Náročnost Dungeonů

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Náročnost Dungeonů

Příspěvek od Protokoll »

to nevyšlapávání pastí bych nechal jen obyčejnejm wampům, který nikdy nikdo nikam nechce,... zbytku bych to zrušil a na oplátku bych vypnul tu bullshitovinu s odhidováváním. :paranoid:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ty, Empe,tak mě napadá, nemáš být náhodou smazanej a zabanovanej?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Robin de Martis píše:...
Qvido píše: 16 lis 2011 09:37
Robin de Martis - vulgarni mluva - trvalý ban.
Kdo ho sem zase pustil?!
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Víceméně souhlasím s Empem. Celkem mě štve diskvalifikace některých charakterů/subclassů z těchto dungeonů, protože portování se nedá brát jako náhrada za volné běhání. Argumentace toho, že lze jít říši s XX sham je bezprecedentní, protože pořádné pasti jsou v říši jen ve velké místnosti, tudíž nelze říši porovnávat s despem je to jiný styl dungu. Snažím se už delší dobu hledat záměry gms týmu v jejich činech. Jediné co jsem vykoukal, tak chtěli zátěž dungeonu rovnoměrně rozvrstvit mezi všechny chary. To se povedlo jen z části třeba sflusávání stěn byl dobrý počin. Snažili se posílit vampa aby ho výpravy brali do high dungeonů to se celkem povedlo, ale další změnou zase dva subclassy dost vynulovali+shamany a ostra. Pak vznikli prostě jen věci, které hráče buzerují a to odhid na pasti a loot modreho těla.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Empair píše: :) už je to dlouho co jsem tě sledoval jako ranga s námi chodil despise jen díky tomu že měl taming, to jsem byl ještě ve Strangers ...
tvé hraní dungenů stylu ressněte mě až to vytlučete ať se tu zbytečně neresskilluji bylo úchvatné ... tak se nezlob pokud tvoje komentáře k TOP dungům beru jako posthunt ...

si jeden z lidí co rád mluví o TOP dungách ale sám ani nevíš co obnáší pořádný eqip nebo jak by měla vypadat kvalitně složená sestava či jakým způsobem postupovat v krizovce ...

hodnotný názor můžou mít lidi, aktivně se dungující v oněch dungách ...
Ja jsem rad ze jsi tohle napsal, to krasne dokazuje ze mas porad utkvelou predstavu,. ze jsi vsude byl a vsechno znas jenom ty. Pokud bych na to mel nejak reagovat, tak snad jen poznamkou, ze jsem rad kdyz sledujes muj postup a zijes v dobach 5 let zpet. Ono neni to zase tak davno, co jsem nejaky ten top dung sel, ale zcela jiste jsi mel prehled o serveru i cely ten rok, co jsi nehral.

Ja chapu ze kdyz clovek nezastava tvuj nazor na top dungy, ktery tady prosazujes, tak automaticky tp dungy nedunguje. To je trosku zcestne. Ja si jen treba nemyslim, ze je neco spatne. Je ale jasne ze se na tvoji stranu pridaji mamonari, kterym je vsechno malo v pokladu. Vicemene se s tebou ani nehadam o nastaveni dungu, ale spis o princip proc by se melo to nastaveni menit jen kvuli uzce skupince hracu, kteri jsou zmlsani.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Sir Artuhr píše:
Empair píše: :) už je to dlouho co jsem tě sledoval jako ranga s námi chodil despise jen díky tomu že měl taming, to jsem byl ještě ve Strangers ...
tvé hraní dungenů stylu ressněte mě až to vytlučete ať se tu zbytečně neresskilluji bylo úchvatné ... tak se nezlob pokud tvoje komentáře k TOP dungům beru jako posthunt ...

si jeden z lidí co rád mluví o TOP dungách ale sám ani nevíš co obnáší pořádný eqip nebo jak by měla vypadat kvalitně složená sestava či jakým způsobem postupovat v krizovce ...

hodnotný názor můžou mít lidi, aktivně se dungující v oněch dungách ...
Ja jsem rad ze jsi tohle napsal, to krasne dokazuje ze mas porad utkvelou predstavu,. ze jsi vsude byl a vsechno znas jenom ty. Pokud bych na to mel nejak reagovat, tak snad jen poznamkou, ze jsem rad kdyz sledujes muj postup a zijes v dobach 5 let zpet. Ono neni to zase tak davno, co jsem nejaky ten top dung sel, ale zcela jiste jsi mel prehled o serveru i cely ten rok, co jsi nehral.

Ja chapu ze kdyz clovek nezastava tvuj nazor na top dungy, ktery tady prosazujes, tak automaticky tp dungy nedunguje. To je trosku zcestne. Ja si jen treba nemyslim, ze je neco spatne. Je ale jasne ze se na tvoji stranu pridaji mamonari, kterym je vsechno malo v pokladu. Vicemene se s tebou ani nehadam o nastaveni dungu, ale spis o princip proc by se melo to nastaveni menit jen kvuli uzce skupince hracu, kteri jsou zmlsani.
Arthure působíš na mě strašně uplakaným a úzce zaměřeným pohledem. Nemyslím si, že chtěl lobovat za úzkou skupinu chtěl jen upozornit na neduhy nového nastavení a případnou selekci některých charů. Trochu mě mrzí, že se nevyjádří gm tým a neřekne co z těma změnama je jaká jsou kriteria....čeho chtějí dosáhnout a jaký je účel jednotlivých změn. Protože si myslím, že to na hráče tyto změny působí prvoplánově a bez uceleného konceptu.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Nagash píše:Tak v tomdle máš Empe naprostou pravdu, ale zase je to krok kupředu, protože byli dvě skupiny lidí co do toho despu lezli, ty a Arandil. Ted se tam odvážíme třeba i my a třeba tam vyrazí i jiné guildy. Já jsem za tuhle změnu hodně rád. Po dlouhé době něco co se gmkum povedlo.
Uznávám někde je to opravdu tak lehké až je to výsměch, šli jsme D1+3 a na poprvé jsme došli do předposlední místnosti, opravdu nevýdaný výkon a věřim tomu, že kdyby pasti skákali jako za stara tak nedojdeme ani po Titány.

Místo toho tupého posmívání by jste se mohli naučit normálné komunikovat.
No vidíš despise 1,3 by mělo být zhruba 3tí nejtěžsí dung na severu ... rozhodně nechci hanit váš výkon ale když jsem se do toho dungu podívali prvně zemřeli hned v prních mínostech a bylo potřeba výprav a hodně eqipů než se nám podařilo najít konec ... pro mě desp přestavoval vrchol PvM kam chodili jen nejzkušenější hráči s nejlepší výbavou a i tak nebylo nikdy jisté že akce bude úspěšná.

Když se to dá projít na 1. pokus tak tomu asi něco chybí ... třeba D4 před rokem sem znal precizně a i tak jsme na něho dobytí měli tak 40% úspěšnost.

Navíc pak to byl úplně jiný pocit když se ti podařilo po dlouhém snažení a několika pokusech konečně uspět ...
Irto píše:Co se tyka vyšlapávaní/nevyšlapavani pastí tak se domnivam že je to dočasný problém s tím než se upravi další povolání a připadně dungy, ono se da udělat obtižnost i na pruchod past kterou vyšlapne prostě každý etc nebo tim že se někde nastavi nutnost něco nějak pozabijet v nějakém pořadi etc. nebo souběžný kill to už zde i je musi zemřit něco a do minuty potom něco dalšího a tak dale. Fantazii se meze nekladou a je to jen o tom navrhnout to.
To se lehko napíše :) ale kůli jedné úpravě bys pak musel změnit všechny dungeony na DP není to trochu hloupé? A nejen změnit ale ještě vymyslet jak aby se to přiblížilo k předchozímu stavu ...

Irto píše:Co se tyka odměn za dungy tak hold odměny se upravili asi k frekfenci vybirani, viděl jsem na strankach harpagonu lot desp 1+4 když ho dali po tak dlouhe době a rozhodně bych ho za slabý neoznačil. jo že se ted desp chodi skoro každy druhy den tak hold i poklady jsou slabši protože jak psal Sir Arthur hold ta monstra to ještě nestihla naharvit :D
Ano v D4 byl pěkný poklad ... to je v každém dungu co dlouho nikdo nebere ale tu není na mysli jeden konkrétní poklad ale spíš poklady obecně ... dungy jako despice kde není moc možností dropu ti poklad dělá 80% lootu ... a pokud po 6ti hodnách máš 200k na hlavu nezaplatí ti to pomalu ani náklady a co víc ani se neoplatí dungeon chodit ...
Robin de Martis píše:Takže z toho, co jsi tu za poslední 4 posty v novém roce splodil usuzuji, že jsi to v podstatě pouze ty...
vůbec je to každý kdo se do těch dungů podíval jinak něž jako "klamák na vodítku" (resp artur)
Dudek píše:Ty, Empe,tak mě napadá, nemáš být náhodou smazanej a zabanovanej?
Ban jsem obešel, účty jsou obnovil a odbloknul
Sir Artuhr píše:Pokud bych na to mel nejak reagovat, tak snad jen poznamkou, ze jsem rad kdyz sledujes muj postup a zijes v dobach 5 let zpet. Ono neni to zase tak davno, co jsem nejaky ten top dung sel, ale zcela jiste jsi mel prehled o serveru i cely ten rok, co jsi nehral.
Cove jen s 6ti smrtmi se jako TOP dung nepočítá ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Nenapisu nic k tomu, co od gm chce empair, ale vase slovni exhibice to je zabava sledovat. Na jedne neskutecne ego empaira a jeho nohsledu na druhe nanejvis utocne posty tech, kdo ho nemaji radi.
No empaire, myslim si, ze se moc o obtiznost dungu strachovat nemusis. Ted, kdyz jste ty(neverim teda ani na vterinu, ze jsi rok nehral, spis jsi rok nepsal na forum, co maji gm delat), arandil a snad i bimbo rozjeli vybiraci kolotoc neco gm urcite udelaji
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Empair píše: No vidíš despise 1,3 by mělo být zhruba 3tí nejtěžsí dung na severu ... rozhodně nechci hanit váš výkon ale když jsem se do toho dungu podívali prvně zemřeli hned v prních mínostech a bylo potřeba výprav a hodně eqipů než se nám podařilo najít konec ... pro mě desp přestavoval vrchol PvM kam chodili jen nejzkušenější hráči s nejlepší výbavou a i tak nebylo nikdy jisté že akce bude úspěšná.

Když se to dá projít na 1. pokus tak tomu asi něco chybí ... třeba D4 před rokem sem znal precizně a i tak jsme na něho dobytí měli tak 40% úspěšnost.
No a nebude to tím, že prostě jsou ještě lepší než ty, a dokážou to projít i bez předem určené taktiky?
Empair píše: Ban jsem obešel, účty jsou obnovil a odbloknul
Když už ti dal někdo druhou šanci, měl tě to aspoň nechat vymakrovat od nuly, pro tebe by to nebyl žádnej problém, a pro nás, co nikdy neměli žádnej problém, aspoň trochu zadostiučinění.
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

Za prvé, proč nějaké Gm neodmázne ty bezpředmětné vzlyky a urážky od sira Artuhra a Dudka? Trošku to odvádí diskuzi stranou od tématu ...

Empe zrušením nešlapaní pastí moc nevyřešíš.Když plechovky šlapali a gm přišli s ostrostřelcem, tak byla podobná situace,ale v bleděmodrém.Do těžších dungů se bralo víc rangů(ostrostřelců), protože měli dobrý dmg a vyšlápli proti pobíhajícím plechům minimum pastí.Dokuď se warrovi neudělá specka která by ho přiblížila ostrovi tak bych nešlapání pastí nerušil ...
Jo že se ted desp chodi skoro každy druhy den tak hold i poklady jsou slabši protože jak psal Sir Arthur hold ta monstra to ještě nestihla naharvit
Koukal jsem co vytáhli výpravy z Despu 1+2 , 1+3 a opravdu sem ty kluky co strávili hodiny v dungu musel politovat.Jasný, Despy,Pride,Destardy atd.. se budou s přichodem Empa,Bimba,Ary vybírat častěji,ale proč jim Gm nedopřejete po těch x hodinách nějaký odpovídající poklad? :D
Jasně bude tu běhat banda mamonářů, ale když už chtějí strávit život civěním do ultimy je to jejich boj :oP
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Když už ti dal někdo druhou šanci, měl tě to aspoň nechat vymakrovat od nuly, pro tebe by to nebyl žádnej problém, a pro nás, co nikdy neměli žádnej problém, aspoň trochu zadostiučinění.

Hele dudek to uz trosku prehanis,ne? Dyt vubec nevis vo co go...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

No z jeho strany to byla ironie, z mé ne.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Tanya píše:

Hele dudek to uz trosku prehanis,ne? Dyt vubec nevis vo co go...
tak nam to mozte vysvetlit
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Dále reagovat na posty mířené proti mé osobě mě už unavuje tak to dělat nebudu ... je smutné, že spousta lidí ještě dospěla k tomu aby se dokázala bavit o problémech bez citových výlevů zaměřených na postera ať už to jsem nebo kdokoli jiný ...

Co jsem chtěl říct jsem řekl ... spousta PvM hráčů, kteří tu hrají a nedungujeme spolu souhlasila, že toto současné nestavení v pořádku není. Pár lidem se změny libí a pár si jen přišlo zaprudit jak sem od nich čekal ...

Otázkou je zda si z toho GM vezmou. Tím bych tento topick ukončil a jako autor prosím o lock.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

A spousta lidí co dunguje bez tebe se shodla, že je to dobrý, tak jak to je, tak už se na tuhle neplodnou debatu vysereme všichni a nechame GM dělat svou práci.
Neřídí se svět jen podle tebe a pár nejaktivnějších lidí na foru.
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

No na velky dungy v soucasny dobe cas nemam, ale taky jsem si toho vsimnul v tech mensich. Docela dobre si dokazu predstavit jak na to jde vylehat v nejednom dungu. Taky by me zajimalo co konkretne timhle krokem GM chteji regulovat/stizit/udelat, proste jakej to ma mit vyznam, krome toho, ze to hrace otravuje? Mame to proste chapat jako ze chcete plosne stizit vsechny dungy?
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Goremoth píše:No na velky dungy v soucasny dobe cas nemam, ale taky jsem si toho vsimnul v tech mensich. Docela dobre si dokazu predstavit jak na to jde vylehat v nejednom dungu. Taky by me zajimalo co konkretne timhle krokem GM chteji regulovat/stizit/udelat, proste jakej to ma mit vyznam, krome toho, ze to hrace otravuje? Mame to proste chapat jako ze chcete plosne stizit vsechny dungy?
Splet sis topik kluku. Tady se nebrečí, že je to těžký, tady naopak brečí TOP hráči, že je to moc lehký a že kdysi byla tráva zelenější a poklady plnější. Musíš alespoň budit zdání, že víš, o čem se tu píše, člověče...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Vitaj emp! :lol: :lol:

Kód: Vybrat vše

22.01.2012 20:52	Kraska von Berge	60a72c	1999-20xx	Pletení do O/CH bojů na PvP Questu (Ohrádka Delucia), Prudič + 500 logů jako bonus za skupinovou akci, 1. prohřešek accountu. *Ocroc*
22.01.2012 20:52	Emil	c6a2ac	1999-20xx	Pletení do O/CH bojů na PvP Questu (Ohrádka Delucia), Prudič + 500 logů jako bonus za skupinovou akci, 1. prohřešek accountu. *Ocroc*
22.01.2012 20:51	Exl XI.	93dbe1	1999-20xx	Pletení do O/CH bojů na PvP Questu (Ohrádka Delucia), Prudič + 500 logů jako bonus za skupinovou akci, 2. prohřešek accountu. *Ocroc*
22.01.2012 20:50	Valsi	d7f666	1999-20xx	Pletení do O/CH bojů na PvP Questu (Ohrádka Delucia), Prudič + 500 logů jako bonus za skupinovou akci, 1. prohřešek accountu. *Ocroc*
22.01.2012 20:49	Rikaf	1cd7d4	1999-20xx	Pletení do O/CH bojů na PvP Questu (Ohrádka Delucia), Prudič + 500 logů jako bonus za skupinovou akci, 3. prohřešek accountu. *Ocroc*
22.01.2012 20:47	Icewind	9633ff	1999-20Xx	Pletení do O/CH bojů na PvP Questu (Ohrádka Delucia), Prudič + 500 logů jako bonus za skupinovou akci, 1. prohřešek accountu. *Ocroc*
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

me by uz snad zajimala jen jedna vec... rad bych aby se gm vyjadrili k tomu odhidu po vyslapnuti monster pasti. jeslti to byl zamer ci neco buglo...
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Arianna píše:me by uz snad zajimala jen jedna vec... rad bych aby se gm vyjadrili k tomu odhidu po vyslapnuti monster pasti. jeslti to byl zamer ci neco buglo...
podle meho bug, ale znas to vypozoruj si to :lol:
Odpovědět