;pdark fuzzy píše: tomu bych jí smazanou nechal...
(Mini)Guildovní Hry
-
- Elder Letter
Re: (Mini)Guildovní Hry
Pokud si myslíš že jsem proti vám zaujatý, nechám o vašem osudu rozhodnout anonymně GM guild kteří mají už nasbíraný větší počet bodů.Nagash píše:Zremě bude problém v tobě a tvojí zaujatosti. Vůbec tě nezajmá co jsme ti poslali, prostě jedeš si tu svojí a rozesíláš jaili. Nemá cenu se s tebou o čem koliv bavit
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Osobne by som im tie tresty zrusil a este kazdemu dal jednu kissku ako omluvu :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Určitě nikdo z amonky nevěděl že jde o bug, hrajou tu přece chvíli, zejména martin s lukášem (ahoj!). Amontije je jeden velkej prašivej pes co ochcává cizí patníky a když někdo pomočí ten jejich tak vrčí :p
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Ahaa, kluci z Amonthky by si meli precist pravidla, vite ono kdyz se neco nechova tak jak by melo, tak se to nazyva BUG a pokud to zjistite, meli byste to nahlasit ihned nasim game masterum, aby to mohli opravit. Pokud je nekde vylozene napsane, ze neco funguje nejak a vam to ve hre funguje jinak, tak je to presne tento pripad. Ale pokud vy pokrcite rameny a s tichou dusou cekate, az se na to prijde, tak se nedivte. Padle na hlavu tohleto breceni.
Show is over motherlovers!
Amonthka tu pekne plače na foru souhlasim s tim co tu lidi pisou..
KDyž už nekam lezu přečtu si pravidla.. her jestli ste to neudělali vaše chyba.. taky to muže bejt tak že ste to dělali vědomě...
To je jedno ty tresty vám patřej...
Vim o lidech co dosli dung delalo to tam to same.. ale okamzite se nahlasil bug a vsechno se s gm vyresilo.
Vy ste se na to vysrali.. tudis tresty vám patřej...umyslný neumyslny bugovaní....
KDyž už nekam lezu přečtu si pravidla.. her jestli ste to neudělali vaše chyba.. taky to muže bejt tak že ste to dělali vědomě...
To je jedno ty tresty vám patřej...
Vim o lidech co dosli dung delalo to tam to same.. ale okamzite se nahlasil bug a vsechno se s gm vyresilo.
Vy ste se na to vysrali.. tudis tresty vám patřej...umyslný neumyslny bugovaní....
Ja kdyz sem prihlasoval svoji guildy do tehdle her tak prvni co sme si precetl pravidla, ktery sou k tomu napsany je to tam napsany dobre v necem je malinka nejasnost ale to snad gm guldy ktery ji prislasilo bud pochopil a nebo se mel na to zeptat a kdyz prihlasim guildu do her tak snad o tom poucim i vlastni lidi, a kdyz se lidi chtej ucastnist nenjaky souteze tak si to snad prectou co se ma a co se nema delat a zase pokud neco nechapu tak se zeptam, ale prochazet dungy stim ze prochazim gate aniz bych vedel jak fungujou tak proc se hlasim na nejakou soutez a pak si nekde stezovat ze sem nic necetl tak proc dostavam trest, ja osobne i kdyz se gate neblokla tak sem napsal na icq ze je neco spatne a ani sem tam nezkousel lezt protoze vim jak to ma bejt nastaveny protoze sem to cetl 1 dung 1 gate kterou projde 1 osoba krom dunegonu pride a heroiku, a to ze nekdo ma 10 bodu prvni den kdyz guild lidi davaj 2 body tak to preci neni nic slozityho 3 lidi udelaj lovce 2 dou knightky a mas 10 bodu tak nevim co resis. ano my MC sme byla ta druha guilda ktera tu gate nahlasila a to nekolikrat a vymlouvat se na to ze sem nic necetl je ciste vase vec stejne jako to chodi v reaulu takzvane neznalost neomlouva, je tam i castecna chyba toho gm co ty brany nastavovalo i nam se stalo ze nas gate nepustila tolik lidi kolik mela ze nam nejakej quest vubec nedal bod takze bysme si taky mohli stezovat nekde na foru ze chceme body zpet ze je to vuci nam nefer ze sme ty questy dosli jako prvni a nemame znich body a ty co to pudou ponas uz ty body dostanou a taky se to tak stalo a nikdo tu znas nebreci ze nema bod. tresty za ty gate sou na miste ale nevim jestli bych to resil tim ze bych vsechny acc smazal nebo banoval to si myslim ze je prilis, ale chovani guildy ktera neco provedla a este chce omluvu od gm ze jim dalo trest + nejaky urazky nebo tomu podobny kecy mi taky neprijde normlani. pisu sem jenom proto ze mi napsal ocrok na icq ze je nejaka debata o vas a ze by chtel znat na to muj nazor- tenhle nazor je muj a za komenty predem dekuju a predem rikam ze je cist nebudu
Morfik píše:Ja kdyz sem prihlasoval svoji guildy do tehdle her tak prvni co sme si precetl pravidla, ktery sou k tomu napsany je to tam napsany dobre v necem je malinka nejasnost ale to snad gm guldy ktery ji prislasilo bud pochopil a nebo se mel na to zeptat a kdyz prihlasim guildu do her tak snad o tom poucim i vlastni lidi, a kdyz se lidi chtej ucastnist nenjaky souteze tak si to snad prectou co se ma a co se nema delat a zase pokud neco nechapu tak se zeptam, ale prochazet dungy stim ze prochazim gate aniz bych vedel jak fungujou tak proc se hlasim na nejakou soutez a pak si nekde stezovat ze sem nic necetl tak proc dostavam trest, ja osobne i kdyz se gate neblokla tak sem napsal na icq ze je neco spatne a ani sem tam nezkousel lezt protoze vim jak to ma bejt nastaveny protoze sem to cetl 1 dung 1 gate kterou projde 1 osoba krom dunegonu pride a heroiku, a to ze nekdo ma 10 bodu prvni den kdyz guild lidi davaj 2 body tak to preci neni nic slozityho 3 lidi udelaj lovce 2 dou knightky a mas 10 bodu tak nevim co resis. ano my MC sme byla ta druha guilda ktera tu gate nahlasila a to nekolikrat a vymlouvat se na to ze sem nic necetl je ciste vase vec stejne jako to chodi v reaulu takzvane neznalost neomlouva, je tam i castecna chyba toho gm co ty brany nastavovalo i nam se stalo ze nas gate nepustila tolik lidi kolik mela ze nam nejakej quest vubec nedal bod takze bysme si taky mohli stezovat nekde na foru ze chceme body zpet ze je to vuci nam nefer ze sme ty questy dosli jako prvni a nemame znich body a ty co to pudou ponas uz ty body dostanou a taky se to tak stalo a nikdo tu znas nebreci ze nema bod. tresty za ty gate sou na miste ale nevim jestli bych to resil tim ze bych vsechny acc smazal nebo banoval to si myslim ze je prilis, ale chovani guildy ktera neco provedla a este chce omluvu od gm ze jim dalo trest + nejaky urazky nebo tomu podobny kecy mi taky neprijde normlani. pisu sem jenom proto ze mi napsal ocrok na icq ze je nejaka debata o vas a ze by chtel znat na to muj nazor- tenhle nazor je muj a za komenty predem dekuju a predem rikam ze je cist nebudu
Nehrotil bych tuto nešťastnou situaci ani na jednu stranu. To že využily výhody ,o kterých ostatní hráči nemuseli vědět, bylo určitě proti pravidlům soutěže, ikdyž o tom sami účastníci výpravy nemuseli vědět. Delete by byl v tomhle případě podle mě nesmyslnej trest. Logů dostaly docela hodně, ale to je za pár hodiny vysekaný a můžou vesele hrát dál. Jelikož podle hráčů guildy samotných se jedná o tisíciletou guildu tak to, že nedostanou mamon vystavenej v nujelnu pro ně stejně nic neznamená, protože takovýho mamonu mají v guildě určitě hodně.
Myslím že Ocroc to rozhodl dobře. Bohužel se vždy najde hromada lidí kteří trestance nesnáší a řvou potrestat víc a na druhým valu stojí trestancovi příznivci a řvou trest je moc tvrdej.
Když se pořád oháníte reálem, tak tam by za porušení pravidel soutěže hrozila diskvalifikace a pokud by to bylo něják poškozující pro pořadatele tak by se dalo polemizovat i o jiných trestech.
Myslím že Ocroc to rozhodl dobře. Bohužel se vždy najde hromada lidí kteří trestance nesnáší a řvou potrestat víc a na druhým valu stojí trestancovi příznivci a řvou trest je moc tvrdej.
Když se pořád oháníte reálem, tak tam by za porušení pravidel soutěže hrozila diskvalifikace a pokud by to bylo něják poškozující pro pořadatele tak by se dalo polemizovat i o jiných trestech.
Aj tak by som ich smazal.
Omlouvam se za OT, ale mohli by nasi mocni GM nechat posty tech, co je zabanovali na foru, kdyz to tady banujou o stosest, aby si citatele mohli udelat obrazek.
Uprimne, kdyby se Ocroc omluvil za to ( a omluvu vazne neberu jako, ze v jednom postu napise, ze jako taky k tmu trosiiinku prispel temi branami, mno ), ze se vykaslal na vyzkouseni bran, zda funguji, tak jak maji, tak by se mozna nevole vuci GM zmenila, ale tohle uz smrdi zvuli GMs. Respektive GM Ocroca, protoze to, co se ta za tech par dni udalo je vazne na povazenou. Kazdej se uci, ale svoji nedbalost schovavat za moc neni moc fer, ale zase beru, ze to funguje, protoze kdyz "smazu/zastrasim" svoje "oponenty", tak ostatni drzi hubu nebo je "smazu/zastrasim" taky. To zase jako beru. Kazdy si vybere, co jeho jest.
Tim se nezastavam Amonthky, jelikoz neznalost zakona opravdu neomlouva.
Uprimne, kdyby se Ocroc omluvil za to ( a omluvu vazne neberu jako, ze v jednom postu napise, ze jako taky k tmu trosiiinku prispel temi branami, mno ), ze se vykaslal na vyzkouseni bran, zda funguji, tak jak maji, tak by se mozna nevole vuci GM zmenila, ale tohle uz smrdi zvuli GMs. Respektive GM Ocroca, protoze to, co se ta za tech par dni udalo je vazne na povazenou. Kazdej se uci, ale svoji nedbalost schovavat za moc neni moc fer, ale zase beru, ze to funguje, protoze kdyz "smazu/zastrasim" svoje "oponenty", tak ostatni drzi hubu nebo je "smazu/zastrasim" taky. To zase jako beru. Kazdy si vybere, co jeho jest.
Tim se nezastavam Amonthky, jelikoz neznalost zakona opravdu neomlouva.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Ty gate do resyncu fungovaly dobře..
To co si na této sphere dělají při určitém nastavení skripty při Resyncu, se vzhledem k jejich frekvenci dá testovat poměrně těžko. Resyncem se dá rozbít spousta věcí, proto se jich snažíme dávat co nejméně až když se nové skripty nakupí. Kdyby žádný neproběh, brány by fungovaly ještě teď správně. Problém měli akorát brány které původně dovolovali průchod pouze jedné postavě.
Na to co obsahovali posty zabanovaných lidí, bych ti doporučoval se příště podívat vůbec po fóru, zdali stále nejsou například zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 68&start=0 a případně rovnou na příspěvky v tomto topiku a na DP Novinkách.
Na to co obsahovali posty zabanovaných lidí, bych ti doporučoval se příště podívat vůbec po fóru, zdali stále nejsou například zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 68&start=0 a případně rovnou na příspěvky v tomto topiku a na DP Novinkách.
Dobra. Ocrocu vzhledem k tomu, ze do scriptovani na sphere tolik nevidim, tak beru tvou odpoved, ze je to vinou sphery, ze dejme tomu prijatelnou a omlouvam se za sve nepodlozene, pramenici z neznalosti, napadeni.
Co se tyka tech postu, tak jsem se tam dival, ale nejak jsem nevidel posty, za ktere by nalezel ten posledni ban pro Profort Morava, jelikoz nekdy jsou tady posty, za ktere by si zaslouzily ban a nic se nedeje a pak jsou tady mirnejsi posty a ty ban dostanou, tak jsem to bral tak, ze zrejme ty posty, za ktere byl dan trest banem byly smazany.
Co se tyka tech postu, tak jsem se tam dival, ale nejak jsem nevidel posty, za ktere by nalezel ten posledni ban pro Profort Morava, jelikoz nekdy jsou tady posty, za ktere by si zaslouzily ban a nic se nedeje a pak jsou tady mirnejsi posty a ty ban dostanou, tak jsem to bral tak, ze zrejme ty posty, za ktere byl dan trest banem byly smazany.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Bizon
Bizon
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Prihlasil jsem jsem nas do hry a pravidla jsem si precetl. Ze zacatku nebylo vubec zrejme, ze gate bude pouze pro jednu postavu.
Post byl prubezne pekne doeditovan a ted je vse snad jasne, ovsem ten edit nemohl nikdo tusit.
Pred dvema dny v podvecer jsme chteli jit deceit pro body a vsichni me tahli s sebou, aby bylo vic bodu. Jak jsem jiz rekl, nikdo ani netusil, ze je to pouze pro jednu postavu, ja osobne jsem to chapal, ze to dava 1 bod kazde postave. Za Pride 5 bodu kazde postave.
Nejdriv trestat a pak karat.
BTW:
Proc to tu takto pekne promazavas?
Pak tato diskuze bude dost nejasna, asi tak jako ten tvuj prvni post.
Post byl prubezne pekne doeditovan a ted je vse snad jasne, ovsem ten edit nemohl nikdo tusit.
Pred dvema dny v podvecer jsme chteli jit deceit pro body a vsichni me tahli s sebou, aby bylo vic bodu. Jak jsem jiz rekl, nikdo ani netusil, ze je to pouze pro jednu postavu, ja osobne jsem to chapal, ze to dava 1 bod kazde postave. Za Pride 5 bodu kazde postave.
BTW:
Pokud si to tak něják dobře uvědomuju tak máš pravdu že první post se editoval. Nicméně s datem startu guild her už tam bylo vše jasně vysvětlený a doeditovalo se tam max to že něco co dřív bod nedávalo tak později dávalo, jinak už se nic neměnilo (s počtem bodů a lidí kteří můžou projít danou gatou).
tohle je lepší počtení jak v nedělním blesku
Ve chvíli kdy se povolili registrace guildám, bylo už zmíněné blokování vypsáno, pouze se přidávalo pár dungeonů, questů aby jste měli více možností body sbírat.
Nejsou tu akorát posty, které byli před "18 srp 2011 20:16" a "dark fuzzyho" post. Byly přesunuty do FAQ v prvním postu. Zbylé posty si smazali uživatelé sami hned potom co je poslali. Nic jiného se tu nemazalo. Doufám že z tvé strany nejde jen o nějakou mystifikaci ostatních hráčů, ale že si skutečně jen zahlédl post předtím než si ho uživatel sám smazal či zeditoval.
Nejsou tu akorát posty, které byli před "18 srp 2011 20:16" a "dark fuzzyho" post. Byly přesunuty do FAQ v prvním postu. Zbylé posty si smazali uživatelé sami hned potom co je poslali. Nic jiného se tu nemazalo. Doufám že z tvé strany nejde jen o nějakou mystifikaci ostatních hráčů, ale že si skutečně jen zahlédl post předtím než si ho uživatel sám smazal či zeditoval.
Všetci pravidlá pochopili správne a zrovna chúďatko Amonthia to nepobrala a má byť potrestaná za mentálny handicap. Mali by sme sa všetci zamyslieť, keďže chceme tresty pre ľudí, ktorí asi nie sú schopní posúdiť následky svojho konania.
Čítať nás všetkých naučili v základnej škole. Tak skúste tento skill občas aplikovať a prečítať si aspoň pravidlá "questu/her" do ktorých sa prihlasujete.
Ešte by som pridala jednu informáciu ...tvrdenie, že by ste ten dung šli aj keby v ňom nebola rewarda do hier nie je nič iné ako čistý účelový alibizmus. Než začali guildovné hry chodili sme UQ3 minimálne 1x denne, a nikdy sme Vás tam nestretli. Dokonca ani poklad nebýval vybraný. A zrazu, zhodou okolností po spustení hier, ste tam pečení varení 2x denne.
Vy ste si VEDOME a ÚČELOVO šli pre body do guildovných hier. To, že ste si vybrali dung, ktorý takúto rewardu má, znamená že ste ten post na fóru objektívne čítali a mohli byť schopní porozumieť jeho obsahu.
Čítať nás všetkých naučili v základnej škole. Tak skúste tento skill občas aplikovať a prečítať si aspoň pravidlá "questu/her" do ktorých sa prihlasujete.
Ešte by som pridala jednu informáciu ...tvrdenie, že by ste ten dung šli aj keby v ňom nebola rewarda do hier nie je nič iné ako čistý účelový alibizmus. Než začali guildovné hry chodili sme UQ3 minimálne 1x denne, a nikdy sme Vás tam nestretli. Dokonca ani poklad nebýval vybraný. A zrazu, zhodou okolností po spustení hier, ste tam pečení varení 2x denne.
Vy ste si VEDOME a ÚČELOVO šli pre body do guildovných hier. To, že ste si vybrali dung, ktorý takúto rewardu má, znamená že ste ten post na fóru objektívne čítali a mohli byť schopní porozumieť jeho obsahu.
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Triple ranger
Mrs.Beanes píše:Prihlasil jsem jsem nas do hry a pravidla jsem si precetl. Ze zacatku nebylo vubec zrejme, ze gate bude pouze pro jednu postavu.
BTW:
od 1 dne bzlo napsano ye UQ 3 pusti jen 1 hrace... vyhovorky vyhovorky
Naposledy upravil(a) Fedor dne 20 srp 2011 18:34, celkem upraveno 1 x.