Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.
Tak to je chválitebné, aspoň mám o něco větší pocit, že až lidi něco ukuchtí , tak neřeknete hnedke Nemuseli jste se snažit

Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.
Tohle bych si jakozto GMko nalepil do podpisu...Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.
Než prudit GM bys mohl raděj stavětWlern píše:Tohle bych si jakozto GMko nalepil do podpisu...Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.
celý mi to přijde jako békovinaSmoce píše:Než prudit GM bys mohl raděj stavětWlern píše:Tohle bych si jakozto GMko nalepil do podpisu...Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.co se tak koukám do adminu, tak už tam jsou pěkné kousky:)
Protokoll píše: celý mi to přijde jako békovina
On ale mysli soutez z roku 2003Smoce píše:Sir Artuhr píše:Porad cekam na vyhlaseni viteze prvni souteze o nejlepsiho architekta DP
To jo no .. ale ber to takle .. pokud něco ukuchtíš, tak to uploadni na web ke mě. Až mulambo bude mít po zkouškovém, tak uvidí seznam s obrázkama, vybere, a třeba vyhodnotí kdo zvítězilsice GM toto vlákno ignorují , ale co víš, třeba nakonec gm dobrej skutek udělaj
i když tomu moc nevěřím
Novinky píše:12.10.2003
Nejvyšší architekt vyhlašuje 2 soutěže pro hráče a stavitele na DarkParadise.
Noo to je dobaDucky píše:On ale mysli soutez z roku 2003Smoce píše:Sir Artuhr píše:Porad cekam na vyhlaseni viteze prvni souteze o nejlepsiho architekta DP
To jo no .. ale ber to takle .. pokud něco ukuchtíš, tak to uploadni na web ke mě. Až mulambo bude mít po zkouškovém, tak uvidí seznam s obrázkama, vybere, a třeba vyhodnotí kdo zvítězilsice GM toto vlákno ignorují , ale co víš, třeba nakonec gm dobrej skutek udělaj
i když tomu moc nevěřím
Novinky píše:12.10.2003
Nejvyšší architekt vyhlašuje 2 soutěže pro hráče a stavitele na DarkParadise.
Ono je nejlepší se nedivit ničemuSmoce píše:... tak se nesmíš divit, že to zrušili, nebo nechali vyšumět....
jojo souhlasím:)Retromancer píše:Ono je nejlepší se nedivit ničemuSmoce píše:... tak se nesmíš divit, že to zrušili, nebo nechali vyšumět....Tak nějak to celkem podstatně šetří nervy
Nevím, čím tě/kohokoliv tady prudim, ale stavet nehodlam, mam dost prace s korekturou webu... Btw. kdyby chtel nekdo pomoct, podivejte se na legendy...Smoce píše:Než prudit GM bys mohl raděj stavětWlern píše:Tohle bych si jakozto GMko nalepil do podpisu...Qvido píše:Stav kdy my se nevyjadřujeme neznamená, že něco ignorujem.co se tak koukám do adminu, tak už tam jsou pěkné kousky:)
OT - no jsou tu i tací, kteří chtějí mít svůj dům pěkný (není šumák jestli z kamene dřeva...) a kterým nestačí 4x4Protokoll píše:pro guildu jsou baráky moc malý, a pro běžný hraní stačí bohatě 4*4 pole a je úplně šumafuk jestli je takový nebo makový.
málo se jich prodává na vývěsce, že?Ardent píše:OT - no jsou tu i tací, kteří chtějí mít svůj dům pěkný (není šumák jestli z kamene dřeva...) a kterým nestačí 4x4Protokoll píše:pro guildu jsou baráky moc malý, a pro běžný hraní stačí bohatě 4*4 pole a je úplně šumafuk jestli je takový nebo makový.
Protokoll píše: málo se jich prodává na vývěsce, že?
plácáš nesmysly,... já jen připomínám, že jsou tu mnohem mnohem přednější věci než vaše domečky... bugy počínaje a specialitky konče.Smoce píše:Nebraň se rozvojí, nebo aspoň o snahu o rozvoj DP ....
A taky tady mame jeste dulezitejsi veci jako zivobyti, kariera, rodina nebo zdravi ze.. Co to proboha placas ty? Proc by si lidi nemohli stavet domecky, kdyz je to ciste jejich iniciativa bez potreby zasahu nebo asistence herniho GM? Bugy a specialitky naopak muzou resit jen a pouze GM, protoze vidi do toho systemu interne. Motas dve uplne jine veci dohromady.Protokoll píše:plácáš nesmysly,... já jen připomínám, že jsou tu mnohem mnohem přednější věci než vaše domečky... bugy počínaje a specialitky konče.Smoce píše:Nebraň se rozvojí, nebo aspoň o snahu o rozvoj DP ....
Protokoll píše:plácáš nesmysly,... já jen připomínám, že jsou tu mnohem mnohem přednější věci než vaše domečky... bugy počínaje a specialitky konče.Smoce píše:Nebraň se rozvojí, nebo aspoň o snahu o rozvoj DP ....
nehledě na to, že cena domů je v současnoti na rekordnim minimu za posledních 7 let. a jedinej důvod je ten, že je nás tu prostě málo a domy přebejvaj... už sme si zvykly, že ekonomika na -dp je o něčem jinym než RL, ikdyž si tady hrajeme na ňákej odliv peněz, nebo "rovnováhu povolání"... nicméně když mam něčeho moc a nikdo to nechce, tak proč bych měl vymejšlet a přidávat další ?