Nestrannost GM tymu

Vaše nápady a návrhy
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestrannost GM tymu

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Ano, neslo tady o ten artekakt, ale o princip. To, ze existuje support se nikdo nikdy verejne nedozvi, ale hrat si s hracema jako kocka s klubickem je trochu moc a neobjevuje se to tu poprve.

Kazdopadne tu nechci globalne spinit jmena GM tymu, protoze znam stale i takova, ktera se ridi vyse zminovanymi pravidly. Nechme tohle tema bejt, ponaucte se svyma chybama a poskocime zase o krucek dal nejlepe k lepsimu.
Dik
Saumon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saumon »

erunno píše:Já myslím že tě GM takhle "potrestalo" správně. Rozhodně není omezení na sebraní "majitelem" artefaktu k tomu aby jsi si mohl hrat s prominutím jak blbeček. Protože jinak se to opravdu nazvat neda.
Potrestat za něco co není zakázané je určitě správný trest :D
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Wau, Verim, ze Gm timto krokem prispelo k obecnemu poradku a klidnemu chodu servru... Tak hruzny cin si zaslouzil trest mnohem prisnejsi.!!!
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Já bych řekl, že to je neskutečně politování hodná událost...
Mě udělat někdo takovouhle křivárnu, tak to okamžitě smažu a zkusím pár ostrejch žiletek...
Opravdu by se to GM nad sebou mělo zamyslet...Nasypat si popel na hlavu a klečet v rohu na hráchu! :P
Samozřejmě bych poškozenému jako kompenzaci na bebínko daroval Holy Kissku, která nemizí.. Myslím si, že je to adekvátní cena za tak stresující zkušenost...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Bury
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bury »

V Pravidlech je napsáno že se to nesmí házet na zem ?
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Jako delat do nekonecna ruzne kraviny, otravovat lidi atd. a ohanet se tim ze TOHLE ALE PRECI NENI ZAKAZNY! se mi zda jako totalni idiocie. Musi te pochopit ze nejde porad dokola pripisovat pravidla jen kvuli tomu ze nejakej hrac zase vymysli nejakou kravinu. Takze se obcas musi taky zapojit rozum jinak to potom dopada tak jak vy vetsinou nechcete. Jinak ohledne tohoto topicu se mi zda trest docela prisny myslim si ze by stacilo upozorneni ale o tom uz rozhoduji jiny.
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Já bych to jen uvedl na pravou míru - samozřejmě nechceme nikoho trestat za to, že pokládá artefakt na zem. A to i když tím dělá z ostatních hráčů blbečky - tohle jsou hráčské záležitosti, do kterých není třeba se z naší strany míchat. Takže za normálních okolností není důvod toto (tím myslím položení artefaktu na zem, jak to tu někdo nazval) trestat.
Ale je to něco jiného, když se jedná o dražbu/quest, kde potřebuje GMko ukázněnost a konkrétní hráč sám od sebe nemá pro toto pochopení. Tohle je způsob, jak někoho, kdo ten bordel dělá (a narušuje tak organizovanou akci, tj. brání ostatním hráčům v tom, aby akce proběhla), klepnout přes prsty. Samozřejmé máme i jiné možnosti, třeba hodit prudiče, nebo do skončení dražby .stone atd. Tentokrát byla použita tato možnost a je to v pořádku - koneckonců, artefakt by stejně jistě brzy zmiznul.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Saumon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saumon »

Triglav píše:Já bych to jen uvedl na pravou míru - samozřejmě nechceme nikoho trestat za to, že pokládá artefakt na zem. A to i když tím dělá z ostatních hráčů blbečky - tohle jsou hráčské záležitosti, do kterých není třeba se z naší strany míchat. Takže za normálních okolností není důvod toto (tím myslím položení artefaktu na zem, jak to tu někdo nazval) trestat.
Ale je to něco jiného, když se jedná o dražbu/quest, kde potřebuje GMko ukázněnost a konkrétní hráč sám od sebe nemá pro toto pochopení. Tohle je způsob, jak někoho, kdo ten bordel dělá (a narušuje tak organizovanou akci, tj. brání ostatním hráčům v tom, aby akce proběhla), klepnout přes prsty. Samozřejmé máme i jiné možnosti, třeba hodit prudiče, nebo do skončení dražby .stone atd. Tentokrát byla použita tato možnost a je to v pořádku - koneckonců, artefakt by stejně jistě brzy zmiznul.
Jak už jsem psal.. Dražba ještě neprobíhala, Gm sice bylo přítomné ale bylo v Hidu a ještě nemluvilo k hráčům ani nedražilo žádné domy, čekalo se než se do daného prostoru dostanou všichni účastníci dražby.. Artefakt jsem měl 3 nebo 4 dny, proto mě to ,, naštvalo ,, ... Jak už jsem psal Qvidovi na icq, kdybych ho vyroušoval od dražby neřekl bych ani slovo.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Ještě jsem neviděl, aby něco udělané GM, nebylo pak v pořádku. :wink:

V těchto případech se vždy, když jsem měl možnost vidět je, dával za trest stone, proč najednou takhle stupidní trest, to opravdu nechápu.

Mimochodem by jste asi měli smazat i třeba takovou kuličku - NEBRAT. Protože hrozí, že stále z někoho udělá idiota. :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Nejdříve trestat a potom kárat. To je pěkná výchova :).
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Stejne to nema cenu resit...nic se nezmeni...me se taky nelibil navrat save a nenadelal sem nic...a taky se kdysi za vykradani baraku save nevracel a ted najednou jo...je to vicemene to same
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Nazval bych to wipem pro ulehčení kouli. Asi jsi tu věc už nepotřeboval, když jsi ji zahodil ...
Bez podpisu
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Dražba není nic lehkého. Ukočírovat takové množství hráčů opravdu není legrace. Moje rozhodnutí plynulo ze situace, kterou jsem se snažil zvládnout.
Trest byl přísný a dalo by se to řešit i jinak. Beru to jako svoji osobní chybu jakožto ještě né moc zkušeného GM. Po dohodě s Triglavem jsem situaci přehodnotil a rozhodl se trest zmírnit.

Hráč moji omluvu přijal a tím považuji celou situaci za uzavřenou.
Saumon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saumon »

Qvido píše:Dražba není nic lehkého. Ukočírovat takové množství hráčů opravdu není legrace. Moje rozhodnutí plynulo ze situace, kterou jsem se snažil zvládnout.
Trest byl přísný a dalo by se to řešit i jinak. Beru to jako svoji osobní chybu jakožto ještě né moc zkušeného GM. Po dohodě s Triglavem jsem situaci přehodnotil a rozhodl se trest zmírnit.
Věřím, že není lehké zvládnout takové množství hráčů. Omlouvám se za vzniklé potíže a Děkuju za přehodnocení rozhodnutí.
Ahoj.
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

tak to bych prosil vrátit shepkeho trn ! ;p

Edit : Lock
Zamčeno