Zamyslite sa ludia

Pockej, pockej tady jsi v hracske komunite takze... to musel byt jedine supportJohny Matovic píše:ROFL IMBA SUPPORT FOK !!!
Zamyslite sa ludia
Tim chces rict ze gilda Harpagons ma support? Mas pro to nejaky nepopiratelny dukazy? Jestli ne, tak bejt tebou mlcim, pac si za toto muzes vykoledovat ban ve hreNeverdie píše:zvláštní je, že to byly zrovna harpagoni!
EMPAIR MA SUPPORTInkvizitor Dan píše:Tim chces rict ze gilda Harpagons ma support? Mas pro to nejaky nepopiratelny dukazy? Jestli ne, tak bejt tebou mlcim, pac si za toto muzes vykoledovat ban ve hreNeverdie píše:zvláštní je, že to byly zrovna harpagoni!
Tak už furt nefňukej a hrej, třeba najdeš jinde poklad :pMrakoplas píše:hekám jak osel ... mamon mi sebrali
Otec Z Nebes píše:Tak už furt nefňukej a hrej, třeba najdeš jinde poklad :pMrakoplas píše:hekám jak osel ... mamon mi sebrali
olol. Nejake lepe devy ti sebraly mamon? Upravovat spravnou gramatiku na hrubky, to chce odvahu :pMrakoplas píše:nesebralY
-Mrakoplas píše:toz mne mamon nesebralY
,Mrakoplas píše:jak rikam
to jeMrakoplas píše:principove
maximálně naMrakoplas píše:pokos dobrej
.Mrakoplas píše:monstr hovinko
ne to neni hrubka... jen rejp do harpagonu... no ale co,priste se to snad pochopi...Mara z Acoma píše:olol. Nejake lepe devy ti sebraly mamon? Upravovat spravnou gramatiku na hrubky, to chce odvahu :pMrakoplas píše:nesebralY