Tak nějak všechno

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak nějak všechno

Příspěvek od Raynor »

Vypnout to by asi nebylo uplně marný )
Správce charity válečníků
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nevermore »

Dost ;).....
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Navrhuju spočítat kolikrát kdo napsal nějakou poznámku o vypnutí a pořád k tomu nabádá a prvním pěti dat ban na forum i do hry, protože pokud by to mělo byt vypnuty, tak nechapu, proč se pořád sere do fora, nebo hry
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Myslím, že by nás to fakt nevytrhlo. Od čeho je dikuzní forum, když ne od diskuze? Snad není nikde v podmínkách psaných abych se do ní mohl zapojit, že musím být aktivní hráč. Kor v sekci off topic ;)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Dudek píše:Navrhuju spočítat kolikrát kdo napsal nějakou poznámku o vypnutí a pořád k tomu nabádá a prvním pěti dat ban na forum i do hry, protože pokud by to mělo byt vypnuty, tak nechapu, proč se pořád sere do fora, nebo hry
Plne s tebou souhlasim. Kdo koho nuti to hrat ? Zijeme v "demokratickym" state. Takze pokud se ti neco nelibi, odejdi. Pokud nechces odejit, tak tu zustan, ale prestan porad psat kraviny o vypinani, protoze narozdil od tebe je tu dost lidi, kteri jsou radi, ze server bezi a snazi se, aby fungoval dal. (GM team, autor vyvesky - ktera je ted velmi povedena, mozna casem ja, az provedu korekturu webu, lidi, kteri vymysleji Questy, dungy, kteri navrhuji dungeony. Proste ti, kteri se snazi server jakkoliv podporit. Narozdil od tich, kterym se proste neco nelibi a s hlasnou "vypnete to" se snazi nasra* ostatni lidi. Protoze az se to opravdu stane a DP prestane existovat, dost lidi to oplace. A co si budeme rikat, ja jsem se kvuli DPcku setkal s uzasnyma lidma v realu, ziskal jsem pratele a hlavne jsem na DP zazil spoustu skvelejch chvil....

Proste to "Vypnete DP" predelej na "kez by vypli DP" a jdi ke "konkurenci". Pokud se ti tam bude libit a privitaji te s otevrenou naruci, gratuluju. A nebo si zaloz vlastni server a klikej si, treba off-line, ale nech DP DPckem... dekuji...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Wlern píše:**
Si sa dost nasra* akoze :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

úsměvné co jedne věta zmůže v sekci off topic. Nikdo tu přeci práci GM nesnižuje. Jen se tu ukazuje kdo tuhle hru bere pomalu víc než rl. Každá hra ma svůj konec a až ten čas nadejde, tak vy dva už dávno budete mít rezervované místo u chocholouška :wink:
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nevermore »

:-D :-D hlásáš demokracii ale řveš ať sem nepíšeme co chceme ;) trochu divný... Můžu si psát kam chci co chci.. a jestli se ti to nelíbí ..... tak mi to zakaž :-D
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

to nevermore:

ne nepochopil sem take co si chtel rici, protoze to bylo dost nekonkretni. A i kdyz bych treba spoustu veci zmenil a nemam tu jen dobre zkusenosti, beztak se sem rad dycky vracim po letech, kamaradi, zajima me co je tu noveho, nove lokace a dungy jsou super a je zde jak jiz bylo psano hodne prace videt a ze se o to nekdo stara, hra je o moc pestrejsi nez pred lety. Tak ja uz pomalu synatorovi zalozim account aby mel za tebe kdo hrat az tu nebudes :o)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Wilsone, z čeho usuzuješ, že to bereme víc než RL? A na tvých poznámkách mi dost vadí to, že v debatách, jak co vylepšit, poslední dva roky, možná déle, přinášíš pořád stejnej argument, kterej vychází z tvého pocitu nadřazenosti: "Já jsem to dokázal přestat hrát, tak teď těm závislákům budu říkat, jak je to na hovno." Nicméně to vypadá, že ty svého času asi byls nalogovanej 24 hodin denně, když si totéž myslíš o nás. A jestli potřebuješ nahánět posty a nevíš co do nich psát, tak my ti budeme tolerovat jakékoliv náhodné znaky, bude to stejně přínosné a nebude to pro náhodné návštěvníky fóra tak deprimující.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Hehe asocialni zavislaci..povl..
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Dudek píše: a nebude to pro náhodné návštěvníky fóra tak deprimující.
Občas sem nahlédnu a nedeprimuje mě to :(
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

GM delaji bububu (joke :-) )
Odpovědět