvysena regenerace many, pripadne zivota, staminy. V neposledni rade muze brnko delat to, ze kdyz jej nekdo zasahne tak to udela nejaky efekt.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

To leceni otravy, regen many/stamky/ hp je vybornej napad, aby to podle kovu delalo neco z toho.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Acarus píše:......trebas ze s verite brnenim se mi po urcite dobe vyleci jed. Nebo zvysena regenerace many, pripadne zivota, staminy. V neposledni rade muze brnko delat to, ze kdyz jej nekdo zasahne tak to udela nejaky efekt.
Největší kámen úrazu je ta váha od Blood brnka níž, to je fakt tragédie. :idea:

A ty spešl funkce pro brnka z kovu by nemusela bejt špatná cesta... :wink:
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

I ty efekty pri hitu by mohly byt zajimavy, treby ze ti zhasne svetlo kdyz ho trefis, dispell, reaktiv armor primo na brnku cokoliv, aby se muselo vybírat co kam a melo to vyznam treba i pro pány pvpery.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Ja prave myslel, ze by jsi mel specku na wara - a k ni dostal item (jako maji upiri kudlicku, palachove ty nausnice... )

Po poklikani na item by to zkontrolovalo, jestli ma clvoek na sobe komplet - pokud ne, konec scriptu

pokud ano, zniceni brnka a dani dalsiho itemu, ktery by aplikoval nejakou fci (napr. Total Greater Cure efekt - nemoznost haluzi a otravy ) a tato fce by byla odebrana po smrti. Kombinace by meli jit kombinovat, ale jen castecne ( nesel by zkombinovat blood a blood, ale blood a black a verite a valorite ano ). Tim padem by item, ktery by war dostal za specku fungoval takto

kontrola kompletu
kontrola jiz vlastnenich bonusu
pokud by nebyl oblecen komplet, konec
pokud by existoval bonus tohoto typu, konec
spaleni brneni
dani bonusu

^^
kvuli bugum bych tam asi dal i nejakou prodlevu jako u lootovani tela... "Jeste nesmis vykonavat tuto akci..."

Jeste by mozna nebylo od veci narvat do Quest booku neco jako statistiku spalenych zboji, aktivni bonusy a mozna by bylo podmineno pouziti spec. itemu ze specky i dung body, at maji vyuziti... ;-)

A nebo fame / karmu ?

Myslim, ze za tohle bych vyhodil mega v klidu, a jedna specka hotova... ;-)

P.S.: A stity by to palit nemelo...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Co se mne tyka, do jinych veci, nez Vaha, Ar, staty bych se nepoustel.

Precijen, todle pro mne bylo jedno z kouzel DP, ze brneni byla takova jaka jsou a nebyla zadna special "poison" "heal" atp...

imo
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Je fakt, že váha je velké minus, nicméně je to pointa rozdílu mezi kovy a + brnky, tzn cesta hejbání s váhou a armorem asi není ideální a navíc to ani není prvotní pointa topicu.

Úprava předchozího mého postu:
Valor - pro castery (plate pro klery, ring/chain pro druidy, tremere...) - více statů do inty a regenerace many (ale ne za komplet asi kvůli nascriptění, stávající systém, že každá část dá určitou hodnotu statu, určitou hodnot regenerace)
Verite - pro univerzálnější chary (pal, rang, ostro, brujah) do všech statů, odstraňování jedu, popř i haluzí (?) ve forme regenerace, v určitých intervalech by to odstraňovalo půl stupeň jedu (na lehký jed 2x "tik" brnení, na další stupeň 4x apod), jen pořešit aby na to nestačila jen jedna část brnka
Blood - pro wary, některé specky blíže warovi, asi teuton - do síly a regen HP
Black - ??
Myth - flam - i když flam je již v TOPkách, pokud se nemýlím, tzn něco adekvátnějšího honotě mythu

buď omezit tyto výjmečně kovy na chary, nebo to jinak zatraktvnit aby nakonec všichni nenosili jen jeden nejvýhodnější typ
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Asi dotaz mimo... jde nějak udělat s tím kompletem+itemem jak psal acar udělat něco jako nahození flamu viz. pal a jeho brnka? Případně bless, str nebo tak něco?
Ten, co se pořád válí!
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Po pravde, tak ma napadlo - v dnesnej dobe ktora je trochu popredu ako kedysi na DP tak sa povacsine nosi blood+ brnka cize moje navrhy:

Iron rose a horsie brnka az po valorite vyuzije skupina PvPerov znamych ako BHW... oni maju ich spotrebu dost velku vzhladom na to ze im to oponenti budu trashovat do kosa

u brniek blood black a myth by som zaviedol:

- blood brnko - keby mam komplet tak mi da vsetky staty +5
- black - keby mam komplet tak mi da +5 staty a +5 armor
- myth - keby mam komplet tak mi da +5 staty, +5 armor, -10 vahy
a vtedy by boli celkom pouzitelne si myslim lebo fakt tych + casti pada vela a tie davaju o dost lepsi AR

Ale ja osobne by som navrhoval poriesit TOP a ADA brnka -
- Podme si to zosumarizovat -
Keby mam +20 kombo plate da mi to 60 armor brz stitu? + dake fajn staty ok
Keby mam pal TOP komplet tak mi to da 80 ar? a 30 staty a celkom fajn ale malo vyuitelnu protekciu proti undeadom

Ja by som navrhoval posilit tie brnka aby sa mohli lepsie vyuzit v dungu lebo co poznam hracov tak 90% TOP kompletov lezi iba v bankach a nikto to nikde nebere iba do nejakeho safe dungu ako pride risa

Tie top brnka by mohli davat pre zaciatok 100 ar bez stitu + nejake specialne ability
Pal top by mohol davat to co teraz + imunitu proti bleskom (arachom)
War top komplet kludne Fire Imunku ( a hura s tym do pvp :) )
Angelic komplet by mohol davat ultraboost nejakych +60 all staty + imunita proti pare? :D
atd atd
a ADA komplet aby to konecne malo ine vyuzitie nez na kraftov tak by mohlo davat Fire imunitu, +10 all bojove skilly a +10 MGR vtedy by to kazdy kazde vytiahol a nie len na krafta vzhladom na to ze sa take brnko kompletuje dost dlho a je to narocne ziskat tak by to kludne mohlo nieco podobne davat :P

Urcite by aj hraci ocenili dobry boost top brniek lebo TOP zbrane su super tie sa beru lebo s takym master vikom davam stale za 100 mozno rany to je fajn ale ked je krizovka tak vam nejake ada kombo je uplne na ... :)
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

to Strigwyr: skoro celej post je OT, to tu rovnou taky muzu napsat ze Honour je k hovnu(leda tak se s nim boostnout nevim na co).Pokud tohle chces resit, zaloz si jinej topik a neplet to sem...
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

No ja bych se připojil k tomu co zde psal mrako, kouzlo DP častečně pro mě je v jednoduchosti a genialitě nastaveni pravě brnění a postav součet statu 300 a brněni přidavaji lehce do statu a armor.

Osobně se domnívám že udělení nějakých vyznamných bonusu jako zrušení poisnu, nahozeni reactivu, nebo boostu etc globalně brněním by totalně zase změnilo game play. (Nevidim problem to dat třeba warovi do specky ale global změna??) Je li zajem o zvyšení odbytu brnek s kutaní jenž jde namakrovat nedaval bych jim vlastnosti které s prominutím nemaji topka.

Přidat staty za komplet (pokud jde ideal), ubrat vahu také, jinak se domnívám že jejich plusem je 0 fame, a lehka dostupnost. Co bych osobně uvital tak quest na brnění pro lorda britche. Styl RP (lord britch vykupuje brněni pro svojí armadu) Za jedno brněni člověk dostane třeba 100rusty coinu (podle vzacnosti brnění) co s rusty coinama už každý asi vi.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Acarus píše:brnění z kovů
A co udělat něco ve stylu mágovských + kovových rob ? Pomocí + brnění očaruješ kovové a to bude o cosik lepší ... jako alternativa k navrhovaným soulshardům(nebo klidně oboje). Přece jen v dungu sem neviděl už ani ten mytheril dost dlouho.
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

myslim ze napr. z tech horsich kovu kdyby se dala udelat naka spesl zbran pro iskariota nebo nake jine specky by bylo dobry.Nebo udelat ice viking pomoci nakych itemu+hodne ingotu ktery nemaji moc velky vyuziti,ale to uz je asi moc.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

kovove by davali staty a a plusove brnka bez statu ale mnohem vyssim armoru
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Hm to je pravda, že by velká změna kovových brnek v globálu měla velký dopad na už nějak zavedený systém hraní. Staty a nonfame na kovové brnka a armor a žádné nebo minimální staty na + brnka není od věci, + zavést spec schopnosti kovových brnek pouze pro připřavované specky wara a klera, jako je tomu u iškariota (i když ve výsledku to je jen tak na solo harv spideru/undeadu a do dungu bych využití moc neviděl)
Cubajz
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cubajz »

No, a co třeba, že by ty nižší brnění měly nějakej efekt, při zásahu od monstra.

Prostě když by potvora trefila Brnko a zničila jeho durabku (-1), byla by třeba šance na ruznej efekt...

Například:
silver - šance na ijs
verite - lehčí okamžitá otrava (třeba jen sickly)
valorite - třeba šance na nahození agility
gold - in mani

atd.

:-)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Cubajz píše:No, a co třeba, že by ty nižší brnění měly nějakej efekt, při zásahu od monstra.

Prostě když by potvora trefila Brnko a zničila jeho durabku (-1), byla by třeba šance na ruznej efekt...

Například:
silver - šance na ijs
verite - lehčí okamžitá otrava (třeba jen sickly)
valorite - třeba šance na nahození agility
gold - in mani

atd.

:-)

A nebo jak jsem psal ja... sance na efekt s urcitym itemem v baglu. Item vytvoris znicenim brnka a zustane ti do smrti. Muzes kombinovat ruzna brnka, ale nemuzes mit 2 brnka stej. druhu.... Mozna i inspirace na specku wara...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Cava
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Cava »

Pokud by se s tím dělalo něco, že by se to tahalo i do dungů, nemělo by to jít ruku vruce s obtížností v dungu ? Jen aby potom nebyly nějaké části dungů snazší. :roll:
Odpovědět