Erik Nighelt píše: tak je, jsem nepozorný čtenářto abych přestal zabíhat... mno ale třeba kdybych se zeptal Gm tak zaběhnout mužu, jak to vidíš Nycte?
Kód: Vybrat vše
GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.

Erik Nighelt píše: tak je, jsem nepozorný čtenářto abych přestal zabíhat... mno ale třeba kdybych se zeptal Gm tak zaběhnout mužu, jak to vidíš Nycte?
19.11.2011 17:19:42 - OcrocNycte píše:Erik Nighelt píše: tak je, jsem nepozorný čtenářto abych přestal zabíhat... mno ale třeba kdybych se zeptal Gm tak zaběhnout mužu, jak to vidíš Nycte?
Ak ti dovoli tak asi mozesKód: Vybrat vše
A jakej prospech mela hra z toho tvyho HK v O/CH bojich?Nycte píše:Ak ti dovoli tak asi mozesKód: Vybrat vše
Wrall co tě furt sere že jsi dostal Hk War Horse???! Zbytečně se zhazuješ dal ti hk jezdítka které je zadarmo a útočilo na něj booooha :pppWrall Nightmare píše:A jakej prospech mela hra z toho tvyho HK v O/CH bojich?Nycte píše:Ak ti dovoli tak asi mozesKód: Vybrat vše
Ja to HK nedostal, jen jsem byl u toho, kdyz ho daval. Navic na nej neutocilo, nebyl to zost, ale kun. A stve me, ze O/CH pravidla neplati pro vsechny.Dark Sisel píše:Wrall co tě furt sere že jsi dostal Hk War Horse???! Zbytečně se zhazuješ dal ti hk jezdítka které je zadarmo a útočilo na něj booooha :ppp
Wrall Nightmare píše:Ja to HK nedostal, jen jsem byl u toho, kdyz ho daval. Navic na nej neutocilo, nebyl to zost, ale kun. A stve me, ze O/CH pravidla neplati pro vsechny.Dark Sisel píše:Wrall co tě furt sere že jsi dostal Hk War Horse???! Zbytečně se zhazuješ dal ti hk jezdítka které je zadarmo a útočilo na něj booooha :ppp
Hra asi ziadny , ale mna zahrialo pri srdiecku :pWrall Nightmare píše:A jakej prospech mela hra z toho tvyho HK v O/CH bojich?
Proc jsi potom citoval tohle pravidlo na svoji obhajobu?Nycte píše:Hra asi ziadny , ale mna zahrialo pri srdiecku :pWrall Nightmare píše:A jakej prospech mela hra z toho tvyho HK v O/CH bojich?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TO SI ROBIS PICU!!!!Wrall Nightmare píše:Ja to HK nedostal, jen jsem byl u toho, kdyz ho daval. Navic na nej neutocilo, nebyl to zost, ale kun. A stve me, ze O/CH pravidla neplati pro vsechny.
Nebud sprostyJohny Matovic píše::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TO SI ROBIS PICU!!!!
Ako keby to napise niekto iny, ale ze zrovna TY toto das![]()
![]()
![]()
![]()
nikdy !oficialne! ziadne si kral v tomto.Wrall Nightmare píše:Nebud sprostyJohny Matovic píše::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TO SI ROBIS PICU!!!!
![]()
![]()
![]()
Jaky O/CH pravidlo jsem JA v poslednich par letech porusil, smim-li se zeptat?
jestli chceš běhat ve skupině a po prvním prohraném boji odevzdávat eqipy nebo odlognout tak chaos, esli chceš běhat a odevzdávat eqipy dokud ti ta skupina nelogne do prvního vyhraného boje pak Order..Me píše:Zdravim.. koukám, že se tu už jen hádáte, tak snad nevadí, že budu trochu OT.. Povězte mi, kde běhá víc lidí .. O/CH? Nevím, na kterou stranu se mám přidat. I když mě to klasicky táhne do O, nerad bych oslaboval silnější frakci.
Ja sa neobhajujem, nemam na to dovod. Len som odpovedal na erikovu otazku ci moze zabehnut ked sa spyta gmWrall Nightmare píše:..
zas trapnej pokus o nevim co ,tak tu pletes z hovna bič Sklbe?Johny Matovic píše:nikdy !oficialne! ziadne si kral v tomto.Wrall Nightmare píše:Nebud sprostyJohny Matovic píše::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TO SI ROBIS PICU!!!!
![]()
![]()
![]()
Jaky O/CH pravidlo jsem JA v poslednich par letech porusil, smim-li se zeptat?
Skoč mi pro kofolu....Johny Matovic píše: chrochro
...že až tak je ten Sklb oblíbený... :pOtec Z Nebes píše:Skoč mi pro kofolu....Johny Matovic píše: chrochro