Nebudou mizet Mystiky ani skillbooky.Smoking píše:Chci se zeptat, rozšířila se flama že ty m. věci (z sutru na trhu) za měsíc zmizí like artefakty je to pravda,?
Anarchy s navratem Save?
Re: Anarchy s navratem Save?
smazano... 

Naposledy upravil(a) Malwen dne 07.08.2011 19:28:33, celkem upraveno 1 x.
Taky bych se rád zeptal proč se i tenkrát nevracel save když se kradlo...a ne zrovna málo lidí by to tenkrat uvítalo...
Support 

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ja bych chtel GM Teamu podekovat hlavne za tu knihu. Diky.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Jak ta knížka vůbec funguje? Prý jde použít jen na vedlejší skill dané postavy a to je do určité výše skillu. Jinak se zničí...
Kniha lze pouzit na vsechny skilly, bez omezeni výse skillu.
Dozvieme sa preco dneska bol navrat savu po kradnuti a ked gogo a spol to vykradli navrat nebol a nic sa nevracalo ? gm nikdy itemy nevracia pokial viem tak preco sa dneska vracali ?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mě by se zajímalo, jestli by se občas Velmistrova kniha občas neobjevila ve světě, jako bonus u např. lvl 10 monster, nebo gm poklad. Dokonce i jako nelinkující se verze, coby velmi atraktivní a skvěle zpeněžitelný item. Samozřejmě s odpovídající vzácností.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
V nekolika pokladech byla, proto byla zavedena.Papez píše:Mě by se zajímalo, jestli by se občas Velmistrova kniha občas neobjevila ve světě, jako bonus u např. lvl 10 monster, nebo gm poklad. Dokonce i jako nelinkující se verze, coby velmi atraktivní a skvěle zpeněžitelný item. Samozřejmě s odpovídající vzácností.
Tým, že tieto kompenzančné knihy nie je možné podľa názvu rozlíšiť pd klasických velmistrových knih umeni se z nich stal item absolutne neobchodovatelný.
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Triple ranger
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
cara píše:Tým, že tieto kompenzančné knihy nie je možné podľa názvu rozlíšiť pd klasických velmistrových knih umeni se z nich stal item absolutne neobchodovatelný.
Acarus píše:MBcko bude ukazovat kolik pridava a je li linknuta.
-
- Inkless
akorát že při použití mb na knihu to píše, že na tento předmět nelze magickou kouli použít.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
protože to ještě není naskriptěné ...Carl Casius Clai píše:akorát že při použití mb na knihu to píše, že na tento předmět nelze magickou kouli použít.
ono obecne v pokladech byla random ta vyse skillu ... to nikdy neslo poznat a zadne pravidlo +5 ci +1 nebylo nikdy, proste podle nalady. trosku tajemna.
Kazdopadne se nejak odlisi ty link od nelink. Minimalne barvou ci jmenem.
Kazdopadne se nejak odlisi ty link od nelink. Minimalne barvou ci jmenem.
Takže, aby jsme to shrnuli.... děkujeme GM teamu a teamu Hated (netušil jsem že budu někdy Hejtydum děkovat
)! Kompenzace byla podle mě, až příliš štědrá. Ale určitě proto nenadavám
To jen tak pro lidi, kteří by byli schopný udělat třeba 15% tamingu (u konce skillu), či remove trap za 2 dny
já určitě ne, tak proto až příliš štědrá kompenzace. O mystiky časem lidi přijdou, ale alespoň si spousta lidi vůbec vyzkouší jaké to je mít mystik, tak za to opět ještě jednou diky
.
Tak teď už si jen přát, aby se nám sem ty prasata nevratili a spousta dalších co tu je se z tohoto poučili. Jen se pousměju nad tím, když si vzpomenu jak se Hatedi smáli, když mazali Kovarníky apod čuňata, že oni jsou ty slušný PK a oni vše co dělají pro dobro shardu a dobro hráčů, kteří se tu chtějí odreagovat s přáteli

Tak teď už si jen přát, aby se nám sem ty prasata nevratili a spousta dalších co tu je se z tohoto poučili. Jen se pousměju nad tím, když si vzpomenu jak se Hatedi smáli, když mazali Kovarníky apod čuňata, že oni jsou ty slušný PK a oni vše co dělají pro dobro shardu a dobro hráčů, kteří se tu chtějí odreagovat s přáteli

Legie (navzdy!!)
Stále tu nebylo napsané proč až ted.Se to řeší timhle spusobem..
Proč né dřív vykradeno bylo uz 50 lidi...vědšinou byli argumenty nenechavejte si věcy na zemi.. ale v sekurkach.. a najednou tohle.
Gmka by mohli bejt natolik férové a povědět to narovinu...
Myslím že asi taky jde o to komu se co ukradne.....
Proč né dřív vykradeno bylo uz 50 lidi...vědšinou byli argumenty nenechavejte si věcy na zemi.. ale v sekurkach.. a najednou tohle.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě...Fedor píše: Myslím že asi taky jde o to komu se co ukradne.....
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Fedor píše:Stále tu nebylo napsané proč až ted.Se to řeší timhle spusobem..
zkus se podivat do jinych topicku triglav to kdesi vysvětloval teď se mi to nechce dohledávat už
Přesně, také děkuju za dárečky. Hlavně se mi líbilo, jak kvůli tomu do večera hrálo docela dost lidíMianek píše:děkujeme GM teamu a teamu Hated (netušil jsem že budu někdy Hejtydum děkovat)! Kompenzace byla podle mě, až příliš štědrá.