Nové domy na DP

Vaše nápady a návrhy
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové domy na DP

Příspěvek od Smoce »

Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.

Tak to je chválitebné, aspoň mám o něco větší pocit, že až lidi něco ukuchtí , tak neřeknete hnedke Nemuseli jste se snažit ;-) :-)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Tohle bych si jakozto GMko nalepil do podpisu... :D
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Wlern píše:
Než prudit GM bys mohl raděj stavět :D co se tak koukám do adminu, tak už tam jsou pěkné kousky:)
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Smoce píše:
Wlern píše:
Než prudit GM bys mohl raděj stavět :D co se tak koukám do adminu, tak už tam jsou pěkné kousky:)
celý mi to přijde jako békovina :?
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Protokoll píše: celý mi to přijde jako békovina :?

Proc myslis? Neprijde ti ze cele dp stavi jen kovarny? Zapoj se a treba tebou navrhnuty dum bude vyuzivat cele dp ;)
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

pro guildu jsou baráky moc malý, a pro běžný hraní stačí bohatě 4*4 pole a je úplně šumafuk jestli je takový nebo makový.
Naposledy upravil(a) Protokoll dne 16.01.2012 11:21:40, celkem upraveno 1 x.
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Smoce píše:
Sir Artuhr píše:Porad cekam na vyhlaseni viteze prvni souteze o nejlepsiho architekta DP :(

To jo no .. ale ber to takle .. pokud něco ukuchtíš, tak to uploadni na web ke mě. Až mulambo bude mít po zkouškovém, tak uvidí seznam s obrázkama, vybere, a třeba vyhodnotí kdo zvítězil :D sice GM toto vlákno ignorují , ale co víš, třeba nakonec gm dobrej skutek udělaj :-D i když tomu moc nevěřím :-)
On ale mysli soutez z roku 2003 :)
Novinky píše:12.10.2003
Nejvyšší architekt vyhlašuje 2 soutěže pro hráče a stavitele na DarkParadise.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ducky píše:
Smoce píše:
Sir Artuhr píše:Porad cekam na vyhlaseni viteze prvni souteze o nejlepsiho architekta DP :(

To jo no .. ale ber to takle .. pokud něco ukuchtíš, tak to uploadni na web ke mě. Až mulambo bude mít po zkouškovém, tak uvidí seznam s obrázkama, vybere, a třeba vyhodnotí kdo zvítězil :D sice GM toto vlákno ignorují , ale co víš, třeba nakonec gm dobrej skutek udělaj :-D i když tomu moc nevěřím :-)
On ale mysli soutez z roku 2003 :)
Novinky píše:12.10.2003
Nejvyšší architekt vyhlašuje 2 soutěže pro hráče a stavitele na DarkParadise.
Noo to je doba :-) hold někdy se na něco zapomene :-) ale pokud někdo udělal chyb jak maku, tak se nesmíš divit, že to zrušili, nebo nechali vyšumět....
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Smoce píše:... tak se nesmíš divit, že to zrušili, nebo nechali vyšumět....
Ono je nejlepší se nedivit ničemu 8) Tak nějak to celkem podstatně šetří nervy :twisted:
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Retromancer píše:
Smoce píše:... tak se nesmíš divit, že to zrušili, nebo nechali vyšumět....
Ono je nejlepší se nedivit ničemu 8) Tak nějak to celkem podstatně šetří nervy :twisted:
jojo souhlasím:)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Smoce píše:
Wlern píše:
Nevím, čím tě/kohokoliv tady prudim, ale stavet nehodlam, mam dost prace s korekturou webu... Btw. kdyby chtel nekdo pomoct, podivejte se na legendy...
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Protokoll píše:pro guildu jsou baráky moc malý, a pro běžný hraní stačí bohatě 4*4 pole a je úplně šumafuk jestli je takový nebo makový.
OT - no jsou tu i tací, kteří chtějí mít svůj dům pěkný (není šumák jestli z kamene dřeva...) a kterým nestačí 4x4 :wink:
Noobikem navždy :)
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Presne tak, souhlasim s Ardent...jinak vytvarim mensi a stredne velke domy, nez megalomanske...vetsina lidi si je bud nemuze dovolit a nebo jsou zbytecne velke ;)
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Ardent píše:
Protokoll píše:pro guildu jsou baráky moc malý, a pro běžný hraní stačí bohatě 4*4 pole a je úplně šumafuk jestli je takový nebo makový.
OT - no jsou tu i tací, kteří chtějí mít svůj dům pěkný (není šumák jestli z kamene dřeva...) a kterým nestačí 4x4 :wink:
málo se jich prodává na vývěsce, že? :shock:
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Protokoll píše: málo se jich prodává na vývěsce, že? :shock:

Protokole, každý má jiné sny a představy.. to , že tobě stačí 4x4 neznamená, že ostatní chcou taky to co ty...

Někteří chcou třeba víc místa aby mohli odkládat věci atd...

Tvůj přístup, je monotoní, nemůžeš na všechno nadávat.. kdyby takové názory měli i GM, tak můžeme rovnou hrát na čisté sphere stím, že nám to stačí tak ....

Nebraň se rozvojí, nebo aspoň o snahu o rozvoj DP ....
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Smoce píše:Nebraň se rozvojí, nebo aspoň o snahu o rozvoj DP ....
plácáš nesmysly,... já jen připomínám, že jsou tu mnohem mnohem přednější věci než vaše domečky... bugy počínaje a specialitky konče.

nehledě na to, že cena domů je v současnoti na rekordnim minimu za posledních 7 let. a jedinej důvod je ten, že je nás tu prostě málo a domy přebejvaj... už sme si zvykly, že ekonomika na -dp je o něčem jinym než RL, ikdyž si tady hrajeme na ňákej odliv peněz, nebo "rovnováhu povolání"... nicméně když mam něčeho moc a nikdo to nechce, tak proč bych měl vymejšlet a přidávat další ? :roll:
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Protokoll píše:
plácáš nesmysly,... já jen připomínám, že jsou tu mnohem mnohem přednější věci než vaše domečky... bugy počínaje a specialitky konče.
A taky tady mame jeste dulezitejsi veci jako zivobyti, kariera, rodina nebo zdravi ze.. Co to proboha placas ty? Proc by si lidi nemohli stavet domecky, kdyz je to ciste jejich iniciativa bez potreby zasahu nebo asistence herniho GM? Bugy a specialitky naopak muzou resit jen a pouze GM, protoze vidi do toho systemu interne. Motas dve uplne jine veci dohromady.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Protokoll píše:

nehledě na to, že cena domů je v současnoti na rekordnim minimu za posledních 7 let. a jedinej důvod je ten, že je nás tu prostě málo a domy přebejvaj... už sme si zvykly, že ekonomika na -dp je o něčem jinym než RL, ikdyž si tady hrajeme na ňákej odliv peněz, nebo "rovnováhu povolání"... nicméně když mam něčeho moc a nikdo to nechce, tak proč bych měl vymejšlet a přidávat další ? :roll:

Promiň, že tě vyrušuju, ale kdyby jsi viděl celé vlákno tak to řeší hráči + mulambo, protože ten dělá mapy. Zavedení do hry je druhá věc.. ale je to celkem na pár řádku ..tak tam GM moc nepleť, .. GM potřebuješ jen a pouze na zakoupění danného domu ..

Pokud ti jde o ekonomiku, tak nové domy -> hodně soch z oběhu => šťastné GM, šťastní majtele ..

pokud chceš hrát na odliv peněz tak mi klidně můžeš darovat.. já loguju jen když mám čas a mám v reálu dosti svých starostí ..
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

A navic praci GM teamu moc nepridelate/nepridelame. Mulabmo, pokud se nepletu, do GM teamu patri tak trochu jinak...

Hraci udelaji domy - nejvetsi cast prace
Smoce poskytne download/upload na sve stranky a odzkousi je proti "vniknuti" a potencialnimu okradani.
Mulambo je hodi do nove mapy (kdo rika, ze to musi byt hned ? )
a ja to muzu zkusit s Danem hodit na stranky... (Dan - GM Daniel, s kterym delam korekturu - takze by mi ty soubory stejne poskytl... doufam... )
GM team je "jen" bude stavet. A co si budeme rikat, tech lidi, co maji sochy na nove domy, moc lidi neni... ;-)

takze si myslim, ze to je castecne "hraci hracum" ... Az na Smoceho, ktery nehraje, pokud se nepletu... ;-)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Stejně bych byl raději, kdyby se daly k prodeji všechny ty prázdné domy ve městech - buď tam není nic a nebo je tam nefunkční vendor. Celá města jsou naprosto mrtvá a ještě budem podporovat exodus hráčů do volné přírody nebo hráčských měst... Celkem mi v tom uniká logika ne?
Odpovědět