pokracovani...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Acarus

Re: pokracovani...

Příspěvek od Acarus »

Estel píše:Proste mi prijde rozdil krast v baraku, nebo prodava kupovat ucty s hozenim logu a ironu do banky, proste to vidi i slepej. Jak rikam, za bug spellbooku se nemazalo.
Me ne.

Co se tyka spellbooku. Tak tim ze zakouzlis resp zkusis zakouzlit, protoze nez se to zakouzli, tak uz si jailed/stone v jailu == zadna skoda nikomu jen sam sobe. Nevyhrajes nic krom toho bonusu moznosti smazani uctu. Nikomu neuskodis, nijak se nezvyhodnis.

To ze otevres banku v prirode, v dungu, kdekoliv kde nejde, a neco tam das, uz tim neco ziskas, a je mi uplne jedno jestli to je 1 minuta makrovani navic a tim trebas o 20 minut rychlejsi mining z 50->75 ... nebo si usetris 10k za praci gm. Porad neco ziskavas, delas to dobrovolne a delas to s tim vedomi, ze to neni OK ==> smazani uctu je to nejmensi co lze udelit. Jestli se s tim nehodlas smirit, tak bohuzel ti neni pomoci.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Zběžně jsem to prolítl a teď jsem si řekl že k tomu taky vybleju trochu svého názoru.

Estel je mi sice líto a pokud to opravdu byla slušná hráčka, tak je škoda, když zrovna takoví se smažou.
Avšak pravidla jsou pravidla a jak v běžném životě, tak i tady platí, že neznalost pravidel neomlouvá - tudíž trest za zneužití externího programu je celkem jasný.

Dále mě jen zarazilo srovnání s bugováním Amontky a guild quest bránou. Kde (ačkoliv je pravda že do toho úplně nevidím) se stalo že víc lidí prošlo gatou která byla jen pro jednoho - což bylo pochybení gm v nastavení brány a v tu chvíli asi nebylo úplně jasné, jestli je to tak chtěné nebo ne a trest za to dostali.
Co se v tomto srovnání týká bankhacku, tak ten otvíráš vědomě zneužitím externího programu, za což je trest daný, tak nevím co se tady vůbec řeší, prostě jsi udělala chybu a za ty se platí.

I když mě osobně se to třeba taky úplně nelíbí, tak nevidím jediný pádný důvod pro nějaké polehčující okolnosti, či přehodnocení trestu. Jak se říká - Bad Luck.
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od Delarock »

Estel píše:Jaky dostanou tvrdsi trest ti co kradou, jakoze ban? kdyz si kazdy muze zmenit uz i ip adresu? :)) A jaky trest, mozna takovy jako je za pouziti cizich kouzel z ciziho spellbooku, treba.
Mimochodem, ja lumberjacking maxovej vubec nemam a sekala jsem i s nosenim drivi normalne.
Hele, tady se skoro nikdo nepre o tu tvou otazku, ze jestli sou horsi ti co kradou nebo ti co bugujou nak "zavaznejc" rekneme. Ja s tim koneckoncu souhlasim, ano, je to horsi a tak vsechno, ale jakej bys jim chtela davat trest? nakej triple combo ban?
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Acarus píše:
Estel píše:Proste mi prijde rozdil krast v baraku, nebo prodava kupovat ucty s hozenim logu a ironu do banky, proste to vidi i slepej. Jak rikam, za bug spellbooku se nemazalo.
Me ne.

Co se tyka spellbooku. Tak tim ze zakouzlis resp zkusis zakouzlit, protoze nez se to zakouzli, tak uz si jailed/stone v jailu == zadna skoda nikomu jen sam sobe. Nevyhrajes nic krom toho bonusu moznosti smazani uctu. Nikomu neuskodis, nijak se nezvyhodnis.

To ze otevres banku v prirode, v dungu, kdekoliv kde nejde, a neco tam das, uz tim neco ziskas, a je mi uplne jedno jestli to je 1 minuta makrovani navic a tim trebas o 20 minut rychlejsi mining z 50->75 ... nebo si usetris 10k za praci gm. Porad neco ziskavas, delas to dobrovolne a delas to s tim vedomi, ze to neni OK ==> smazani uctu je to nejmensi co lze udelit. Jestli se s tim nehodlas smirit, tak bohuzel ti neni pomoci.
Hele a vis ty vubec jak ten bank hack funguje, kdyz rikas ze si ho otevru vsude tu banku, protoze to neni vubec pravda to co pises :D
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ale jo ja chapu, ze bojujes i kdyz neverim, ze nevis, ze zbytecne

Hele bylo a stale je tady nekolik lidi kteri podvadeli, kradli a kdyz je potrestali tak taky chvili psali na forum, ale pak to vzdali a "potajmu" zacali hrat znovu
Ty asi nepatris do teto skupiny, ale porusila jsi pravidla. Navic uplne zbytecne. Takze, kdyz sem budes psat plna emoci a budou ti odpovidat lidi, kterym jses uplne na haku, nedopadne to moc dobre
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Estel píše: Hele a vis ty vubec jak ten bank hack funguje, kdyz rikas ze si ho otevru vsude tu banku, protoze to neni vubec pravda to co pises :D
Vim jak funguje. Apropo ty stejne nevis jak ten svet funguje.
Ber to jako metaforicke vysvetleni bugu, kdy nechci udavat navod jak to udelat. Ano nemusis videt tu banku otevrenou, abys do ni neco cokoliv dal.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Pheme píše:Ale jo ja chapu, ze bojujes i kdyz neverim, ze nevis, ze zbytecne

Hele bylo a stale je tady nekolik lidi kteri podvadeli, kradli a kdyz je potrestali tak taky chvili psali na forum, ale pak to vzdali a "potajmu" zacali hrat znovu
Ty asi nepatris do teto skupiny, ale porusila jsi pravidla. Navic uplne zbytecne. Takze, kdyz sem budes psat plna emoci a budou ti odpovidat lidi, kterym jses uplne na haku, nedopadne to moc dobre
Ja vim, ze to je zbytecny ;) ale i v zivote lidi za neco bojujou nebo snad ne :) Ono i nekteri nemuseli na to forum psat a hraji potaji taky. I me je jasny, ze jsem ty pravidla porusila, sice tak, ze jsem tak nejak nevedela o uplnym smazani, no nebudu se tim zas omlouvat,aby zas do me kazdej nesel. A jestli je tady kazdej jen na me nastvanej, ze si stojim za svym, tak at mi trhnou, jestli oni nemaji nikdy svuj nazor a soupou nohama jak jsem uz psala, tak je mi jich lito. Ja si cenim lidi, kteri dokazou neco uznat a dokazi pochopit.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Acarus píše:
Estel píše: Hele a vis ty vubec jak ten bank hack funguje, kdyz rikas ze si ho otevru vsude tu banku, protoze to neni vubec pravda to co pises :D
Vim jak funguje. Apropo ty stejne nevis jak ten svet funguje.
Ber to jako metaforicke vysvetleni bugu, kdy nechci udavat navod jak to udelat. Ano nemusis videt tu banku otevrenou, abys do ni neco cokoliv dal.
Tyjo tak tohle nevim, zas ja ze ji nemusim videt otevrenou :)) Ja ji otevrenou mela, ale porad, asi se tam nejak zasekla, ale nikde jsem ji neotvirala ve svete nez u banky :)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Estel píše:i v zivote lidi za neco bojujou nebo snad ne :)
Jistě. Ale jde o to, jakým způsobem. :roll:
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marco Polo »

To dobu co tady brečís uz by jsi mela novej acc max harvci postavu a znova by jsi mela rozjetej zivot na Dp prstan tady psat nesmysli a zacni s necim co ma budoucnost ostatně trest co jsi dostala je tak akorat ..
Nemas vubec pouzivat takoveto veci kdyz moc dobře víš ze to je trestne..tedka uz to neukecas :)
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Marco Polo píše:To dobu co tady brečís uz by jsi mela novej acc max harvci postavu a znova by jsi mela rozjetej zivot na Dp prstan tady psat nesmysli a zacni s necim co ma budoucnost ostatně trest co jsi dostala je tak akorat ..
Nemas vubec pouzivat takoveto veci kdyz moc dobře víš ze to je trestne..tedka uz to neukecas :)
Kdybys cet, hrat za jiny ucty muzu, kdyz budu chtit tedy, jesli mi je Acar odblokne, i kdyz ty co neprokazu ze jsou moje tezko, i kdyz je mam darovany od lidi z gildy a mam je par let :D A ja jsem to zas az tak moc dobre nevedela ;) Bez taky se stadem.
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Estel píše:
Marco Polo píše:To dobu co tady brečís uz by jsi mela novej acc max harvci postavu a znova by jsi mela rozjetej zivot na Dp prstan tady psat nesmysli a zacni s necim co ma budoucnost ostatně trest co jsi dostala je tak akorat ..
Kdybys cet, hrat za jiny ucty muzu, kdyz budu chtit tedy, jesli mi je Acar odblokne, i kdyz ty co neprokazu ze jsou moje tezko, i kdyz je mam darovany od lidi z gildy a mam je par let :D A ja jsem to zas az tak moc dobre nevedela ;) Bez taky se stadem.
A kdyby jsi cetla pravidla Acc jsem neprenosne pises tady (darovane) dalsi prohresek ty ucty bych tedy smazal take
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Marco Polo píše:
Estel píše:
A kdyby jsi cetla pravidla Acc jsem neprenosne pises tady (darovane) dalsi prohresek ty ucty bych tedy smazal take
A urcite dobre vis co muzes :)
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Uz by jsi konečne mela prestat brečet a zacit delat neco co ma budoucnost :oP
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Mel jsem afk alchemy .. mel jsem u sebe 15OO TMR co to je za spravedlnost :( kde mam vzit tedka TMR :(((( :mrgreen: :mrgreen:
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Marco Polo píše:Uz by jsi konečne mela prestat brečet a zacit delat neco co ma budoucnost :oP
Nechces pucit gumu a i gmka, kdyz tak radi mazete?
Hm co ma budoucnost, chtela bych, jenze... jaksi mi v tom brani neci nesmyslnost...:)
Jo afk alchemy jsem mela taky jediny prohresek + carto na dualu, brecim snad kvuli blbostem no podle vas jo.
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Kdybych mel brecet kvuly takovejm vecem co tady brecis ty :D nedelal bych nic jineho :D tvuj RL musi vypadat hrozně :)
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Nejsi sama kdo dostala delete a jedina ty tady porad otravuješ s tim jak je to nespravedlive cim to bude ?
Ostatni uznaly co udelaly ale ty ? Delas chudinku ale to stejnak nepomuze ..
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Marco Polo píše:Nejsi sama kdo dostala delete a jedina ty tady porad otravuješ s tim jak je to nespravedlive cim to bude ?
Ostatni uznaly co udelaly ale ty ? Delas chudinku ale to stejnak nepomuze ..
Ano presne tak ja Jedina...
Si rikej co chces o mem realu, samo ty vsechno dobre vis, vsechno znas, pravidla znas, ale to je mozna tak vsechno...
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

estel proste si prisla o jeden acc a jako bonus si dp komunite dokazala, ze si radna *censored*, co je podle tebe horsi?

Edit by Qvido: Neurážet, nenadávat poslední vyrování.
Odpovědět